12 april gaat niet door

Te weinig animo

De datum van 12 april is komen te vervallen. Dat is vandaag bekendgemaakt. Er is te weinig animo voor de dag. Het bericht is een tegenvaller voor de 7 mensen die zich al hadden aangemeld. Op dit moment wordt er gezocht naar een alternatieve datum voor de dag.

Ook vorig jaar ging 12 april niet door, in verband met een kapotte bovenleiding.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gevreesd moet worden dat hier de coalitie een kwalijke rol heeft gespeeld; eerst aankondigen dat 12 april niet door zal gaan en er dus minimaal één dag de broekriem nóg strakker zal moeten worden aangehaald door de laagste inkomensgroepen. Vervolgens blijkt dat 12 april stilzwijgend toch is doorgegaan en dat de gedoogpartijen € 500.000.000,- hebben kunnen lospeuteren uit een lege staatskas. € 2.500.000,- ter noodzakelijke aansterking van Defensie en de rest ter verbetering van de achterblijvende inkomenspositie van de hogere inkomens.

Reageer
gravatar

Probleem met deze late aankondiging is dat het weer van 12 april wél is doorgegaan. Een paar keer een dergelijk geintje (plotselinge afgelasting van een dag) leidt tot een laat voorjaar met veel kou in mei.
Gelieve voortaan veel dagen in september af te gelasten. Dan hebben we in oktober toch nog veel mooi en warm septemberweer.

Reageer
gravatar

Ik verkoop NOG STEEDS deze kaartjes voor 20 april.
Je kunt ze alsnog kopen op deze site: http://www.redtube.com
Excuses voor ENIG ONGEMAK. De rede dat ik ze nu nog verkoop is, omdat 13 en 16 december ook vervallen. Het evenement vind plaats om 13:00 uur.

Reageer
gravatar

Ik bied kaarten aan voor afgelopen 11 april. Mocht die datum problemen opleveren, zijn ze ook de 12e te gebruiken.

Reageer
gravatar

Ik wil even laten weten dat vandaag kennelijk wel is doorgegaan! Een enorme teleurstelling! Het is juist zo fijn dat af en toe een dag uitvalt. Het leven is toch al zo moeilijk. Ik snap best dat er mensen zijn die het niet erg vinden dat deze dag wel is, maar ik had me zo verheugd om gelijk naar morgen te kunnen overgaan. Zul je net zien dat morgen niet komt, de dag waar ik zo naar heb uitgekeken…

Reageer
gravatar

Mij is ter ore gekomen dat in de ons omringende landen 12 april gewoon doorgaat. Sterker, in Zweden wordt zelfs overwogen 12.5 april te introduceren.

Reageer
gravatar

U had kunnen overwegen om op 11 April des avonds om 23:59 lokale tijd uit Los Angeles te vertrekken met bestemming Auckland of Sydney. Door het passeren van de datumgrens was U derhalve op 12 April niet bestaand geweest en op 13 April doodleuk op uw bestemming geland.
(Behalve als betreffende vlucht met een B-777 van Malaysian Airlines uitgevoerd wordt, dan weet je niet waar je terechtkomt en of je na aankomst überhaupt nog bestaat).

gravatar

Tegenvaller voor de bloemenboer, blijft ie mooi met z’n handel zitten.

oh wacht es, was 12 april geen schoonmoederdag!? dan kan ik die bijl wel weer terug brengen.

Reageer
gravatar

Beste lezer,

Ik wil jou nogmaals dringend verzoeken om jouw goedbedoelde grappige “originele” reactie niet aan te bieden. Er zijn al minstens tien dezelfde goedbedoelde “originele” reacties geplaatst.

Bovendien veroorzaakt jouw grappig bedoelde reactie ernstig reputatieschade aan het intelligente karakter van De Speld dat de reactie beoogt.

De Hoofdreacteur
namens de voltallige Reactieraad

Reageer
gravatar

Mijn vlaflip is tuh huh tuh 12-4-2014. Noem dat maar een grapje!
Ik weet gewoon niet wat ik nu moet doen. Stuurloos en volslagen de weg kwijt! En de divan is vervangen door een canapé. Waar moet dit heen?

gravatar

Beste Slingeraar, dat zijn inderdaad geen grappen meer.
Even deze kluwen onversneden ellende ontwarren:

– de vlaflip: nu meteen consumeren, probleem letterlijk uit de koelkast geruimd, u zit er dan wel mee in uw maag maar dat gaat vanzelf over.

