Kabinet doet mee aan Werkgelegenheid Challenge

Rutte daagt premier Griekenland uit

Het kabinet gaat meedoen aan de Werkgelegenheid Challenge. De internethype, waarbij iedereen die wordt uitgedaagd de werkgelegenheid moet laten toenemen met 0,7 procent, is al dagen een hit op sociale media.

Wie weigert de werkgelegenheid toe te laten nemen, moet 100 euro doneren aan de Belastingdienst. Daartegen kan wel binnen zes weken een bezwaarschrift worden ingediend.

Premier Rutte heeft nu de Griekse premier Andonis Samaras en SP-leider Emile Roemer genomineerd om de werkgelegenheid te laten toenemen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

It won\’t last.It has the potential to last, if PVV does the heavy lnitifg and provides \’Easy Reader\’ documentation for what needs to be done concerning Islam. Then the government proper will need to listen and take action. It has worked – to various degrees, admittedly – in Denmark for 9 years. One of the best results is that Denmark is now a free country for public debate, in contrast with, say, Sweden or Britain.It\’s time for Dutch politicians to take real responsibility. The…

Reageer
gravatar

beetje flauw, die Griekse premier Andonis Samaras, heeft geen schijn van kans, omdat ze al zo lang gewend zijn om hun economie alleen op papier te laten groeien.
dat proces kan je niet even omkeren, bovendien is geen Griek te vinden, aan wie hij zijn challenge door kan geven.
Hij had deze challenge beter door kunnen geven aan Assad, die zorgt voor veel nieuwe vacatures in het leger.

Reageer
gravatar

Tijdens de campagne voor de laatste 2e Kamerverkiezingen beloofde Rutte aan mij 1.000 euro te doneren, maar ik heb ze nog niet gezien, terwijl ik door hem inmiddels wel zonder werk zit.

Reageer
gravatar

Tja, Rutte ging ervan uit dat u wel zou snappen dat hij dat destijds niet letterlijk bedoelde, natuurlijk. Het ging hem erom dat hij iedere werknemer dolgraag €1.000 zou willen geven, maar dat betekent niet dat hij ook van plan was dat geld daadwerkelijk uit te betalen. Wat die uitspraak van Rutte betekent voor zijn betrouwbaarheid en voor de rest van het verkiezingsprogramma van de VVD, laat ik aan uw fantasie over.

gravatar

Uw geld is hard nodig voor de heroïsche strijd van de VVD tegen de meeuwen. Tja, eenieder kiest een tegenstander van vergelijkbaar niveau.
De meeuwen hebben al gereageerd dat ze de VVD-ers zullen bestoken met piepkleine raketjes, maar helaas zal menig VVD-er daarmee alleen zijn sigaar aansteken.

gravatar

Weer zo’n waardeloze Facebook hype! Hier doe ik niet meer aan mee hoor, Mark. Zoek maar een ander slachtoffer! Die 100 euro mag ik je in een plek stoppen waar de zon nooit schijnt, schijnt.

Reageer
gravatar

Dat schrijven ze toch ook in het artikel, het gaat naar de Belastingdienst. Als er ergens in Nederland een werkplek is, waar nooit eens het zonnetje schijnt, dan is het wel daar. Het is daar alleen maar klagen, klagen, klagen. “We moeten nog steeds 2,1 miljoen terugkrijgen die we zelf te veel hebben uitbetaald” en dat soort geklaag.