Europese eenwording voltooid: Nederlanders zijn Duitsers geworden

Lineker: "In the end the Dutch win"

Met de aanstelling van Klaas-Jan Huntelaar in de spits is de Europese eenwording voltooid: de Nederlanders zijn Duitsers geworden. De Engelse oud-sterspeler en commentator Gary Lineker verwoordde het na afloop als volgt: “Football is a game played by 22 players, and in the end the Dutch win.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vond de speld in het begin best geinig , maar ik heb het idee dat de humor opraakt , kom nog eens met iets waar we echt om kunnen lachen , het wordt wat flauw de laatste tijd.

M.vr. Gr.

Reageer
gravatar

Albert, gelijk heb je.

Komt omdat je snel de draad kwijtraakt zonder de laatste 10 reacties in beeld, die vervelende duimpjes/rechthoekjes/cijfercodes die mensen in beeld krijgen.

Een Redactie die behoorlijk in zit te kakken inderdaad, ze laten het schrijven voornamelijk aan de reactanten over.

Ik kan maar 1 goede raad geven: teken de petitie, laat je stem horen en kom vooral ook vergaderen, als je lid bent mag dat.

Iemand vertelde mij enkele weken geleden dat een meneer van de Redactie in een radiointervieuw met 2 Jannen w.o. Jan de Roos zei alláng geen reacties meer te lezen, nooit. Boeie. Het klonk behoorlijk arrogant.

Maar ik moet erbij vertellen dat de meneer die mij dat vertelde ontzettend vaak liegt en weet dat ik hier reacties neerplemp.
Toch leest hij nooit wat hier, zelfs op verzoek niet, hij is zelf meer een echte GeenStijl-fan.. Need I say more?

Onder voorbehoud dus; ik heb het zelf niet gehoord maar aan de andere kant: waar rook is is vuur!

Wellicht zou een van de Hoofdredacteuren eens willen uitleggen hoe dat zit. Niet iedereen zit ‘s avonds laat van ellende naar de radio te luisteren; petitie dus.

http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

Bedankt alvast,
Annie

gravatar

Albelt,

Niet om het een of andel, maal wij in China lache ons nog altijd ons een kliek, zoals jullie dat in Olland zo mooi wete te zegge en schlijve natuullijk ook. hihihihihihi

Maal onze goksyndicate verdiene uiteindelijk wel lekkel meeste aan gokke op jullie Ollands elftalploeg. hihihihihihi

Zateldag vellieze, andels kop van lomp woldt gescheide van Ollandse spelels. hihihihihihi

gravatar

Mijnheer Albert,

Ik meen te mogen constateren dat u een verkeerd beeld heeft van De Speld, de steun en toeverlaat bij uitstek voor het betrouwbare nieuws. Dat houdt onder andere in dat de Redactie zich geen geintjes, lolletje, grapjes of iets dergelijks kan permitteren. Dat mag u doen!

De Hoofdreacteur
Mede namens… ach laat maar zitten, dat weet iedereen nu onderhand wel.

gravatar

Wie brengt de rookworst mee ? Of zijn er enkel handgeschilde chips op Oma’s wijze ?

PS: Geachte, Familie- en Stichtingsnerd.
Kies maar je antwoord :
b ɿ o o w ƚ n ɒ
ɐ u ʇ ʍ o o ʁ q
p ɹ o o ʍ ʇ u ɐ
ɒ n ƚ w o o ɿ d
p ɿ o o ʍ ƚ u ɒ
ɒ u ƚ ʍ o o ɿ q
p ʁ o o ʍ ʇ u ɐ
ɐ n ʇ ʍ o o ʁ d
b ʁ o o ʍ ʇ n ɐ
ɐ u ʇ ʍ o o ɹ q
b ɹ o o ʍ ʇ u ɐ

Reageer
gravatar

Wie…,

Ik ga niet in op makkelijke domme geintjes. De fliptext-generator (één van de vele) die jij gebruikt, levert een ratjetoe aan karakters op. Het lijkt werkelijk nergens op.

