De Vrij dreigt WK te halen

Tegenslag voor Nederlands elftal

Een week voor het begin van het WK lijkt Stefan de Vrij nog altijd in staat om naar Brazilië af te reizen. Het bericht is een tegenvaller voor bondscoach Louis van Gaal, die nu genoodzaakt is te improviseren in de verdediging: “Waarschijnlijk is er nu toch een systeem met vijf verdedigers nodig, omdat je altijd een mannetje op De Vrij wilt hebben staan.”

Eerder werd al bekend dat Joël Veltman geen last heeft van een hamstringblessure.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na 4 wedstrijden op het WK de beste verdediger van Nederland. Staat 17e op de FIFA-ranking per speler van dit WK en speelt geweldig elke wedstrijd. De vrij zijn waarde stijgt naar de 20 miljoen.

Reageer
gravatar

Na 4 wedstrijden op het WK de beste verdediger van Nederland. Staat 17e op de FIFA-ranking per speler van dit WK en speelt geweldig elke wedstrijd.

Reageer
gravatar

Zeker een nieuwsbericht van iemand uit 020.
Jullie hebben echt (niet) verstand van voetbal.
Oranje had vrijdag 6 spelers met Feyenoord achtergrond.
Foutje, bedankt!
Na wedstrijd tegen Spanje is de Vrij nu helemaal ZEKER van een basisplaats.

Reageer
gravatar

De Vrij verplicht mee? Alsof het wat uitmaakt! Er wordt te hard geblaat, het geforceerde ‘oranje-gevoel’. Ik vind het in ieder geval niet interessant genoeg om mijn tijd aan te geven. Alleen de samenvatting om te lachen.

Reageer
gravatar

Er IS nog een ontsnappingsmogelijkheid! De Vrij komp van Zuid. Hoe moeilijk kan het zijn de Maastunnel dicht te storten, de Zwaan te water te laten, over de Willemsbrug GEEN Vrije toegang te laten en op het Eiland van Brienenoord de pijlers onder de brug weg te stoten?

Reageer
gravatar

Heel goed, Polleke! Het is een loflijk streven Rotterdam aan de Goede Kant van de Maas te houden en Zuid aan de andere kant. Al dat heen en weer gereis zal voor Zuid dan wel fijn zijn (contact met de beschaafde wereld en zo) maar het bezoedelt Rotterdam alleen maar met de kwalijke invloeden van Zuid. Daar paal en perk aan stellen doet mij deugd.

gravatar

Waarom ook al dat gedoe met opstelling, selecties en bondcoaches. Wij gingen vroeger gewoon poten en dat waren ook erg leuke potjes. In ieder geval een stuk leuker dan Nederland – Ghana afgelopen week.

Gewoon lekker de aanvoerders laten poten (schat ligt onder). Bijkomend voordeel is dat we ook geen hele selectie hoeven te sturen, er kunnen net zo makkelijk mensen van de tribune worden gekozen. Stuk leuker voor het publiek ook, anders zit je daar maar de hele tijd te zitten.

Reageer
gravatar

Niet alleen De Vrij rendeert het beste zonder bal. Wanneer de bondscoach stelt enkel de beste spelers op te stellen, staan we waarschijnlijk maar met 6 man in het veld. De rest kijkt toe, om te zien hoe het spel gespeeld dient te worden.

Da’s slogisch; kom er maar in Johan!

Reageer
gravatar

Voetbal draait altijd uit op een ramp, of een forse teleurstelling. Meestal beiden.

Wel opmerkelijk dat een voetballer meldt dat hij GEEN blessure heeft; dat is voor het eerst in de geschiedenis.
Die komt nog wel met een andere smoes waarom hij geen anderhalf uur op de been kan blijven vrees ik.

Heel opmerkelijk, sommige mensen sturen persberichten de wereld in om te ontkennen dat ze gay zijn, anderen dat ze momenteel even nergens een pijntje hebben.

Maakt eigenlijk weinig verschil, komt allebei nogal weird op me over.

Tijd dat ze eens een flinke eetlepel Himalayazout tot zich nemen, gegarandeerd geen zieke ‘topsporters’ meer en hun vacht gaat er mooi van glanzen.

ps: tnx Benny, ik was http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp bijna vergeten, wilde aanvullen maar het hoefde al niet meer zag ik, bedankt!!

