Mensen die dit weekend niet op een festival zijn

Dit weekend zijn er weer veel mensen niet op een festival. Zeven sfeervolle foto’s van dit prachtige evenement.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mevrouw Wouterson, er zijn -juist in het zomerseizoen- nog meerdere gerontologische festivals, zoals dat van ROBECO bijvoorbeeld voor slimme beleggers, dat van PFIZER voor slim voorschrijvende artsen, dat van GLIM, voor slimme expats en andere plaatpoetsers en dat van WMO voor slimme gemeentelijke zorgverleners. Zit ik er trouwens vér naast als ik u -qua leeftijd- op minder dan de helft van uw wederhelft schat en meer dan dubbel qua IQ?
P.S. Het doet deugd vertrouwde namen als Jeettje en H.vM.S. weer terug te zien in deze kolommen.

gravatar

Zo irritant al die cliffhangers aan het eind! Zeg Wouterson, hoe zit dat nou met die pensionado wederhelft van jou, kan die echt niet meer naar een festival? In Huize Bronbeek is het festival gratis permanent toegankelijk voor rolstoelers, rollatoorders en maximaal één begeleider (m/v). Een man moet toch minstens 1 keer in zijn leven tegen z’n zin naar een festival? Om zijn betere helft een pleziertje te doen.

gravatar

Het voelt goed om deel te nemen aan een niet-festival. De kaartjes voor de bank waren ook goedkoop vandaag. Het hele leven is een festival, dan is het toch fijn om eens van een festival te kunnen ontsnappen.

Reageer
gravatar

Ik had graag kaartjes willen kopen om niet op een festival te zijn. Helaas zijn mij deze elk jaar te prijzig. Als ik besluit niet te gaan, gaat het altijd hard regenen waardoor ik wel genoodzaakt ben om de deur uit te gaan.

Reageer
gravatar

Ha Zuiderbuur! Neen, dit keer niet. Heb juist geleerd van de vorige keer dus heb ik in dit geval extra veel genomen om situaties te voorkomen!

gravatar

Oei… een flinke misser van De Speld!

Die vierde foto is namelijk van de Shetland Pony Grand National, een traditioneel onderdeel van het jaarlijkse paardenFESTIVAL in Badminton!

Reageer
gravatar

Heeft niemand nu in de gaten dat De Speld hier een test geplaatst heeft? Ze willen gewoon wel eens weten hoe serieus hun site genomen wordt en plaatsten dit bericht simpelweg om te weten te komen hoe oplettend hun lezers zijn. En voilá, het valt helemaal niemand op dat er een foto tussen zit die absoluut wèl van een festival afkomstig is!
Het betreft de foto van de ponyrijdende jockeys, deze is genomen tijdens het 26e Internationale Ponyshocking Festival in Leeds, Groot-Brittannië!
Hulde…

Reageer
gravatar

Die test is allang uitgevoerd, nota bene door de lezers zelf, en De Speld, lees redactie, faalt in alle opzichten: de lezers nemen De Speld serieus, maar De Speld haar lezers niet.

Een IP-ban voor iemand die een petitie wil aanbieden zegt genoeg. En die petitie is een ludiek gevolg van tijdenlang verzoeken om een paar zaken terug te draaien die het lezen en reageren bemoeilijken en het persistent niet reageren op die verzoeken, behalve een lullig en schofferend itempje in een horoscoop.

gravatar

Dat valt niet op. Te meer omdat 3 van de vermeende foto’s niet zichtbaar zijn. Ik zie slechts de meneer op de bank en het ietwat oudere echtpaar.
– Nerd?

gravatar

Als die IP-ban er inderdaad is, Heer Jeettje, is hij te lullig en zielig voor woorden. Een ban voor iemand die namens meer dan 160 ondertekenaars (!) een verzoek indient? Wellicht moeten we overwegen tegen die schoffering een petitie “Geef ons Haagsche Annie terug!” op te starten!

gravatar

Heren,

Bij deze dien ik namens mijn 2lingzuster (dit om tekens te besparen) aan u alsnog de niet-petitie in. Geheel onverwacht is mijn zuster in uw bestand zoekgeraakt.

http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

Verder verwijs ik u naar reactie #212 en #231, waarin u alles uit de doeken wordt gedaan, en zowel mijn zuster als ik wensen u daarbij veel geluk, en leesplezier.

Heren, dit was het dan, en de groeten van m’n zuster Annie.

Klaar.

Reageer
gravatar

Fijn dat het gelukt is de niet-petitie (niets is wat het niet lijkt) in te dienen! Wilt u de hartelijke groeten doen aan uw zuster, voor haar onvermoeibare inzet, en haar mijn gevoelens van dank en erkentelijkheid overbrengen?
De Heren in de diverse zalen, salons en terrassen breng ik bij deze opgemelde gevoelens overs.

gravatar

Beste Henk,

Dank voor de voortreffelijke en smaakvolle muzikale omlijsting. Woorden schieten tekort.

Beste Woordenboek,

Afgesproken, ik zal het overbrengen.

