Koen ‘totaal overrompeld’ door vrijgezellenfeest

‘Ik had nooit gedacht dat we zouden gaan karten’

Het was een complete verrassing voor de 28-jarige Koen Verhagen uit Duiven toen zaterdag ineens al zijn vrienden voor de deur stonden om hem mee te nemen voor zijn vrijgezellenfeest. Koen had zoiets op die datum, precies drie weken voor zijn bruiloft, totaal niet verwacht.

“Emma had gezegd dat we die dag thuis moesten blijven, omdat haar ouders zouden komen brunchen”, zei de nog steeds verbouwereerde bruidegom in spe. “Bellen ineens al die gasten aan!” Koen werd meegenomen in een busje, waar hij een konijnenpak moest aandoen. “Supergrappig, hoe kom je erop? Daarna gingen we karten, spareribs eten en bier drinken. Precies dingen die ik leuk vind. Echt goed bedacht van de boys!”

Koen en zijn vrienden hebben de hele avond grappen gemaakt over de Bananenbar. “Het was echt mannen onder elkaar. Maar goed, uiteindelijk zijn we toch maar niet gegaan. Zoiets doe je natuurlijk niet echt. Dat zou Emma niet leuk vinden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

For city travel it’s very easy to duck under awnings or into shops, making bulkier rain gear unnecessary. Sturdier rain gear or umbrellas are only needed for places where you expect serious rain or a lack of quick access to shelter. States taking part in the settlement are: Alabama, Alaska, Arkansas, Arizona, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Hawaii, Idaho, Iowa, Kansas, Kentucky, Maryland, Michigan, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Jersey, New Mexico, New York,…

Reageer
gravatar

Die bananenbar, is dat zo’n kekke sapjestent? Hoe worden die sapjes precies verkregen eigenlijk (graag fotomateriaal per privé-post).

Reageer
gravatar

Quote…”Koen en zijn vrienden hebben de hele avond grappen gemaakt over de Bananenbar. “Het was echt mannen onder elkaar. Maar goed, uiteindelijk zijn we toch maar niet gegaan. Zoiets doe je natuurlijk niet echt. Dat zou Emma niet leuk vinden.”

Nog niet eens getrouwd en nu al onder de plak…Koen Verhagen zet straks over drie weken vrijwillig[?] zijn handtekening, voor 30 jaar huwelijkse ellende?

Hoop dat hij heeft genoten van zijn ‘vrijgezellenfeestje’…Hij zal er vaak genoeg aan terug denken…

Reageer
gravatar

Hm, alles hier overziend, vraag ik mij nu in gemoede af of die Rutte ook veel gepest is op school. Als er een EPD had bestaan zou er al zonder uit te lekken duidelijk in hebben gestaan dat er sprake was van flaporen, ziekenfondsbrilletje en een dwangmatige nerveus hinnikende lach aangestuurd door onbedwingbare neurosen van onduidelijke aard.

En dan ook nog niet buiten mogen spelen, maar braaf naar de muziekschool: voorwaar, dat zijn geen grapwaardige condities, wat Annie terecht opmerkt.

Reageer
gravatar

Ik ben toch benieuwd wanneer Mark Rutte wordt afgehaald om zijn vrijgezel zijn voor het laatst te vieren, en bovenal wie zijn vrinden zijn.

Reageer
gravatar

Een grapje kan ik wel waarderen maar dit gaat echt veel te ver.
Zoveel sarcasme… is dat nou nodig? Arme Mark.

Over sommige zaken maak je gewoon geen grappen.

gravatar

Ah Annie,

En dat terwijl het helemaal niet grappig bedoeld is; eigenlijk om te huilen, het arme schaap.

Naar het schijnt is Mark een begenadigd musicus. Wellicht dat Mark eens in die hoedanigheid onder de lampen moet gaan zitten. Op zeker dat hij zal scoren, geloof mij, zelfs Wibi Soerjadi is het op deze manier gelukt!

En ik gun het zijn moeder ook zo. Het valt niet mee constant aan al te nieuwsgierige familieleden te moeten uitleggen waar het nou aan ligt, toch?

gravatar

Ja, ach, nou, nog niemand had gezegd: Hier maak je geen grappen over; dit leek me een goede gelegenheid.

Barend, rustend lijk, ik help je hopen dat het zo simpel ligt..

Een niet onverdienstelijk muzikant, dat bied dan weer wat perspectief.
Samen met Wibi op virtuoze wijze in een quatre-mains verwikkeld tussen de schuifdeuren bij moeder thuis.
Moeders glimmend van trots, triomfantelijk lachend naar de aanwezige familie.
Dat vrolijke heeft hij niet van een vreemde blijkt wel weer.

