Ab Osterhaus presenteert innovatief nieuw virus

Revolutionaire gezondheidservaring met spectaculaire klachten

Ab Osterhaus heeft vandaag in samenwerking met het RIVM een nieuw innovatief virus gepresenteerd. Volgens de viroloog biedt het virus een revolutionaire gezondheidservaring met enkele spectaculaire klachten. De afgelopen dagen zijn op sociale media enkele symptomen uitgelekt. Patiënten liggen al de hele dag in de rij om als eerste het nieuwe virus te gebruiken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het zou Ab Osterhaus sieren als hij eerst het vrijwillige vaccin met beperkte houdbaarheid zou lanceren, en de bijwerkingen zou verzwijgen. En dan vervolgens de regering zou adviseren op tijd in te slaan voor 32 miljoen Nederlanders, zodat de buitenlandse farma reuzen alsnog hun eindejaarsbonussen kunnen uitkeren.

Maar om eerst het virus al te lanceren en de mensen zomaar zonder extra kosten ziek te maken…. dat neem ik hem wel kwalijk. Als viroloog heeft hij gefaald.

Reageer
gravatar

Het is natuurlijk de Spaanse Griep.

Die is stiekem meegelift op de Stoomboot van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten.

Zo wordt het begrip Zwarte Dood nieuw leven ingeblazen.

Vroeger de Pest en nu een nieuwe variant.

Reageer
gravatar

Nu je dat zo zegt, een ender begint me duidelijk te worden.

Zwarte piet is eigenlijk de zwarte dood. Zwarte Piet mag niet meer, moet witte Piet of bonte Piet zijn. Dus bonte dood of witte dood. Ab Osterahus nieuwe virus is dus een vervanger van de zwarte dood door de witte dood of de bonte dood. Bont als in regenboog. Dus heeft vast iets te doen met CoC, en als zodanig met gaykrant coryfee Krol.

gravatar

Waarom wordt toch steeds aangenomen dat ‘nieuw’ gelijk staat aan ‘beter’? We hebben nog genoeg oude virussen over om 80% van de bevolking te doden, maar nee, die wil men niet, alleen maar omdat ze oud zijn.

Waarom laten we de pokken niet weer los en strooien we niet met de Spaanse griep, om maar een paar voorbeelden te noemen, en waarom niet creatief met HIV geknutseld zodat dat makkelijker overgedragen wordt?

Reageer
gravatar

Dat lijkt mij een vekeerde gang van zaken. Eerst moet de pharmaceutische industrie een medicijn hebben, vervolgens moet Ab daar dan een virus bij verzinnen.

Reageer