Voorbeschouwing: ‘Chili speelt in het klassieke 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-systeem’

Waar liggen de kansen voor Oranje?

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In de binnenlanden van Brazilië schijnt de zeldzame Homo Sapiens Morsus te zijn waargenomen. Ook in Nederland en Engeland is deze zeldzame soort al eens gespot. Hij mengt zich tussen gewone homo sapiens om vanuit het niets zijn soortgenoten in de schouder te bijten.
Louis van Gaal heeft aangegeven geen enkel risico te willen nemen en gaat onze jongens schouderbeschermers laten dragen zoals in het Amerikaanse voetbal al lang gebruikelijk is. “Je zal maar hondsdolheid of zoiets oplopen tijdens het WK.” aldus Van Gaal.

Reageer
gravatar

Helaas voor Spanje spelen ze na vandaag met het 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 – 0 -0 -0 – 0 -systeem en idem voor Australië.

Reageer
gravatar

Voor de enkeling, die er nog aan mocht twijfelen:
De redactie van De Speld heeft de ballen verstand van voetbal en kan daarom het beste per direct stoppen met het plaatsen van artikelen en video’s over deze in de media zwaar oververtegenwoordigde sport.
In de kop van het artikel van vandaag staan 10 eentjes.
In de video noemt Koos Kesterman 12 eentjes.
Volgens de regels van de KNVB, de UEFA én de FIFA staan er toch echt 11 spelers in het veld bij het eerste fluitsignaal.
Al wekenlang wacht een toenemend aantal lezers van de Speld op artikelen over dameskorfbal ! ! ! Redactie van De Speld, als u ook van die prachtige sport onvoldoende kennis van zaken heeft, dan zijn Oma, Haagse Annie en ik graag bereid om u desgevraagd van kopij te voorzien.

Reageer
gravatar

Oele, dat is het een beetje het probleem: het is bijzonder erotisch.
Daarom de – in toenemende mate, zeker – belangstelling voor deze boeiende sport van de kant van de heren ook.

Oma en ik raden u dan ook aan om voorzichtig te beginnen met het bekijken van een senioren-dameskorfbalwedstrijd.

Ik geef wel een seintje als Oma en ik weer moeten spelen tegen de Helsche Oma’s of de Wijkse Waanzinnige Weduwen.

Waarschuwing vooraf: het valt helemaal niet mee en het is echt geen sport voor mietjes.

Nu weer even voetbal kijken, Kuijt is terug en Sanchez ook, zeker ff kroketje gehaald, nou gaan we weer.
Ik zag een man lopen met een reclamebord of zoiets, soms is het toch ingewikkeld.

Ze zijn nu 89,38 minuten bezig, zou het nog lang duren? Als het zo blijft ga ik lekker rellen zo, het is heerlijk weer tenslotte en lekker lang licht ook nog.

edit: toen ik op reactie plaatsen drukte gewoon nog een doelpunt, wat een leuke sport eigenlijk; zo onverwacht!
en wie weet hoelang ze nog doorgaan!

gravatar

Nou Annie, ik zal je wat vertellen: vroeger, in de tijd van het Polygoon-journaal, kwam er – in de pauze – ook nog een leuk filmpje van een broer van Kees (je weet wel, de nieuwe ombudsman) die dan hard riep: “En weet je wat ik nou het leukste vind? Dat ik kan zwemmen en hij lekker niet!”. Ik schrok me alleen altijd een rolberoerte van die rammelende collectebus…

Maar ja, het was voor een goed doel, dus… Wat zou er trouwens van die jongen geworden zijn? Toch maar kijken naar die Arie Boomsma…

gravatar

Onze hoop is gericht op een betere Speld.

Onze hoop is echter aan het vervliegen, dat onze bron van betrouwbaar nieuws ooit nog eens te prijzen zal zijn en in de prijzen zal vallen.

De voorzitter heeft daarom vandaag de petitie getekend. Alle leden zullen in grote getale volgen zodra zij zich hebben aangemeld.