Maar zoiets eenvoudigs als een fatsoenlijke avatar is jou nog steeds niet gelukt.

gravatar

Heeft die schreeuwende herr met dat kleine stukje zwarte beharing onder zijn neus na negenenzestig jaar dan alsnog gewonnen?

Reageer
gravatar

Ik snap niet waarom in het bericht staat : “Nederlanders zijn Duitsers geworden”
Ik ben en blijf gewoon nederlander hoor, en wij gaan winnen!

Reageer
gravatar

Voornaamloze Hendriks,

Wij gaan winnen.”

Het is verrassend dat jij nog kunt reageren in De Speld nadat je gisteren zo’n vermoeiende wedstrijd hebt gespeeld. Moet jij overigens nu niet trainen ergens op een oefenveldje in Brazilië? Want ander zeg jij de volgende keer als speler, dat zij hebben gewonnen.

gravatar

Zussie,

Doe niet zo flauw. Hij denkt dat hij en zijn vriendje met een gezamenlijke lot de hoofdprijs in de Staatsloterij gaan winnen.

gravatar

Nee hoor, het volkslied wordt ongetwijfeld: “Deutschland, Deutschland (und die Niederlande) über alles, über alles in die-ie Welt”.

gravatar

Uhmm The Dutch betekent gewoon de Nederlanders…. Er staat niet The Germans win… Of snap ik de titel bij het artikel niet goed?

Reageer
gravatar

Die rolwisseling klopt natuurlijk helemaal. Duitsers spelen de laatste jaren mooier, zijn veel gemoedelijker geworden en Nederlanders gaan veel fanatieker in de weer waarbij alleen de winst telt, dus tel uit je verlies.

Reageer
gravatar

Hoi Annie,

Hoe was het bij Parkpop?
En, niet onbelangrijk, heb je nog wat ondertekenaars kunnen ronselen?

Groet, Trendvolger.

gravatar

Trend, verkeerde zaal, vriend… #1 & #2 zijn gereserveerd c.q. geconfis… geco… nou ja, in beslag genomen, zeg maar. Ik heb de rooksalon ingenomen, en daarbij zijn geen dooien of gewonden gevallen…

Notulen van Parkpop en de vergaderingen van dit weekend volgen via Annie als ze die uitgeprint heeft. Ze heeft een nachtje bij Oma en Opa gelogeerd en zit nu waarschijnlijk aan een hardgekookt eitje en een bak koffie…

gravatar

Hee Trendvolger,

Nou dat is een heel verhaal, terug te vinden in
http://www.speld.nl/2014/06/28/wk-volledig-overschaduwd-door-protesten/
Bij #16 begint het verslag ongeveer, het is nogal een lang topic.

PréParkPop was i.i.g. te gek, ook daar staat commentaar over enfin, lees eerst maar als je een paar uur niks te doen hebt en als je dan nog vragen hebt hoor ik het wel.

Kom je ook gezellig vergaderen later? Echt beregezellig, neem gerust een kijkje in de notulen.

Ik heb met mijn suffe hoofdje notulen opgestuurd van een dameskorfbalvergadering uit de tijd dat we nog geen seniorenelftal waren hihi..

Lekker uitgeslapen, Oma zorgt voor me als was ik een kind van 4 jaar, prima. Ik blijf nog even, er gaan net worstenbroodjes met spek de oven in en kan met Oma meerijden naar de vergadering later.

Nog even wat flauwekul doen, nergens goed voor maar het wordt op prijs gesteld, nou vooruit dan maar weer.

Tot later,
Annie

gravatar

Wie reserveert morgen deze vergaderzaal en de rooksalon? Ik ben verhinderd.

