Wat past bij jou: Al-Qaida, IS, of toch maar Boko Haram?

Volg je innerlijke kompas!

Vroeger was het zo eenvoudig. Wie zich wilde aansluiten bij een moslimfundamentalistisch terreurnetwerk, ontkwam niet aan Al-Qaida. Tegenwoordig is er gelukkig meer keuze. We vergelijken de drie belangrijkste aanbieders van terrorisme: Al-Qaida, IS en Boko Haram.

Striktheid
Houd jij van streng in de leer zijn of net even wat losser? Al-Qaida is duidelijk de vrijzinnigste beweging van de drie.

De normen en waarden van IS en Boko Haram lijken aantrekkelijk, maar kun jij een leven aan zonder muziek, drugs, alcohol, roken en seks? Al-Qaida doet niet moeilijk over een pornoblaadje meer of minder (als je het maar privé houdt), voor IS en Boko Haram is seksualiteit alleen voorbehouden aan de martelaren in het paradijs. Voor een liberaal denker staat het geesteskind van Osama bin Laden daarom nog het dichtst bij zijn eigen wereld.

Wreedheid
Als je direct op het hoogste niveau wil instappen is IS iets voor jou. De lokale organisatie houdt zich bezig met etnische zuivering, massamoord, aanslagen op burgerdoelen, gijzeling, kindsoldaterij, onderdrukking met bruut geweld, publieke executies door onthoofding en kruisiging, marteling, verkrachting en vrouwenhandel.

Als je meer humanistisch bent ingesteld past Al-Qaida meer in jouw straatje. De organisatie beperkt zich doorgaans tot bomaanslagen op strategische doelwitten. In Irak richt Al-Qaida zich bijvoorbeeld meer op de politie en de overheidsinfrastructuur en worden jaarlijks hoogstens een paar honderd mensen vermoord.

Kies jij toch liever voor de gulden middenweg? Denk dan aan Boko Haram. Deze frisse start-up roeit dorpen uit, vernietigt scholen, doet aan massa-ontvoeringen, slavenhandel, amputatie, intimidatie en kinderprostitutie.

Arbeidsperspectief
Al Qaida heeft als enige wereldwijd vacatures. Bovendien kent de organisatie uitstekende arbeidsvoorwaarden, met een gezonde kantine en goed geventileerde grotten. Wel is Al Qaida al enige tijd op z’n retour. Angry young man IS is the new kid on the block. De organisatie is volop in ontwikkeling. Dat biedt kansen, maar er zijn ook de nodige kinderziektes. Hoeveel toekomst heeft deze organisatie? Piekt de club niet te vroeg? Wat gebeurt er als de door de VS bewapende Koerden en Sjiïten weten terug te slaan? Wie hecht aan zekerheid, kiest voor Al Qaida, het CDA onder de moslimfundamentalistische terreurnetwerken.

Jongerenbeleid
IS neemt kinderen en jongeren zeer serieus. Ze krijgen instructie over de Kalashnikov en onthoofdingen en worden actief betrokken in de organisatie. Zo maken ze op een speelse manier nieuwe vriendjes. Wie zijn kinderen op terrorisme wil doen, is bij IS aan het juiste adres.

De kalifaatkwestie
Voor wie het kalifaat belangrijk is, valt Boko Haram af. IS streeft naar een kalifaat in Irak, Syrië en omliggende Arabische landen. Al Qaida wil een wereldwijd kalifaat. Voel jij je een wereldburger? Kies dan voor Al Qaida.

Vrouwen
Geen van de drie organisaties is aantrekkelijk voor vrouwen. Wij zien hier kansen voor een nieuwe terreurvereniging.

Conclusie
Voor beginners in terrorismeland is het degelijke, milde en vrijzinnige Al-Qaida een goede instapper. Het biedt door zijn netwerkkarakter ook meer internationale kansen. Wie klaar is voor het echte werk, kan altijd nog de overstap maken naar IS. Het is een jongere organisatie, de ambities zijn groot maar er zijn nog veel dingen niet goed geregeld. Boko Haram is een leuk alternatief voor wie zich meer op zijn gemak voelt in een kleinere organisatie die betere banden heeft met de lokale overheid.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom moet er voor vrouwen een nieuwe terreurvereniging komen? Volop participatiemogelijkheden bij RIBW, VVD, postcodeloterij, defensie en de bvd of hoe heet het. Zo zinloos om de wildgroei aan nieuwe terreurverenigingen ook nog eens te gaan promoten.