Dus aarzel niet en word nu lid, want samen staan we sterk.

Schrijf u direct in:
http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

Reageer
gravatar

Lieve Stichting Vrienden Van De Speld te Breda,

Mag ik jullie hartelijk danken voor de steun zeker ook in de vorm van handtekeningen en commentaren waar de Redactie van de Speld echt niet omheen kan als ze de petitie in ontvangst nemen.

Het aantal handtekeningen vertoont weer een sterk stijgende lijn.. de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Dat blijkt wel uit het feit dat ik zojuist, ok af en toe ff wat anders doen maar toch: een voetbalwedstrijd heb gekeken.
Niet omdat ik voetbalfaneuten op bezoek had, nee gewoon, uit mezelf.

Als dát kan is er wel degelijk een kans dat de laatste 10 reacties (of meer, altijd goed) terugkomen, de duimpjes/rechthoekjes/codes/cijfertjes verdwijnen.

Ik ben even ontroerd, wat een emoties!

I hoor net een voetballer zeggen: ‘je doet het met zijn allen’.

En zo is dat!!

Heel veel liefs,
Annie

gravatar

Het antwoord is natuurlijk simpel. Als je tegenstander je uit je spel probeert te halen met een 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-systeem dan moet je daar een ander systeem tegenover stellen.

Ik stel het 5-5-5-5 systeem voor. Zal ze leren!

Reageer
gravatar

Met de twaalfde man erbij kan 4-4-3 en met het arbitrale kwartet aan onze kant 4-4-4-3. Ik kom niet helemaal tot 5-5-5-5.

gravatar

Beste Bennie Doof,

Jouw reactie onder #1 (c) heeft nogal wat te weeg gebracht. Annie kan trots op jou zijn!

Het aantal ingediende petities is vandaag met maar liefst twaalf gestegen! Zelfs geen dubbele stemmen! Nee, allemaal unieke IP-adressen, dus van afzonderlijke abonnees! Op slechts één dag!

Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?

De Hoofdreacteur
Zonder de Reactieraad, want die lag al te pitten.

Reageer
gravatar

Geachte Hoofdreacteur, Lieve Benny,

Omdat ik niet in de Reactieraad zit mag ik wat langer opblijven; ik ben heel aangenaam verrast met deze sterke stijgende lijn in het geheel.

Mijn ogen niet kunnende geloven heb ik even de statistieken bekeken en inderdaad, het aantal IP-nrs en handtekeningen liegen er niet om.

Nu zo langzamerhand maar eens gaan denken over het aanbieden van de petitie, Alberto Stegeman wil er graag bijzijn, mét cameraploeg en de infiltrant die nu ‘stage’ loopt bij de redactie.

Maar niet als iedereen op vakantie is, dan sta je behoorlijk voor schut. Handig als je in Den Haag woont, daar leer je van dat het zinloos is om voor een ambassade (om maar iets te noemen) te gaan staan demonstreren als er al 3 weken niemand aanwezig is geweest in het pand.

Dat zal ons niet gebeuren, en die laatste reacties terug is echt niet teveel gevraagd, werkelijk iedere site heeft die functie, soms, nee vaak zelfs per topic.

De duimpjes, rechthoekjes, cijfertjes, kaboutermutsen en andere onzin die mensen op hun scherm krijgen en toch niet gebruiken kunnen dan meteen weg.
Alleen FB blijft dat stug gebruiken, en de televaag.

Nu ontstaat er langzaam weer verwarring, toch duimpjes voor wie wil, boycotten, een duimpje of rechthoekje, een sneer of een pluim? Geef ik mezelf een pluim of duim als niemand anders het doet en ik het zelf wel gepast vindt?

Vermoeiend, ik ga maar eens mijn bedje opzoeken, net als de Reactieraad.
Met een grijns op mijn gezicht, dat wel, ik bedoel 12 handtekeningen én bij de opmerkingen uiterst relevant commentaar waar de Redactie zich uit mag gaan proberen te kletsen t.z.t.

