Suarez stuurt Google vergeetverzoek

'Ik wil er niet mijn hele leven aan herinnerd worden'

De Uruguayaanse voetballer Luis Suarez heeft Google een vergeetverzoek gestuurd. Hij wil dat alle referenties naar het bijtincident in de wedstrijd tegen Italië verwijderd worden.

Suarez: “Ik wil er niet mijn hele leven aan herinnerd worden. Er zijn nu meer 46 miljoen hits op Google over het bijtincident. Als ik mijn straf heb ondergaan, is het niet meer dan redelijk dat Google de referenties wist.”

Google neemt het verzoek in behandeling. Volgens experts is het onwaarschijnlijk dat de zoekmachinegigant zal instemmen met het verzoek, aangezien 2,7% van het internet dan moet worden verwijderd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Piramidelogie…..is.

Hoe kom je ook in de piramide…
Jij niet bijten.. jij een ezel…
Jij niet belastingontwijken. blattertje.fifa.. jij een betaalezel..
Jij niet in oranje-schwalbe..jij een fopezel…
Jij niet ook.. je tanden in haar vlees … jij een ezel….

Schwalbe en bijten de sleutel tot de piramide…..verschil: een nuance en een ventje.
Ene ventje rolt en fopduikt zich naar binnen ander ventje hapt zich naar binnen.

Reageer
gravatar

Ikke eerlijk voor eruit komen….

Ikke alleen voetbal kijke om te zuipuh.. vreetuh.. bijtuh.. neukuh..nu alles gratis ….
Meissies al halfbloot bij binnekomen..ze willen er zo graag bijhoren…

Piramide maslow is oranje.. enin… uit de kast komen is uit..
Uit.. in… beetje uit…dieperin…

Reageer
gravatar

Ikke niet begrijpuh… verkopentwee meiden in panama hun organen&vlees…. hier verkopuh ned. meissie vlees & kut…..voor wat likes om erbij te horen…erbij te horen
Buiten de kudde …dat nooit

Ikke lekkere Italiaan bituh….klein happie maar..5 reepies schouderham.
Ikke er nu nie meer bij horuh…veel vraag naar schouderham tijdens voetballuh…

To B or not to B(ite)…. mensen niet begrijpuh.
Sjakespier staat buitenspel en maakt de een schwalbe na de andere.

To Ham or not to Ham…. Zie piramide maslow.
Waar ligt de schouderHam in de piramide…?
Juist… zo in bereik.

Reageer
gravatar

Laat ie opflikkeren, als t nou de eerste keer was, maar dat rotgeintje heeft ie nou al 3x geflikt! Laten ze hem maar levenslang schorsen, dat zou een passender straf zijn.

Reageer
gravatar

wat een volhouder he? die Louis, een echt bijtertje, een terriër die niet loslaat om ons van zijn onschuld te overtuigen.
En bij mij is dat gelukt.
Nou moeten ze die Giogio Chiellini maar eens aanpakken, het is tenslotte ook geen stijl om met je schouder tegen iemands mond te springen, het wordt tijd dat de FIFA eindelijk eens een krachtig signaal afgeeft en hem minstens 9 wedstrijden aan de kant laat staan.
Daarom bewonder ik die Sepp Blatter nou zo, onkreukbaar en recht door zee, een man waar je van op aan kunt

Reageer
gravatar

Jullie kunnen daar nu wel sarcastisch over doen, maar Luis zit nu toch met een verhoogd eigen risico op de dentaire zorg. De wakkere borst heeft namelijk al ter gelegenheid van WK 2014 zijn Draculische hoektanden moeten laten afvijlen en nu zit hij straks met een beugelbekkie. Hoewel hij zich op de foto stevig aan de tand heeft gevoeld, ervaart Luis zich overigens als in een pels, zijn tandsteen is namelijk gratis verwijderd door de Italiaan.

Reageer
gravatar

Meer zorgen baart het mij of Chiellini wel een tetanusinjectie heeft gehad.
Daarnaast dient de italliaanse bond er nauwkeurig op toe te zien of deze speler nu zelf bijtgraag is geworden, voordat alle spelers in de italiaanse competitie worden besmet.

gravatar

Ja, daar heb je nu een actielijst voor, hoofdredacteur.

Kunnen we overigens niet een keer op locatie vergaderen. Ik ken nog wel een etablissement in een provinciehoofdstad, alwaar de aanvoertijd van sjekladebollen tot een minimum beperkt kan blijven.

gravatar

Johan,

Jij bijt hier anders ook wel aardig van je af!

Bijt een ander niet als je zelf niet gebeten wil worden, zei de man met dezelfde initialen als mijn tegen ene Petrus, slogisch.

gravatar

Lekker laten staan en elke dag een herinnering sturen van wat hij gedaan heeft. Hopelijk leert hij het af de straf is veel te licht ik had gezegd 3 strike youre OUT! !

Reageer
gravatar

Allemaal leuk, Wup, maar dat verstaat ‘ie waarschijnlijk niet. ‘t Is een Urugugaaiaaiaaan, remember?

Trouwens, niet om lullig te doen, maar 3 is voor zover ik weet nog steeds meervoud (was vroeger ook al zo). In het Engelands dus een ‘s d’r achter. Strikes, dus, capice?

gravatar

Niet te verteren, zo’n actie. Maar ik geloof dat nu ook de FIFA zich heeft verslikt met die straf. Waarom is hij alleen maar geschorst voor interlands? Is het in clubvoetbal inmiddels geaccepteerd om op deze wijze elkaars nieren te proeven? In dat geval is een lesje anatomie van het menselijk lichaam wel aan te raden.

gravatar

EIGEN SCHULD dan moet ie maar niet zo dom wezen het is al de derde keer dat hij dit flikt. Ik heb totaal geen medelijden met hem. Sorry maar iemand bijten heefd totaal niks met voetbal te maken!!!

Reageer
gravatar

Hm, opmerkelijk,

Ik begin nu toch te geloven dat bij dit artikel ook enkele vergeetverzoeken zijn ingediend. Als het zo doorgaat staat deze reactie zo dadelijk op #1.

Reageer
gravatar

Ay. Dan moet ik ze voortaan maar zelf meenemen. Dank voor de update. Die zippo hoef ik niet, ik ben al heet genoeg van mezelf.