Dirk Kuyt fluit Nederland-Costa Rica

Van Gaal ziet cruciale rol voor alleskunner

Dirk Kuyt gaat Nederland-Costa Rica fluiten. De Katwijker vervangt de Oezbeek Ravsjan Irmatov, die op het laatste moment geveld is door griep. Volgens Van Gaal kan Kuyt zijn taken erg goed uitvoeren en op deze positie nog meer rendement halen uit zijn loopacties.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In tegendeel, beste Doe, hij is er idolaat van of beter gezegd, idioot van. Hij zit nu al ruim twee uur op de bank voor de televisie om straks de beste plaats te hebben.

gravatar

Broertje,

Je hebt het zoals gebruikelijk weer helemaal verkeerd begrepen. Die ijzeren conditie heeft betrekking op het scheidsrechtersfluitje waarop hij tijdens de wedstrijd gaat blazen.

gravatar

Jawel zussie,

Als dat zou zijn, blijft het te hopen dat het tijdens de wedstrijd niet zal regenen.

gravatar

Aj.. Is dat niet beetje een belangenverstrekking?

Nu gaan we nog meer anti-rokers boos krijgen omdat de scheidsrechter vaker een rookpauze inlast dan menig ander.

Reageer
gravatar

U trapt er allemaal in.
de heer Kuyt gaat de volksliederen fluiten van zowel Costa Rica als Nederland.
Dat gaat hem al zoveel lucht kosten, dat hij eindelijk als een 34-jarige zal spelen, wel zo eerlijk tegenover Costa Rica.

Reageer
gravatar

Mevrouw Van der Weijden,

Het getuigt van creativiteit om het werkwoord benieuwen te vernieuwen.

Maar helaas vrees ik, dat de Juf de rest van uw reactie tot op het bot zal afkraken. Ik raad u daarom aan om alvast in groep drie van het basisonderwijs plaats te nemen. Neem wel u eigen meubilair mee, want de tafeltjes en stoeltjes zijn daar niet op uw postuur berekend.

gravatar

Zussie,

Heb je wel beleefd aan Teun Theunissen gevraagd of jouw reactie over vinger of dwars fluiten mocht gaan?

gravatar

Oproep aan de medelezers van De Speld

Volgens mij is het concept van De Speld dat praktisch iedere werkdag een door de redactie geschreven artikel op de site wordt geplaatst dat over voetbal gaat en dat lezers daar op een reactie kunnen geven. De meeste reacties daarop zijn echter om te huilen.

Wat mij opvalt is dat ik de reacties maar oversla, omdat ze vol staat met het oeverloze gezwets van de zichzelf noemende “voetballiefhebbers”. Het gaat maar door, dag in dag uit, week in week uit… Wat hen bezield om het te doen? Ik heb geen idee.

Het concept van De Speld wordt ermee verpest en dat vind ik jammer. Opvallend is dat het hooguit tien aliassen zijn, die menen de site te moeten verpesten. Volgens de KNVB heeft De Speld veel minder dan 70.000 hooligans. Ik denk dat er wel meer Speld-lezers zijn, die dat jammer vinden.

De beslissing om maatregelen te nemen ligt bij de redactie van De Speld. Daarom roep ik de lezers van De Speld op een e-mail naar de redactie te sturen met als de titel:

Redactie, doe er iets aan. Voorkom dat het concept van De Speld om zeep wordt geholpen door al te veel hooligans.

Het e-mailadres van de redactie is:
[email protected][email protected]

Reageer
gravatar

Beste Teun, lievelingsaartsvijand van de Paulussentjes,

Jij schrijft: “Opvallend is dat het hooguit tien aliassen [sic!] zijn, die menen de site te moeten verpesten.” Ik zit even met aliassen die verpesten. Welke aliassen stel jij voor, zodat ze niks verpesten? Toch niet “Lezer van De Speld”, want met zo’n alias kun je toch voor goed fatsoen nergens komen.

gravatar

Beste Teun.

Al ben je geen vriend van de Paulussentjes (ik overigens wel), toch moet ik eerlijk zeggen, dat jij op bekwame wijze een anoniem bericht persifleert. Begrijp mij niet verkeerd, dat vermaledijde bericht is niet van de vermaarde familie. Zover ik kan nagaan, want de familie is Groot.

Wat jij met jouw persiflage duidelijk illustreert is de afwezigheid van argumenten in het oorspronkelijke bericht, maar dat heeft onder anderen de Hoofdreacteur in zijn reactie ook helder uitgelegd.

gravatar

Goh Dirk en lukt het dan ook nog wel om op de tribune accordeon te blijven spelen met het orkestje ?

gravatar

Zelf heb ik als grensrechter vaak goals gemaakt wanneer er spelers met blessures kampten.

Maar, toen ik een keer na een goal van me juichend terug rende om mijn plaats langs de lijnen weer in te nemen heeft de KNVB mij voor vijf dagen geschorst.

Reageer
gravatar

Dat vind ik toch belachelijk. Dat zoiets in ónze samenleving nog plaats kan vinden. Alle plezier wordt ons ontnomen!
Ze moeten zich eens beseffen wat een dienst hen wordt bewezen; met bloed, zweet en tranen zetten we ons in en wat krijgen we ervoor terug? WAT?
Daarnaast moeten zij zich ook eens realiseren hoe belastend de taak van grensrechter én speler tegelijk is. Man, man, man, na zo’n wedstrijd ben je toch he-le-maal kapot. Zo intens. Ik vind het vooral zo moeilijk te bepalen of ikzelf nou wel of niet buitenspel sta, en dat gaat dan weleens mis. Dan zijn de rapen geheel doodgekookt.

gravatar

On-be-grij-pe-lijk!!! Het was reeds door de scheidsrechterscommissie van de FIFA besloten dat Berdien Stenberg eerste reserve-fluitiste zou zijn?! Waarom heeft die Sepp Blaater dat nou weer omgegooid?! Wat een gesjoemel zeg!

Reageer
gravatar

Je kunt zeggen wat je wilt maar Kuyt is tot op heden de meest multifunctionele speler die er ooit heeft rondgelopen. Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat Kuyt vanavond in een van beide wedstrijden ook nog een helft mee doet.

Reageer
gravatar

Belachelijk! De FIFA zou meer rekening moeten houden met de veldplek van Dirk Kuyt! Vanuit zijn positie als veredelde linksback kan hij onmogelijk het verschil waarnemen tussen een fopduik en een correcte schalbe wanneer deze in vijandelijk strafschopgebied uitgevoerd worden.

Pure toernooivervalsing!

Reageer
gravatar

Ongetwijfeld blijft Dirk daarnaast zijn actieve rol voor Nederland op het middenveld verrichten en draait hij in het restaurant van het stadion ook tegelijkertijd een bardienst.

PS: voor de Vrienden van De Speld zijn #100 en #101 gereserveerd !

Reageer