John mag er al na één date op

Vriendengroep inmiddels op de hoogte gesteld

De zesentwintigjarige John uit Geldermalsen mocht er al na één date op. Daarover heeft hij zijn vriendengroep vanochtend per Whatsapp geïnformeerd. De groep verloor gisteravond rond elven het contact met hun vriend.

Voor dat tijdstip hield hij zijn maten vanaf het toilet op de hoogte van zijn vorderingen tijdens de date. In zijn laatste bericht stelde John dat de negentienjarige winkelmedewerkster Sheila ‘gewoon een stevige beurt nodig had’ en dat hij de aangewezen persoon was om ‘de boel daar beneden eens flink aan te stampen’. Daarna bleef het lang stil.

Vanochtend rond achten doorbrak John het stilzwijgen. Hij maakte aan alle speculatie een einde en bevestigde dat Sheila hem inderdaad had uitgenodigd ‘een vleesdansje in haar binnenste te doen’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wie d’ er t eerste … ISis….. bedoel-ie zeker….maak je zaadzin wel effe af …..

Kijk…. elk conflict van john deelliot is te verklaren met twee nieuw woorden de zaadjakker en een zaad-out hebben…

Reageer
gravatar

Slecht nieuws omtrent ‘onze’ John alias Elliot
John loopt een ..zaad-out op…..

Ene moment zittie in Spitsbergen om zijn zaadgoed te waarborgen…..dan weer in middenoosten om zijn harem te waarborgen en veilig te shalommen…

Wat een handige tinus die John……of een gladde zaadjakker….
Ahahaa…. eindelijk komt zijn zaad uit zijn mouw…….

John schept zomaar effekes een nieuw woord in de isisologie….zaadjakker…
Zou zaadjakkeren als werkwoord ook bestaan..?
Wie d’ er…

Reageer
gravatar

Shell …je weet wel die van Willemen Bea…. mag er na 1 MH ook al op in de Oekraiene….

Na 1 MH…. John heeft er 17 jaar overgedaan om hem te doen gaan staan.
ShellBea en willem doen na 2 maanden al…en nog weleen Triootje…..

Als John een triootje voor elkaar krijgt en erbij lekker gaat janken…..ga ik over op de gasfles.

Reageer
gravatar

Is dit, technisch gezien, “na één date” of “tijdens de eerste date”? Ik bedoel, wanneer is een eerste date precies afgelopen en begint de periode die we aanmerken als “na één date”?

Reageer
gravatar

En de winnaar van vandaag met verreweg de meest punten is… reactie #1b met de buitengewoon intelligente en humoristische tekst: “G*dv*rd*mm* Sjon!”

Bravo Sheila, je bent vandaag met tot nog toe maar liefst 155 punten nu al de eervolle winnaar van de Verroeste Speld. Met een beetje geluk haal je Llievekoekje nog in! Hij is met 167 punten nu nog de houder van de Bescheten Wisselspeld.

De Hoofdreacteur mede namens de Reactieraad

Reageer
gravatar

Zeer Geachte Heer Hoofdredacteur,

Als docent oude talen zie ik een intrigerend verband tussen de uitingen van reactanten op deze site en veel gebruikte uitdrukkingen bij Neanderthalers.

Enkele voorbeelden.

– Ha, ha, ha ===>
Luidde oorspronkelijk Waha, Waha, Waha
je trapt in een mammoetendrol.

– Pfff ==>
Komt van Grmpfff,
er zit een bos haar in m’n berenburger.

– Boei ==>
Verbastering van Baaih, Baaih,
een afscheidsgroet.

Tot uw dienst.

gravatar

Toen een afspraakje zelfs in het Engels nog appointment heette, maar in ons land rendez-vous, toen nog niemand vriendjes in een kroeg vanuit de kroegtoilet belde, maar naast elkaar pissend sprak, toen klanten nog geduldig op hun beurt wachtten in een kleedhokje op de winkeljuffrouw, toen vertelde een jongeman aan zijn vrienden niet zijn ontluisterende d’rop-en-d’raf met na afloop altoos een forse kater, als je begrijpt wat ik bedoel, maar probeerde hij hun vergeefs te imponeren met escapades die hij in de Kamasutra had gelezen.