Dat is zeker niet niks, bedankt voor het tekenen, Benny bedankt voor het aanslingeren van de petitie weer, het was een heerlijk weekend al met al!

Liefs,
Annie

gravatar

Eindelijk een helder commentaar. Heb al mijn vakantiegeld op de uitslag 9-2 voor Nederland gezet.

Kunnen jullie ook een verhelderend filmpje maken over buitenspel?
Om eerlijk te zijn begrijp ik buitenspel nog steeds niet.

Reageer
gravatar

Een begrijpelijke, maar ook zeer flexibele opstelling. Afhankelijk van de sterkte van de tegenstander hebben ze een voorhoede van 1 tot 9 spelers, een middenhoede van 1 tot 9 spelers en een achterhoede van 1 tot 9 spelers. Dat terwijl de kortzichtige tegenstanders vooral een zijhoede van 11 spelers zien.

Reageer
gravatar


Belangrijk persbericht aangaande
WK-voetbalwedstrijd op 23 juni

Redacties,
Wilt u het volgende opnemen in uw ochtendnieuws.

Zijne Koninklijke Hoogheid Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg (Utrecht, 27 april 1967) heeft toegestemd om op 23 juni a.s. om 18:00 uur Nederlandse tijd namens het Nederlandse volk het eerste doelpunt van de Nederlandse nationale herenseniorenvoetbalploeg te maken in het doel van de tegenstander.

Zijn eega Hare Koninklijke Hoogheid Máxima, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, mevrouw van Amsberg[1] (Buenos Aires, Argentinië, 17 mei 1971), geboren als Máxima Zorreguieta, zal Zijne Hoogheid ter zijde staan bij deze verantwoordelijke taak door officieel de eerste voorzet van de wedstrijd te doen.

Namens de minister van Algemene Zaken,

jhr drs Frans van Jokkebrok,
directeur-generaal Rijksvoorliegdienst (RVD)

Reageer
gravatar

AIVD luister mee.

Ik persoonlijk zal hiervan verslag doen via het betrouwbare internetitem van De Speld.

Benny, namens mijzelf maar dan al in het avondnieuws.

gravatar

….

Deze reactie is automatisch genegeerd door het programma ReSoxwa (Reaction on Soccer exit ware).

gravatar


Directie van Uitgeverij De Speld en haar Redactie,

Ik wijs u erop dat de heer drs Franciscus “Frans” Cornelis Gerardus Maria Timmermans (Maastricht, 6 mei 1961), onze minister van het Buitenland, nog steeds door een zekere Manja belachelijk wordt gemaakt in uw E-zine, nadat uw lezers u hierop zo’n twintig keer hebben geattendeerd.

Het betreft deze en deze schandalige reacties, waarin de bovengenoemde heer minister op bijzonder onheuse wijze wordt bejegend.

Het zou ons spijten maatregelen te moeten nemen tegen uw kritische e-magazine.

Namens de minister van Algemene Zaken,

jhr drs Frans van Jokkebrok,
directeur-generaal Rijksvoorliegdienst (RVD)

Reageer
gravatar

Chili heeft, zoals de url al aangeeft, drie mannen meer in het veld staan door de donaties aan de FIFA. Voor elke $138 miljoen die aan de FIFA gedoneerd wordt aan het begin van elke wedstrijd mag er een man extra in het veld staan.

Vooralsnog zijn de Verenigde staten topfavoriet met 38 mensen in het veld.

Reageer
gravatar

Dan weet u kennelijk nog niet dat Qatar er zoveel geld tegenaan heeft gegooid, dat hun helft van het veld vol staat en er nog 24 mensen op de schouders van ploeggenoten moeten zitten.

gravatar

Leuk hoor, Paulusje !