Reageer
gravatar

Jammer dat alleen de internationale organisaties zijn vergeleken. Waar zijn de Nederlandse motor- en drugs- en jeugdbendes die de laatste jaren ook een heel goede naam hebben opgebouwd met lokale terreur, machtsstrijd en afrekeningen?
Het lijkt me dat die vooral een goede jeugdopleiding bieden, waardoor de jongeren later in de internationale organisaties een betere carrieremogelijkheid krijgen.

Reageer
gravatar

Wat een onzin. In plaats van goede informatie te verspreiden gebaseerd op feiten krijgen we hetzelfde mainstream onzin als in de vs. Als ik daarop zat te wachten keek ik wel naar fox news ofso. Eerste en laatste bezoek op deze website. Alqaede=CIA. Mh17+9/11=2(false flag). Isis reden om alsnog Serie binne te vallen. Problem reaction solution.

Reageer
gravatar

Ik twijfel nog… ik weet niet of je bij Isis ook zelf je bomgordel moet maken. In Nederland zie je al dat er ongelukken gebeuren door zelfgemaakt vuurwerk en dan zeker zelf bommen maken… Al Qaida leek me anders wel aantrekkelijk, je ziet nog eens wat van de wereld, maar die zelfgemaakte bommen, nee… Wat Boko Haram betreft, dat amputeren, daar zet ik vraagtekens bij… Kijk, bij Isis amputeren ze alleen het hoofd, dat gaat nog… maar handjes eraf nee… trekt me niet.

Reageer
gravatar

ergernis alom ..het is Boko Harem……en heb voor de toekomstige IS-er een klant ..gratis en voor niks…..naam mark op te halen in denhaag
en in brussel zitten er 55.000 allemaal tuig van de griffel…en dan die van de banken nog …..nog erger….

Dus werkaandewinkel toekomstigen ….hemelvaarders…..Hakkuh s.v.p.

gravatar

Ik zou Al Qaida ten zeerste aanraden daar ik zonet een contractverlenging kreeg voor bewezen diensten. Ik ben van hakker naar hacker gepromoveerd. De eerstvolgende online campagne (tv-spotjes zijn in de maak) werd door mij bedacht. Het zal een knaller worden. We hopen zo het verloren marktaandeel (door de overdadige IS berichtgeving) terug naar ons te trekken. Bekijk ons net gepubliceerd jaarrapport online.

Reageer
gravatar

Wees er nu snel bij, onze huidige gezinsactie loopt bijna ten einde: koop met het hele gezin een hakbijl of kalashnikov en krijg er ‘the best of Marco Borsato’ gratis bij (om helemaal in de sfeer te komen) als dat geen knaldeal is!

gravatar

Hierbij plaats ik dan mijn open sollicitatie. Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit en Ik heb ruime ervaring met gifgas aanvallen dankzij mijn collega links van me en gooi zelf ook regelmatig een bom in de pot.
Ik wacht uw reactie met genoegen af…

Reageer
gravatar

Zoals beloofd lieve lezertjes gaan we vandaag nader in op de geopolitieke achtergrond van Islamitische bevrijdingsbewegingen, Al Qaida legt zich, wereldwijd, toe op het scheppen van mogelijkheden tot (en ruimte) voor nieuwbouw, Osama bin Laden was zoon van Saudi-Arabisch grootste en rijkste bouwondernemer, die weer dik bevriend was met de ex-eerste familie Bush van de VS. Osama nam de klus aan het World Trade Center in New York met de grond gelijk te maken. Dat lukte; zelfs nog binnen budget.

