Gordon toch niet talentvol

Katholieke Kerk betreurt verwarring over incapabele homo

Zanger Gordon heeft geen talent. De Rooms-Katholieke Kerk betreurt de verwarring die daar eerder over ontstond door een tussenrapport van de bisschoppensynode in Rome. Daarin werd vermeld dat homoseksuelen de wereld talenten en kwaliteiten te bieden zouden hebben. Na het bijwonen van een concert van de Blaricumse artiest is de Kerk daarvan teruggekomen.

Volgens de officiële leer van het Vaticaan is Gordon ‘minder perfect’. Wel moet hij met respect en fijngevoeligheid tegemoet worden getreden, ook door Gerard Joling, aldus paus Franciscus.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zojuist vernomen
De huispakken van Frans Timmermans is tijdens de verhuizing naar Brussel op onverklaarbare reden overleden
Een geweldsmisdrijven wordt niet uitgesloten
Het Europarlement overweegt een stille tocht in Brussel te organiseren

Reageer
gravatar

Wordt het niet eens tijd voor een interne toetsing op fake-homoschap door het COC? Iedereen in de amusementsindustrie kan zich zomaar als`homo`of flickr presenteren, zonder officiele goedkeuring. Ik denk aan een intercollegiale toetsing, een soort stretch- of stresstest zoals bij de zwakke broeders uit de bankwereld. Het komt mij voor dat een grote groep modieuze tv-homo´s slechts met de mond het homologisch credo belijdt, men bewijst slechts gratuite iippendienst aan de homo-scene in 020 e.o.

Reageer
gravatar

Overigens hebben ingewijden uit`kringen rond de Curie deze nieuwe paus (terzake van onderwerpen als de homosuele medemens en kindermisbruik in De Kerk) al enkele malen uitspraken als *degustem non discutandem, onan qui volet en suus cuique mos* bezigde. Dat wijst erop dat nu zelfs ook vanuit het Vaticaan eerdere verantwoordelijkheden van het centrale gezag naar de individuele burger worden overgeheveld, zoals hier bij ons de AWBZ werd overgeheveld naar de WMO, met noodlottige afloop.

gravatar

Ik ben het toch niet helemaal eens met de stelling dat Gordon geen talent zou hebben. Hij heeft wel degelijk talent, het is alleen verborgen talent dat alleen zichtbaar wordt na het nuttigen van de nodige alcoholische versnaperingen. Voor mensen die nuchter zijn is het talent van Gordon niet waarneembaar.

Reageer
gravatar

Om Guincy Gario en zijn tikje humorloze fans toch ook een fijne sint te bieden, wil ik voorstellen om dit jaar Gordon de staf te geven en op het paard te hijsen, geflankeerd door rondspringende bisschoppen met de zak met pepernoten en suikergoed.

Iets voor de publieke omroep, staatssecretaris?

Reageer
gravatar

Gordon is mega-irritant, maar ik moet helaas toegeven dat zijn grappen bij tijd en wijle scherper en leuker zijn dan wat wij hier met zijn allen reageren…

gravatar

Waar slaat dat nou weer op ?!?
Ik heb vele onzin verhalen gelezen maar dit slaat alles !!! Gordon heeft heel veel talenten ook al is hij niet op zijn mondje gevallen .
Ik had veel respect voor paus fransiscus maar die wordt nu minder , ga lekker mensen heilig verklaren en lekker misjes leiden in plaats van klinklare onzin uit te kramen , mijn hemel zeg !!

Reageer
gravatar

Of Gordon wel of niet talentvol is maakt mij niet zoveel uit.

Neem bijvoorbeeld het programma Geer en Goor, dat is van een dusdanig hoog niveau dat ik altijd dubbel van het lachen op de bank zit. Daar kan de publieke omroep nog wat van leren.

Het programma G&G geeft eveneens een heldere inkijk over hoe homofielen hun leventje leiden. Je kunt vreselijk om ze lachen.

Maar ik ben wel blij dat er in mijn familie- en vriendenkring geen homo’s voorkomen. Het blijft toch vies.

Corrie.

Reageer
gravatar

wat een kut opmerking zeg :S dus als één van je familie leden toch uit de kast komt vind je dat vies???
raar wijf

(en ja ik ben homo) dat je het ff weet 😉

gravatar

Als alle homofielen inderdaad zo waren zoals G&G, zouden 10% van alle mensen die je ziet, zich zo moeten gedragen. Schattig dat mensen nog steeds in het homo stereotype geloven omdat één simpele nicht een tv celeb is.
Misschien moet je jezelf maar eens wat meer opleiden op gebied van geaardheid.
Ook erg lief dat je het vies vind, het klinkt alsof je er verplicht naar moet kijken en mee doen.

gravatar

Wat komt er na …?

Op TV
Zonder talent
Zonder kwaliteiten
Zonder levenspartner
Zonder humor
Zonder hond
Of kat

…?

gravatar

Talent of geen talent hij is er erg rijk mee geworden en is het onmogelijk hem te ontlopen op tv. Telkens als ik dit soort vakhomo’s zie ga ik zappen, geloof me dat gebeurt een paar keer per avond als ik tv kijk. Over het algemeen hebben ze maar één talent en dat is dat ze zichzelf uitstekend kunnen verkopen. Er kunnen best reclamegelden van ze gevraagd worden want de gratis reclame voor die 6e rang-artiesten uit Nederland loopt de spuigaten uit. Kan daar niet eens wat aan gedaan worden?

Reageer
gravatar

Nee hij is geen homo, anders had ie wel talent gehad. Kijk maar naar Cristiano Ronaldo, die heeft duidelijk talent en is ook duidelijk homo.

gravatar

En wat te denken van Timmermans zelf? Ook overduidelijk homo en verbaal zeer getalenteerd. Net als Henk Krol trouwens.