Deze reactie is automatisch genegeerd door het programma ReSoxwa (Reaction on Soccer exit ware).

gravatar

Gezellig hoor, met z’n allen in de polonaise.
Wel jammer dat hun keeper in buitenspelpositie ligt, want daar zou men wel eens over kunnen vallen.

Reageer
gravatar

Ik staak!

Deze reactie is automatisch gegenereerd door het programma Soxwa (Soccer exit ware), dat speciaal voor Oma door studenten van de Technische Hogeschool Apelfoort in ontworpen.

Reageer
gravatar

Waarvan akte !

Deze reactie is automatisch gegenereerd door het programma ReSoXWa (Reaction on Soccer Exit Ware), dat speciaal voor de Speld door studenten van de Technische Hogeschool Amersdoorn is ontworpen.

gravatar

Het programna van Amersdoorn werkt beter. In het programma van Apelfoort zitten nog een spelfoutje..
Ik type er maar vrolijk op los en hoop te leren. Fout of niet ik hoor het wel.

gravatar

Ik gebruik zelf sinds kort Soxwa ook, maar het is nog niet voldoende op mij afgestemd zoals uit deze reactie blijkt.
Gelukkig heb ik garantie tijdens het WK Man- en balschoppen.

gravatar

Paulusje,

Het staat nog in de kinderschoenen, geen rigoureuze tryout gehad.

Ik denk iig niet dat de schrijvers van dat programna je later gaan berovem

gravatar

Maar in Chili zijn de voetbalvelden dan ook noodgedwongen 10 meter breed en 500 meter lang. Daarlangs loopt dan nog de enige snelweg (A1) met 791 afslagen.
Net zoals de zwitserse voetbalvelden altijd tegen een berg opliggen en er wordt getost wie het eerst bergafwaarts mag spelen.

PS: ik was te lui om de video af te spelen, dus misschien is er al zoiets gezegd (voordat ik mot krijg met de plagiaatcontroleur).

Reageer
gravatar

Niet in de war met het vliegveld van Gibraltar en dan kloppen de afmetingen en de paralelle ligging ook nog niet eens?

gravatar

Volgens Google Maps is de enige snelweg in Chili de “5”, maar ik acht mijzelf meer betrouwbaar en ach, wat maakt het uit.

gravatar

Dit is een foute reactie, automatisch gegenereerd door de programmatuur van de Hogeschool te Zutventer.

gravatar

Manon,

Ik heb op je gestemd na lang overwegen en dan niet omdat ik je reactie vind kloppen maar meer de afweging of we wel onder het duimpjes opsteken uitkomen…

@Annie, ik weet dat je deze petitie
( http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp bent ) ooit hebt opgezet en hoop dat je het me niet kwalijk neemt dat ik nu toch voor heb gestemd bij Manon.

Ik ga eerst kijken wat België er tegen Rusland van maakt vanavond. Ik gok op gelijkspel vanwege alle woorden van Poetin richting de Oekraïne. Nu de daden nog…

Verder geen probleem op dit moment, dat is voor later.

gravatar

Benny, geen enkel probleem bejjegek!!

Manon mag best een duimpje hoor, zolang je geen petitie tekent die juist veel meer duimpjes wil zijn we helemaal goed wat mij betreft.

Alleen betrap ik mezelf erop dat ik een duimpje nu lees als een: BOE!!! SLECHT!! maar het lijkt me – ook voor Manon – prettig om erbij te lezen (zoals hier gebeurd is trouwens, prima!) wat het duimpje nou eigenlijk precies te beteken heeft.

Remember ‘Lievekoekje’ die de meeste duimen ever kreeg voor het ventileren van haar woede t.g.o. de juf van dat joch die maar over zijn moeder bleef leuteren..

Laten we ervan leren en nooit vergeten. België en Rusland.. geen idee wat ik ervan moet denken maar jij kijkt wel dus evt. vragen stel ik wel aan jou.

Dat is dus geen probleem op dit moment, zien we later wel.

Prettige wedstrijd!