Reageer
gravatar

Dat nu wekte de woede van Dick Cheney die voor multinationaal bouwbedrijf Bechtel in de regering zat, noem het collegiale naijver. Op geheel Amerikaanse wijze is dit zakelijk geschil beslecht; Osama kreeg een ongeluk bij het oversteken van zijn gang. Helaas, zowel de betere helft als de plicht roepen, ik kom later terug op Al Qaida en zusterbedrijven. Tot dan.

gravatar

Neem de tijd Mickey; vandaag heb ik een oogoperatie ondergaan en daardoor moet ik ‘n paar dagen oogrust houden. Ik meld me opnieuw als ik weeraan de slag kan,

gravatar

Beste Outsider, toen ik uw reactie las dacht ik: Nee hè.
Ook in ben bijzonder geinteresseerd in uw duiding van de verhouding tussen Al Qaida en zijn (hier moet ik u helaas corrigeren) broederbedrijven, hun relatie tot de Russen en met name de rol die de neef van Kwame Mgolulu in opdracht van de Taliban gespeeld zou hebben in het initiëren van zowel de annexatie van de Krim als het nu al voor de derde keer lekprikken van mijn fietsband. Ik wens u dan ook een spoedig herstel van uw oogoperatie.

gravatar

Wat een ellende hier ….mijn Kwalief zonder mijn (toekomstige) Rolex afgebeeld……
.
Zijn Rechterarm afgesneden…….door …door…. aha daar komt de echte hakker naar voren….

Mijn hele zondag is verpest…………..keek er zo naar uit vandaag zijn rechterarm- inclu Ro..- af te hakken is me er hier toch ene veur gewiest…….

Dat maakt me zo pi… nu moet ik nog opnieuw 3,141 592 …x hakken….

Reageer
gravatar

He ja, we gaan nu ook nog alle moslimfundamentalisten voor homo uitmaken. Dat heeft naar de Russen toe ook zo lekker gewerkt, làchen was dat met die Poetinposter! Wel aan denken dat we dan voortaan met passagierstoestellen vol Nederlanders alleen nog maar richting Noorden of Westen moeten vliegen.

Reageer
gravatar

Bingo Henkiepenk! Maar hoe komen we nu in Heineken Holland House in Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Australië of Nieuw Zeeland? Via de Noordpool en Japan, of via de Beringstraat en dan met ArkeFly overwinteren op Nova Zembla of Spitsbergen? Is dat nog wel verantwoord? Poetin heeft nog zat Boek-raketten achter de hand voor hoogvliegers. Ik vertrouw die man niet; hij heeft dezelfde enge oogjes als Sjors Bush en je weet hoe die in elkaar zat: MVW. Vlad probeert nu de oude truc met het Trojaanse Paard in witte vrachtwagens nog es.

gravatar

Over Dubai, Abu Dhabi en Qatar gesproken, hoe komt het toch dat we die Emir’s nooit met make-up en oorbellen afgebeeld hebben gezien? Is dat ter bescherming van onze diplomaten aldaar, die er om veiligheidsredenen nog met zijn allen in de kast zitten?

gravatar

Voor opgroeiende kinderen is het goed hun onderscheidingsvermogen te onwikkelen. Dus naast “Zoek de verschillen” moet men ze ook de overeenkomsten leren tussen deze drie nobele bevrijdingsbewegingen. Enkele voorbeelden:
– men vermoordt -selectief- andersdenkenden,
– men moordt fundamenteel met religieuze lust
– men maakt geen uitzonderingen voor kinderen
– men handelt immer namens “Het Ware Geloof”
– men is nooit individueel verantwoordelijk
– men ademt AK-47 en slaapt op zijn zwaard…

Reageer
gravatar

‘t gaat verder:
– men mijdt nooit risico’s voor zichzelve,
– men draagt slechts halal bomvesten,
– men sterft louter als martelaar, gaat langs Af en
– men krijgt 72 maagden; zónder moeders!
– men wijt alle kwaad aan Joden en het Westen
– men mag nimmer zelfkritiek beoefenen

Voor vandaag laten we het hierbij; doch morgen beginnen we met de religieuze en geopolitieke verschillen tussen deze drie bevrijdende vernietigingsbewegingen.

gravatar

Weet iemand het telefoonnummer van die Kwalief….?

Weet een manier om die Rolex te ontfutselen….ben die wel scherp ……ik breng hem een spiegel…..

Voor gaan staan….. spiegeltje spie….. aan de wand wie heeft de meeste maagden van t hele islamland……?