Rest mij iedereen in het land te bedanken voor de leuke, prachtige en soms hilarische reacties. Ik heb er veel plezier aan beleefd, er vaak enorm om moeten lachen, en zal er met een groot genoegen aan terugdenken.

Het gaat jullie goed,

Trendvolger.

gravatar

Hoezo reageren, Likoed ? Een pro-Israël opmerkinkje zus en een anti-palestijnen opmerkinkje zo en klaar is Kees (of Benjamin).

gravatar

Apenstaartje trendvolger: zoals u weet preken wij uitsluitend voor eigen synagoge. De zondag is voor ons niets meer dan de dag ná Sjabbat, dus we hunkeren weer naar iets om op te (re)ageren.

Dinges snapt dat gelukkig.

Lang leve de bezetter!

gravatar

Ach zo. Een respectvol staakt het ageren, dient een ieder, ook op zondag. Wat er vroeger in de zandbak bij de kleuterschool werd aangeleerd, blijkt naar de achtergrond geschoven te zijn. Echter, de zandbak, maar dan op ware grootte, staat blijkbaar nog helder voor de geest.

Het geluk treft u vandaag aan uw zijde. De Juf is op de zondag nimmer aanwezig in het lokaal, anders zou u subiet richting groep 3 gestuurd zijn.

gravatar

Nou Trendvolger, om een klas over te slaan ontbreekt het ons nog wel aan het één en ander, dat weet de Juf ook.

Maar wat betreft die zandbak heeft u gelijk.
Wie graaft trouwens al die tunnels? Vast die inheemse paljassen weer.

gravatar

Wie aan de tunnels werken zijn kleine kinderen (handig formaat, steeds 8 uur werken, 4 uur rust, 10 dagen lang, want goedkoop), bouwvakkers, electriciens, communicatie-, wapen-en explosievendeskundigen. Uiteindelijk worden ze getest door bewapende motorrijders met o.a. messen, maar ook verdovingsspuiten om burgers te kunnen kidnappen. Kunnen die er door, dan is het goed. (Sorry, hoor, ik kon het niet laten). Of zouden ze uiteindelijk aan het eind van de tunnel het licht nog zien?

gravatar

Goeiemiddag Annie, Jo,

Ik ben present, en een groot pak Jan Hagels liggen op de inductieplaat, naast het jachtgeweer.

P.s. Allemachtig, de deur klemt weer eens een beetje, en dus op #14 terechtgekomen, naast het terras.

Reageer
gravatar

Hey Trendvolger! Helaas is het festival in verband met de aan te houden zondagsrust uitgesteld tot een latere datum. Ik denk dat ons Hoofd Beveiliging Oma ook nog niet wakker is, want ongemerkt zijn de trollen van hiernaast ook binnen gewandeld.

Je kunt ook niets aan die kale jongens met zo’n V op de borst overlaten… Je huurt ze in, maar ze zijn eigenlijk alleen maar goed om op te mikken met het biergooien…

gravatar

Trendvolger, ik zou graag ja zeggen, maar de bediening is hier zeer matig… En €2,75 voor het toilet? Dan haal ik mijn espresso nog liever op het terras van Cafe Florian op het San Marcoplein. Kost wat centjes, maar dan hebbie ook wat…

gravatar

Duizend bommen & granaten! Laten we er een AFsteken!
Dat past beter bij deze tijdgeest.
Go with the flow, zoals de Oude Chinezen al zeiden, maar dan in het Chinees natuurlijk.

gravatar

Nou Flabbergast, het strijkje naast de ingang wilde heel graag toch een toegift doen:

http://youtu.be/fNqJ8mED1VE

Loopt u allen door naar de uitgang, alstublieft. Er is hier niets meer te zien. Dit is GEEN oefening, maar er is geen enkele reden tot paniek.

Uw ticket blijft gewoon geldig en u hoort van ons!

Werkgroep Muzikale Omlijsting van de Stichting Vrienden van De Speld

gravatar

Oud & Nieuw, dat is nog niet eens zo’n rare associatie Trendvolger en Jo!
Vandaag is een soort Oudjaar, als je het door een dikke wolk sigarenrook en/of beneveld door de Calvados bekijkt.
Eens kijken hoe je zo’n granaat ook al weer aan de praat krijgt. Het was iets met een pen-en-gat ringelingedingetje ofzwiets, hmmm…

gravatar

Ho, pas op! Levensgevaarlijk, zo’n ding. Bij mij in het peloton zat een gozer, die was links… Legde bij een oefening voor de werp- en drinkarm de granaat op het muurtje en wilde de pin weggooien. Het gezicht van de Luit (Ik ben GEEN muziekinstrument!!!) kleurde redelijk goed bij het camouflagepak toen hij de bunker weer binnenkwam, zeg maar… Dát was bijna echt ‘Einde Oefening’…

gravatar

Hoezo zondagsrust? Octopus Paul, de Schepper van diepzee, hoogland en wolkenlucht, doet niet aan rust en al helemaal niet aan zondagsrust.
In elke arm een versnapering, dat is het motto.
(sigaar, sjekladebol, eau de vie, muziekje, boek, leuk persoon, goede grap, stroopwafel).

gravatar

Hoewel ik graag wat tijd wil doden, zie ik geen kans een redelijke reactie op het artikel te verzinnen en een mededeling dan wel grap voor de SVvDS heb ik ook al niet. Jammer toch.

