Esther en Mike beginnen relatie om hun vakantie te redden

'Hopelijk helpt dit'

In een poging hun vakantie te redden, zijn Esther (29) en Mike (30) een relatie begonnen. Het tweetal kende al langer problemen met de vakantie en ziet de liefdesaffaire als de laatste kans om er nog iets van te maken.

Esther en Mike zijn inmiddels halverwege hun twee weken op Cuba en hebben tot nu toe vooral conflicten gehad. Waar Mike voornamelijk op het strand wil liggen, vindt Esther dat ze ook iets van de plaatselijke cultuur moeten meekrijgen. De relatie moet nu voorkomen dat de vakantie beëindigd wordt.

Mike is optimistisch gestemd: “In een relatie ben je toch even in een andere context. Hopelijk betekent dit een nieuwe start voor onze vakantie.” Esther probeert de verwachtingen te temperen: “Ik ga er voor honderd procent voor hoor, maar het is natuurlijk wel een noodgreep. Als het met onze vakantie goed zou zitten, was dit niet nodig geweest. Pas als het straks weer uit is, kunnen we echt beoordelen of het geholpen heeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beter had ik het niet kunnen verwoorden.
Dit is echt een probleem waar een groot deel mensen in Nederland mee te maken heeft.
Hopelijk worden er meer van dit soort handelingen uitgevoerd, dit bevordert zeker het genoegen van de mens.

Reageer
gravatar

Een relatie op Cuba, zou er niet aan beginnen. Voor je het weet sta iets te doen wat hier in Nederland voornamelijk wordt bedreven door wanhopige vrijgezellen: Salsa dansen!
Ik zou dan liever een goede rum opentrekken met een lekkere sigaar d’r bij. Liever dat dan je vergrijpen aan je reisgenote, dat vind ik zo’n zwaktebod.

Reageer
gravatar

Voor Mike is het een uitgelezen gelegenheid om de rozewitte neusapige Esther op Cuba een schop te geven en te dumpen en er met een lekkere Cubaanse nog een leuke vakantie van te maken.

Reageer
gravatar

@Redactie van De Speld,

Er wordt gesuggereerd dat we een relatie met elkaar hebben. Jammer genoeg is dat niet waar. Maar het lijkt mij wel spannend.

Onderstaande tekst is mijn CV op S.L.

Wie weet wordt het wat, 😉

Kusje Corrie.

Over mezelf:
Favoriete boek: Vijftig tinten grijs.
TV progr: Utopia.
Leukste reclamespot: Kom.Soep.
Interesses: spiritualiteit en positiviteit
Begrippen die bij mij passen: sterk van karakter, goed uitziend, hartelijk
Sport: rollebollen in de duinen

Reageer
gravatar

Sorry Corrie, maar spiritualiteit en “meneer” Wilders verhouden zich als een tang en een varken (of zo je wilt een varken en een tang).
Hetzelfde geldt voor “positiviteit” en “hartelijk” versus “meneer” Wilders. Gaarne een correcter CV.

gravatar

Lieve Corrie/Colinda,

Dank je wel voor de opsomming van onwetenswaardigheden over jezelf. Het is echter geen c.v. (met kleine letters en puntjes). Die afkorting staat namelijk voor curriculum vitae. Dat is voor jou een onuitspreekbaar Latijns woord, dat levensloop betekent. Noteer dat woord maar weer voor jouw dikdoenerij.

Ik begrijp dat drie jaar lagere school en plees schoonmaken geen indruk maken, maar dat doet de luie tijdspassering in jouw vrije tijd al evenmin.

Kusjes

gravatar

Het is vervelend om de jubelstemming over deze zogenaamd ‘geredde’ vakantie te moeten bederven, maar ook het brengen van slecht nieuws hoort bij de functie van burgervader.
Sorry Esther en Mike, maar ik heb hier een hard hoofd in…

87% van alle vakanties van geliefden strandt TIJDENS een relatie of zelfs huwelijk.

En wie betaalt de rekening van deze ellende?
Inderdaad, de kinderen.
Klassen zijn tegenwoordig niet voor niets vooral ná en zelden tíjdens een vakantie overvol.

