Ajax – PSG start met 90-minutenlang eerbetoon aan Zlatan

Erehaag Ajacieden biedt spits vrije doortocht naar doel'

De eerste Champions League-wedstrijd van Ajax dit seizoen begint met een 90-minutenlang eerbetoon aan oud-Ajacied Zlatan Ibrahimovic. De spelers van Ajax zullen tijdens de wedstrijd een erehaag vormen voor de Zweed, waardoor hij met de bal aan de voet naar het doel kan lopen.

Ajax volgt hierbij het voorbeeld van de spelers van NAC, die op een soortgelijke wijze hun respect betuigden bij het afscheid van ‘De Tovenaar’ in 2004. Ajax-trainer Frank de Boer kijkt uit naar het eerbetoon: “Ajax is geworden wat het nu is dankzij Zlatan. In Amsterdam is alles begonnen met Zlatan. Dat we het grootste Ajax-icoon aller tijden op deze manier kunnen eren, emotioneert me.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hi Walker! I really enjyeod reading your post. You grabbed my attention immediately because you introduced some very interesting and relevant points; I learned more about soccer as I read on. Always remember to re-read your work so that you can pick up on grammatical and punctuation mistakes that may not seem so obvious on the first writing. Looking forward to lots of great stories!

Reageer
gravatar

Ik vergat nog te wijzen op zijn westerse adaptatie: op de foto poseert hij in de klassieke nieuw-testamentische Christus-pose, maar dan zonder houten kruis. En dan dat foute staartje; een referentie naar de oud-testamentische langharige Samson? (nee, niet die van de PvdA, die heeft een kale knikker om elke gelijkenis à-priori te ontkennen)

Reageer
gravatar

Een kleine etymologische analyse: Zlatan is in gewoon Amsterdams dialect (bij Ajax kent men ABN uitsluitend als shirtsponsor) dus Slatan, en op de F-side kortweg: Satan. Ibrahimovic betekent in het Arabisch: Abraham’s zoon, Abrahamson en zo is de cirkel met Ajax weer rond. Fascinerend overigens hoe een leuk voetballende Bosniër in no-time de Zweedse nationaliteit krijgt waar asielzoekers daarop minimaal 10 jaar moeten wachten? Relaties? Geld? Discrete Hulp van de Zweedse voetbalbond?

Reageer
gravatar

This is an interesting blog post Walker and I like the way you idulcne some of your own opinions of the most successful goals because that is what makes your post original from all the other blog posts online about soccer goals. I think you used the video clip successfully to add to your message and didn’t idulcne too many which may have just distracted the reader from your blog. To make it even better, make sure you edit your writing for spelling, punctuation and grammatical errors. Well done

gravatar

Waarom ben jij zo bijdehand en stond jij niet vooraan met het douchen na zo’n achterlijke opmerking.
Zonder jou zou de wereld een stuk mooier zijn.

gravatar

Men durft wel bij Ajax… Ze laten Zlatan dus echt zelf lopen met de bal? Wat als hij zich verstapt en zijn enkel of knie bezeert? Of erger: de hamstring! Ik ben van mening dat een draagstoel nog net even wat meer eerbetoon biedt.

Reageer
gravatar

bfY en que9 te basas para decir que es el comienzo del fin de este equpio del Barcelona? bfEn que9 han perdido dinero con la operacif3n Ibrahimovic? Seamos serios Si no vas a argumentar de una forma me1s seria, mejor ahf3rrate estas entradas en el blog

gravatar

Inmiddels heeft Niklas Moisander dit prachtige tafereel tegenover de NOS bevestigd. “Een erehaag kun je natuurlijk niet alleen vormen, dus we zullen er als team alles aan doen om Zlatan een prachtige doortocht naar het doel geven” aldus de centrale verdediger van Ajax.

Reageer
gravatar

The things i have consatntly told people today is that when looking for a good on the net electronics shop, there are a few aspects that you have to take into account. First and foremost, you should make sure to locate a reputable and in addition, reliable retail store that has got great evaluations and rankings from other consumers and market sector experts. This will make sure that you are dealing with a well-known store to provide good support and aid to the patrons. Thank you for sharing…