Reageer
gravatar

Over verhuizen gesproken. Ik heb gisteren een breed plamuurmes gekocht. Daarmee verwijder ik de laatste restjes buurvrouw van mijn behang. Ik ga namelijk verhuizen.

gravatar

Een van de andere schrijvers noemde ook zijn interesse in een part-time job, maar ik zag geen antwoord daarop. Ik zoek een baan voor halve dagen, bij voorkeur de middag en binnen een straal van 10 km. Verder durf ik niet te lopen op mijn zelfgemaakte bomschoenen (echt leer).

Reageer
gravatar

Voor de homosuele moslimfundamentalist is er natuurlijk ook nog Al Gayda. Naar keuze bomgordels met lovertjes en bomgordelroosjes of zwartleren gordels met bling en franje.
Bij Al Gayda ook volop gang-bangs! (Er schijnt ook nog volop vraag naar gang-bangmakers te zijn.

Reageer
gravatar

Jaaaaa, er gaat niets boven een knotserig, besneden zweetlid.
En de ontgroening bij Al Gayda is ook niet te versmaden. Ahuh, ahuhhuhhuh, ahuhhuhhuhhuhhuhhuhh…

gravatar

Leuk artikel hoor, maar het kan pas serieus genomen (wie de eerste vieze woordgrap maakt krijgt een Calippo voor zijn originaliteit) als onze jolige vrienden van Likoed het geduid hebben.

Die lui zijn angstvallig stil de laatste tijd hier op de Speld, wat is er gebeurd???

Reageer
gravatar

Dat is volgens de jury indirect een vieze woordgrap, onze wethouder van Buitenlandse Zaken stuurt een Calippo naar Jeruzalem. Gefeliciteerd mijnheer Needanjatoch!

Had u ook zo uw best gedaan als wij een Raket hadden uitgeloofd?

gravatar

Volgens mij kan het leger van de Heer (LRA van Kony) nog wat christelijke terroristen gebruiken. En vreemd dat Al-Shabaab in Somalie niet opgenomen is in dit voor-treffelijke onderzoek.

Toch mis ik wel info over keurmerken en of de organisaties aangesloten zijn bij de geschillencommisie terrorismebedrijving.

Xi ik net dat er een reactie voorgedrongen is die eveneens Al Shabaab node mist. Dat kan geen toeval zijn.

Reageer
gravatar

Wij zijn erg teleurgesteld dat wij niet benaderd zijn voor deze kwestie. Dit terwijl wij toch ook internationaal actief zijn, onder andere in de commerciële sector, met onze marketing-acties in winkelcentra. Binnenkort zullen wij onze ontevredenheid hier subtiel over laten blijken.

Reageer
gravatar

De auteur heeft gelijk als het gaat om doorgroeimogelijkheden voor vrouwen in deze branche. Er is duidelijk sprake van een zeer laag hangend en kogelwerend glazen plafond.

Maar niet gevreesd, zusters. De Dolle Fatima’s gaan deze misstand te lijf.

Baas in eigen boerka!

Reageer
gravatar

dat Boko haram doet aan kinder prostitue staat in schril contrast met het feit dat ze tegen zouden seks zijn. Meneer de auteur verklaar dat eens. (dit wil niet wegnemen dat het allemaal mogeaulen zijn die dood moeten hoor)

Reageer
gravatar

Over Boko Haram gesproken. Ik heb gisteren een breed plamuurmes gekocht. Daarmee verwijder ik de laatste restjes behang bij mijn buurvrouw die gaat verhuizen.

gravatar

Gezocht: Teerorist

Voor een internationaal opererende opdrachtgever ben ik op zoek naar meerdere
ZELFMOORD TERRORISTEN (M/V)

Categorie: Bomgordel
(Categorie Vliegtuig uit eerdere advertenties is helaas verlopen: De beoogde vlucht is inmiddels volgeboekt)

Vereist:
Minimaal MBO Werk/Denkniveau
Afgeronde opleiding Explosieven / Wapentuig
2 jaar ervaring
Minimaal 1 referentie van een opdrachtgever (De ‘klant’ is doorgaans niet te spreken over de gekozen plan van aanpak)

