John gaat vanavond lekker knallen

Geldermalsenaar presenteert plannen aan collega's

John uit Geldermalsen gaat vanavond lekker knallen. Dat voornemen heeft hij tijdens de lunch aan zijn collega’s kenbaar gemaakt. De werknemer van het distributiekantoor van Albert Heijn in Geldermalsen reageerde daarmee op de vraag van een collega die vroeg of hij nog leuke plannen had.

John voegde daar met volle mond nog aan toe ‘niet van dat softe gedoe te houden’. Het alternatief bestaat volgens hem uit ‘toet-toet-boing-boing, hakken en zagen’, mogelijk gevolgd door ‘boem-boem-bailando’. Of hij ook sjalalie-sjalala gaat plegen is volgens John tussen hem en de dame in kwestie. “Wat dat betreft ben ik de discretie zelve.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe is het afgelopen? of is John doorgetikt nadat ie met 1 pilletje begon??

Ook vermeld het artikel niet of John veel geld heeft. In welk geval hij hoeren kan blijven kopen. Dan kan ie doorgaan met knallen totdat ie de afkickkliniek bereikt.

Reageer
gravatar

Fout op fout op fout…op fout…
Je vriendin kan je alleen leasen …niet huren…..

Wanneer ze ook voor prive gebruik wordt ingezet dan betaal je btw…..en ritjes eigen gebruik……

Soms is een uitzondering mogelijk ….huurkoop.

Reageer
gravatar

Die John is wel een Draufgänger, letterlijk én figuurlijk, Sheila is nog niet eens in verwachting en fatsoenlijk afgezoomd of hij stort zich al weer vol energie op activering van het nachtleven van Zaltbommel. Ouders, houd uw minderjarige dochters binnen: “John” is weer in het wilde weg Centraal aan het Distribueren, dus goed oppassen voor diens rondvliegende lichaamseigen vloeistoffen; als u Sjalalalie, Sjalalala hoort bent u te laat. Dan wordt het dweilen met de kraan open.

Reageer
gravatar

“distributiekantoor” – tja, het woord bestaat officieel wel, maar wordt in het collectief geheugen gekoppeld aan de Tweede wereldoorlog.
 
Tegenwoordig wordt gesproken over een “distributiecentrum”, ofwel DC. In Geldermalsen is inderdaad zo’n DC, van Albert Heijn.
 
Ik heb gezegd.

Reageer
gravatar

John is de master.
Wat John voor het uitgaansleven is voor Geldermalsen, was Alfred Nobel voor de springstof.
De uitvinder, de grootmacht, de prijsuitreiker.

Zeer benieuwd naar deel drie uit dit FeuileJohn

Reageer
gravatar

Pfffft het is BOOM-BOOM-Bailando ja! Niet boem-boem. Dit is echt weer zo’n typische Speld fout. En nou niet gaan zeggen dat het sarcastisch bedoeld was want daar kom je dus echt niet altijd mee weg!

Reageer
gravatar

Je hebt ook collega’s die er jarenlang een wit lilliputterslaafje op nahouden dat gedienstig achter hen aanhobbelt. Die uiterst persoonlijke foto’s van haar openlijk aan Jan en alleman laten zien, vergezeld van vernederend commentaar. Daarbij vergeleken is deze John nog een hele toffe peer.

Reageer