Weet iedereen nog dat ze altijd al zei dat Mark een laatbloeier was? Het 12 ambachten 13 ongelukken-type maar dat het allemaal goed zou komen ooit? Kijk hem nu eens spelen met zijn nieuwe beste vriend Wibi, hij heeft eindelijk zijn draai gevonden, duidelijk.
Muzikant, natuurlijk!

Ze ging nog eens rond met de bitterballen en M&M’s en ze zag dat het goed was.

gravatar

Zie je wel, die goeie ouderwetse Haagse gezelligheid, dat is jou dus ook niet vreemd Annie!

Tussen de nummers door vertelt Wibi een anekdote over wat hij zoal heeft meegemaakt bij zijn concerten in het Eurodisney resort, tegelijk Mark en moeders uitnodigend om de volgende keer mee te gaan schnabbelen daar. De bitterballetjes worden dan verruilt voor cannapeetjes met foie gras ertussen natuurlijk.

En, er daar is altijd wel een leuke Française, gehuld in het speelse pakje met de grote oren te vinden, die het enig vindt wat onze gevleugelde vrinden ten gehore brengen.

Na afloop, moesje ligt dan al te bed, de ‘third anchor’. Diverse DSKamermeisjes en de kekke boys van het golfslagbad poppen een kurkje. Na de korte introductie van Wibi weet onze Mark het zeker, zweert na zijn derde glas bubbels zijn lidmaatschap van het verkeerde clubje af, en duikt onder in het feestgedruis.

Hoe is dat Annie, ik gun het hem zo, echt waar!

gravatar

Haagse gezelligheid; ik hou ervan!

Wat zal er hard, smakelijk en veel gelachen worden om de grappen en grollen van Wibi; het lachen zit ze daar in de genen en vergaat ze nooit.

Hoewel, inderdaad even wachten tot moeder diep in slaap is voor er spijkers met koppen geslagen gaan worden door de dames en heren ook tot aan het uur tussen wolf en hond.
Het mensje is zo langzamerhand ook een dagje ouder en kan nu tevreden achterover gaan hangen; haar taak zit erop; het kuiken is uitgevlogen.
Laat haar iig éventjes in de waan dat alles Walt Disney, roze rozen en in orde gekomen is, god mag weten wat ze in de toekomst nog voor haar kiezen krijgt.. het is en blijft.. ach nou ja. U weet wel.

Ja, ik ben vóór, ik gun het hem ook.

Dat er niets te babbelen of te lachen valt zolang hij speelt en derhalve gegarandeerd zwijgt is een belangrijk en bijzonder prettig bijeffect.
Om maar een understatement te maken.

gravatar

Juistem An, ook typisch Haags, het probleem wordt dus gewoon in een half uurtje opgelost! Maar, óh ironie: Die eikel heeft natuurlijk nog nooit van De Speld gehoord, want het zijn natuurlijk altijd weer anderen die onze Mark op goede ideeën moeten brengen. Of zou het echt waar zijn dat er onder dat torentje van ‘m een kerkertje zit dat door Christine Le Duc is ingericht?

http://tinyurl.com/lz2m3uk

gravatar

Eerlijk gezegd was ik die geruchten alweer een beetje vergeten.. dat non-twitteren erover helpt dus wel degelijk.

Maar als hij beloofd, net als de bard in Asterix en Obelix om nooit meer zijn mond open te doen als hij muziek probeert te maken en zich verder op de achtergrond houd sluit ik me bij de volgende quote uit het krantenbericht over deze kwestie aan:

“Rutte zelf is desgevraagd duidelijk over de zaak: “Wie er bij mij thuis aan de vleeshaak hangt, is een privékwestie. Alleen mijn moeder weet hoe de zaken er in mijn kelder voor staan. Dit wil ik graag zo houden.”

Mochten er dames te drogen hangen in die kelder noemen ze dat in Schwarzeneggerfilms ‘Collaterol Damage’. Sorry hoor!

Maar dan wil ik hem echt ECHT echt nooit meer horen, laat dat duidelijk zijn.

gravatar

Zo is dat!

Rutte in 3 minuten opgelost, Schwarzenekkert en collaterol damage; een lekker rijtje hoor!
Een, overigens begrijpelijk vleugje Haags sarcasme is jou dus ook niet vreemd. Hoe dan ook, ik verdwijn tussen de vette lappen, en ga dromen van nieuwe verkiezingen.
Annie, lekker slapen strakkies en tot morgen!