Reageer
gravatar

Over rendez-vous gesproken: ik heb gisteren een breed plamuurmes gekocht. Daarmee ga ik de laatste restjes behang bij mijn buurvrouw wegkrabben, die gaat verhuizen.

gravatar

Tjonge, wat een zielig amateuristisch gestuntel. Ze moesten zich de ogen uit hun kop schamen met hun smerige praat. Kinderachtig gefröbel, puberaal gepruts, om te huilen dat lachwekkende gedoe. Wat een slechte beurt wordt hier gemaakt. Zo laat je jezelf toch niet gaan en dat nog wel in het openbaar. Wat zullen jouw ouders en schoolvriendjes daar niet van denken?

Inderdaad, ik heb het over de bovenstaande reageerders.

Reageer
gravatar

Ach geachte heer Viesman, wat is er de laatste tijd aan de hand?? Hoe netter de reacties hoe viezer uw commentaar en hoe viezer de reaguurders des te netter u wordt? U bezit een paradoxale persoonlijkheid??

gravatar

Ik als moeder zijnde ben erg teleurgesteld in je. Je vader ook, want de “first time daughter experience” in ruil dat we jouw huur betalen kan hij nu wel vergeten.

Schandalig dit, Sheila.

Reageer
gravatar

Mensen wat een onzin dit. Mensen die er bij zijn geweest zijn de enige die het weten. Opscheppen en afzeiken hoort erbij. Was weer een avontuur voor beide en klaar. Goodluck with it!

Reageer
gravatar

Nou, dat afzeiken was wel een hoogtepuntje hoor! Van top tot teen, en bij elkaar hebben we het gedaan. Ontzettend lekker, en ik was in vorm gisteravond!

Het enige minpuntje was dat ze eigenlijk Corrie heette, dat hoorde ik achteraf pas, maar dat pissen was er niet minder om! Brr!!

gravatar

Ach wat. De enige reden dat John nog een krap uurtje in haar huis is geweest is dat ze om te beginnen al zeker tien minuten nodig heeft gehad dat miniskule vleeshompje uit zijn schaamhaar op te diepen, het vervolgens nog eens tien minuten duurde eer er enig leven in kwam en , nadat ze hem met eindeloos geduld had proberen binnen te krijgen, hij na drie keer onhandig op-en-neer vrotten (aanstampen noemt hij dat, haha..) weer het leven liet waarna John snikkend voor een half uur in de wc verdween.

Reageer
gravatar

Over pubers gesproken: ik heb gisteren een breed plamuurmes gekocht. Daarmee heb ik de laatste restjes behang verwijderd bij mijn buurvrouw die gaat verhuizen.

gravatar

Zeg Sheila, ik zag je gisteren als zoveel avonden toetreden nemen in ons gedeelde portiek met wederom een andere jongenman. Dagelijks fantaseer ik over wat er voor nodig is om hetzelfde te mogen ondergaan. Doe je het ook voor 85,- euro?

Reageer
gravatar

Walgelijk John. Dat je het tegen je vrienden verteld tot daar aan toe, maar om een gerenommeerd nieuws medium hier over in te lichten; Rond uit schandalig.
nu kan ik niks anders dan de waarheid vertellen: John had mij ingehuurd om voor 100 euro hem een maal een “girlfriend experience” te geven. zo stoer ben je dus niet John, bovendien vind ik het heel laag dat ik door deze berichtgeving eigenlijk als hoer word afgeschilderd.
Dit is nog niet voorbij John.

Reageer
gravatar

Sorry Sheila, maar ik had geen keus. Ik had er inderdaad een substantieel bedrag voor over om die Gilfriend Experience te ondergaan. Echter had ik het idee dat ik dat niet helemaal kreeg toen ik met een gagball in mijn mond ondergescheten werd.

gravatar

Dat niveau van ejaculatio praecox valt nóg mee, Sheila. Was dat inclusief voorspel, of was het rechtopenneer Wham! Bam! Thank you M’am? Toch lullig voor de jonge John dat hij tot acht uur vanmorgen heeft moeten rondhangen bij MacDonald’s