Wij…

Reageer
gravatar

…bieden:
Gordel naar keuze, ruime varieteit
Gezellige werksfeer
Doorgroei mogelijkheden: 0
Tot wel 71 bonussen bij succes

Explosieve karakters hebben de voorkeur

Apply …. And we’ll have a blast
(acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

gravatar

Beste Recruiter,

Gezien de geregistreerde tijd tussen uw post en uw eigen reactie daarop, bent u niet geloofwaardig.
Een ondermaatse typiste pleegt nog meer aanslagen per minuut dan u!

gravatar

Ik ben laatst naar de terreurbeurs geweest in de Jaarbeurs. Al Qaida stond er met een schietbaan waar je met raketwerpers op auto’s kon schieten. Veel aanloop maar weinig interesse.
De stand van Boko Haram was teleurstellend. Er zat welgeteld een meneer op een stoeltje achter een tafel met folders, stickers en aanmeldingformulieren.
IS had het beter aangepakt. Die gasten liepen echt rond en kwamen ook naar je toe met hun messen. Elk uur hingen ze op een groot podium iemand op.

Reageer
gravatar

Ik vond IS wat ruw in het taalgebruik terwijl Boko Haram weliswaar met wat minder reclame toch leuke jurkjes en schattige tulbandjes in de aanbieding had.
Al Qaeda zou met hun kraampje beter op de kermis zijn gaan staan, of op een fancy fair voor een pater in de missie.

gravatar

Over Taliban gesproken. Ik heb gisteren een breed plamuurmes gekocht. Daarmee verwijder ik de laatste restjes behang bij mijn buurvrouw die gaat verhuizen.

gravatar

Over herhaling gesproken. Ik heb gisteren een breed plamuurmes gekocht. Daarmee verwijder ik de laatste restjes behang bij mijn buurvrouw die gaat verhuizen.

gravatar

Over herhaling gesproken. Ik heb gisteren een breed plamuurmes gekocht. Daarmee verwijder ik de laatste restjes behang bij mijn buurvrouw die gaat verhuizen.

gravatar

Over herhaling gesproken. Ik heb gisteren een breed plamuurmes gekocht. Daarmee verwijder ik de laatste restjes behang bij mijn buurvrouw die gaat verhuizen.

gravatar

Ik ben met mijn financieel adviseur de zaken op een rijtje aan het zetten. Is het ook mogelijk om als freelancer een martelaar te worden. Ik wil in deze roerige tijden graag alle opties openhouden en ook part time werken (wat als IS medewerker niet kan).

Is een AK47 ook aftrekbaar als bedrijfskosten of moet ik deze leasen bij mijn opdrachtgever en declareer ik dan 0,19 ct per kogel. Daarnaast is een arbeidsongeschiktheidsverzekering denk ik wel wenselijk.

Reageer
gravatar

Over financieel adviseur gesproken. Ik heb gisteren een breed plamuurmes gekocht. Daarmee verwijder ik de laatste restjes behang bij mijn buurvrouw die gaat verhuizen.

gravatar

ZZT’er,

Bij Al-Qaida volop mogelijkheden.
Wel wordt je geacht je eigen bomgordel samen te stellen, gezien de persoonlijke natuur van zo’n ding.
Vergoeding wordt uiteraard verstrekt na gebruik, maximaal 5 keer.

gravatar

Klopt het dat Al Qaida door zijn vroegere westerse sponsoring vooral adverteert met blonde maagden terwijl de andere twee daar geen onderscheid in maken?

Reageer
gravatar

Waar ik een beetje moeite mee heb zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb begrepen dat je als succesvol bomgordeldrager het recht hebt op 71 maagden van 17 maar door bezuinigingen dat nu is teruggebracht naar 17 maagden van 71. Dat is toch een forse inlevering !

