Werkzaamheden in en rond Patty Brard op schema

Ernstig verouderde onderdelen aan vervanging toe

De werkzaamheden aan Patty Brard verlopen tot nu toe volgens planning. Zoals het er nu naar uitziet, zal de televisiester op tijd klaar zijn voor het nieuwe televisieseizoen. Dat laat een opzichter vrijdag weten.

Oorspronkelijk ging het alleen om een kapotte bovenleiding, maar steeds werden nieuwe mankementen ontdekt. Zo werd aan de noordkant van Brard in de afgelopen weken ernstig verouderd materieel vervangen. Voor Patty Brard zelf betekent dit een langere vakantietijd en geen overstap naar RTL. De werkzaamheden maken onderdeel uit van een complete vernieuwing van Brard, die in 2025 voltooid moet zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toeval? Juist eergisteren werd bekend gemaakt dat de tijdelijke verlaging van het BTW-tarief van 21 % naar 6 % ondanks eerdere definitieve ministeriële uitspraken van mini-ster Blok, toch nog tijdelijk wordt verlengd tot juni 2014 om enerzijds traditioneel noodlijdende ZZP’ers en anderzijds traditioneel frauderende bouwbedrijven de kans te geven hun bedrijfsresultaten “zwart” bij te kleuren. Zij van Brard kan dus nog 10 maanden van verlaagde restauratiekosten profiteren. Ik zeg: DOEN…

Reageer
gravatar

Er heeft toch wel een Europese aanbesteding voor deze uitgebreide en complexe werkzaamheden plaatsgevonden ? Zo niet, dan valt er nog een hoge boete van de Europese commissie te verwachten !

gravatar

Renovatie (want daar hebben we het toch over?) is in dit geval geen oplossing en cultureel stelt het gelukkig niets voor. Advies is slopen. Niet uithuilen en zeker niet opnieuw beginnen.

Reageer
gravatar

Help, mijn man is klusser… wordt nooit meer wat. Verhoudingsgewijs is de bouw van de Sacrada Familia een weekendklusje…… Ethervervuiling in optima forma….

Reageer
gravatar

Dit zou eigenlijk een ideale combi-uitzending kunnen zijn met Eigen Huis In Puin van RTL.

Persoonlijk denk ik dat het hele project vergeefse moeite is. Er zijn best wel mensen die het waarderen als een oldtimer met veel zorg wordt teruggebracht in oorspronkelijke staat.

Bij dit merk/type is het echter zeer de vraag of er iemand zit te wachten op die oorspronkelijke staat. Vegetatieve staat lijkt me in dit geval veel beter voor de leefomgeving.

Reageer
gravatar

krijgen we daarna de befvideo van Brard? Of een pijpvideo van D.Roelvink met Brard? Zoveel siliconen blijven drijven, dus hopelijk zit het bad dan niet te vol…

Reageer
gravatar

Zeer geachte,

Ik vind Mevrouw brard, helemaal niets, ze gedraagd zich als een snol.

Mijn veronschuldeging over de naam, maar dat is mijn menig.

Met vriendelijke groetekes.

Reageer
gravatar

Wat een kortzichtigheid mevrouw Brard een snol te noemen. Is gewoon een prima en vooral echt mens. En al die beledigingen aan haar adres. Zouden jullie dat leuk vinden? Doe nooit een ander wat je zelf ook niet zou willen . Acceptatie daar draait het in de wereld om.

Met vriendelijke groet Marian

gravatar

Mevrouw Snoek,

In het bericht waarop u reageert wordt niet gezegd dat zij een snol is, er staat dat zij zich gedraag”d” als snol.

Het wezen “Brard” heeft zich ten doel gesteld door het leven te gaan als object van walging en afkeer.

Dat doel heeft zij bereikt, dus de reacties zal zij waarschijnlijk opvatten als complimenten voor haar vasthoudendheid.

gravatar

Beste helpdesk,

Graag zou ik Patty Brard willen installeren op mijn tablet. Waar download ik het, en hoe installeer ik het zonder mijn tablet te beschadigen?

Alvast bedankt,
Tante Piet

Reageer
gravatar

Kan John haar niet een APKtje geven, olieverversen en doorsmeren? Of TtjifTjaf met zijn plamuurmes, zodra die klaar is met het behang dat op zijn buurvrouw terecht was gekomen en gaten opgevuld?

Reageer
gravatar

Dus SBS volgt het voorbeeld van de NS en kalefatert oud materiaal weer op, om zo in te spelen op het slechte weer in het najaar? Dan blijven er zo véél mensen thuis, dat naar verluidt zelfs SBS6 rekening houdt met kijkers.

Reageer
gravatar

En wat gebeurt er met het onderstel? Daar worden dus wederom geen werkzaamheden verricht. Heel Etten-Leur staat al wekenlang onder water, omdat Patty haar benen niet bij elkaar kan houden. Het is hoognodig tijd dat deze falende waterput eens vervangen wordt.

Reageer
gravatar

Die jongen kwam uit een meeëter van Patty toen die door een onderhoudsmonteur werd uitgeknepen.

Tegenstanders menen dat het opmoffelen van Patty zinloos is en dat je voor dezelfde prijs vijf nieuwe kan kopen, maar wie wil er vijf nieuwe, niemand toch?

gravatar

2025 is wel erg positief. Een beetje ‘kattendraal’ staat eeuwig in de steigers. Uitvoegen en plamuren alleen duurt al een decennium!

Reageer
gravatar

Ik wordt echt gek van die werkzaamheden aan Brard. Vorige week werd de A2 tussen Oudenrijn en Holendrecht afgezet omdat Brard vervoerd moest worden. Ik snap dat wel, veiligheid boven alles, en die dieplader moet ook door kunnen. Maar waarom kan dat niet ”s nachts of zo?

Reageer
gravatar

Dat mensen daarvoor op viaducten en bruggen gaan staan om dat Brardtransport te kunnen zien veroorzaakt ook nog eens een verkeerschaos .Uren in de file gestaan . Fuck you Brard !!

gravatar

…eindelijk begrijp ik de files op de A12 …..als men maar openheid van zaken geeft aan de weggebruikers! Tuurlijk vinden we het niet erg om wat later op het werk te komen vanwege restauratiewerkzaamheden van Brard….het is wat anders als de wegen voor de zoveelste keer weer moet worden opgelapt….!!