Waar is Finkel het voetbalelfje? Ik heb vragen nav het filmpje. ‘Waarom niet’ bv, en ‘wat is daar zo gek aan’ en ‘ja, nou en? maakt toch niks uit?’
Finkeltje heeft waarschijnlijk wél een leven en geniet van het weekend.. soit.

Ik ga koffie drinken in de zon, ik neem het er ook een keertje van dat mag best.
Met uitzicht op voetballende 10 – 15 jarige voetballende probleemloze jongeren.

BORING!!

gravatar

Manon,

Duimpje omhoog was een duidelijke opsteker voor jou!
Ik meen het!

Ps. Je bent toch niet de dochter van CvH?

gravatar

Hé hallo daar Annie,

Ondanks huishoudelijke en ouderlijke besoignes vind ik toch wel tijd om toe ze reskjoe te komen, no worries babe. De BBQ shit en het zwembadje zijn opgeruimd en de elfenkindertjes zitten ff te aaipetten voor het slapen gaan.
Dus Papa Finkel heeft ff tijd voor ze eige, en voor Annie.

Waarom & waarom niet? Het is een beetje als op paarden wedden, zoals de Engelsen zeggen: “never bet on one horse”. En de Chilenen gokken met zo’n opstelling erop dat NL over links speelt. Maar het is kans- en risicotechnisch natuurlijk heel goed mogelijk dat NL over rechts of het midden speelt, of gewoon maar een beetje aankloot. En dan zijn die 9 Chilenen natuurlijk obsolete. Gelukkig hebben ze in dat geval nog een keeper en… De joker! Die is zo te zien niet opgesteld, en komt in geval van nood uit de hoge hoed springen dan wel uit de lucht vallen. Dat gebeurt niet vaak in het voetbal (een beetje fantasieloos volkje), waarmee het verassingseffect des te groter is. Niemand houdt er daarnaast nog eens rekening mee dat de andere 9 Chilenen op links wel eens massaal naar rechts kunnen hollen, of gewoon lukraak over het veld (wat ikzelf zou doen in hun geval).

En op die manier wordt het misschien toch nog een spannende wedstrijd, en is het maar de vraag of het 9-2 voor NL of voor Chili wordt.

Hiermee het tipje van de sluier opgelicht?

Liefs,

Finkel

gravatar

Ha Finkel, onmisbaar voetbalelfje!

Blij dat je nog even tijd over had ondanks de zwemmende en bbq- etende miniFinkeltjes.

Ik snap het wel een beetje maar toch voel ik me een beetje Alice in Wonderland.
Bijvoorbeeld als ze in het bos loopt langs een recht pad en bij een tweesprong komt.
Ze vraagt de Cheshire Cat of ze nu links of rechts moet; de kat vraagt waar ze heen wil.
Ehmm ik weet niet, zei Alice, geen idee…
‘Dan maakt het ook niet uit of je links of rechts gaat’ zei de Cheshire Cat.

Geen speld tussen te krijgen. Ik zet een alvast een joker in voor noodgevallen, dat wel.
Wegens mooi weer geen voetbal gezien, behalve van een paar probleemloze jongeren achter mijn huis.

Dat vond ik niet gek; ze doen dat wel vaker, voetballen, en hebben daar zelfs 2 echte doelen voor gehad van ons, bewoners van het plantsoen.
Hoeven ze hun jassen niet meer op de grond te leggen want dat gaat nooit helemaal eerlijk.

Ik was vóór de voetbaldoelen (een petitie, jawel) omdat ik als kind ook al niks met voetbal had, mijn zoon een beetje (nu veel maar te oud voor dat grasveld hier als hij eens langskomt) maar die kinderen hier voetballen echt zomer en winter, weer of geen weer dus is het geen overbodige luxe.
De nooit gebruikte wipkippen mochten van mij ook weg.

Dan val ik toch nog reuze mee voor een voetbalonbenul? Ik voelde mezelf in ieder geval echt een goed mens die niet gehinderd door eigen voorkeuren gekozen had voor voetbaldoelen i.p.v. meer zitbankjes voor ouderen.