Reageer
gravatar

Onderzoek heeft uitgewezen dat honderd procent van de paren die na een vakantieruzie uit elkaar gingen, voordat ze op vakantie gingen een relatie hadden.

Dat Esther en Mike een relatie beginnen om hun vakantie te redden is voor negenennegentig procent zwets en één procent slappe humor.

Zoals Paula al schreef: “Betrouwbaar nieuws? Ammehoela met klap op de bil!” Ik zou zeggen billenkoek op beider billen van de schrijvers.

gravatar

Edelgeleerde heer Sickebock,

U verwoordt wat veel mensen denken, statistikueel (jawel, vanaf vandaag is dat een woord) ondersteund door naar ik aanneem uw zeer gewaardeerde collega Diederik De Hond-Stapel.

Echter is de gestelde strafmaat wat middeleeuws, u kunt daar anno nu beter voorwaardelijke billenkoek van maken.

gravatar

Jonge, jonge, een vakantie redden door een relatie te beginnen is wel een grote stap, wat mij betreft een te grote.
Beter is het een kind te nemen om de vakantie te redden. De daartoe benodigde activiteit voor, tijdens en na de siësta ligt dan eenduidig vast en is dus goed voor de vakantieharmonie.

Reageer
gravatar

Gelieve alleen nep-reacties te plaatsen, door de redactie zelf gecontroleerd. Anders wil Mark Suikerberg misschien een paar miljoen $ minder betalen bij de overname a.s. 2015.

gravatar

Ik zie het probleem niet. Indien beiden zonder problemen hadden gedaan wat ze zelf wilden doen, dan zagen ze elkaar niet en hadden ze dus met elkaar ook geen problemen kunnen krijgen. In een relatie wordt je geacht elkaar aardig of soms zelfs lief te vinden en af en toe bij elkaar te zijn. Dit is dus olie op het vuur gooien. Bij elkaar zijn, is vaak de belangrijkste voorwaarde om ruzie te kunnen krijgen. Ik ben dan ook benieuwd wie van de 2 wel levend thuis komt.

Reageer
gravatar

Nee! Lodewijk schrijft: wie van de twee wel levend thuis komt. Twee mogelijkheden:
1: Hij bedoelt wellevend, dus maakt een spatiefout.
2: Hij bedoelt wel levend, wat impliceert dat de ander niet levend thuis komt/gerepatrieerd wordt.

Zoals de pieteitscontroleur het schrijft, hoeft het slachtoffer niet eens thuis te komen. Dát getuigt van weinig pieteit, a.U.h.m.v. (als U het mij vraagt).

gravatar

Dus resumerend:
Corrie van hiernaast = de redactie
Fam. Paulussen = de redactie
Verklikker = de redactie
Astronout 399 = ook nep
Weinig echte mensen die met de Speld bezig zijn.
Opdoeken dan maar?

Reageer
gravatar

Ik heb de juf al een tijdje niet meer gezien, maar word zelf ook wel eens gezien als taalnazi, dus bij deze mijn bijdrage.
@Astronout 399: een betere zin zou zijn:
Oor, kijk naar je eigen druil!!!

gravatar

Ik weet eigenlijk niet of ik vóór het familieberaad hier iets te berde mag brengen. Ik waag het erop.

Het hele bericht is grote kletskoek. De foto van Esther en Mike, het paar van de bovenstaande foto, is genomen door Mark Rowland en geplaatst op Flickr.

Het stel is al getrouwd op 8 augustus 2009!

Hier staan de trouwfoto’s. Esther had toen nog geen baard, zoals het artikel.

Betrouwbaar nieuws? Ammehoela met klap op de bil!

Reageer
gravatar

Moralist

Geweldig Corrie heeft een nieuw woord in haar beperkte vocabulaire, dat ze nu gretig gebruikt in elk bericht om te laten zien hoe geweldig erudiet ze wel niet is.

In mijn bovenstaande zin staan maar liefst twee nieuwe woorden voor jou, Corrie. Noteren, zodat je ze gepast en ongepast kunt gebruiken in jouw volgende “bijdragen”.