Reageer
gravatar

Annie, uit Den Haag, het gaat tegenwoordig zelfs zover dat sommige wielrenners, ze eindigen altijd ver achter het peloton, beweren dat ze geen doping gebruiken. Ik heb echter als sportarts persoonlijk mogen meemaken dat atleten zich coca cola inspoten waardoor hun aderen begonnen te bruisen. Mag dat dan ook al niet meer?

En daarna nog coca-cola op de fiets, of tijdens de 100 meter sprinten en maar boeren laten terwijl je achteruit kijkt en zo je lichaam een extra boost geeft. Dit alles maakt de sport zo mooi!

En dan die veren die een team wiens naam ik heden niet noemen zal, in de neus van de voetbalschoenen en onder de noppen heeft verstopt? Je knalt er een bal mee naar het vijandelijke gebied en vernielt er dan nog het net mee, en bij het juichen spring je er 2 meter mee omhoog.

gravatar

Lieve Annie,

Vertel mij wat over die hypochondrische voetbalmiljonairs. Als ze alleen al een steenpuistje of blaartje op hun knie vermoeden aankomen, liggen ze maanden zielig in hun ziekbed te kermen. Een buiteling? Een been breken is goed voor een ontspannen jaar doorbetaald verlof.

Wij wielrenners die dag in dag uit urenlang op de blaren of op reuzegrote steenpuisten op hun gat moesten zitten, reden gewoon vrolijk ronde na ronde. Een buiteling? Zelfs als we beide sleutelbenen meervoudig hadden gebroken, wisten wij van geen ophouden.

Ook Oma gaat gewoon door al ze eens een keer in volle galop met haar hoofd in onzachte aanraking is gekomen met een korfpaal. Taai wijfke, dat is zeker.

Ik mag graag meegaan met Oma, nu ik geniet van mijn wielerpensioen, dat weet je. Breng je vrijdag weer van die lekkere zelfgebakken roze koeken mee?

Drie kusjes, ook van Oma.
Opa

gravatar

Dr. Rossi,

Je bent wel van na mijn tijd, maar dan nog vind ik jou een smeerlap die de huidige generatie coureurs ondeugdelijke medicijnen aansmeert. Troep die ze helemaal niet nodig hebben. Steenpuisten, blaren en breuken gaan immers vanzelf over, als je maar gewoon doorfietst en op zijn tijd een borrel neemt.

gravatar

Dr. Rossi, veearts en menskundige, dat bedoel ik nou.

Wielrenners.. best slim om als bijna-laatste te finishen om je imago te beschermen; erg verdacht heb ik het nooit gevonden maar nu opeens denk ik: dát zijn dus de ergsten..

Cola inspuiten.. uitgekookt, zeker, maar sportief is anders. Net als het drinken van cola (of soortgelijke drankjes, eufemistisch energydrankjes genoemd) uit een bidon zonder etiket. Er kan tóch cola inzitten.
Of Tjolk, je weet het niet. Ja, zo win je wel…

Wat te denken van de wielrenner die voor de ogen van het publiek de wedstrijd wint; zich kampioen waant..

Nadat hij vlak voor de finish nog even een paar bananen naar binnen propte om degenen die hem inhalen in het stof te doen bijten.
Niks honger opeens, nee, de schillen over zijn schouder werpen, slok cola, omkijken, boeren, binnensmonds lachen en ja hoor: gewonnen tot het tegendeel bewezen is.

Het kán verkeren, zou niet de allereerste keer zijn meen ik me te herinneren.. pas na een paar jaar weet je zeker dat de kampioen ook kampioen gaat blijven voor altijd en eeuwig.

Bij het dameskorfbal maak je dat niet mee, pure spierkracht, door oefening sterk geworden en gebleven.
Doping? Niks ervan, spekpannenkoeken met stroop voor de wedstrijd, thee met koekjes na.
Heel betamelijk allemaal.

Die voetbalschoenen zou ik best willen hebben eigenlijk maar voor privégebruik, voetballen laat ik aan mensen over die daar verstand van hebben.

