Hollande vervangt maîtresses

Personele maatregelen na verkiezingsnederlaag

De Franse president Hollande heeft personele maatregelen aangekondigd na de nederlaag van zijn partij bij de gemeenteraadsverkiezingen. De komende week zullen 4 ministers, 2 opiniepeilers en 7 maîtresses worden vervangen.

Volgens Hollande was de beslissing onvermijdelijk: “De kiezer heeft gesproken en het roer moet om. Het is dan niet geloofwaardig als de mensen die verantwoordelijk zijn voor mijn slechte imago zouden blijven zitten. Ik ben heel gemotiveerd om de komende jaren met nieuwe jonge mensen aan de slag te gaan om het vertrouwen te herwinnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat van corrupte politici is oud nieuws, maar van die slapende Tweede Kamerleden schrikt ik toch wel even. Slápen Tweede Kamerleden, met de ogen open? Bij de Algemene Beschouwingen kan ik me dat nog wel voorstellen, ik heb dan ook moeite wakker te blijven. Maar bij het Voorjaarsakkoord ook? Deze parasitaire ondersoort heeft al meer vrije tijd dan senatoren, externe adviseurs en onderwijspersoneel bij elkaar. Er zijn al zoveel recessen; men is bijna zo recessief als het ‘roodhaar’ gen.

Reageer
gravatar

Dankzij o.m deze Hollande vind je nu ook op de kleinste grensovergangen Fransen terug. Zoekend en prutsend aan hun GPS. Poor French.

In 1983 kwamen de eerste ‘drugstoeristen’ in Maastricht opdagen. Ik weet het nog goed. Zoo spannend.

Ik heb het ‘drugstoerisme’ altijd leuk gevonden. Soms sta je met je motorfiets in het midden van een bloemenveld. Of in de winter met mijn Peugeot. Sta je daar ergens in Breda en het begint nog harder te sneeuwen dan dat het al deed. In dergelijke omstandigheden wordt het smokkelen gewoon leuker.

Dat er op de Nederlandse wegen 4 keer minder doden vallen is flink meegenomen. Komt doordat je 8 keer meer kans hebt om in de gevangenis te belanden. EN ALS JE ER IN ZIT KUN JE jezelf ook niet uitkopen.

Het eten was wel goed. Komen ze aan de deur brengen. Zet je het lege schoteltje terug bij de deur. Na een paar dagen daagde er ene van de Belgiesche ambassade op. Om te vragen hoe of dat het met me ging?
Dat deden ze wel en ook constant. ‘Je hoort hier niet thuis’.

Gelukkig vond ik zélf van wel. Om zes uur s morgens ‘smijten’ ze je ook buiten. Je MOET dan weg.

Het probleem met Hollandse gevangenissen = dat cipiers gewoon tussen de gevangenen rondlopen. Je KUNT niet gaan lopen zonder iemand te gaan kwetsen.

Het ergste is dat ze me van Breda naar Sittard overbrachten. In een boevenkar met lui die op een tamelijk onnozele manier een bank hadden proberen te overvallen.

Tenminste moet je meerdere vluchtroutes gaan bedenken ALVORENS je een bank overvalt. En je moet ook zeker weten dat er GELD is in de bank die je overvalt. En dat je je door een een hele aflevering van opsporing heenwerkt zonder herkend te worden. Ze gaan je herkennen aan de manier waarop je beweegt. Dat kun je niet verbergen.

Reageer
gravatar

Gebelgde Belg; als ik de portée van uw betoog goed begrijp, roemt u gastvrijheid én dienstbetoon in Nederlandse Penitentiaire Inrichtingen doch klaagt u over uw reisgezelschap tijdens uw omboeking van Breda naar Sittard te weten over `onnozele bankovervallers´. Wist u dan niet dat ´nozele criminelen´ altijd een deal met het duo Opstelten en Teeven treffen tijdens of voorafgaand aan hun misdaden? Zo trof de integere en bij vriend en vijand geliefde vuurvaste crimefighter Fred Teeven als OvJ ooit met ene H. (achternaam) een deal, waarbij deze betrapte drugshandelaar de beschikking kreeg over 4.250.000 officieel witgewassen Euri en kreeg Fred Teeven daarvoor een commissie van 750.000 Euri, die ongetwijfeld een door de opperste Sofjet van de VVD goedgekeurde bestemming zullen hebben gevonden. Had u al twijfels over de integriteit van de Nederlandse rechtspraak; dit voorbeeld toont onloochenbaar aan dat Nederland niet slechts een Belastingparadijs is voor Belastingontduikende Multinationals, maar ook voor criminele diehards. Wilt u grof geld verdienen en is dus eerlijkheid u volkomen om het even, bel dan met spoed juridisch adviseur Fred Teeven. Van zijn baas Ivo Opstelten krijgt u dan ook een Nederlands paspoort, een beveiligde zwartgeldrekening in Aruba én de zegen van de immer vredig dóórslapende Tweede Kamer der Staten Generaal.

