Alberto Stegeman vindt lek in defensie NAC

Journalist scoorde zes goals tegen Bredase club

Undercoverjournalist Alberto Stegeman is zonder enige moeite langs de defensie van NAC Breda geslopen. “Zelfs die rooie sluitpost was bijzonder makkelijk te passeren,” laat hij in een persbericht weten.

Stegeman wist vorig weekend, verkleed als diverse spelers van Heracles Almelo, zes goals te scoren tegen de club uit Breda. “Het was een fluitje van een cent om langs de beveiliging te glippen,” zegt Stegeman. “Het is een schande dat dit zomaar kan in Nederland.”

Het had echter nog veel erger kunnen aflopen in het Polman stadion: “Bij de aftrap hebben ze wel mijn vuurwapen en stanleymes ingenomen, maar na afloop was er niemand die mijn zakken controleerde. Uiteindelijk heb ik moeiteloos drie punten het stadion uit weten te smokkelen. Het wordt echt tijd dat iemand daar eens orde op zaken gaat stellen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Neen Ouwehoer. Hij heeft 3 punten, want per gewonnen wedstrijd krijgt men tegenwoordig 3 punten. Daarnaast heeft hij 6x gescoord, weliswaar verkleed als verschillende spelers van Heracles, maar wanneer we deze 6 (doel)punten erbij optellen heeft hij zelfs 9 punten!

gravatar

Helemaal erg omdat de actie van te voren is aangekondigd door de eindverantwoordelijke van Heracles dat ze er alles aan zouden doen om de drie punten mee naar huis te nemen…

Op zo’n moment moeten er bij NAC alle alarmbellen gaan rinkelen?

Reageer