Nu zijn die ouderen weer boos want die hebben last van het geluid wat een voetbal maakt als je hem raakt, of de voetbal een muur.

Die snappen pas écht helemaal niks van voetbal!

Bedankt voor het hoe en waarom, liefs
Annie

gravatar

Benny, ik heb het gelezen.

Ook daar heb ik nog eens opgeschreven dat het echt waardeloos is dat je de laatste 10 reacties niet kan zien.

Was nu even heel handig geweest maar ja….

Tijd om de petitie aan te gaan bieden. Alleen die woedende menigte uit Amersfoort werkte op mijn lachspieren.
Stond gewoon 1000 jaar spinnenhuis ‘ga weg’ te bleren, de dames in roze legging… nee, we moeten echte boze burgers hebben. En muziek, protestsongs, beetje punk-ish.

Een beetje dit idee:
http://youtu.be/Le66uQRP8IA

Maar dan net ff anders, wat vind jij?

Groetsels,
Annie

gravatar

Hi Annie!

In ieder geval fijn dat je het gevoel hebt Alice in Wonderland te zijn. En dat zonder pilletjes, snuifjes, shots, rokertjes of flessen booze. Met dat soort hulpmiddelen kan iedereen het wel.

Liefs,

Finkel

gravatar

Finkel het voetbalelfje, ik zit te kijken, 72 minuten gespeeld en ik snap het nog steeds; dankzij jouw uitleg.

Ik hoor nu zeggen: daar lopen 2 Chilenen in de weg en ik snap nu hoe irritant zulks kan zijn.

Eind van de middag moest ik door het beruchte Laakkwartier fietsen en guess what? Beregezellig!
Allemaal vrolijke mensen die opeens mijn beste vrienden waren, ze vroegen me zelfs of ik ook ging kijken terwijl ik op groen licht wachtte.

Krijg nou wat GOAL!!!!!!!! Serieus, kijk maar naar de tijd; ikke blij!
Nu springen en toeteren hoor doeiiiiiii later wat een feest 🙂

(sorry Oma…)

gravatar

Goeienafet Annie,

Dat was me het het potje voetbal wel: 5 kwartier deadly boring en 1 kwartier feest!
En dat met 2 invallers en Innocent Arjan, die tig keer ondergeschoffeld was voordat hij kon schitteren.

Nu is het tijd om m’n kleine Finkeltjes naar bed te brengen (met een verhaal uit een oud versleten aan elkaar geplakt muf ruikend beduimeld tweedehands sprookjesboek natuurlijk) en daarna nog even met vrienden Brazilië-Mexico kijken om het niet af te leren.

Niet dat me dat was interesseert, maar het is gewoon een gezellige setting om wat biertjes te tackelen en wat te joelen.

Intussen zal het met de minuut gezelliger worden in De Haaggg schat ik zo in, met de nieuwsberichten na de vorige 2 wedstrijden in het achterhoofd. Zandzakken voor de deur bij Huize Annie? Of ga je dit keer gewoon lekker mee raggen?

Fijne avond, hoe dan ook!

Finkel

gravatar

Finkeltje,

Het was een heerlijk avondje.
Geen sirene te horen, het schijnt ongewoon rustig te zijn in de stad dit keer.
Hier is het griezelig stil zelfs!

Dan maar niet rellen dit keer, komt nog wel.

Wel blij om te lezen dat ik dus het spannendste stukje (het einde, zonder ironie dit keer) helemaal gezien heb, het was fantastisch!

Volgende keer weer behalve dit weekend want dan ben ik zowel zaterdagavond als zondag in het H. Anniepark te vinden (nu nog Zuiderpark) om daar eens flink te gaan Parkpoppen.

Gelukkig hebben ze grote schermen voor de voetballiefhebbers, mocht ik zonder het nu nog te weten ook bevangen zijn door Oranjekoorts.
We gaan het meemaken!

