Lerarenselfie massaal beschimpt op sociale media

'Pabo's oprotten'

Bijna een derde van de leraren wordt gepest, dat blijkt uit een enquête van CNV. Vandaag ontstond ophef toen een selfie van een groep leraren op Facebook leidde tot discriminerende reacties. De docenten werden beschimpt met uitspraken als ‘PABO’s oprotten’, ‘FC Onderwijs’ en ‘Ga toch mensen klaarstomen voor een verantwoordelijke rol in de maatschappij, met je voorbeeldfunctie! #FAIL’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een derde maar? Ik vind dat die leerlingen niet hard genoeg hun best doen. Iedereen weet toch dat je enkel als verantwoord en weldenkend mens van school af komt wanneer je ten minste één docent tijdens je loopbaan aan het huilen hebt gebracht?

Reageer
gravatar

Sowieso schandalig volk natuurlijk … laten het echte werk, zoals rekenen, woordjes leren etc, al over aan de leerlingen! Zelfs een bankdirecteur zou niet zo schaamteloos het werk delegeren! En dan ook nog eens arrogant foto’s van elkaar nemen …

Reageer
gravatar

Wij zijn een uitgebreid onderzoek gestart naar de aard van deze opmerkingen en zullen het hier niet bij laten. Haatreacties als deze tolereren wij niet in onze ehh deze samenleving. We zullen deze mensen ver vervolgen en niemand zal meer last van ze hebben.

Reageer
gravatar

“Bijna 1 op de 3 wordt gepest”

wat ze niet vertellen is dat het 1 op de 3 leraren iemand kennen die als leraar wordt gepest.

“groot” verschil

Reageer
gravatar

Triest…. In en in triest dat er totaal geen respect is voor leraren laat staan voor elkaar. Laten we niet vergeten dat leraren jou al van kleins af aan opvoeden en kennis/kunde bij brengen. Immens respect voor leraren die het geduld opbrengen/hebben om uren lang kinderen en jongeren les te geven al is het nog zo moeilijk met de jeugd van tegenwoordig. Er zijn er ook natuurlijk uitzonderingen bij die je alleen maar een boek onder je neus leggen en thats it.

Reageer
gravatar

Het is terecht dat leraren worden gepest en beschimpt, wat een ontzettende slappelingen zijn het!

Ze vergiftigen al decennia lang de Nederlandse jeugd met hun linkse praatjes over de multiculturele samenleving. Terwijl ieder weldenkend mens weet dat de multiculturele samenleving mislukt is.

De slappelingen zijn er mede oorzaak aan dat allochtonen, door een grote bek op te zetten, overal onder uit kunnen komen.

Op school moet weer tucht en orde zijn.

Corrie.

Reageer
gravatar

Ach Corrie,

Wat enorm dom en vol met haat zijn jouw scheldkanonnades telkens weer. Doch het getuigt wel van het democratische gehalte van de Speld die ook de armen van geest ruimte biedt om hun onzin uit te kramen.

Overigens is onze samenleving al eeuwen multicultureel. Zo lijkt de beschaafde omgeving waarin ik leef, gelukkig in het geheel niet op jouw agressieve en gewetenloze Tokkie-cultuur.

gravatar

Ach Plien
Kreeg je toch minder likes dan je gehoopt had met je quasi intelligente praatjes. Had je zo je best gedaan…

gravatar

Ach Corrie, du hast sehr Recht! Schade das undere Ost-Nachbar ungefehr 70 Jahre her verloren hatte. Aber sei ruhig: ferner nach Osten macht schon ein noch grössere Nachbar sich bereits bereit um uns wieder ein Lektion zu lernen!

gravatar

Wat u zegt beste Kees,

Duits is aanmerkelijk makkelijker te leren voor ons dan Chinees. Of Russisch, al naar gelang aan welke grote oosterbuur u refereert…

gravatar

Wat fijn voor de gast met de Paulissen-aliassen zich in een beschaafde omgeving bevindt. Het zal wel een lekker verheven gevoel geven.

Je mag me wel dankbaar zijn.

Corrie.

gravatar

Groot gelijk Corrie. Laten we al het multikul terugsturen waar het vandaan komt. Ten eerste, onze pieper, terug naar Zuid Amerika. Die *()&^%^Sint met die &*()*(&^pieten, terug naar Turkije. Pasta, die Italiaanse meuk, weg er mee. Voetbal, f*cking Engelsen mogen dat k*t spel terug krijgen. PC’s en internet, ook al zo’n oer-Amerikaanse uitvinding, hup weg er mee.
Terug naar VOC mentaliteit! Oh nee, dat deden de Spanjolen al reeds…

gravatar

De homo sapiens kijkt wel uit om selfies te maken om op internet te zetten. De mensen die dat doen, behoren tot de homo imbecielus.

gravatar

Ik vind het juist zo’n leuke foto!! Een vrolijk docententeam… waarom voelen leerlingen toch die neiging tot terreursferen veroorzaken?
Het komt zo harteloos over…

Reageer
gravatar

Ik ben zelf ook leraar geworden vanwege de lange vakanties. Gelukkig pestten mijn leerlingen me nooit zoals ik zelf mijn leraren pestte want dan had ik niet geweten wat te doen.

Mijn brave leerlingen waren wel verontwaardigd dat ik alleen maar de naam van de pestkoppen onthield en de namen van de braven nooit wist.

gravatar

Hebben ze ook nog de meest lelijke parlementsleden gekozen, wat een belediging voor PABO leraren dat ze hiermee vergeleken worden.

gravatar

Pabo’s leiden helemaal geen leraren op maar slechts onderwijzers. En die kunnen dan niet rekenen.

Zelf weet ik ook nog steeds niet hoe dat zit met die trein die van B naar H rijdt met een snelheid van 30 km/u en een andere die van Q naar H rijdt met een snelheid van 72 km/u.

Maar, stam + t dan weer wel!

Reageer
gravatar

Beste Lucker,

Dat jij en jouw juf niet weten hoe het zit met treinen die niet snel vooruitkomen is nog niet zo erg, maar dat vertragingen voor verkeersleiders van ProRail onbeheersbaar zijn, is een nationale ramp.