Comedy Central verwerft uitzendrechten vrouwenvoetbal

‘Geen lachband, maar live publiek’

De Eredivisie voor vrouwen wordt de komende drie jaar uitgezonden door Comedy Central. Hoeveel de zender voor de uitzendrechten betaalt, is niet bekendgemaakt. Comedy Central wil alleen kwijt dat het om een ‘schappelijk bedrag’ gaat.

De KNVB is blij dat er na lang zoeken toch een geïnteresseerde partij voor het vrouwenvoetbal is gevonden. De voetbalbond ontkent het gerucht dat bij de uitzendingen een lachband wordt ingezet: “Comedy Central heeft ons verzekerd dat er altijd gebruik wordt gemaakt van een live publiek.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Van wat? van PMS, damesvoetbal, Comedy Central, feminisme of van alle vier? Graag een nadere explicitering, anders blijft het zo’n nietszeggende, zin- en zielloze one-liner.

gravatar

Damesvoetbal is besproken door de KNVB. Men had bij geruchte vernomen dat van commerciele zijde plannen zijn gerezen het damesvoetbal in het tv-programma op te nemen. Zolang er nog niet genoeg gediplomeerde arbitragetten in het veld gebracht kunnen worden, mogen ook gecertificeerde homo’s worden opgesteld in arbitrale trio’s. In de overgangsperiode worden bejegeningen als Male Sjovinist Pig (MSP) van de zijde van de speelsters gedoogd indien in onderhavige gevallen sprake is van reguliere PMS

Reageer
gravatar

Wanneer het geen hit wordt bij Comedy Central, omdat het niet lachwekkend genoeg is, kunnen ze proberen de rechten aan Hustler TV te verkopen.

Iedere man weet dat het pottenpercentage in het vrouwvoetbal erg hoog is. Voor een man is lesbische seks erg opwindend om naar te kijken.

Je moet er dan wel filmopnames van de kleedkamer bij doen. Beloof een vrouw een Zalando tegoedbon en ze gaat er op los.

Daar wil ik wel op de bank met de broek op de knieën naar kijken.

Reageer
gravatar

Het artikel heb ik mijn voetballende vriendin laten lezen. Ze vond het een vrouwonvriendelijk artikel, niets grappigs aan. Discriminerend.

Ze gaf me een schop tegen mijn ballen, want ze werd spontaan kwaad op alles wat man is.

Ze heeft een harde geoefende trap. 🙁

Hey Rudolf Julius, schrijver van dit artikel je wordt bedankt.

Maar ja het is maar een vrouw, een etentje, wat lullen over gevoelens werkt altijd bij vrouwen om het goed te maken.

Zo voorspelbaar.

Reageer
gravatar

Ruil haar in voor Schöne van Ajax. Volgens Frank de Boer heeft hij zachte voetjes. Ben je ook meteen van dat wijvengezeik af.

gravatar

“Maar ja het is maar een vrouw, een etentje, wat lullen over gevoelens werkt altijd bij vrouwen om het goed te maken.

Zo voorspelbaar.”

Waarom vinden we het niet vreemd dat je vriendin je in je ballen schopt?

gravatar

In een verdere verklaring laat Comedy Central weten dat ze in bespreking zijn gegaan met Rene van der Gijp als analist bij deze wedstrijden.

Gijp verklaart het volgende tegenover de media: “Na de moeilijk periode bij VI afgelopen zomer is het tijd voor een nieuwe start. Deze rol daagt me uit op een nieuwe manier naar voetbal te kijken”.

Dat dit onder het genot is van een pilsje en extremere vormen van banaliteit is volgens de analist een gegeven.

Reageer