– liever even niet deelnemen aan het verkeer of met zware/draaiende machines werken, ook losse dakpannen maar even laten voor wat ze zijn; gevoel voor evenwicht is essentieel op grote hoogte.

– goed nieuws is er ook: u heeft wat te doen 2e paasdag! Op naar de meubelboulevard voor een divan, de enige goede canapé is een eetbare canapé.

Daar moeten we wezen, daar moeten we zijn en of u het leuk vind of niet: die kant gaat het wél op, let op mijn woorden en accepteer het nou maar gewoon.

Succes!

gravatar

De Elfstedentocht ging ook al niet door. Het wordt saai.

Reageer
gravatar

Goed idee. Maar helemaal vertrouwen doe ik ‘t niet… Ik zal met een geheime camera filmen om te kijken of er toch niet iemand is die stiekem 12 april toch door laat gaan.

Reageer
gravatar

Dat is zwaar balen. Ik vraag me af wie dit besluit weloverwogen genomen heeft, temeer daar ik op die dag jarig ben en nu alle gasten af moet zeggen. Als enige lichtpunt troost ik mij met de gedachte een jaar in ouderdom gewonnen te hebben.

Reageer
gravatar

wanneer wordt hier nu een serieus beleid op gemaakt. Lukraak maar weer een 12 april ertussenuit halen. Hoe moet dat nu met mijn planning

Reageer
gravatar

Sint Juttemis is te vinden op 46, 08 Noord en 72,46 West. (U moet hiervoor wel de Franse taal beheersen, want (hint) we zijn in Québec)

gravatar

Ik hoorde ook dat vanaf 2016 volgens de nieuwe Europese richtlijn werken op vrijdag verboden zal worden, anders had de Nederlandse overheid het woord vrij niet voor deze dag mogen zetten. Waarschijnlijk krijgt deze dag dus een andere naam, waarmee de richtlijn wordt ontweken en deze dus overbodig zal worden. Voorstellen voor een nieuwe naam kunnen in drievoud alhier worden ingediend.

Reageer
gravatar

Het is ook altijd wat met die Europese richtlijnen. Dat van die vrij-dag zat er al lang aan te komen. het zorgde er namelijk ook voor dat stelletjes dachten dat er alleen op vrijdag gevreeen kon worden en dat was weer nadelig voor de geboortecijfers.
Vijfdag zou een aardig alternatief zijn, bekt ook lekker in de andere Germaanse talen.

gravatar

Valt me wel rauw op mijn mijn dak, maar achteraf is dit de enige juiste beslissing, je kan het risico niet lopen. Zeker niet als je je ook nog eens bedenkt dat het in het weekend meestal warmer is als buiten.

Reageer
gravatar

Uw lijfrente vervalt, u ontvangt 200 gulden

gravatar

Emilie,

Heb jij mijn mededeling onder #62 niet gelezen?

gravatar

Ik organizeer zelf een 12 april dit jaar, ik vond de officiele 12 april eigenlijk al een tijdje niks. Mensen die dit jaar toch graag 12 april meemaken kunnen zich bij mij melden, dan kunnen we een datum prikken.

Reageer
gravatar

Ik had van de week al aan de bevoegde instanties verzocht om vandaag, 10 april, niet door te laten gaan. Voorts heb ik voorgesteld om 17, 18, 26, 27 en 30 april, 17 en 25 mei, 26 juni, in juli zijn er geen Oranje-jubeldagen, 5 en 11 augustus niet door te laten. Voor de rest van het jaar kunnen de instanties zelf wel elke willekeurige Nederlandse agenda en kalender naslaan voor de datums die moeten worden geschrapt.

