Poetin: ‘Eerst de feiten van tafel’

Vernietiging bewijs heeft prioriteit

De Russische president Poetin wil geen toezeggingen doen aan Nederland voordat de feiten rond vlucht MH17 van tafel zijn. Volgens Poetin is het noodzakelijk dat de Russische betrokkenheid op onafhankelijke wijze uitgewist wordt: “Niemand is gebaat bij paniekreacties: de vernietiging van het bewijsmateriaal heeft nu onze allerhoogste prioriteit. Dat is waar ik mij samen met mijn collega’s dag en nacht voor inzet, in het belang van Rusland. Pas later kunnen we gaan nadenken over de politieke consequenties of eventuele humanitaire handelingen.”


gravatar

Het NL kabinet en de EU willen geen toezeggingen doen aan nabestaande voordat de feiten rond vlucht MH17 van tafel zijn. Volgens Timmermans is het noodzakelijk dat de Ukrainse betrokkenheid op onafhankelijke wijze uitgewist wordt: “Niemand is gebaat bij paniekreacties: de vernietiging van het bewijsmateriaal heeft nu onze allerhoogste prioriteit. Dat is waar ik mij samen met mijn collega’s dag en nacht voor inzet, in het belang van de EU. Pas later kunnen we gaan nadenken…..

gravatar

Владимир Путин был убит передозировкой амфетаминов, скорость, кокаин и алкоголь, тех, кто имел смешанный напиток, сказал ему, что это новый вид Red Bull был, и что это даст ему. Wing похоже на зелье Astrix и Obilix. Как маленький, как Ifidix, он эффективно еси ему пришлось 28 раз рвоту и утонул в собственной блевотине! Таким образом, подтверждается ИА Intass

Vladimir Putin byl ubit peredozirovkoy amfetaminov , skorost’, kokain i alkogol’ , tekh, kto imel smeshannyy napitok , skazal yemu,…

gravatar

Я люблю тебя,

Г-н Рютте вы знаете теперь, когда я на самом деле гей, позвоните мне, у вас есть мой номер пс У меня нет нижнего белья на!

gravatar

Zo’n 100 jaar geleden was er de Lombroso-hype, iets met veronderstelde relaties tussen schedelvormen en mate van aangeboren criminaliteit. Met de kennis van toen, had kleine Vlad een grootse toekomst vóór zich.
– ontbrekende ruimte voor de frontale lob (vroege lobotomie?).
– de oogjes dicht opeen (geen brede visie, maar duidelijke aanleg voor koker- of tunnelvisie,
– lichte overbeet (uit de tijd dat hij waakhond van Boris Jeltsjin en KGB was) en
– flexibele blaaskaken en…

gravatar

Domme mensen heb je altijd gehad
Het verleden kun je toch niet meer veranderen.
De toekomst wel.
Laat de domme mensen maar eens zien wat ze,
Van het verleden geleerd hebben.
Dan is de toekomst beter, dan het verleden.
Dan zit je op de goede weg.
Niet op deze wijze.

Mensen zijn rare mensen?

gravatar

Да, дорогая, я здесь
скажите мне, дорогая
Так что ты гей тоже?
Дай мне свой ​​номер и мы перезвоним!

gravatar

Dit betreft -inhoudelijk- onmiskenbaar een uitnodiging van een gevallen vrouw die zich liggende probeert staande te houden. Maar waarom in vredesnaam die uitnodiging gericht aan een homo? Poging tot bekering?

gravatar

Met DE VLAM IN DE PIJP scheur ik door de Brennerpas. Met mijn 30 tonnen diesel. Ver van huis maar in mijn sas. Met de vlam in de pijp door die eindeloze nacht. En dan moet ik even denken, aan mijn vrouw die op me wacht.

Mijn broer en zijn Hollandse vriend zijn al heel de wereld afgevlogen. Tegenwoordig zijn ze op weg naar Tenerife. THE FLYING DUTCHMEN. GO AND STOP THEM.

De DREMPEL om naar een psychiater te stappen blijft in Oost-Oekraine stukken hoger dan elders.

gravatar

Het is ook wel tragisch dat z’n dochter Maria en haar Nederlandse vriend nou spoorloos zijn? Hopelijk hebben ze nog voldoende betrekkingen? Misschien nu nog meer dan vroeger? Een Hollands-Russische liefdesbaby is wat er nodig is.