Wie voelt zich trouwens geroepen om tijdelijk voor te zitten tot we een nieuwe voorzitter hebben. Ik niet. Geen denken aan. Of is iemand bereid om op z’n blote knieën aan Truus te vragen of ze de vergadering zolang wil blijven leiden tot er een opvolger voor haar is gekozen?

Uiteraard is het gebrek aan een huishoudelijke medewerkster veel nijpender. Joke is er immers op de brommer van Jeettje met de sigaren vandoor.

Ja natuurlijks dames, vergeving, heel seksistisch van mij, het mag ook een man zijn.

Brengt de penningmeester de donatiekas terug en is de secretaris nu wel bereidin de gelegenheid om de hele vergadering aanwezig te zijn. Houden leden op met het gebruik van alcoholica of kan de minderjarige Polleke toch weer niet de vergadering bezoeken. Onthult de stichtingsnerd nu eindelijk, zoals beloofd, hoe ik streepjes door bereid heb gezet en nu dus ook bereid cursief en vet heb gezet? Is de Zippo teruggevonden? Zal er morgen in de pauses en tijdens de nazit weer een strijkje tussen vergaderzaal en rooksalon optreden of maar slechts The Rolling Stones? Wordt Corrie geroyeerd? Welk merk cubaanse sigaren is morgen populair? Gaat het regenen? Voor het antwoord of de oplossing van al deze vragen kunt u nu lid of donateur worden van de Stichting Vrienden van De Speld, zodat u toegang heeft tot daar waar het allemaal gebeurt: vergaderzaal #1 en rooksalon #2.

Uiteraard mogen niet-leden de rest van het gebouw gebruiken en niet zo’n kabaal maken deze keer.

gravatar

Heer Steeds, daar moet ik nog een nachtje over slapen.

Zoveel vragen, zoveel problemen en ik moet al secretaris zijn meen ik me te herinneren.

Ik weet eerlijk en onder ons gezegd en gezwegen niet of een vrouw wel geschikt is voor zo’n ingewikkelde klus.

Trouwens, er zijn wat zaken opgelost.
Ik neem u beslist niet kwalijk dat e.e.a. in de hectiek verloren is gegaan, was er maar een overzicht van de laatste – pak m beet – 10 reacties.
Veel overzichtelijker.

Joke is onderschept, de sigaren ook, de Solex is terug, Oma heeft de sleutels, Jeetje heeft van alles teruggevonden onder de inductiekookplaat.
Enfin, een nachtje over slapen dus.

Ik ben nog blond ook, dat is beslist geen aanbeveling heb ik wel gemerkt in de loop van mijn leven.
Ook dat het wel waar is wat men over ons pigmentarme dames zegt: we have more fun.

(pigmentarm blond incl. blauwe ogen; witgeverfd telt ab-so-luut niet mee, die maken vaak juist hun eigen leven tot een hel maar denken dat anderen verantwoordelijk zijn voor hun leed, maar daar een andere keer meer over).

Het reserveren wil ik wel doen, onder voorwaarde dat eenieder die eerder dan mij ziet dat de tent open is zo vriendelijk wil zijn om te reserveren.

Nu moet ik even uitrusten, het duizelt me nog van de vele, vele vragen.

De meest nijpende vraag is nu:
HOE IS HET IN GODESNAAM MOGELIJK DAT DE HELE DAG NOG NIEMAND DE PETITIE HEEFT GETEKEND?

Hoe doet u dat toch, met die streepjes en dikke letters enzo..? Ook belangrijk!

Met vriendelijke groet,
Annie

gravatar

Ik stel voor dat de Verworpenen der Aarde na het ontwaken ook even de Redactie wekken. Die zou zich achter het oor kunnen krabben over de vraag of enige mate van communiceren beter is dan de thans gevolgde techniek van het in het Eigen Sop laten gaar koken. Er leeft een bepaalde wens onder de gebruikers. Na enige tijd laten pruttelen heeft de Redactie in de laatste horoscoop slechts laten weten dat de gebruikers wat betreft hun wens de vellen kunnen krijgen. Zie hier het Eigen Sop waarbij werd verzuimd een aantal bijpassende wasprogramma’s aan te bieden.