Reageer
gravatar

Vind je?
Maagden van 17 zijn nog wel redelijk gangbaar. Met een beetje moeite zijn er wel 71 te vinden, vooral wanneer je geen eisen stelt aan het geslacht van de maagden.
Maagden van 71 zijn echter een zeldzaamheid. Zeer waardevol, het neusje van de zalm. Er 17 van bij elkaar vinden is een hels karwei.
Ik zou dit geen inlevering willen noemen. Volgens mij heb je juist een flinke bonus gekregen.

gravatar

Net als ieder ander hou ik wel van een fikse dosis wreedheid, verkrachtingen en het plegen van massamoorden.
Maar ik voel weinig binding met Mohammed. Kan ik ook ergens moorden en plunderen in de naam van Jezus of een ander al dan niet historisch figuur waar ik misschien meer mee heb?

Reageer
gravatar

Zoals u weet lijken de extremistische stromingen van o.m christendom, islam en jodendom veel meer op elkaar dan op hun gematigde geloofsgenoten (zie ondermeer de discriminatie van vrouwen en homo’s en grote starheid).

Daar ligt voor u de opening ! Via de Likoedpartij is nog wel aansluiting te vinden bij joods terrorisme, maar voor het vinden van christelijk terrorisme zou u terug in de tijd moeten.
Maar wellicht weet het Vaticaan nog een mogelijkheid of laat u informeren in Noord Ierland.

gravatar

Lastig, Jezus predikte vergeving, Mohammed vergelding. Jezus betrok vrouwen bij zijn missie, Mohammed huwde kinderen… Zo zijn er nog wel meer verschillen en valt Jezus echt buiten het plaatje van uw voorkeuren

gravatar

Een groot voordeel wat deze “overheden” hebben, daar ze sterk verweven zijn met de wetgevende macht en soms zelfs een schijn van democratie weten op te houden, is dat ze hierdoor grotendeels in de openbaarheid en zelfs legaal kunnen opereren.

Voor wie nog niet toe is aan het zware fysieke geweld, maar wie uit is op grootschalige ontwrichting van samenlevingen en maximalisatie van het aantal slachtoffers, is deze optie zeker een overweging waard.

Reageer
gravatar

Leuk artikel, goed uitgevoerd onderzoek en duidelijke vergelijkingen, maar ik mis een zeer belangrijke vierde partij hier.

Aan de basis van elk terreurnetwerk staat altijd een nationale overheid. Georganiseerd (in theorie in elk geval), corrupt, gespecialiseerd in grootschalige oplichting, misleiding, diefstal en voorzien van eigen knokploegen en ordediensten (vaak onder de naam “politie” of “leger”).

Reageer
gravatar

Een groot voordeel wat deze “overheden” hebben, daar ze sterk verweven zijn met de wetgevende macht en soms zelfs een schijn van democratie weten op te houden, is dat ze hierdoor grotendeels in de openbaarheid en zelfs legaal kunnen opereren.

Voor wie nog niet toe is aan het zware fysieke geweld, maar wie uit is op grootschalige ontwrichting van samenlevingen en maximalisatie van het aantal slachtoffers, is deze optie zeker een overweging waard.

gravatar

Blijft lastig, is er niet zoiets als een kieswijzer? Ik bedoel elke organisatie lijkt wel het net-niet of net-wel te zijn. Ik vind studeren en mijn ov ook belangrijk, is er dan niet zoiets als D66 als organisatie?

Reageer
gravatar

Kalashnikov en bomgordel van de zaak zijn bijtellingsplichtig en mogen maar beperkt privé gebruikt worden. Terreurnetwerken zijn hierover niet altijd eerlijk en transparant maar de naheffing kan behoorlijk oplopen en kan eventueel worden ingehouden van uw maagden.

Reageer
gravatar

Tja het nadeel van Boko Haram en IS is natuurlijk dat ze wel uitsterven als er geen seks aan te pas komt, dan zou het dus automatisch Al Qaida moeten worden, en helaas ik ben vrouw, dus tja, ik sla dit rondje ff over helaas…….

Reageer
gravatar

Een tip voor de vrouwen die zich willen verenigen buiten de Grote Drie: ik adviseer de naam MISS (Mevrouwen die Islamitische Staatvorming Steunen).

Reageer
gravatar

Net wat ik nodig had.
Hoe staat deze organisatie tegenover zwangerschapsverlof?
Ik ben namelijk mogelijk zwanger van een recente verkrachting….