Die Oost-Oekraïners hebben al niks. Heb je die trein bekeken? En die spoorweg? Eigenlijk hebben ze het nog redelijk goed gedaan. Looters heb je overal in zo’n situaties. En lui die dingen anders in beeld brengen als ze zijn, zijn even erg.

Erg genoeg.

gravatar

Robbedoes heeft gelijk. Satire leeft bij vrijheid van geest. Als zelfs de satirische pers in dit door duistere propagandamachinerieën breinbeukend geteisterde land zich nou ook al laat indoctrineren dan is het sowieso geen satire meer. Dan is het gewoon helemaal niks.

gravatar

De commentaren van Speldenprik zijn zo’n beetje zo prikkelend als een halflege fles cola die een dag of wat op de camping in een bloedhete tent heeft gelegen.
Zat geen vakantie in dit jaar, zeker?

gravatar

Dit is satire die de plank misslaat. Wat het merendeel van de reageerders inclusief de Speld zelf niet schijnt te doorzien, is dat u al jaren wordt gebrainwashed middels anti-Putin berichtgeving.

Ik zeg niet dat Putin onschuldig is. Ik weet het gewoon niet. Onze massamedia zijn, is mijn indruk, veelal beïnvloed door speciale belangen en propoganda.

In dit mijnenveld van geheime agenda’s vraag ik me af of de echte feiten ooit echt boven water komen.

Speld, prik jezelf zo nu en dan eens…

gravatar

volkomen juist, als iemand liegt wil dat nog niet zeggen dat ie een leugenaar is, en wanneer iemand gifgas in een bezet theater gooit en daarna niet wil prijs geven om welk gifgas het gaat, wil dat nog niet zeggen dat ie een moordenaar is, en als iemand zware wapens aan een stel moorddadige terroristen geeft, wil dat nog niet zeggen dat ie onverantwoordelijk is, want dit is vanzelfsprekend allemaal westerse propaganda.
eerst ras putin, nu dwa putin, nu wachten op tri putin en derde wereldoorlog

gravatar

Hoewel secularisatie in het Westen en satellietstaten voortschrijdt, is het wonderlijk te merken dat Vladimir in Oost-Oekraïne en Israël en Hamas in het Midden-Oosten ferme pogingen doen, de apotheose van de Christelijke doctrine in gang te zetten c.q. te versnellen. Ons wachten boeiende tijden als straks het scenario van de thriller “Armageddon” verfilmd wordt, Rusland weer naar wereldmacht reikt en Het Nieuwe Kalifaat via de Jihad alle Christenen aldaar liquideert. Postbus 555, Open U

gravatar

@joke: Ah, gaan we weer feesten? Net als onze Dutchbatters, die vlak nadat ze honderden moslimmannen en -jongens door de Serviërs hadden laten wegvoeren om vermoord te worden, de polonaise dansten daar in Srebrenica? Gezellig!

gravatar

President Poetin heeft gelijk. Meteen nadat de het nieuws van de crash de mensen bereikte volgde er al ongegronde beschuldigingen naar Rusland. Poetin vroeg aan iedereen om kalm te blijven en eerst naar het bewijs te kijken. Het enige wat ik wel zeker weet is dat Amerika er alles aan zal doen om Rusland hiervan de schuld te geven. Dat terwijl de opgenomen audiogesprekken van de piloten recht voor de crash, snel zijn meegenomen door de Oekraïense Geheime Dienst. Ze willen de tapes niet vrijgeven.

gravatar

Hoe dom zijn jullie wel niet? Alsof Poetin dit ooit gezegd zal hebben!!! Echt niet!! Wie is nou zo stom! Het zijn gewoon weer leugens vanuit het westen van Europa en de VS want die willen Poetin uit de weg hebben zodat zij hun plannen voor een globale regering tot stand kunnen brengen waar Poetin de enige grote tegenstander van is!

gravatar

U bent hier niet alleen in, ik weet het ook. Als Obama zijn zin krijgt, zitten we te kijken naar een regionale oorlog tussen meerdere landen dat kan uitbreken tot Wereldoorlog 3. Voor al diegenen die dit absurd vinden, elke keer door de 20e eeuw heen, als er ergens een coup plaatsvind, of een burgeroorlog, is de Amerikaanse regering vrijwel altijd aanwezig of verantwoordelijk. Obama heeft al militaire adviseurs naar Kiev toegestuurd, dat is in het verleden vaak een voorloop van oorlog geweest.

gravatar

Potien is een moordenaar zo corrupt!! Er zijn 298 mensen vermoord ( kleine kindjes in de bloei van hun leven en ineens geknakt ) en gaat feesten met FIFA doet hem helemaal niets dat heel Nederland rouwt.
Ik mag hopen dat ze hem kapot schieten en dan gaan wij feesten !! Dit moest ik kwijt

gravatar

Zo is dat wijffie, gooi ‘t er maar uit! Je moet het niet allemaal opkroppen. Is heul slecht voor de bloeddruk. Slim hoor, zeg het maar eens recht in zijn gezicht!

