Van Gaal staat ook na WK contact met spelersvrouwen toe

Bondscoach houdt vast aan soepele lijn

De spelers van het Nederlands elftal mogen ook na afloop van het WK contact hebben met hun vrouwen en kinderen. Bondscoach Louis van Gaal ziet geen reden om dergelijke ontmoetingen te verbieden.

Van Gaal stond de spelers al toe om hun partner tijdens het toernooi af en toe te zien. Hij zet die soepele lijn nu dus voort.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

AUB door sturen naar Van Gaal “Urgent”

Geachte heer Bondscoach van Nederland,

WK voetbal spelers van Nederland Team. Ik heb een paar belangrijk tips voor uw spelers. Opzicht hebben spelers van Nederland goede talent. Zwak punten van oranje spelers zijn geen doorzettingsvermogen en lui en niet vlot genoeg als Duitsers.

Ik denk dat Nederlandse spelers niet moeilijk wordt tegen Argentijnse spelers. Nederlands spelers moet juiste bang zijn voor Duitse spelers.

1. Belangrijk eerst tips voor Orangje Nederland. Proberen zoveel mogelijk doelpunt scoren vanaf begin al van de wedstrijd. Anders wordt het keihard moeilijker als oranje niets scoren begin van de wedstrijd.. Later wordt het moeilijker te doel punten te scoren door de vermoeidheid en wordt het meer spanning en stress door weinig tijd.

2. Technieken om bal naar de doelpunt schieten. Niet direct schieten naar doel punt. Proberen tricks uithalen door spelen.

Eerst man van oranje team gaat de bal schoppen naar 2de een speler vlak voor de doelpunt en schopt bal door 2de terug naar 3de man. En 3de man moet hard schoppen naar de doelpunt. Zodat de oranje spelers goede doelpunten kunnen scoren. In deze techniek heb ik vertrouwen in. Meestal geval lukt niet doel punt te scoren als man de bal direct proberen te schieten naar de doelpunt. De keeper kan makkelijk tegen houden. Dat kunt u terug zien in de wedstrijd.

Zo deed de Duits speler tegen Brazil. Ik vind het goed technieken hoe ze hebben gespeld tegen Brazil. Duitsers hebben veel bal konden schieten in de doel punt en ze hebben veel doel punten konden scoren.

3. zoveel mogelijk tegen houden bal van tegenstanders bij de keeper door meer Nederlandse spelers.

4. Meer pass geven aan eigen spelers en niet alleen spelen. Deze manier spelen is het meer stabieler en zekerheid.

5. Minimaal twee Nederlandse spelers moet tegen houden tegen een tegenstanders spelers. Een vlot spelen.

6. Ik vind het heel veel nadeel door de bal in de lucht gooien door keeper en de spelers. In de meest geval krijgt de bal in de kant van tegenstanders wanneer de bal in de lucht zou gooien.

Ik hoop dat u mijn tips iets kan betekenis aan u spelers voor om Wk te winnen.

Veel success Nederlandse spelers te winnen met WK 2014

Bruce
groeten,
Amsterdam

Reageer
gravatar

Señor Bruce,

Sé que Holandés es muy difícil pero translate.google.com no utiliza la gramática apropiada. Te aconsejo que tome clases de Neerlandés.

Sinceramente,
Sabihondo

gravatar

En hoe zit het eigenlijk met de spelers zonder partner? Wat moeten die nu doen, terug aan tafel bij moeders? Van een meestertacticus had ik meer verwacht.

Reageer
gravatar

Ja dat is lekker, als je een partner hebt mag je extra tijd met hem/haar spenderen maar anders krijg je een extra activiteit als paaldansen in je schoot geworpen…..

gravatar

Inderdaad Opa,

Na een maand in een voetbaloorlog gevochten te hebben, dienen overheid en autoriteiten vanwege het p.s.d. (post soccer syndrome) alert te zijn op het gedrag van de spelers die terugkeren van het front.

Is de losgebroken agressiviteit nog wel te beteugelen? Wordt de samenleving niet onveiliger als deze voetbalstrijders weer worden losgelaten in de maatschappij? Hoeveel gezinsleden zijn straks de dupe van de agressiviteit, die het strijden in het buitenland heeft opgewekt?

Kortom, kunnen zij nog wel weer een normaal leven aan, dat is de grote vraag?

Vragen die beantwoord dienen te worden, voordat ze worden geremigreerd.

gravatar

“”Kortom, kunnen zij nog wel weer een normaal leven aan, dat is de grote vraag?””

Het antwoord hierop is drs. Paula een volmondig NEEN. Laten we de spelers daarom ook ruimen voordat zij nog meer ellende teweeg brengen.

gravatar

Toch valt over deze geniale trainer nog wel wat op te merken: ‘is hij nou zo soepel of is Cruyff nu zo star?’

Reageer
gravatar

Precies, het gros van de spelersvrouwen moet het van de aantrekkelijke lijven en “koppen” hebben en de meeste voetballers meer van de stevige benen.

gravatar

Van Gaal kan zich beter wat strakker opstellen en zich bezighouden met de dingen die er toe doen zoals het in praktijk brengen van het Duitse wedstrijdsysteem hetgeen zich in de wedstrijd tegen Mexico uitstekend bewezen heeft. We zullen dat in de finale tegen onze oosterburen hard nodig hebben.