gravatar

Te weinig wordt er in deze kolommen terughoudendheid betracht omtrent het privéleven van staatshoofden. Elke zichzelf respecterende president van een Westerse samenleving heeft minimaal een geolied team van geoefende maîtresses achter de hand. Zelfs de zeer charismatische president van de VS, John Fitzgerald Kennedy had een compleet bijstandsteam dat 24/7 paraat stond in perioden van hoge libidineuze spanningen, o.a. tijdens de Cubacrisis van 1962. Op gronden van zuinigheid deelde hij zelfs covergirl Norma Jean Baker (Codenaam Marilyn Monroe) met zijn broer Robert, dienstdoend minister van Justitie en met het toenmalige maffiaopperhoofd Sam Giancana. JFK was dus zowel qua multitasking als budgettair economisch, zijn tijd vér vooruit. In die zin schiet onze MP Mark Rutte ernstig tekort, hierbij dient echter wel te worden opgemerkt dat ons huidige staatshoofd (W.A. van B.) in zijn jonge jaren dit minister/presidentieel tekort ruimschoots heeft gecompenseerd. En, voor de statistiek, Ségolene Royal was nooit maîtresse van Francois Hollande, maar zijn eerste echtgenote.

Reageer
gravatar

Persoonlijk vind ik het niet kunnen, een Franse president die Hollande heet. Stel je voor dat wij onze president Frans gaan noemen, mooie janboel zou dat worden.
Jan Boel als president is daarentegen wel gepast.

Reageer
gravatar

Hollande heeft ook te kennen gegeven dat hij de maitresses gaat vervangen door Wiener Sangerknaben die, naar zijn Franse mening, veel meer voor hem zullen openstaan en aan wie nog het een en ander onderwezen kan worden. Wel zullen zij voordien een snelcursus ballet moeten volgen, met speciale aandacht voor de gulle spreidstand en het fingerspitzengefuhl. Het valt immers niet mee, zo stellen zijn lakeien een Hollande te bevredigen. Zelfs in Nederlandse hofkringen wordt hierover geklaagd. Dan is Alexander toch wel een stuk makkelijker en neemt met een eeltig handje genoegen.

Reageer
gravatar

Misschien was ik niet duidelijk genoeg bij #113 van een vorig frontpage-artikel, maar ook honden mogen niet reageren op deze site. Dit zou namelijk onmenselijk, dus onwenselijk zijn.

Ook niet als ze zielig kijken.

gravatar

Merde, la merde du chien du president de la Republique Hollande

gravatar

Meneer de Pen,

Als u wilt reageren op het hoofdartikel bovenaan de pagina dan moet u bovenaan op het vlakje met “Vul je reactie hier in …” drukken en daar reageren. Bedankt, en welkom op onze site.

gravatar

Awel Francoiske, ik stel mij subiet kandidaat als Minister van Algehele Kuisheid, compleet met nat gespeeld broekske! Da’s pas beleid, zeker en vast!

Reageer
gravatar

Japanse kabinetten zouden meer als voorbeeld moeten dienen. Fout beleid? De economie in de stront gedraaid? Werkeloosheid gestegen? Huppakee, meteen hara kiri, en opgejorist met die lui!

Reageer
gravatar

Groot gelijk Francois, hoe jonger de maitresse hoe mee die aanspreekt bij de jongere kiezers. En de jeugd heeft de toekomst, maar wel oppassen dat je niet per abuis je dochter of diens beste vriendin inhuurt. Je jeugdige imago is wel aan upgrading toe, want die helm als pizzakoerier kon toch echt niet.

Reageer
gravatar

Ik vond Julie Gayet ook al een heel stuk aantrekkelijker dan Carla Bruni en de minnares van Francois Mitterand dus wat dat betreft doet de Franse republiek het erg goed!

Reageer
gravatar

We mogen blij, wat zeg ik trots zijn met deze Nederlands klinkende leider.

Vrijwel geen Fransoos spreekt ook maar één woord buiten de deur, laat staan dat ie Nederlands klinkt. Deze grote leider doet VAN ALLES buiten de deur, een waar unicum.