Goed, dat kapot schieten. Ik kijk even in de klapper, momentje… De Roemenen en Bulgaren zijn allemaal op wintersport in de Sierra Nevada… Momentje nog hoor… Die knul van de Mossad is ook even druk op ‘t moment… Mevrouw? Het wordt een beetje lastig met de vakantieperiode nu. Kunt u over een maandje terugbellen? Fijn!

gravatar

Waarom is iedereen toch zo snel Poetin aan het beschuldigen over dit? Er is tot nu toe geen schrijntje bewijs dat Rusland hiermee betrokken is. Wist je dat Kiev een onbevestigde audiotape had laten zien, recht na de crash, je hoort een rebellenleider spreken met andere separatisten of het wel een militair vliegtuig was dat ze neerschoten. Deze opname is nep en was een aantal dagen voor de crash gemaakt van 3 aparte opnames. Ik snap dat je emotioneel bent, maar probeer wel rationeel te blijven.

gravatar

Die feiten van tafel zijn we hier zelf veel beter in. Wie hebben, in het vriendschapsjaar notabene, deze leider van een militaire grootmacht stelselmatig tot op het bot geschoffeerd? Wie stond er de meute op te hitsen in Kiev terwijl de helft van de Oekrainers helemaal niet bij de EU maar bij Rusland wil horen? Nederlanders toch? Oorlog in Oekraine. Met dank aan Van Baalen en het COC. Moordenaars.

gravatar

Nu snap ik pas waarom de chineze muur verplaatst moet worden! Oost rusland gaat naar china en west-rusland naar europa die tactiek heeft 70 jaar eerder prima gewerkt!

gravatar

Die tactiek werkt vandaag de dag nog steeds. Israel bouwt ook zo’n muurtje… Waarschijnlijk van de brokstukken uit Berlijn, die ze voor een prikkie hebben kunnen overnemen. Maar, er waren oplettende medelanders die dat al lang in de gaten hadden, kijkt u maar:

http://youtu.be/ANgwiH980dI

gravatar

Diederik Smit zegt dat het achteruit gaat met de scholieren omdat ze denken dat de hoofdstad van Noord-holland Haarlem is. Toen werd de foto van Putin genomen!

gravatar

Elders werd de vraag gesteld wat nu de VN kan doen in de crisissituaties rond Gaza en Oost-Oekraïne? Het antwoord: NIETS. De Assemblee is het hoogste gremium voor louter verbaliteit, inkomensgewijs het hoogst haalbare m.b.t. arbeidsloze inkomens, fringe benefits en tertiaire “arbeids”voorwaarden. Ballotage door Bernard Bilderberg & Co., screening door NSA.
Voor eerlijke mensen is de VN een ‘no go area’ alleen veilig voor opportunisten die weten aan
welke kant hun boterham dient gesmeerd.

gravatar

Lieve mensen,
Als ik volgende week terug in Griekenland ben, dan beloof ik jullie dat ik dit onderwerp zeker zal aansnijden bij mijn buurman, als we weer eens gezellig een pilsje doen. Ik heb goede hoop dat we daar samen uitkomen. Echter, als grootaandeelhouder van Shell wil ik er tevens op wijzen dat ik het praten over sancties tegen Rusland hoogst ongepast vind, zolang niet onomstotelijk is komen vast te staan wie het gedaan heeft.

gravatar

ik denk dat men zich in Rusland helemaal niet druk maakt over een neergeschoten vliegtuig van buitenlandse komaf.

gravatar

Да, дорогая, я здесь
скажите мне, дорогая
Так что ты гей тоже?
Дай мне свой ​​номер и мы перезвоним!

gravatar

U bedoelt dat we zelf even harde maatregelen nemen? Zo van:

“Hé Markie, my man, wij hebben toch nog wel erregus een ouwe F16?”
“Ja, hoezo? Wat moet je dáár nou mee?”
“Nou, jij bent toch een vriend van die Obama? Zou ‘ie het heel erg vinden als we uit Volkel zo’n kachelpijp van ‘m lenen en effe heen en weer naar Moskou vliegen? Nee toch?”
“Ja, weet ik veel, kijk maar. You’re the boss van die schroothoop, toch?”