Ik denk dat ik mij zou kunnen vinden in gordeldragen, daar heb ik er zelf immers 6 van groot gebracht!

gravatar

Ik proef het gemis aan onafhankelijkheid bij dit artikel. Het lijkt alsof door een Al Quaida is gekeken alvorens de plus- en minpunten te doorlopen.
Boko Haram komt er vrij bekaaid van af, namelijk. Dit zou kunnen doordat Boko Haram inderdaad een vacature heeft op de Communicatie- en PR-afdeling.

Reageer
gravatar

Ik krijg toch sterk de indruk dat de journalist zelf erg neigt naar Al Qaida. De journalist drukt zijn eigen mening wel heel erg naar voren…

Ondanks dat zou ik graag met mijn kinderen een open dag oid willen bijwonen. Dan weet je meteen waar je je thuis voelt!

Reageer
gravatar

Dat heet “native advertising”, een artikel schrijven dat lijkt op achtergrond of nieuws, maar eigenlijk verkapte reclame is. All the rage in online nieuwsvoorziening. Dit “artikel” is duidelijk betaald door Al Qaeda, geen wonder dus dat deze terreurorganisatie als beste uit de test komt. Jammer dat de De Speld tot dit soort praktijken is gedwongen, het doet de vrije onderzoeksjournalistiek geen goed.

gravatar

Onwetend Meisje,

Ik zou ook graag wat verhalen horen van hen\hun\hullie die al de keuze hebben gemaakt.
Niets geeft meer inzicht dan de ervaring die een succesvol Al-Qaida Gordeldrager heeft te delen

gravatar

Het schijnt, onwetend meisje, dat er “ineens” afgelopen weekend in de Schilderswijk een Nederlands scouting chapter van IS is ontstaan dat sinds een week (en zeker niet langer en al zeker niet door hun ouders en scholen er met de couscouslepel ingegoten) de Nederlandse staat en haar normen en waarden verwerpt. Misschien daar eens beginnen? Inschrijvingen op de betere straathoek nabij de geldautomaat waar oma’s graag pinnen.

gravatar

Naar mijn idee is IS(IS) op dit moment te explosief aan het groeien. Het ontbreekt aan een stevig fundament en dat kan natuurlijk nooit goed gaan in de toekomst. Om ook in de toekomst baangarantie te hebben, zou ik toch gaan voor het altijd stabiel gebleken Al Qaida.
Dit natuurlijk ook omdat Osama altijd een toffe peer was. Helaas heb ik hem al lang niet meer gesproken omdat hij nog steeds aan het vissen is ergens midden op zee.

Reageer
gravatar

Vriend ik heb slecht nieuws voor je Osama bin Mohammed bin Awad bin Laden is uit zijn geliefde schip ab-boot-abad gevallen en heeft hij zijn hoofd aan een kogel gestoten. Hij is hierbij een fundamentalistische zeeislamieten dood ondergaan, Hierdoor heeft hij de mogenlijkheid om op zijn schip (De vliegende allochtoon) zijn 70 maagden kapot te neuken.

gravatar

Wat ik in het overzicht mis en wat voor mij ook wel belangrijk is, is de vraag welk false- flag-gehalte de drie organisaties hebben, of anders gezegd: zitten er geheimen diensten achter de resp. organisaties en zo ja: welke ?

Reageer
gravatar

Goede test. Jammer dat er informatie ontbreekt over bijvoorbeeld de oude dag voorziening van de bomgordeldragers of kinderbijslag voor de kinsoldaten.

Reageer
gravatar

In tegenstelling tot fundamentalisme. Dat heeft meestal te maken met boze mensen en juist heel weinig met vrede.

Ik vind de titel van dit artikel trouwens wel erg misleidend, voor zulke schaamteloze Al-Qaidareclame.

gravatar

Doods cultus dat is de ware islam, je bent met ons of je moet dood. Meer zwart/wit is het niet.

Leef je leven, de tijd van denkbeeldige vriendjes en hun achterhaalde principes is voorbij.

gravatar

Maar wie geeft er nu de beste primaire arbeidsvoorwaarden? Pornoboekjes, onthoofdingen en kalashnikovs zijn allemaal wel leuk, maar wat ik echt wil weten is: Wie geeft er aan het einde van de rit de meeste maagden in het paradijs?

Reageer