Reageer
gravatar

Enkele spelers zijn nu flink teleurgesteld. Ze dachten tijdens het tournooi eens lekker buiten de pot te kunnen gaan piesen in het hete Brazilië, zitten ze nog met die lellebellen en die kutkoters opgescheept! En na het tournooi nu dus ook!

Reageer
gravatar

Dhr, Viesman, bedoelt U onderliggende Colinda van Lucille Starr, zo niet welke dan wel?:

Danse Colinda oui Colinda oui Colinda danse

Allons danser Colinda
Danser collé Colinda
Pendant ta mère est pas là
Pour faire fâché les vieilles femmes
C’est pas tout le monde qui peut danser

Tous les vieilles valses des vieux temps
Pendant ta mère est pas là
Allons danser Colinda

Colinda was the prettiest girl
In all the bayou land
And all the boys would dance with her
And try to win her hand
Her mother would always chaperon
Colinda every night
She did not want them Cajun boys
To hold her daughter tight

gravatar

Dat kan Lowietje wel doen, maar als sanctie zet dit geen zoden aan de dijk. Profvoetballers hebben namelijk altijd een vaste invalster achter de hand, een z.g. under-study, als hun partner van dienst dagenlang -al shoppend-verdwaasd en verdwaald is in het P.C. Hooft-kwartier. Of, als zij ten gevolge van PMS hoofdpijn veinzen. Kijk naar Rafael v.d. Vaart die Sylvie en Sabia simultaan bespeelde in voorbeeldige een-tweetjes. Voor zover bekend is alleen Dirk Kuyt monogaam; voor de rest steek ik mijn hand niet in het WK-vuur.

gravatar

Helaas Jo. Het is er wel één, en wel die van Landry & Van Till. Het zou een exemplaar moeten zijn van Broekman’s Commissiebank voor Incourante Fondsen. Maar hartelijk bedankt voor het zoeken. Je gaat me toch niet vertellen datti op de inductieplaat lag?

Je kan aan de schaar wel zien dat bij Landry & Van Till zo af en toe een sigaartje werd opgestoken. Er zit heel wat aanslag op.

gravatar

Nou, de eerlijkheid gebied me te zeggen dat hij door één van de medewerkers van J.A. gevonden is bij de verbouwing van de rooksalon…

Maar eh… nee, dat kan toch niet? Dat zou betekenen dat uw oudoom met de gevoelige inborst… Hè…???

gravatar

Heer Spaland,

Ja ik heb daar gezeten met mijn Haagsche Hachje maar die schaar zegt me niks…

Ik heb er ooit een gehad, per ongeluk gekregen van een man van weinig woorden die geen heil zag in de aanwezigheid van vrouwen bij vergaderingen, feesten en partijen.

Men zei dat hij een gevoelige inborst had, niks van gemerkt. Nooit.

Hij smeet alle wijven – als hij voorzien was van notulen, koffie met cognac en last but not least – een sigaar van uitstekende kwaliteit gewoon de kamer uit.

Moesten de dames wachten in de keuken tot het sein bitterballen bakken en krekkertjes met pate besmeuren doorgegeven werd door de ‘heren’.

Op een dag was ik het zat. Kom je een vergadering voorzitten, even snellezen voor ze beginnen nou ja alles zoals het hoort, niks aan de hand.

En daar kwam die man weer: wat mot die tikgeit nog in de kamer? Ze zit zelfs te snuffelen in de papieren op de stoel van de voorzitter, knettergek; werp het vrouwmens de salon uit.

Toen viel de schaar uit zijn borst- of binnenzak, ik wou meteen steken maar dacht heej, dit is geen gewone Bruna-schaar maar een oud kreng en heb hem weggegooid.

Over een heg, vlakbij de rooksalon. Maar daar is het inmiddels al 3x verbouwd, zou een van de mensen die daar werkten zich bezeerd hebben aan dat scherpe ding?

Ik hoop het niet zeg; ik ben maar voor 2.000.000,- verzekerd, aansprakelijkheidsgezien en de dokters zijn heel knap tegenwoordig, jazeker maar ook vreselijk duur.

Ik zeg gewoon niks over die schaar, ik heb #1 gewoon overgeslagen vandaag.. pom pom tie dom… niks aan de hand.

Nog even een rokertje buiten, lekker weer nog he maar die muggen….
Ja meid schei uit hou op, die huismiddeltjes helpen toch niet.
Citroenmelisse, insectenetende planten (met anorexia?), niets helpt.

Alleen sigarenrook. Waarvan akte.

Liefs, Annie

gravatar

Pollens Annie, redelijkerwijs zou een mens zeggen dat dit hem zou moeten zijn. Dan was hij daar, maar niet met de eigen schaar? Want Landry & Van Till… nee, dat klopt niet. Hij zat bij Broekman’s, zal ik maar zeggen. Het blijft raadselachtig.

En hij had echt een gevoelige inborst. Een fijnbesnaard man.