Maar deze zijn toch leuk?
En het mooie is dat zoals uit het filmpje hieronder blijkt de schoenen geschikt zijn voor zowel voetbal, korfbal, atletiek enfin noem maar op!

http://youtu.be/I6m1pQJW6tE

Het mooie is nog wel dat er water – en niets dan water – bij gedronken dient te worden al valt dat zo te zien niet mee zonder bidon maar dat zijn details nietwaar?

Ik weet wat ik wil voor mijn verjaardag!

gravatar

O jee nu staan er opeens reacties Opa, net nog niet, heel vreemd en sorry.

Zo hoort het ja als sporter, fiets of voetbal, niet lullen maar poetsen zoals mijn opa altijd zei. Niks ‘ik heb een beginnende blaar, bel even een taxi’ nee, doorfietsen voor den donder!!

Degenen die het proberen met cola-shots (ook intraveneus toegediend leer ik net van Dr. Rossi) en andere vuige praktijken komen nog wel voor den val.
Letterlijk.

Opa, niet om het een of ander maar die borrel kunt u beter Kruidenelixer/tinctuur noemen… dan knikt Dr. Rossi goedkeurend; geconcentreerde kruidenthee.
Helemaal niks mis mee.
Noem het een borrel en commentaar zal niet lang op zich laten wachten.

Een hartversterkertje na het fietsen klinkt ook stukken onschuldiger dan: zo hehe, dat was een end fietsen, kom op met die borrels/kouwe kletsen (afhankelijk van het seizoen).

Natuurlijk weer roze koeken vrijdag; vaste prik!
Dat had ik Oma al beloofd. Nee, ik ga ook niet lollig lopen doen met oranje glazuur op de roze koeken. Beloofd.

Liefs, Annie

gravatar

Dat zit dan wel snor met die verdediging. Alleen een goede keeper kan nog roet in het eten gooien, maar met Vermeer is de kans groot dat “onze jongens” weer snel thuis zijn en daar gaat het toch om ?

Reageer
gravatar

Zo is het, Oele! Ik zou ook -liefst namens gansch het Volk- de traditionele oproep aan van Gaal willen doen: “Please, bring our boys back home safely!”

gravatar

O nee… grammar-Nazi slaat weer toe.

Jaha jij bent het/de slimste van allemaal, heel knap dat je dat hebt gezien maar wat is je punt nou precies?

On-topic, of heb je eigenlijk geen enkele inhoudelijke bijdrage? Niks grappigs? Alleen gemiep om een woord, echt joh?

Omdat je jezelf 2 duimpjes hebt gegeven moet ik nu wel blaffen, met dat stemgedoe moet men de boel toch in evenwicht houden.

Waar zijn die duimpjes omlaag gebleven waarmee men kan zeggen: zeur niet zo zeikerd?

Of gewoon stoppen met die onzinknoppen en gezeur negeren, dat zou een oplossing zijn!!!
Mee eens? Net al vele anderen?
Teken dan:

http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

gravatar

Als er 5 verdedigers nodig dan zijn die waarschijnlijk nodig.

Zo dan!

Bedankt Annie, jij bent tenminste duidelijk!

Groetjes aan jou,

Benny

gravatar

Volgens mij is het helemaal niet meer dan. Hij is juist een komma vergeten: “Waarschijnlijk zijn er meer, als 5 verdedigers nodig!” Dat zul je altijd zien, lopen ze elkaar in de weg.

gravatar

de zogenaamde taalkenners hierboven.. Benny heeft gewoon gelijk met zijn zinnetje :Waarschijnlijk zijn er meer als 5 verdedigers nodig!

Volgengs de spelling van de laatste jaren mag men gewoon als en dan gebruiken.. Sterker nog als wordt gewoon geprefereerd.

gravatar

Die kans is niet denkbeeldig! Zojuist besteedde het radionieuwsbericht er nog aandacht aan. Er zijn meer spelers in de selectie van van Gaal die niet geblesseerd zijn. Zelfs Arjen Robben is (nog!) niet geblesseerd. Om het slechte nieuws maar even compleet te maken: de blessure van Clasie (spelend voor Zuid) is alweer genezen. Als pleister op de wonde kan wel verteld worden dat de Guzman (voorheen Zuid) wel geblesseerd is.
(Zou van Gaal de Sparta-trainer Gert Kruys niet kunnen selecteren? Die kan nog wel een stevige blessure gebruiken.)