Lex Immers terug bij Feyenoord

Nieuwe uitdaging na anderhalf uur buitenlandse ervaring

Lex Immers keert na anderhalf uur terug bij Feyenoord. De middenvelder werd aan het eind van de middag verhuurd aan Sparta, dat hem na twintig minuten weer verkocht aan SC Heerenveen, waar hij weinig aan spelen toekwam. Na een kort avontuur bij het Cypriotische AEK Larnaca werd hij overgenomen door Manchester City dat aan het begin van de avond een akkoord bereikte met Feyenoord.

Immers is blij met de overgang: “Ik zie deze nieuwe uitdaging als een mooie stap in mijn carrière. Ik heb natuurlijk een verleden bij de club, dus ik hoop nog een paar oude bekenden tegen te komen. Hopelijk kan ik met mijn buitenlandse ervaring van waarde zijn voor het team.” Inmiddels zou Feyenoord in gesprek zijn met Fortuna Sittard dat in Immers de ideale opvolger ziet voor de naar FC Barcelona teruggekeerde Andrés Iniesta.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Strangely, while the author ageurs against a Greek Eurozone exit, and I found the tone to be partisan in many areas, he actually makes the case for an exit. With a correctly managed exit, as he points out, the economy would jumpstart very fast’. With a badly managed exit, the result is much the same as with a badly managed anything. We are badly managed right now, with the fourth worst GDP real growth rate golbally, ranking just above Anguilla, Yemen, and Libya. He also neglects to mention…

Reageer
gravatar

Ajax heeft Peter Houtman aangetrokken als nieuwe spits.
In de wandelgangen wordt gesproken van een ruil met Vermeer maar dat geloof ik niet. Ik weet zeker dat F’noord de oud-stadionspeaker niet 1 op 1 ruilt tegen een bankzittende keeper

Reageer
gravatar

kunnen ze meteen Pierre van Hooijdonk, Paul Bosvelt, Kees van Wonderen, Jean-Paul van Gastel en Gaston Taument contracteren, zodat ze samen af kunnen bouwen

Reageer
gravatar

Ajax heeft Peter Houtman aangetrokken als nieuwe spits.
In de wandelgangen wordt gesproken van een ruil met Vermeer maar dat geloof ik niet. Ik weet zeker dat F’noord de oud-stadionspeaker niet 1 op 1 ruilt tegen een bankzittende keeper

gravatar

Die immers moet lekker gaan biljarten wat is die slecht en maar klagen over de keeper die jongen heeft wel 2 keer gezorgd dat ze 2e zijn geworden

Reageer
gravatar

Ik heb hier totaal geen begrip voor. Ik snap dat Lex ergens naartoe moet maar uitgerekend naar Feijenoord? Lex weet zelf hoe gevoelig de verhoudingen liggen. Je moet je tegenstander niet sterker maken.

Reageer
gravatar

Lex is een versterking voor Feijnoord . Wel denk ik dat al deze omzwervingen Lex niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Ik denk dat het goed is dat Lex de aankomende 10 wedstijden op de bank begint.

Reageer
gravatar

verrassende stap van Lex. Ik vraag me alleen wel af of hij het niveau van Feyenoord wel aan kan. Bij zijn vorige periode bij Feyenoord kwam hij niet echt goed tot zijn recht en miste hij veel kansen. Maar misschien dat hij met zijn ervaring in het buitenland, dit seizoen wel optimaal kan presteren.

Reageer
gravatar

Ach, ik ken een fietsenmaker die een ter reparatie gebrachte fiets aan een andere klant verkocht! Dus dat is nog erger.