Reageer
gravatar

Heer Steeds,

Ik ben het volledig met jou eens. Ik zou zelfs willen voorstellen om voor Nederlanders die er echt toe doen of deden. extra dagen aan de kalender toe te voegen. Ik denk daarbij aan wijlen Pim Fortuijn, Joop Glimmerveen, wijlen Hans Janmaat, wijlen Anton Mussert, Martin Bosma, mijzelf en Fleur natuurlijk.

gravatar

Beste Geert,

Je bent Hendrik “Boer” Koekoek vergeten. Dat is nota bene de eerste anti-politicus die jou heeft geleerd dat je in de Tweede Kamer overal tegen kunt zijn. 22 mei is een goede herdenkingsdag voor deze grote pionier van het boerse populisme.

gravatar

Geertje,

Als ik zo rancuneus was als jij, had ik voorgesteld om de geboortedatums van de kalender te schrappen van wijlen Johan Rudolph Thorbecke, wijlen Domela Nieuwenhuis, Job Cohen, Diederik Samsom en Alexander Pechtold.

Hoe zit dat? Even niet goed opgelet?

gravatar

Je moeder,

Het boeit ons allemaal geen flilker. het boeit niemand het boeit niemand een r*** zoek een leven je moeder is lelijk nogmaals zoek een leven ga sporten ofzo een boek over de grenzen lezen maar verspil je leven niet op deze website hartstikke bedankt doei

gravatar

Beste lezer die nu nog inhaakt,

De “originele grap” die jij nu nog wilt maken, is al minstens tien keer hierboven in alle mogelijke toonaarden geplaatst.

Dus bespaar ons jouw moeite.

De Hoofdreacteur
Mede namens de voltallige Reactieraad

Reageer
gravatar

Ja maar Monique hier kom je niet zomaar mee weg hoor…. Je hebt een abonnement voor je verjaardagen en die behoor je te vieren ( lees; af te nemen ) lees maar in de kleine lettertjes….

gravatar

Het is de schuld van de sociale media. Altijd maar weer die publieke opinie. Mensen moeten niet altijd wat te willen willen hebben.

Reageer
gravatar

@Piet • 10 april 2014, 13:20: “gaat alleen 12 april niet door, of heel de zaterdag niet?”

Natuurlijk alleen 12 april, een hele zaterdag schrappen zou volkomen onzinnig zijn.

Reageer
gravatar

De bakker had m’n kippenpoten al in de marinade staan. Wordt het toch maar iets vegetarisch van de slager want anders moet ik m’n tanden weer poetsen.

Reageer
gravatar

Ja, beste Cees, jij wel. Ik lees vandaag pas dat gisteren niet doorging. Ik heb me gisteravond wezenloos gezocht naar de aangekondigde programma’s op TV. Had ik dat geweten dan had de 12e uit de gids kunnen scheuren en ‘n dag later gekeken. Of een avondje gescrabbeld.

gravatar

Dat nog niemand zegt: “Wat is dit nou voor onzin?”

Reageer
gravatar

Het blijkt nu dat zondag a.s. 20-4 helemaal niet meer doorgaat. Daarnaast krijgt iedere burger het recht om zelf een zondag in het jaar uit te kiezen.

gravatar

Ik moet toegeven dat 12 april twee jaar geleden echt een aanfluiting was. Dat ze de dag dan vorig jaar hebben opgedoekt snap ik maar dan hebben ze nu twee jaar gehad om er iets moois van te maken! Dat vind ik ruim genoeg tijd, crisis of niet. Erg jammer, dit.

Reageer
gravatar

Geen slecht idee, het afschaffen van de 12e wegens gebrek aan animo. Dat zou eigenlijk elke maand het geval moeten zijn, al is het alleen maar dat het salaris dan een dag eerder wordt gestort.

Reageer
gravatar

Jonge jonge jonge jonge! Wat een belachelijk gedoe!! Meld je je aan voor 12 April, want dat moest zonodig, en dan gaat het weeeeeer niet door. Ik mag het eigenlijk niet zeggen maar, potsiedorie.

Reageer
gravatar

Daar gaat mn daggie, ik ga dan alsnog maar denk ik naar Groovebox bij de Spacegirls en Snuff kijken hoor. Als iemand mee wilt…

Reageer
gravatar

Ik heb geluk. We hadden op deze dag bijna het vrijgezellenfeest van mijn zwager gepland. Ben ik even blij dat we deze datum niet gedaan hebben. Scheelt weer een hoop geregel en planning. En plannen zijn wij mannen ook niet de beste in…..

