Teeven: ‘stuur dissidenten terug naar eigen fractie’

Kamer kan partijleden niet meer opvangen

De twee PvdA-leden die gisteren uit hun fractie werden gezet, kunnen niet door de Tweede Kamer worden opgevangen. Dat zegt staatssecretaris Fred Teeven. Volgens hem is de Tweede Kamer een kleine gemeenschap, die wordt ontwricht door de enorme toestroom van dissidenten. Hij eist dat de PvdA’ers worden teruggestuurd naar hun eigen fractie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Teeven, zijn naam zij geloofd (van: loven, loofde, geloofd) is het beste (en tot dusver ook het enige) bewijs dat een man die ooit begon als krullenjongen in een sociale werkplaats, zich via avondschool opwerkte tot politieman en VVD-politicus, zo maar tot het politieke handwerk kan geraken als hij niet oppast. Al moet gezegd worden dat dit kabinet meerdere staatssecretarissen telt die in Pompekliniek en Pieter Baan Centrum prima op hun plaats zouden zijn.

gravatar

teeven (vvd’er) wordt bang om dat er als maar meer en meer pvda’ers opstappen dit kan betekenen dat de pvda & de vvd volgend jaar 2015 de kabinet kan gaan vallen vandaar deze eis !!!! óók weer zo’n bazige typetje die teeven.

Ik ben zo wie zo niet voor deze coalitie !!! een kabinet dit ons landje als maar verder de grond in boord !!!!!!

Reageer
gravatar

Voor de VVD is dat alleen bespreekbaar als de Eerste Kamer opgeheven wordt, de senatoren zijn veel te kritisch jegens de privatiseringsplannen van de BV Nederland die bij de VVD al op het tekenbord staan. Eén van die plannen is de absolute leeftijdsgrens van 67 voor onvermogende senioren (vroeger: bejaarden), daarna wordt men wegbezuinigd (afgeschoten) en afgevoerd naar de Soylent Greenfactory van Monsanto of Cargill in het Westelijk Havengebied van 020. Vermogende senioren mogen daarentegen maximaal tot 107 betalend de maatschappelijke wei in. met kunstheup en/of rollator.

gravatar

het wordt tijd voor een nieuwe kabinet Alex !!!!
Voordat ons landke helemaal paot wordt bezuinigd door deze 2 klote partijen genaamd de vvd & pvda de pvda staat voor de partij voor de rijken het is géén partij meer voor de arbeiders al een aantal jaren niet meer !!!
de pvda valt beetje bij beetje uit elkaar dus vandaar die kreet van die klojo van een teeven !!
2015 gewoon nieuwe verkiezingen !!!!!

gravatar

Teeeeeeeven spreekt zich zelf tegen,wij moeten ondanks dat er geen plaats is toch de dag
elijkse stroom van asielzoekers op vangen maar als ze zelf iets gevraagd word is er geen plaats,weg met teeeeven is de beste oplossing voor ons alle

Reageer
gravatar

Ik vind dat een onverstandig besluit. De PvdA staat bekend als gevaarlijk terrein waar niemand zeker is van zijn politieke bestaan. De twee terugsturen betekent zeker hun politieke dood.

Ik denk dat het ook in strijd is met de mensenrechten. Waarom kunnen de twee niet humaan behandeld worden en ondergebracht worden in een neutrale zone, zoals de wandelgangen?

Reageer
gravatar

Lobbyfan doe ff normaal. Het duo is Turks en is in Turkije onder Erdogan tot Nationale Helden verklaard. Hun vertraagde terugkeer heeft meer met het wegvallen van een gegarandeerd 3½ keer modaal inkomen te maken. Wat dunkt?

gravatar

Beste Azijnseikert,

Het lijkt er op dat u een bijzondere historische ontdekking op het spoor bent. Wellicht gaat deze ontdekking terug naar het tijdperk waarin de tektonische platen nog aangesloten het landoppervlak van de aarde vormden. Ik ben erg benieuwd naar uw ontdekking. Hebt u ook ondersteunend bewijs gevonden voor de stelling dat noord Afrika verbonden was met het continent Europa en tegelijkertijd met het werelddeel Azië?

gravatar

Geen nood: de twee PvdA-dissidenten hoeven niet terug naar de eigen fractie. Op dringend verzoek van Badr Al Baghdadi (CEO van I.S.) gaan de twee verder met het begin van de Islamitische revolutie binnen Europa. De verwachting is dat als alle 1½ miljoen stemgerechtigde moslims in Nederland op de Lijst Oztürk stemmen, dit op slag de grootste partij wordt in Nederland’s politieke bestel. Vanuit België liet Abu Yaya weten dat hij bereid is lijstduwer te worden. Qatar en I.S. beloofden al substantiële bijdragen aan de partijkas.

Reageer
gravatar

Kunnen die dissidenten zich niet samen met dissidenten van andere partijen onderbrengen in een dissidentenpartij?

De partij heeft dan geen ideologie, net zoals de meeste andere dus er hoeft geen sprake te zijn van gewetensbezwaren!

Reageer
gravatar

Ik denk dat je in de war bent. GW hoort thuis in het Neanderthal. FT in het dal van Homo Erectus in Afrika. Zo beledig je alle pvvers nog!

gravatar

Ik zie liever dat ze definitief ‘geruimd’ worden en reken daarbij op Allah’s welwillende hulp.

Zij zijn parasiterende kankergezwellen binnen de Nederlandse samenleving.

Reageer
gravatar

Gezien het karakter van een carcinoom en de huidige verhoudingen in de Nederlandse samenleving kan ik me niet vinden in uw 2e stelling, mijnheer Jacobs. Sterker: je zou bij die verhoudingen eerder denken aan oncoloog als typering.
Overigens zou je verwachten dat een God, welke dan ook, nooit op een dergelijk verzoek als in uw 1e stelling geponeerd zou willen ingaan.

gravatar

Ach zo,

Opoe (’48) blijkt uit het dameskorfbalteam te zijn verwijderd, en houdt zich thans met jazz op 78 toeren bezig.

Daarom pruttelend een laatste sneer,
want na de jaarwisseling kan het niet meer.

Aan alle (..) komt een eind.

http://tinyurl.com/oobrfwl

gravatar

Beste meneer Jacobs , U zou u ernstig moeten schamen voor uw taalgebruik. Ik kan mij dan ook geheel vinden in het antwoord van H.O.O.D. Lum.