Heb je de letters, cijfers, tekens en spaties in deze en mijn voorgaande reacties al geteld? Eén, twee, drie, vier, vijf, zes, veel…

gravatar

Beste Paula,

Je reactie met verwijzing zal weldra verdwijnen, want het politburo van de Speld krijgt de smaak te pakken wat censuur betreft.

Sinds de laatste reacties niet meer zichtbaar zijn, blijkt het aantal reacties op een artikel regelmatig terug te lopen i.p.v. op te lopen.

Het lijkt er sterk op dat de vrijheid van meningsuiting is voorbehouden aan de redactie. “Gewone” reacteurs moeten hun bek dichthouden.

George Orwell heeft daar ooit een boek over geschreven: Animal Farm.

gravatar

Lieve Corrie,

Waar denk jij dat Paula de bron van de foto vandaar haalt? Uit de lucht?

Wat bedoel jij overigens met die vijf dikgedrukte letters gevolgd door een uitroepteken? Is dat een geheime code van de club van gevallen vrouwen?

Kusjes

gravatar

Uitstekende beslissing van Mike en Esther. Mijn vrouweninstinct zegt dat Esther het initiatief voor de relatie heeft genomen.

Om als vrouw je zin te krijgen werkt het altijd om het nest in te duiken is mijn ervaring.

Mannen denken nu eenmaal met wat ze tussen hun benen hebben hangen. 😉

Corrie.

Reageer
gravatar

Ik bepleit dat reacties minimaal vijfhonderd letters (let wel: letters) moeten bevatten, anders worden ongeletterden gestimuleerd om reacties te plaatsen, zoals die twee hierboven.

Echte Speldenprikken tellen natuurlijk zonder meer voor vijfhonderd.

gravatar

Zeg Corrie, overbuurman hier:

Als ik met datgene wat tussen mijn benen hangt ga zwaaien voor het raam, dan staat u met 10 tellen voor mijn deur te hijgen.
Ik heb u zelfs niet eens een bos bloemen hoeven te geven, gaarne niet liegen dus!

gravatar

De familie Paulussen komt in familieberaad bijeen.

In het artikel over moralisten is door de moderator op aandringen van een verklikker en Corrie de bijdrage van de aangetrouwde Truus Naaijkens over de nieuwe leden van de SVvDS verwijderd. Waarschijnlijk door haar impliciete kritiek op het artikel. Hiermee toont de redactie zich de ware moralist. Bovendien is het duidelijk dat De Speld geen vrienden wenst.

De familie stemt donderdag of zij met goed fatsoen kunnen doorgaan met haar bijdragen.

Reageer
gravatar

Correctie voor alle duidelijk:

De leden van de familie Paulussen stemmen donderdag of zij met goed fatsoen kunnen doorgaan met hun bijdragen.

gravatar

Binnen de maximum tekentjes kun je wel je hartje luchten :

– STRONTSPELD

– ZEIKSPELD

– LULSPELD

– PRULLESPELD

– KUTSPELD

– KLOTESPELD

– DREKSPELD

– TREURSPELD

– TERREURSPELD

– SHITSPELD

– FLUTSPELD

– SNERTSPELD

– ROTSPELD

– KWAKKELSPELD

– SCHIJTSPELD

– HOERESPELD

– PRUTSSPELD

– TERINGSPELD

– SCHAAMSPELD

– KAKSPELD

– SLONSSPELD

– TRUTSPELD

– TROLSPELD

– VODDESPELD

-…

gravatar

die niet leuke stomme reaguurder die net doet of ie een hele famielie is doet of de spelt voor hem eigen is !!! de stomme oetlul !!! wand de speld is bdoelt voor de redakzeuren met hun stomme kletsverhaaljes voor de azijnbode !!!!! niet voor zeikerts die noch stommere zeikreakties hier poste !!!!!!!!!!!!!

gravatar

Beste familie Paulussen,

Ik denk dat de reden van verwijdering van Truus’ reactie een andere is. Truus heeft die reactie ondertekend als zou zij “Voorzitster van de Stichting Vrienden van De Speld” zijn. Bij mijn weten heeft zij haar functie onlangs neergelegd en aangezien de burelen van de Stichting i.v.m. de vakantieperiode slechts minimaal bezet zijn, hebben wij nog niet gestemd over een nieuwe voorzit(s)ter.

