Ben twijfelt of hij nog moet reageren na ‘hahaha’ van Ilse op Tinder

‘Vindt ze me nu grappig of wil ze het gesprek afronden?’

Een groot dilemma voor Ben Elker. De 34-jarige data-analist uit Bilthoven had zowaar een Tinder-match met de leuke Haagse blondine Ilse (28), maar al na zeven berichtjes werd hij geconfronteerd met een ambivalent ‘hahaha’.

Ben had Ilse na een ‘hey’ over en weer gevraagd hoe het met haar ging. Nadat zij ‘goed, met jou?’ had geantwoord, repliceerde hij in drie aparte berichtjes met het voor zijn doen ludieke ‘ook goed, je weet wel, z’n gangetje’. Dankzij het daarop volgende ‘hahaha’ moet Ben nu een keuze maken: “Vindt ze me nu grappig of wil ze het gesprek afronden? ‘Hahaha’ kan allebei betekenen. Misschien wil ze dat ik het initiatief neem om een volgend gespreksonderwerp aan te snijden. Maar voor hetzelfde geld wil ze dat ik haar met rust laat. Een onvervalste gordiaanse knoop.”

Al deze zware zielenroerselen komen ook nog eens tijdens het verwerkingsproces van een Tindergesprek dat hij twee weken geleden voerde met een zekere Lotte uit Goes. Ben diende toen eventjes in the heat of the moment adequaat te reageren op een zeer listig geplaatste ‘lol’ van de potentiële moeder van zijn kinderen. Tot nu toe heeft hij daar nog geen goed vervolg aan durven geven.

Vrouwen aanspreken buiten Tinder om lijkt echter ook geen optie voor Ben: “Ook in de kroeg staan ze op de gekste momenten te glimlachen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat zeg je nou wel Willem, maar is die louter erotisch chattende Thea uit Arnhem nu wel zo’n goede propositie? Ze werkt als ZZPeester onder een 0906-nummer om de rekening van plastisch chirurg Schumacher uit Aerdenhout te betalen. Die heeft de wallen onder haar ogen gelift en siliconen- en botoxsuppleties verricht; ik denk niet dat ze zich kosteloos aan de zware zielenroerselen van Ben Elker wil vertillen.

gravatar

Beste Ben, stop dat besluiteloze gedreutel met Ilse en Lotte. Neem een voorbeeld aan Oscar Pistorius uit Pretoria Zuid Afrika: NIET geschoten is altijd MIS. Oscar had in feite geen poot om op te staan, maar zijn probleem is nu beschaafd opgelost, een herenakkoord: geen opzet, geen klassenjustitie: wel een symbolisch verblijf van een paar nachten in de gevangenis en de rest als huisarrest zonder enkelband (penitentiair precedent: Volkert van der Graaf). Opgelost, toch?

Reageer
gravatar

Niet over doorzeuren Louis: dat wordt dan einde oefening: voor de kapster van je vriendin, voor je vriendin zelf, of voor beiden. Gewoon de knoop doorhakken, schoon schip maken en op de sociale media op zoek naar en nieuwe vriendin en een nieuwe kapster. Veel succes.

gravatar

En Louis, hoe staat het ermee? Nog voortgang geboekt in de cyclus vriendin-kapster? Als swipen niet lukt, dan maar swappen?

gravatar

even dit: ik heb de app gedownload, maar punt is: je kunt geen reacties lezen noch zelf geven. AJB verander dit, want het gehele ‘wij gevoel’ hou ik van. Zonder de reacties dan zal ik de app de-installeren

Reageer
gravatar

Zo zie je maar weer, Tinder is alleen maar goed om het zelfbeeld van de mens nog meer omlaag te halen. Tegenwoordig doet iedereen al zo z’n best om op internet cool te zijn, of eerder te lijken, dat er aan het echte leven bijna geen aandacht meer wordt besteed en dan heb je van die mensen zoals ik die continu tegen z’n vrienden moet zeggen: “Hey! Stop nou eens met dat Tinder en leer mensen kennen terwijl je ze aankijkt.”, maar dat werkt negen van de tien keer ook niet. Betreurenswaardig.

Reageer
gravatar

Vrouwen lachen wanneer ze iets niet begrijpen, of gewoon niet weten wat ze moeten zeggen.

Maar ALS ze lachen vinden ze je tenminste aardig genoeg om die plooien in hun gezicht te trekken 😉

Reageer
gravatar

Ach ja Ben, ook hier weer ‘das ewig Weibliche’; geen ja, geen nee, geen mening, was will das Weib nou eigenlijk? Vraag het haar rechtstreeks of ga naar een goede psychiater. Of leer een paar diepzinnige one-liners van Henk Kamp of Diederik Samson uit: Rutte II, liegen voor gevorderden. Eén tip: alter ego van die z.g. Lotte uit Goes is een dikke boekhouder van 47 uit Sluiskil met Asperger, aambeien en ouderlijk geïnitieerde bindingsangst. Niet mee doorgaan!

Reageer
gravatar

Ben, let even op. Deze reactie van Corrie laat zien dat ze jaloers is op Lotte. Je weet wat dat betekent. Corrie van hiernaast vindt je leuk!

En eigenlijk is ze ook de ideale vrouw voor jou. Hoe onwaarschijnlijk dat op het eerste gezicht ook mag lijken, eigenlijk is het heel logisch:

1. Jij begrijpt haar. Ze is een zeldzaam simpele en voorspelbare vrouw.
2. Zij is een van de weinige vrouwen die geil wordt van woorden als data-analist. Lees haar reactie onder #13 nog eens.

gravatar

Dat Sluiskil is ook wel om op af te knappen.

gravatar

Inderdaad Yvonne is het een beetje dom van Ben om de Hidden Makarov Model analyse niet te gebruiken.

Op Tinder ben ik niet actief maar wel op Second Love.

Om een patroon te kunnen voorspellen voor mijn reacties op Second Love, gebruik ik altijd het Markovketen. Super handig en werkt altijd.

De Hidden Makarov Model analyse is iets te moeilijk voor mij want ik ben geen data analist.

Mijn motto is altijd dat de toekomst gegeven het heden niet afhangt van het verleden.

Corrie.

gravatar

Tegenwoordig zou ik mijn a.s. partner bij de rechtbank zoeken. Het is vrij zeker dat je een vrijgezel treft en deze na teleurstellendgebruik weer verlaten! Je dient alleen even de juiste dag voor echtscheidingen op te zoeken!

Reageer
gravatar

Soms heb je gewoon een verkeerde start gemaakt.

Tegenwoordig een vrouw met een simpel “hey” benaderen, staat gelijk aan het vroegere “ken ik jou niet ergens van”! Je bent al direct kansloos.

Als data-analist moet je toch sterker uit de hoek kunnen komen

Reageer
gravatar

Toch zouden we juist over dit soort kwesties prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd trendlistener) een analyse in de Speld (dit geweldige kwaliteits e-zine) willen zien doen. Dit soort kwesties zijn van eminent belang, neem alleen al voor de verdere aanwas van de wereldbevolking!

Reageer
gravatar

Gewoon niet aan beginnen. Waarom je vrijheid opgeven.