gravatar

Het is vooral belangrijk om te weten waar de feiten naar toe gaan voordat we besluiten om ze van tafel te halen.
Bovendien zullen ze dan eerst op tafel gelegd moeten worden en dat lijkt me een buitengewoon ingewikkelde en vermoeiende zaak.Om eerst te bepalen van welke tafel ze gehaald moeten worden, zullen we namelijk moeten weten op welke tafel ze eerst gelegd moeten worden en dat kon diplomatiek gezien wel eens een lastige zaak worden. In welk land zou deze tafel bijvoorbeeld moeten staan ?

gravatar

Wat een softie, die Putin! Je hebt toch geen hulp nodig om de bewijzen van tafel te vegen. Gewoon zeggen dat het niet is gebeurd en alle tegenstanders elimineren. Straks wil hij ook nog vrije verkiezingen!

gravatar

Stemming makerij. Probeer verder te kijken dan een lengte van een speld, of, zo je wilt, je neus.

gravatar

Toch wel knap om zo’n groot aantal dwergen bij elkaar te verzamelen. Daar hebben ze vast het hele land voor moeten afzoeken… Ja, je kan natuurlijk niet als Rusland’s ‘grote man’ verschijnen in een gezelschap van heren van gemiddelde lengte, want dan ziet iedereen hoe klein je bent. Waarschijnlijk kon hij daarom ook zo goed overweg met Sarkozy, de dwerg van Frankrijk…

gravatar

Wel een beetje te flauw, Schele Nelis.
Je zal als “homooow” maar geassocieerd worden met zo’n zieke geest als Putin.
Dat zijn geen grappen, weet jaaaah! Dat verpest je dag.

gravatar

“En dan zijn er weer van die domme mensen die militairen naar Oekraïne willen sturen… Dat ligt toch veel te dicht bij Moskou. Nee, wij kunnen beter een invasie doen in de federale districten van het Verre Oosten en Siberië. Dat ligt verder van Moskou en is dus veiliger.” Aldus generaal Pardon.

gravatar

Dat is helemaal niet dom. Je trekt op die manier alle troepen uit het hele land naar de Oekraïense grens en vervolgens kun je zonder slag of stoot de rest van Rusland inpikken…

gravatar

Ik ben anders verrekte blij dat wij drones vanuit china hebben kunnen inzetten! Of was die raketinstallatie met 3 raketjes gefotoshopt!4 dagen heeft putin royaal de tijd gekregen om zijn sporen te wissen en met het besculdigende vingertje naar een derde partij te wijzen! Hoe kan een raket vanaf de grond 10 km trefzeker in de lucht schieten?

gravatar

Het neerschieten van dit vliegtuig komt het ‘westen’ natuurlijk ontzettend goed uit. Evenals Israël dat nu wat minder opgemerkt weer eens in Gaza de beest uit kan hangen nu de wereld met vunzige stinkende vingertjes naar Poetin zwaait.

gravatar

Op Israel worden door Hamas zo’n 70 raketten per dag afgeschoten. “Boem” dat was er weer een.
Gaat dit trouwens nog steeds over die ene raket in de Oekraine die per ongeluk een passagiersvliegtuig neerhaalde ipv een legertoestel? De rebellen zeiden nog dat je daar niet moest vliegen. Maar ja treiteren he? Ze eisen gewoon hun democratisch recht op! En bijvoorbeeld lijken achter een brommer knopen en als triomf door de stad rijden? Dat soort cultuurverschillen kun je alleen maar respecteren.

gravatar

Pavlov reacties……….. die zomaar kunnen verkeren.

Gezien de crescendo oplopende NL staatsschuld gaan ze hier nog eens héél hard roepen om bij Rusland aan te sluiten, mark my words.

gravatar

Zal de Russen alleen maar in de kaart spelen: Albert Heijn komt uit Zaandam en we weten wat de relatie tussen de illustere voorganger van Putin (Peter de Grote) en Zaandam was…

gravatar

Met Putin heb je geen satire nodig; zijn verklaring dat het ongepast is om schuldigen aan te wijzen en dat bovendien de Oekraïners het gedaan hebben, had ook van De Speld kunnen komen.

gravatar

Ik vreesch dat daar nog een waar woord in zit. Hoe treffend kan De Speld zijn met haar stekelige verdraaiing der feiten.

gravatar

Straks zegt Poetin nog dat de vlucht MH17 niet heeft plaatsgevonden.

