Impotente malloten bekritiseren Dag van de ad hominem

Smet op jubileum persoonlijke aanval

Vandaag is de officiële Dag van de ad hominem. Precies vijftien jaar geleden werd er voor het eerst een persoonlijke aanval gebruikt in een discussie. Volgens critici is het niveau van de Nederlandse debatcultuur er sindsdien niet op vooruit gegaan, maar dat zijn allemaal vadsige impotente malloten die al vier maanden hun alimentatie niet betalen dus wat weten zij er nou van? Stelletje imbecielen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Knettergekke klootzakken, te stom om voor de duvel te dansen, regeren ons land en dan durven ze het nog over’vertrouwen in de politiek’ te hebben ook

Reageer
gravatar

Al die kankerlijers die het maar nodig vinden altijd alles op de man te spelen verdienen publiekelijk gestenigd te worden. We zouden gewoon met z’n allen dat soort mensen -ik kijk naar jou, Ed- gewoon collectief de tyfus intrappen, alvorens die gore klote woning van die klootzak in vlammen op te laten gaan. Gore kankerflikker dat ie is.

Reageer
gravatar

Hoe onvoorbereid zijn de schrijvers van dit artikel… Want de eerste persoonlijke aanval in een discussie was niet 15 jaar geleden, maar 17 jaar geleden in het debat van Pim Fortuyn met Marcel van Dam…

Reageer
gravatar

ik snap best dat er hier mensen zijn die niet weten hoe je een ad hominem argument geeft maar om dan hier maar in het wilde weg te gaan lopen schelden op alles en iedereen vind ik wel jammer doe lief tegen elkaar alsjeblieft

Reageer
gravatar

Als je dat dan allemaal zo goed weet, professor Roland Suidman – of is het Prof. Dr. Ir. ? – waarom geef je dan het goede voorbeeld niet?

Klagen in vage termen en zonder namen te noemen is een zwaktebod Ronald, weet je eigenlijk wel waarover je praat?

Zoals jij je opstelt ben je een zielige aandachtstrekker en eigenlijk de moeite van mijn antwoord helemaal niet waard.

gravatar

Mijn mening over jou had ik al gegeven Ad, maar omdat je zo hardleers bent nog maar eens: kl**tz@k!

Zie jij die Boomsma nog wel eens? Zeg hem maar dat ‘ie in de str*nt kan zakken, die verrekte zak hooi.

gravatar

Zeg Apekool, ben je nou een zuurkool, een rode kool of misschien zelfs een witte of groene kool ?
En over de bijbehorende aap zullen we het helemaal niet hebben, baviaan, orang oetan, mandril, halfaap, gorilla etc. etc..
En wat Boomsma voor boom is weet ik ook al niet, laat staan welke sma !

gravatar

Ik heb die Ad altijd al een kl**tz@k gevonden, ben blij dat ik dat hier even kan delen met al die laml*llen die dit lezen in plaats van iets nuttigs te doen.

Ga toch de hond doen of de afwas uitlaten, stelletje lamz@kken!

En GVD vandaag ook nog eens mijn 40-dagen-zonder Arie Boomsma naar de vaantjes door een k#tbericht van het ANP, stelletje kl00tviolen dat het zijn.

Had ik al gezegd dat jullie een stelletje asociale eikels zijn? Bij deze dan.

Reageer
gravatar

Het zullen wel dezelfde lieden zijn die hier op de weblog ook altijd mijn loflied op meneer Wilders van de PVV bekritiseren.

Waar ik en meneer Wilders van de PVV allemaal voor uitgemaakt zijn overtreft het goede fatsoen.

Nooit is het inhoudelijk en wordt altijd op de persoon gespeeld.

Mijn dank gaat uit naar de redactie van De Speld om dit onder de aandacht te brengen.

Jullie zijn toppie!

Corrie.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie van Hiernaast,

Hoe stel je voor dat rascisme ter sprake wordt gebracht zonder degene die een rascistische uitspraak doet, een rascist te noemen?

Er kan natuurlijk alleen gerefereerd worden naar een uitspraak. Maar is dat niet ‘slap links gelul?’

Groet,

gravatar

Ik dacht al, waar blijft Corrie met Wilders. Helaas, met Wilders geen debat of discussie mogelijk dus heeft dit niets met het onderwerp te maken! Fatsoenlijk toch, Corrie?

gravatar

Alhoewel ook ik al jarenlang impotent ben zal ik de schuld daarvan nooit aan mijn tegenstanders in het debat geven. Ook zij weten dat het uitsluitend aan die oerlelijke, stomvervelende, bazige, drammerige, vijandelijke Nederlandse vrouwen ligt.

Gaarne een kotszakje a.u.b.

Reageer
gravatar

Dag van de ad-hominem? Welke kankermongolen hebben dat nu weer bedacht. Zieke geesten die de behoefte hebben zichzelf belangrijk te maken ten koste van anderen. Hun zielige ego opkrikken door een ander in de stront te trappen. Jezus wat een armoe.

Reageer