Reageer
gravatar

Is gewoon luiïgheid, er zijn immers genoeg festivals! En als je daar niet heen wilt, dan zijn er nog legio braderieën en zomerfeesten. Er op uit dus, vadsige bankzitters, en laat rollen die euro’s!

Reageer
gravatar

Op humoristische wijze voorziet De Speld vaak het handelen van de overheid van voetnoten. Die overheid werkt vaak stroperig. Een petitie kan een middel zijn om die stroperige overheid tot een hogere mate van activiteit aan te zetten. Dit is precies wat ook met deze handtekeningen aan De Speld werd beoogd. En wat heeft het uiteindelijk opgeleverd? Zoek de verschillen. Balken… splinters… Een ieder zal naar keuze het zijne wel vinden.
Wij bieden u daarom aan: http://tinyurl.com/qye48ba

Reageer
gravatar

Nee nee, beste Thermosfles,

Die pot stroop staat inmiddels naast het memobord. Over de datum, dat wel, maar de etiketjes blijven wel een poosje hangen.

gravatar

@Ik ook niet …… Jij bent een beetje abuis: jij bent de derde die reageert. Dus met helemaal niemand zit je er toch echt naast.
Er naast zitten is hetzelfde als bijna winnen: net niet. Dus je hebt het net niet bij het rechte eind, tsja.

gravatar

@reaguurder. .. Tsja, zo is het leven. Iets later op Enter drukken is het verschil tussen #1 en #3, tussen goud en brons dus. Aan de andere kant, brons is nog wel een podiumplaats. Uw reactie daarentegen is dus een soort aanhangsel aan brons, een niet afgeschuurd braampje. Tsja.

gravatar

Gelukkig.

Ik was bijna genezen van m’n internetverslaving, dankzij de Speld die 2 weken op haar gat zat bij afwezigheid van vrienden, familie, aflijvige leden en verwanten.

Doe maar een loempia of twee om te beginnen.

gravatar

Het lukt helaas niet om de petitie in te dienen; zie #6 een andere mededeling die ik hieronder had gemikt.

Op #1 dus. Geen idee waar dit terechtkomt; iemand heeft per ongeluk mijn mailadres geblokkeerd lijkt wel…

Nerd, kunt u daar even naar kijken? Dankuwel,

Haagsche Annie.

gravatar

Dus #6 is een deel van de petitie? Het aanbieden van een toepasselijk aardigheidje? Nou, die kan De Speld mooi in z’n zak steken, zeker met dit plakkerige weer.

gravatar

Pfff… De redactie doet er kennelijk alles aan om zelfs het indienen van een verzoek zo lastig mogelijk te maken…

Misschien is het beter deze hele zaal ‘voor te behandelen’ met over de datum zijnde rinse appelstroop. Wellicht blijft de niet-petitie dan wel plakken…

In de tussentijd maar een muziekje dan?

https://www.youtube.com/watch?v=yqj6-l1tAcQ

U aangeboden door de Werkgroep Muzikale Omlijsting van de Stichting Vrienden van De Speld

gravatar

Toch wel jammer dat Haagsche Annie gedwongen is om uit te wijken naar de ruimdenkende zondagseditie van het Reformatorisch Dagblad om de resultaten van haar petitie aan te bieden.
Sinds De Speld geen sponsor meer is van het Urker Visserskoor gaat de moraal wel erg hard omlaag …

gravatar

Het aanbieden van de niet-petitie zal niet vandaag maar op een later tijdstip plaatsvinden i.v.m. de zondagsrust.

Nerd is een gelovig man en weigert petities te plaatsen op de Dag des Heren, dat valt onder het kopje Arbeid. Zie de bijbel.

De Dominee én meneer pastoor zijn het met hem eens, zodoende zit er niets anders op dan een andere dag van de week te kiezen voor het aanbieden van de niet-petitie.

Annie, secretaris SVvDS

gravatar

Oeps, jullie hebben een probleem.

Samen met Corrie van de andere kant hebben we besloten een buurtcoffeecorner op de weblog te plaatsen.

Zaal 1 is, met instemming van de moderator, door ons gereserveerd.

De naam is CORRIE’S COFFEE CORNER

Wij serveren uitsluitend 100% non arabica koffie.

De Corrie’s

gravatar

Ach ja, da’s waar ook… Zondagsrust! Dan de muziek ook maar wat zachter zetten… Ik ga kijken of ik de hotelkamers wat langer kan boeken voor de artiesten.

Dan moeten we het festival voor de thuisblijvers maar wat later organiseren. Geen zorgen, uw ticket blijft gewoon geldig. Geld teruggeven kunnen we helaas niet, maar u kunt bij de kassa wel een tegoedbon krijgen.

Wekgroep Muzikale Omlijsting van de Stichting Vrienden van De Speld

gravatar

Een inkoppertje ! Volgens mij is de koffie van de Corries geen zuivere koffie, dus maar liever aan de groene thee.