Groetjes, Trendvolger.

gravatar

Annie en Trend,

Mark en Wibi samen in de muziek voor het slapen gaan. Kan Marks moeder eindelijk ook eens trots zijn op zijn eerste echte baan bij Eurodisney nog wel.

gravatar

Dat heb je goed Plien,

Er is niks mis mee om je een beetje dienstbaar op te stellen voor anderen, om daar dan een gewoon, en normaal salaris voor te ontvangen. Alles beter dan dat Ma Rutte haar zoon weer in een wilde aflevering van ‘t Vragenuurtje de vreemdste discussies ziet houden met allerlei ongure en zombie-achtige types, hangend in een bankje. ‘s Avonds, na het eten vraagt ze altijd weer aan haar zoon wie dat zijn, en waarom hij daar toch mee omgaat. Ze mee naar huis nemen heeft ze hem verboden, dat wel.

gravatar

Ja Murk, lach er maar om. Het zit in de familie, we weten het..
Zie #15 lid c,f.

Kom ik uiteindelijk toch weer terug op mijn eerste reactie minus ‘Arme Mark’.

Hahaha.

gravatar

He bah, zo’n aanraakschermpje is niet je dát voor de fijnere touch: is het ineens 16 geworden.

gravatar

Dat hoeft niet meteen aan het ultramodernenieuwe schermpje te liggen Jeettje, eens even kijken waar dit terecht komt.
Ik mik op #15, er zijn duistere zaken gaande op het www waardoor berichten vertraging oplopen, telefoons gaan galmen enz. enzoverder.

gravatar

Trendvolger, zullen wij haagse annie aan rutte gaan koppelen? Een perfect haags koppel! Achter elke man staat een sterke vrouw!

gravatar

De bananenbar was leuk, ik ben er 3 of 4 keer geweest, maar dat is in totaal en niet per week. Als het afgelopen was ging ik daarna wat anders doen en daarna weer naar huis. Ze hadden dat best kunnen doen,het is alleen de vraag of ie dat Emma had moeten vertellen. Karten is trouwens ook leuk op die leeftijd en veel beter dan naar de kermis in de botsautootjes gaan

Reageer
gravatar

Been there, done that, several times.
Maar was liever getrouwd geweest met een leuke vrouw i.p.v. met een akelige heks. Dat scheelt aanzienlijk in de behoefte aan vrijgezellenfeesten.

gravatar

Een charmante toekomstige schoonzoon had haar ouders gevraagd mee te gaan karten.

Reageer
gravatar

Inderdaad Paulien,

In dat geval had een verstandige, charmante schoonzoon de kans waargenomen om de remleiding van kart van zijn toekomstige schoonmoeder door te knippen.

gravatar

Gezien het middaguur waarop de toekomstige schoonouders zouden komen eten, kan hier onmogelijk sprake zijn geweest van een geslaagd vrijgezellenfeest. Dat begint om middernacht en eindigt pas als vanuit het stadhuis ongeduldig wordt geïnformeerd waar het slachtoffer onderhand blijft.

Reageer
gravatar

Wij zijn op aarde om onze pyramide van Maslov te beklimmen.
En aan het eind gaan we dood en beginnen we weer onderaan.

gravatar

Pardon, dit hier is De Speld; niet de Bruine Rotterdammer van hoofdredacteur Simon Stokvis.

En waarom u op Aarde bent; geen idee – zelfs niet of het een goed idee is dat u hier op Aarde bent, maar ik ben hier om de Solex te ontkolen en ontkoold te houden.
Dat kan niet iedereen van zichzelf zeggen.

gravatar

Ah, beste Jeettje,

Staat het Solexje al weer te glimmen in het zonnetje?
Hoe heerlijk is dat: na overleg van het eigendomsbewijs
van de machine gelijk dispensatie krijgen om niet te hoeven
deelnemen aan welke ratrace dan ook. Genieten maar dus;
het is er ook de komende weken goed weer voor!

gravatar

Oh wat enig die vrijgezellenfeestjes! By the way bestaat die bananbar nog steeds? Waarom staan er zo weinig foto’s van dit soort feestjes op internet ik ben razend nieuwgierig!

Reageer
gravatar

Inderdaad dat heeft mij ook uitermate verbijsterd. 12 april is niet doorgegaan, hoe kon dit feest dan op die datum zijn? Ik ben verdrietig, bang, vertwijfeld …… Help ik weet het niet meer

gravatar

Hij had het niet verwacht, de lul….. Met zulk soort vrienden weet je toch dat ze precies gaan doen wat jij leuk vindt, Koen?! En laat dat nou NIET de bedoeling zijn van zo’n vrijgezellenavond? De bedoeling is dat je vrienden ladderzat worden, terwijl jij voor paal loopt, en aan het eind van de avond onder het mom van “lapdance” in een louche bar door een ouwe lelijke zeikhoer een slijmspoor op je broek aangebracht krijgt. Waar Emma dan de volgende dag aan ruikt, en je vervolgens finaal in elkaar slaat. Kijk, lulletje Koen, dán heb je pas ballen en mag je van “supergrappig” spreken!

Reageer