Het is een verzinsel van iemand, die met microsoft Flightsimulator heeft zitten spelen.

gravatar

Ach, is er eindelijk een kritisch e-zine zoals de Speld wat nauwkeurig de gedachtegang van Poetin kan beschrijven dan is het hier eigenlijk alleen nog maar wachten op iemand gelieerd aan de Russische ambassade om de feiten zoals hierboven beschreven onderuit te halen en de VS te beschuldigen die net zoals Oekraïne de feiten zou verdraaien. Kijk maar uit als je een woordje Russisch spreekt: straks word je zonder pardon ingelijfd door Poetin en zijn uitvoerende gorilla’s!

gravatar

Verknoei nou niet het plezier van alle complottheoretici door meteen naar Rusland te wijzen. Neem nou de Telegraaf die eindelijk weer eens de allergrootste letters uit de (letter)kast kan halen.

gravatar

En Obama zwijgt natuurlijk die is petro-dollars aan het uitgeven op de golfbaan. Dit krijgt Poetin er nou van als ie de dollar onder druk zet. Dallas in wording

gravatar

Laat de Fifa de zaak onderzoeken! Die vinden ook nooit iets als ze het niet uitkomt. En ome Sepp is een bekende van Vladimir, dus dat kump wel goed! Misschien dat Sepp dan ook iets kan doen voor onze handelsbelangen?

gravatar

De vorige keer dat ze in Rusland in Tunguska een vliegtuig naar beneden schoten liet de explosie gelukkig weinig bewijs achter.

gravatar

Wat een onzin, ik ben verkeerd geciteerd. Ik heb helemaal niemand nodig om dit voor elkaar te krijgen.

gravatar

Mmm… erg flatteuze foto moet ik zeggen. Doet me denken aan de labrador van de buurvrouw vorige week: had 2 versgebakken cakes van het aanrecht gepakt die af stonden te koelen en had van allebei de bovenkanten afgevreten… Die keek nét zo toen ‘ie een pak rammel met de riem kreeg…

gravatar

Volgens mij wordt z’n broek gevuld.

Sommige sporen zijn niet uit te wissen.

Ff horen waar we verder vegaderen of OH, zoals sommige zeggen.

Laat maar weten Jo!

gravatar

Een gedachte heer Cromweel die niet bij iedere labrador past, denk ik.

Niet zo in hokjes reageren dus.
En tuurlijk zal deze labrador ook goeie kanten hebben!

Hoop dat u hier verder mee kan zonder “Jo” op zijn reactie af te rekenen.

gravatar

Een gedachte heer Cromweel.

Hoop dat u hier verder mee kan zonder “Jo” op zijn reactie af te rekenen.

Respect daar heeft alles mee te maken. Zeker voor de doden en ‘t leed voor de nabestaanden!

gravatar

Puta, ik bedoel Putin, kijkt alsof hij denkt:
“Zal ik komend jaar nou 32 miljard dollaari verdienen op m’n gas of 43 miljard? De Chinezen èn de Europeanen zijn allebei geïnteresseerd, wat zeg ik: afhankelijk, heerlijk! Maar ik moet het wel slim spelen. Als ik nou stug volhou dat Oekraïne dat vliegtuig heeft neergeschoten, en hun gaskraan dichtdraai, dan zou ik die weer kunnen opendraaien voor triple de prijs, tsja, misschien is dat wel een aardig plan, levert lekker wat op, hmmm, business”

gravatar

Puta? …

Je bedoelde wws “Puta maricon”.

Ja een hoerenjong, ik weet het niet.

Dat hij (Puta) zo is als hij is heeft niks met humor te maken.

Ik denk dat we het beschaafd moeten houden.

Alleen “Puta” is genoeg

gravatar

Puta betekent alleen maar iets als “teef” of “hoer”, en heeft toevallig dezelfde stam als Putin. Dat valt mij zelfs als niet-taalkundige op.

Ik heb het niet over maricon gehad?

Verklaar u nader, beste Benny? Waar ben ik onbeschaafd?
Honi soit qui mal y pense, zeggen de buren in La Douce France

gravatar

Poetin heeft daar wel een punt,
teveel kennis van de feiten leidt maar tot wantrouwen en lange gezichten,
we kunnen met het Rusland-Nederland jaar nog in gedachten , ons beter richten op een goede relatie met onze ouwe trouwe Russische vrienden
krijgen we misschien wel het gas een dubbeltje goedkoper.,

Reageren is niet mogelijk