Identiteit man who put the bomp in the bomp bah bomp bah bomp bekend

Ook duidelijkheid over ramalamadingdong-verantwoordelijke

Er is eindelijk duidelijkheid over de persoon who put the bomp in the bomp bah bomp bah bomp. Volgens onderzoek van de universiteit van Iowa gaat het om de Amerikaanse zanger Fred Johnson. Ook de identiteit van de man die verantwoordelijk is voor de ram in de ramalamadingdong is boven tafel: George Wydell Jones.

Sinds 1961 was onduidelijk hoe the bomp in the bomp bah bomp bah bomp terechtgekomen was. De onderzoekers kwamen de naam van Johnson op het spoor door gedurende vijftig jaar mensen op dansvloeren te vragen wie volgens hen achter the bomp in the bomp bah bomp bah bomp zat.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu de redactie toch researchwerk aan het doen is wil ik ook weleens weten wie ” baby” is.
Iedereen schijnt van Baby te houden.
Who the bomp is baby?

Reageer