Ajax contracteert nieuwe pispaal

Club gaat jeugdspeler overhaast brengen

Ajax heeft jeugdspeler Delano Sumter voor vier jaar vastgelegd. De 18-jarige verdediger moet de nieuwe pispaal van het publiek worden. Volgens technisch directeur Marc Overmars is de nonchalant ogende Sumter precies het type speler dat de Ajax-fans graag afzeiken. Ajax gaat Sumter overhaast brengen, zodat hij in zijn eerste wedstrijd al onder de druk bezwijkt.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens mij is deze persoon niet meer te helpen!!!! Heeft u een steekje los ofzo??? Zou rap even bij een psyghiater om eem hoekje kijken zeg!!!!!!!!!!!!!

Reageer
gravatar

Typisch Ajax. Deze jongen wordt natuurlijk weer veels te vroeg gebracht. Zoek het dan in ervaren types als Joel Veltman. Volgens mij is hij juist goed op weg om pispaal van het publiek te kunnen worden. Van zijn geschutter in het NE kun je al een mooie video samenstellen. Die je bijv. op een clubdag kunt laten zien. Geef die jongen een kans!

Reageer
gravatar

Waarom voor de afwisseling niet eens een keertje een bestuurslid, of lid van de Raad van Commissarissen als pispaal? Die lui hebben van huis uit allemaal zo’n penetrante geldlucht om zich heen, als die eens een keer goed zouden worden afgezeken, worden ze met hun benen weer op de grond gezet.

Reageer
gravatar

Mevrouw(?) O. Vulatie, u houdt er naïeve ideeën op na. U weet toch dat de bedoelde toplaag van de bevolking van alle beperkingen is vrijgesteld? Zelfs als de pers glashelder aantoont dat een uitverkoren Verlichte de boel grotelijks belazert en besodemietert, dan nog krijgt hij van Opstelten zelve een platina handdruk en via het Old Boys’-netwerk de volgende dag al weer een even vermogensvormende baan. Rijken zijn genetisch immuun voor prestigeverlies en imago-schade: hun DNA bestaat uit Teflon

gravatar

En terzake van die jongen van Sumter; u denkt toch niet dat die zich voor een jodenfooitje laat afzeiken? Zijn zaakwaarnemer (Cor Coster?) werkt immers op provisiebasis; die laat zich zeker niet de kaas van de bagel eten. Maakt u niet ongerust; voor Delano wordt goed gezorgd; ondanks de zeik-lucht gaat hij ‘laughing all the way tot the bank”. Vroeger gaf Ajax oud-spelers en pispalen een sigarenzaakje, daar stak de Stichting “Rookvrij” een stokje voor, Nu krijgt men opties en een sky-box.

gravatar

En dan durft men nog te beweren dat de jeugdopleiding in Amsterdam niet deugt. Sumter is het schutterende bewijs dat men alles al in eigen huis heeft om het Ajaxpubliek ontevreden te houden.

Reageer
gravatar

Typisch weer Ajax: nét hebben ze die jongen van Vermeer tot pispaal benoemd vanwege zijn desertie naar Feyenoord, dan nemen ze alweer een nieuwe aan. Maar ja; intrigreren is vooruitzien is het motto van de tandem KNVB-AJAX .Kan dat allemaal, zomaar? Ik vraag me af in hoeverre er sprake is van een ‘zwart geld-circuit”, zeker met ABN-Amro als sponsor.

Reageer
gravatar

Dit is natuurlijk fantastisch nieuws voor de Ajax supporters. Na jarenlang aankloten met jeugdspeler die meteen mee kunnen komen met de grote jongens, hebben ze eindelijk weer iemand die ook denkt aan de mensen waar het eigenlijk om draait: het publiek.

Ik verwacht dat deze Delano een fantastische toekomst tegemoet gaat komen als publiekslieveling.

Reageer