Zij sprak dus op persoonlijke titel, net als ik.

gravatar

Ah, de familie komt dus donderdag a.s. in Amsterdam bijeen. Wellicht om elkaar verkering te vragen om het Amsterdamse uitje in de erfenis op te nemen.

Goed mogelijk dat besloten wordt dat er in het vervolg een artikeltje geschreven wordt, waarop uitsluitend naar elkaar wordt gereageerd door de familie zelf. Whatsappen heet dat gewoon.

Beste familie, vergeten jullie dan niet om de duimpjes naar elkaar uit te delen? Ze liggen niet voor niets in de kast!

gravatar

Hee, dat is opmerkelijk!

Na het lezen van de reactie van Truus Naaijkens heb ik toch niet echt een onvertogen woord gelezen. Hoewel Truus soms wat lang van stof is, heeft zij m.i. nogmaals de nieuwe leden van de Stichting voorgesteld. Alhoewel het nu wat jammer is haar reactie niet meer terug te kunnen lezen, ben ik wel benieuwd naar de echte reden, en niet naar de waarschijnlijke.

Beste familie, wat is er toch aan de hand?

Met een groet,
Trendvolger.

gravatar

@ Namens de moralisten familie Paulussen

Ik zou het wel weten als ik een moralist zou zijn. Wanneer De Speld mijn zure reacties en mijn aliassen, die allang de uiterste termijndatum zijn gepasseerd, niet meer kan waarderen. Dan zou ik de eer aan mijzelf houden.

Het wordt anders een zielige vertoning.

Jeettje en Henkie hebben dat goed begrepen.

Corrie.

gravatar

O.k. Corrie, jij wint deze ronde. Want je bent de redactie.
Wees er maar trots op: alleen te winnen door macht, niet door inhoud of door spirit.

Eerder denk ik dat je gewoon stinkjaloers was, dat de reacties van de door jou genoemde mensen nog geestiger en intelligenter waren dan de artikelen van de Speld zelf (die ook geestig en intelligent waren, ere wie ere toekomt; maar voorbijgestreefd door sommige reacteurs).

En nu stop ik met m’n betoog, vanwege je twitter-achtige 500 tekens.

gravatar

Zo is dat Colinda!
Zeg eens, hoeveel hou jij er nou netto aan over, bij de verkoop van de Speld?
En als de deal je niet bevalt, schiet je dan ook een MH17, of 18, of 19 uit de lucht, zoals Putin dat doet?

gravatar

Beste Schurftige
Dat de reacties teruglopen is ongetwijfeld het resultaat van de inzet van de Speld om zo weinig mogelijk gein op deze site toe te laten. Reactanten kunnen hun voeten vegen aan de Speld door het vijandelijk gebied zo lang mogelijk te bezetten met vergaderingen.
Maar een aantal reactanten zijn het gesar beu en zijn gestopt, gesneuveld dan wel bijna dood. “Si tous les dégoûtés s’en vont, il n’y a que les dégoûtants qui restent” , is dus het antwoord op uw vraag.

gravatar

@CvH: Ik heb je reactie nu een paar keer gelezen, maar zie het verband niet. De heren Jeettje en Henk hadden geen zure reacties en, bij mijn weten, ook niet meerdere aliassen. Verder hadden beiden een hoge moraal, maar waren niet bepaald moralistisch. Dus welke eer zij aan zichzelf moesten houden, ontgaat mij echt.
Aan hun moreel werd wel geknaagd, met triest resultaat. Dát was inderdaad een zielige vertoning.

gravatar

Dit onderwerp interesseert me zo erg dat ik een liveblog wel zou waarderen. Mike schijnt namelijk problemen te hebben met de stoelgang, misschien kan hij een foto uploaden van zijn resultaten als status?

Reageer
gravatar

Nou Alex, heel fijn dat jouw vakantie niet in gevaar is, maar voor de duizenden Nederlanders die deze zomer weer vrezen voor een vroegtijdige beëindiging van hun vakantie is dit wel degelijk nieuws!