Talentloze prutsers weer gepasseerd voor songfestival

Talentloze prutsers zijn teleurgesteld over de keuze voor Trijntje Oosterhuis als Nederlandse inzending voor het Songfestival. Jarenlang was het traditie om incapabele stakkers naar het festival te sturen, maar de laatste jaren wordt steeds vaker gekozen voor mensen die iets kunnen. Dit tot onvrede van artiesten als Zanger Rinus en Marco Borsato die daardoor buiten de boot dreigen te vallen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wát!? Als ik naar het Songfestival wil kijken, moet ik dan óók naar Trijntje Oosterhuis kijken??? Ik wil een Songfestival zonder ansjovis!!!!!

Reageer
gravatar

Ik zeg flink scheren Trijn. Tijd genoeg om nog voor het songfestival een getrimde baard te kweken, worden we eindelijk weer eens eerste.

gravatar

Ze moet maar veel heup, bil en dij laten zien, ze heeft dit in ruime mate en dat kan haar kansen verhogen. Dus een hoog opgesneden badpak o.i.d. (zucht).
Ach ja, ik ben nu eenmaal een billen-man.

Reageer
gravatar

Mooi, iemand met zo’n uitstraling komt dus nooit in de finale. Zijn we daar ook weer vanaf. Omdat we één keer tweede zijn geworden denkt iedereen dat we weer volop meedoen. Wat een sukkels zeg.

Reageer
gravatar

Ik dacht dat Frans Timmermans was uitverkoren om Nederland te vertegenwoordigen. En dat hij nu al bezig is met het ronselen van stemmen. Of haal ik weer eens zaken door elkaar?

Reageer
gravatar

Dubbel op Ted, dat werkt niet. Ga je nog op school en waar is dat? Ik neem aan een LOI cursus Budgetbeheer? Omdat je daar ook al geleerd wordt alles door elkaar te halen.

gravatar

Ik dacht dat Frans Timmermans door de regering was uitgekozen om Nederland te vertegenwoordigen in het buitenland. En dat hij nu al bezig was om stemmen te ronselen. Of haal ik weer eens zaken door elkaar?

Reageer
gravatar

Je hebt Hannes de Zanger, Piet Zingt Niet, Klaas de Behanger die is ook Zanger, Griet Keelt Mooi, Maria Ongenadige Aframmeling, Cornelis Vreest en Beven, Claudia Kapelaan, Het Rijstebrijbeest en Simon Vlug Op De Kast Vanwege De Voortdurende Vergelijking Met Gordon Heuckenroth.

gravatar

Neehoor, dit jaar is er wederom voor een prutser gekozen. Haar talent is het zitten in een jury. Met name dan het zitten. De rest is ook knudde.

Reageer