Tinder krijgt boete voor sluikreclame Ray-Ban

Datingapp Tinder moet een boete van 200 miljoen euro betalen vanwege sluikreclame. Op diverse Tinder-profielen zijn namelijk zonnebrillen van het merk Ray-Ban te zien. Volgens de rechter hebben argeloze gebruikers niet door dat het om reclame gaat. Zij denken vaak dat iemand gewoon te lelijk is om een duidelijke foto van zijn gezicht te plaatsen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waar ik tegenaan loop is de veelgebruikte “familiefoto”, met name dan foto’s waarop ook een oudere broer te zien is. Deze rapporteer ik dan ook meteen, dergelijke foto’s zijn simpelweg “not done” binnen deze app. Tenslotte gaat Tinder maar om één ding, en ik kan u verklappen dat het niet om familiefoto’s gaat…

Reageer