De Speldwijzer Europa

Indirect bindend stemadvies

Zet uw ongefundeerde mening opzij en laat u in uw stemgedrag sturen door De Speldwijzer. Bureaucratisch, indirect en tot op zes decimalen nauwkeurig. Stem veilig, stem wijzer, stem Speld. Waarschuwing: het stemadvies van deze stemwijzer is indirect bindend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat heb ik aan een indirect bindend stemadvies….
Als ik pas over 3 jaar en 364 dagen kan stemmen?
Zo goed is mijn geheugen echt niet hoor!

Reageer
gravatar

Voor deze stemwijzer dacht ik dat ik eruit was.
Na het doorlopen van deze stemwijzer weet ik niet meer waar het ook alweer over ging
tobbe or not tobbe.

Reageer
gravatar

Wat een oplichterij, ik mag maar 1 antwoord kiezen en dan kom ik uit op Albanië. Ik wil m’n geld terug 🙁

Reageer
gravatar

Ja ik kan ook mijn tapir weer niet vinden. Ik ben al 4 keer thuisgebleven. Straks krijg ik er nog een boete voor.

In Holland mag je wetsgewijs kies-selfies maken. Hier is dat VOLSTREKT VERBODEN. Om de mensen tegen hun eigen te beschermen zogezegd.

Ik doe dat al jaren door tot dik na de noen in mijn bed te blijven steken op election day.

Het is mijn volste recht om tussen die apen mijn keus niet te vinden. Mijn Ghanese vriendin is AL ZEKER 25 KEER NIET MEER GAAN KIEZEN. Echt waar hé. sinds 1977. Nooit een boete opgelopen.

Zitten al 17 jaar aan te integreren. Vecht er soms tegen. Dan gaat dat mens gewoon OP mij zitten. Maar normaliter is er geen probleem.

Reageer
gravatar

Eindelijk een goede stemwijzer. Een die verder gaat dan slechts de keuze tussen “meer” en “minder”

Mijn stemadvies:
Spirituele begeleiding – Wat jij nodig hebt, is persoonlijke begeleiding in je zoektocht naar zingeving en happiness. Die vind je niet in het Europees Parlement.

Het op 1 na beste advies wat ik ooit heb gehad. Na mijn ex die vond dat ik meer moest navelstaren (geen idee wat dat is trouwens)

Reageer
gravatar

Beste JB, u bent een zeldzaamheid. Een té weinig gehoorde Derde Weg.

Een man die liever de Gulden Middenweg verkiest. Naast de borsten- en billenman, is daar ook nog de Navelman, die zich handig positioneert temidden de twee voornoemde deelgebieden.

Hartelijk dank dat u dit met ons deelt.

gravatar

Stem met uw voeten, ga niet. De mooie beloftes maken ze toch niet waar. Het gaat alleen om hun mooie baantje en de riante betaling,net eventuele prachtige wachtgeldregeling.

Reageer
gravatar

Ik vind het belachelijk dat ik in Nederland niet op de FPD kan stemmen en op marktplaats staan ze ook al niet. Zo wordt Verhofstad nooit EU voorzitter en zitten we straks met een beschonken Luxemburger als EU voorzitter opgescheept.

Reageer
gravatar

Praw! Geachte redactie van de Speld, ik krijg geen bindend stemadvies. Nu wil graag weten of ik dit niet bindende stemadvies toch in de wind mag slaan of dat ik straks toch ongebonden moet stemmen.
Dat laatste kan dan een probleem opleveren daar ik mijn stempas reeds met het oud papier heb meegegeven.
Hopelijk snapt u het dilemma waarin ik verkeer.

Hoogachtend, in afwachting van een spoedig antwoord,
Donnerweder

Reageer
gravatar

Beste Jeettje,
Wij zijn elkander al eerder tegengekomen bij een andere diepgaande en hoogst profitabele discussie.
Dat de Holothuroidea wederom niet genoemd wordt is te danken aan de onterechte stekelijkheid van de desbetreffende belangengroep. Verwerpelijke is het dat de Paramecium wederom geen recht gedaan worden!
Wat Sisi betreft, wat te denken van de Exota?
Reeds jaren geleden door een overspannen sensatiezoeker, welke heden ten dage een grote rol in ons machtig Brussel zou kunnen spelen, in de ban gedaan. Ware het niet dat het woord “ban” niet geheel past bij de politieke voorkeur van voornoemde.
Om met een “groet” van Tolkien te eindigen: “Moge Uw teenharen tot de grond groeien.”

gravatar

Ja maar hoor eens, Paat: als u stelselmatig genegeerd wordt bij belangrijke zaken, gaat u toch ook prikkelig reageren?

Dank u voor de wens, maar ik hou het liever kort: men struikelt wat minder en het kan verrekte pijn doen als je erop stapt met de andere voet.

gravatar

Jeettje, mon ami,
Duidelijke en verhelderende taal. Prikkelig reageren laat ik liefdevol over aan mijn Cactaceae welke met name `s morgens behoorlijk prikkelig kunnen zijn na een doorwaakte nacht vol genot van Cactus ficus-indica drank.
Wat de teenharen betreft, nu begrijp ik eindelijk waarom ik voortdurend ten aarde stort als ik mij verplaats van mijn stoel naar de koelkast om het opgedane verdriet na het stemadvies van “de Speld” te verdrinken.

gravatar

dank u, dank u. dit heeft mij bijzonder goed geholpen. ik wilde nog wel voor de common linnets gaan. maar vertaal dat in het nederlands en dan heet het duo ineens kneus. dat wil je toch ook niet aan de macht hebben?

Reageer
gravatar

Mijn bindend stemadvies: “wij kunnen u geen bindend stemadvies geven”.

Ben ik nu gebonden aan iets dat niet bindend is?

Reageer
gravatar

Mijn seksleven is goed, Aangezien de test dit ook uitwees, kan ik de test als betrouwbaar aanraden, ondanks mijn aard.

Reageer
gravatar

Alles waar ‘te’ voor staat is niet goed. Ga dus naar de gevangenis, niet door start en geen 20.000 euro landbouwsubsidie.