Tamagotchi uitgestorven

Meteorietinslag en stroperij worden diersoort fataal

Door de dood van de laatste nog levende tamagotchi is de diersoort vannacht uitgestorven. De tamagotchi kende aan het eind van de vorige eeuw zijn hoogtepunt, toen er wereldwijd nog zo’n honderd miljoen exemplaren in het wild leefden.

Het uitsterven van de tamagotchi is geen verrassing. Een meteorietinslag, stroperij en natuurlijke vijanden als de furby hadden de soort rond de millenniumwisseling al gedecimeerd. Bij een telling in 2012 waren er nog maar vijf over. De laatste tamagotchi stierf vannacht in gevangenschap in Zürich. Zijn eigenaar lag al een aantal maanden dood in zijn woning en was al die tijd vergeten met het dier te spelen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Tamagotchi Friends is geen Tamagotchi, maar een kruizing van een Cresta Pacman en een Nintendo Donkey Kong II. Zeggen dat er nog Tamagotchi’s leven is het zelfde als zeggen dat er nog Dodo’s zijn omdat je buurman kippen houdt!

Reageer
gravatar

Tamagotchi uitgestorven!!! Beetje moeilijk doen omdat digitale kut beestje en als er een hele orde aan Pokémons uitsterft hoor je daar niks van.

Reageer
gravatar

Er staat:
“Zijn eigenaar lag al een aantal maanden dood in zijn woning en was al die tijd vergeten met het dier te spelen”.

Dit kun je toch niet plaatsen, vergeten om met het dier te spelen terwijl je overleden bent??

Reageer
gravatar

Hoezo kun je dat niet plaatsen? Je ken toch lezen, sukkel? Of niet dan? Nou, wat denk je, kun je dat verdomme plaatsen of kun je dat verdomme niet plaatsen? ALS HET ER STAAT, IS HET TOCH TOCH TOCH ^%$^#$*@^%@* GEPLAATST?!?!?!?

Moet. Bloeddruk. Weer. Verlagen.

gravatar

Weer zo’n ontzéttend lulartikel van de Speld. Jullie zijn op deze manier nauwelijks nog serieus te nemen!

Er zijn nog zat overlevende tamagotchis, sommigen hebben zelfs al kinderen en kleinkinderen!

Kunt u voor u een artikeltje plaatst misschien eens wat onderzoek verrichten?

Op deze manier zet u zichzelf wel helemaal voor lul en disrespecteert u ook de lezer die nog de moeite neemt uw rotzooitje te lezen!

Reageer
gravatar

Een beter voorbeeld van de combinatie “misplaatste trots en plaatsvervangende schaamte” als bovenstaand bericht heb ik al lang niet meer gezien.

gravatar

Lig je dood in je woning… Vergeet je nog steeds met je Tamagotchi te spelen. Alsof je iets beters te doen hebt. Duidelijk iemand zonder verantwoordelijkheidsgevoel. Miljoenen vergooid aan het kloonprogramma dat ik opgezet heb. Ze zullen het DNA ook wel niet goed bewaard hebben.

Reageer
gravatar

Zelfde scenario als van de trekduif. Eind negentiende eeuw verduisterden nog zwermen van deze vogels de hemel in de VS tijdens de trek. en in 1914 stierf de laatste duif in gevangenschap.

Reageer