Reageer
gravatar

Ingrid.. De kleine zal nog even moeten blijven waar ie zit totdat de regering centen bij elkaar heeft geharkt voor de kinderbijslag. Er moeten namelijk nog staatsobligaties uitgegeven worden alvorens de geboorte plaats mag vinden… Overigens van hun en mijnerzijds veel gezondheid en geluk toegewenst!

gravatar

Nu is het 12 april, maar wat volgt nog? Gaat straks de maandag ook niet meer door? Of slaan we twee ‘s middags over?
Ik durf het niet te zeggen, maar vroeger was alles beter…. Toen wist je iig waar je aan toe was!

Reageer
gravatar

misschien weet je nu niet altijd waar je aan toe bent, je weet in ieder geval wel wanneer je daar niet bent. Ik had het in ieder geval wel fijn gevonden, als ik wat eerder op de hoogte was gebracht. 2014 is toch al een verwarrend jaar; ik mis Koninginnedag in mijn agenda; heb die wel met enige moeite kunnen verplaatsen naar Koningsdag, maar die valt opeens in de Meivakantie! Als we dagen in April al in de Meivakantie gaan stoppen, dan kan April wat mij betreft wel helemaal de vergetelhoek in. net goed, die hoek; want April doet toch nooit wat ik wil…

gravatar

Dit is echt balen zeg! Hier is dan helaas niets meer aan te doen, maar de overheid moet maatregelen nemen voor de toekomst. Net als met het donorsysteem zou iedereen automatisch aangemeld moeten zijn voor 12 april, alleen als je niet wilt komen zou je je dan moeten afmelden. Hetzelfde geldt voor 29 februari,dat gaat tegenwoordig ook nog maar eens in de vier jaar door.

Reageer
gravatar

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet eens wist dat 12 april eraan zat te komen. Het is iets waar ik in theorie altijd wel zin in heb maar in de praktijk komt het vaak verkeerd uit.

Jammer van de activiteiten van die dag, maar eigenlijk kunnen die alle andere dagen van april ook wel. En rest van de dagen ook wel.

Reageer
gravatar

31 juni lijkt me wel wat. Heb elk jaar zin in die dag maar mis hem steeds. Trouwens wel alleen als die op een zaterdag valt.

gravatar

31 september lijkt me ook wel wat. Heb ik in het verleden wel eens voorgesteld als huwelijksdatum… kan het er alsnog van komen…

gravatar

Mij komt het eigenlijk wel goed uit. Had zelf niet echt zin in 12 april.

Reageer
gravatar

Ik heb het best druk die dag dus dat komt niet zo mooi uit! 😉

Reageer
gravatar

Is me dat even een opluchting. Mijn agenda was aardig aan het overstromen. Naast een kunstreis naar Dusseldorp had ik aanwezig moeten zijn bij de belangrijke vergadering van het Gewest van de PvdA, in Podium Bloos, in Breda. Had ik aardig kunnen met mijn acteertalenten op het politieke podium.
Dan heb ik ook nog een Italiaans etentje bij Deksels moeten verzetten, omdat de bus uit Dusseldorp pas om 21u weer terug is.
Komt me dus erg goed uit om 12 april gewoon over te slaan.

Reageer
gravatar

En waarom vallen er toch altijd alleen maar weekenddata uit? Nooit is er eens een maandag weg, of het moet dan net heel toevallig 2e pinksterdag zijn. Ik kan zo niet meer verder.

gravatar

Verdorie, ik had begrepen dat de 13e er tussenuit zou vallen. En nu dus toch de 12e. Belachelijk, ze doen maar en duidelijk overleg ontbreekt.

Reageer
gravatar

Zo kan dit niet verder gaan, alweer een schrikkel in april! Ik was juist voornemens om op 12 april mijn buurvrouw om het leven te brengen, de taartjes zaten al in de oven. En nu dit weer, bestaat er dan echt geen gerechtigheid meer? Is God met vakantie? Het opschorten van mijn moordplannen is zeer nadelig voor mijn toch al zo broze gezondheid. Wanneer krijg ik nu weer proefverlof?

gravatar

Leen, het wachten is nu op iemand die u feliciteert met uw eerste plaats. Ik kan het niet opbrengen.

Onvolledig bericht trouwens. Moet ik nu de kalender een dag naar voren of naar achteren zetten ? En wanneer precies, op de 11e of de 13e ?
Jammer hoor.