Enkelband Jeremain Lens mag af

Ook locatieverbod voor achterlijn opgeheven

Jeremain Lens mag de volgende interlands zonder enkelband spelen. Dat heeft bondscoach Guus Hiddink bepaald. De vleugelspeler krijgt daardoor de vrijheid terug om een man te passeren.

Hiddink heeft ook het locatieverbod voor de achterlijn ingetrokken. Hij denkt dat het opheffen van de maatregelen geen kwaad kan: “De vrees was altijd dat Jeremain zonder enkelband de Nederlandse samenleving mentale schade zou berokkenen. Inmiddels is dat risico enorm afgenomen, vooral omdat ik hem toch op de bank zet als Memphis weer fit is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Al enkele jaren heb ik het vermoeden dat PSV stiekem door Prozac wordt gesponsord, om de supporters tot massale inname daarvan te stimuleren.
Nu lijkt het met het nederlands elftal dezelfde kant op te gaan en wat opmerkelijk is, is dat hardnekkig de naam van Guus H. opduikt.

Reageer
gravatar

sorry maar hoe heeft een prof voetballer een enkelband en dan wil meneer hiddink gaan zeggen dat het opheffen van deze maatregel geen kwaad kan word toch eens tijd dat de KNVB gaat na denken maar ja dat heb ik al vaker gezegd .maar dat was voor een ander kwestie dus daar ga ik me niet over uit laten .

Reageer
gravatar

Beste Truus,
Ik ben van mening dat Guus Hiddink ook niet weet wat kwaad kan en wat niet.
Jeremain Lens is namelijk een zware crimineel die heeft bijgedragen aan een elendige avond voor zeker 2.700.000 kijkers.
Een enkelband is een te milde straf. Opsluiten lijkt me dan ook de beste oplossing.
Hij kan het goed maken door op 14-11-2014 pepernoten uit te gaan delen in Gouda. Want wie Jeremain zegt, zegt eigenlijk Zwarte Piet.
Met vriendelijke groet