Slaap lekker alvast, zal wel lukken na al dat voorlezen, juichen en bieren op een doodgewone maandagavond.

Liefs,
Annie

gravatar

Lieve Annie,

What can I say? Ik begin een licht ziekelijke neiging te ontwikkelen om overal & nergens m’n aaipony te checken op berichtjes van jou hier. Moet niet gekker worden, na die bijna-privé-tsjet op de 90minutige oorlog.

Enfin, in de loop van de avond probeerde ik een paar keer nog wat te zeggen, maar dat werd allemaal gewist door de redactie ofzo. Dat ging vast over de merknaam van de plopflessen bier, misschien mag je geen merken noemen. Verder geen onzedelijke, haatdragende of discriminerende taal. Die bezig ik alleen binnenskamers, niet op ‘t intsernetsss (beetje Rotterdamse invloeden ook, dat krijg je als je precies tussen La Haye en Rotjeknoj in geboren bent).

Dus nou ja, hoop dat je je komend weekend vermaakt op Finkelpop in het Haagsche Anniepark (v/h Parkpop in het Zuiderpark), ik heb familiedingetjes te doen ergens onder Amsterdamned dan (helaas? Dat nou ook weer niet. Ze zijn heel lief, mijn broers en zussen en hun kinderen, maar voornoemd popspektakel is ook leuk, weet ik uit ervaring).

Uiteindelijk is er dan zondag 18:00 weer een foebalwedstrijd met NL er in, heb ik me net laten vertellen, maar dan ben ik vast alweer thuis.

Vrolijke nacht verder!

Finkel

gravatar

Finkel, hoe is het nu? Vast een keer vroeg naar bed na al die voetbalfun, en gelijk heb je.

Over het plaatsen van de reacties zou ik ook een petitie vol kunnen schrijven, deze reactie b.v. stond er gisteravond niet, zeker weten.
Zie wel vaker reacties pas de volgende dag op mijn laptopje of pas een uur na plaatsing.

Echt geweigerd is er nog nooit iets, maar ik noem geloof ik zelden of nooit merknamen.
Ga ik zo eens proberen, dan schrijf ik gewoon Jupiter, alle maagden weten waarom.
En mannen ook, als er ipv de T een L had gestaan en de reclame het bij het juiste eind heeft.

Voorlopig komt dit er wel doorheen denk ik.

En ja, dat berichtjes lezen.. geeft niks, gaat over, alles gaat vervelen, mijn reacties bijzonder snel zelfs als je sommige lezers M/V moet geloven dus geen zorgen voor morgen hoor.

Als ook tussen Rotjeknorrrr en Duh Haag geborene ken ik de problemen die dat met zich meebrengt, kom je nooit meer vanaf helaas.

Het goede nieuws: Het FinkelFamilieFeest is uniek en alleen voor genodigden, je moet zelfs de juiste komaf en achternaam hebben wil je daar zelfs maar uitgenodigd worden.

Ook goed nieuws: Parkpop is voor iedereen, gratis toegankelijk ook behalve zaterdagavond én voor mij niet ver weg.
Ik kan zelfs op de buienradar kijken en besluiten om 4 uur, als die grote regenwolk aankomt die om half 6 weer verdwenen is even naar huis te gaan.

En het is ieder jaar weer, al mijn vriendjes en vriendinnetjes gaan ook; ik heb er helemaal zin in en voor volgend jaar ook al.

Zo, vandaag weinig tot geen tijd om reacties te lezen gehad dus ga ik dat nu maar eens doen.
Liever zou ik languit op de bank gaan liggen niksen maar ik kan het gewoon niet laten… kejje dat? 😉

Lieve groetties uit het Haagsche,
Annie

gravatar

Testje:

Heineken Grolsch Jupiler

Sorry ik wil weten of je merken kan/mag noemen hiero.

Annie

edit: krêg nah niks….?? t ken dus wél!!