Tja, das nie goe nie. Das nie handig nie.

Wellicht is het op te lossen door behalve het verwijderen van het overzicht van de laatste 10 reacties ook de reageerknop te laten vervallen. Wat mij betreft mogen die duimpjes dan blijven bestaan.

Ik wens u allen een prettige dag.

gravatar

Godskolere zeg, ga je ff een fles sherry halen… Een paleisrevolutie? Waar is de voorzitter gebleven? En waarom heeft Joke het uberhaupt in haar geblondeerde hoofd gehaald er op de Rolex van Jeettje vandoor te gaan met medeneming van mijn Cohiba’s? En waarom staat er nog Steeds (niet persoonlijk bedoelt) geen plakplaatje naast mijn reacties? Hoelaat begint de vergadering eigenlijk? Annie, dank je. Heb vandaag per post de notulen van de vergadering van vorige week maandag ontvangen. Ik zal kijken of ik me er doorheen kan worstelen, 75 pagina’s…

gravatar

He Gapekop, wakker worden!

De Solex van Jeettje is niet gejat en MIJN Cubanen ook niet, want ik heb persoonlijk Joke onder haar geblondeerde pruik vandaan gehoekt… Het is bij een poging gebleven en alles zal reg kom…

Ga eerst de notulen eens doornemen en kom je dan melden in de vergaderzaal of rooksalon (doorhalen enz. enz.)

gravatar

Waarde Jo, ik zei toch al dat die Joke verdraaid veel op ZvH lijkt. Echt zo’n inteelt hoofd. JOUW cubanen mogen dan niet gejat zijn, de mijne zijn toch mooi pleite. Is die deal met J.A. nog rondgekomen, of moet ik toch weer even langs mijn sigarenboer? Ben net begonnen aan de notulen van Annie, maar ik kan er geen touw aan vastknopen. Volgens mij heeft ze zich vergist en me de notities van de Algemene Ledenvergadering van de Korfbalclub toegestuurd…

gravatar

Hey Gapieoooooo!

Sorry, ik was kennelijk zelf nog niet helemaal wakker… Jouw Cohiba’s heb ik helemaal niet gezien… Zou ze die dan in haar kuisheidsgordel verstopt hebben??? Ja, daar heeft Oma natuurlijk ook niet gezocht… Wat een takkewijf zeg… Ik heb een leuke deal gemaakt met J.A. van sigarenspeciaalzaak “De Opsteker”, maar door alle ontwikkelingen dit weekend – die je in de notulen maar even (?) na moet lezen – is er van een definitieve beslissing nog geen mallemoer terecht gekomen. Ook geen gewone moer, trouwens…

Je kunt er van mij wel een paar krijgen hoor! Doosje of 3 voldoende tot vanmiddag? Moet net lukken toch?

Ben tussendoor nog wel even bezig met allerlei bijzaken als werk en zo, maar zo gauw ik een gaatje heb, meld ik me weer…

gravatar

Zodeknetter Jo, dat gaat er bij de Korfbalvereniging van Annie en Oma niet bepaald zachtzinnig aan toe zeg. Ik ben nu op pagina veertien, maar Oma heeft zo’n beetje het hele bestuur al voor rotte vis uitgemaakt. En Annie zit op een koers van ‘my way or the highway’, dus dat wordt nog smullen de komende 61 paginaatjes. Het zou me inderdaad niks verbazing als Joke mijn Cohibaatjes in haar eigen stoffige doos heeft verstopt, dus dat van de kuisheidsgordel kon nog wel eens kloppen. Bedankt voor je Cubanen, daar kom ik wel een eind. Enne, wat dat werken tussendoor betreft, ik ben ermee gestopt. Veel te veel afleiding.