Racistische kinderen schrikken van interview Rutte

‘Gaat Mustafa dan nooit onze klas uit?’

Het interview met premier Rutte bij het Jeugdjournaal heeft voor geschokte reacties gezorgd bij racistische kinderen. Zijn uitspraak dat Marokkaanse kinderen niet bang hoeven te zijn dat ze worden uitgezet, maakte diverse kinderen aan het huilen.

Ricardo (8) zag zijn hoop de grond in worden geboord: “Gaat Mustafa dan nooit onze klas uit? Ik wil niet meer in een rechtsstaat leven. Ik ben boos en bang.” Zijn moeder zegt dat Ricardo sinds het interview met Rutte slecht slaapt. “Hij is echt heel onrustig. Straks moet hij weer een periode naast dat Marokkaanse joch zitten.”

Diverse basisscholen hebben Rutte opgeroepen zijn uitspraken over de rechtsstaat terug te nemen. Het Jeugdjournaal kwam donderdagavond met een extra uitzending om xenofobe kinderen gerust te stellen. Geert Wilders richtte zich daarin tot Ricardo en andere bezorgde kinderen: “We leven in een democratie, wat Rutte ook zegt. Als jullie klas Mustafa weg wil hebben, dan gaan we dat gewoon regelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze moeten die Rutte er gewoon uit gooien en het Sinterklaas feest laten voor wat het is dat is al jaren een nederlandse kinderfeest waarom zou je dat veranderen .we zijn nog steeds Nederlander in ons eigen land al zou je dat niet meer zeggen,ik snap niet waarom ze de eigen daar allemaal. Zo druk om moeten maken.wij als Nederlander zeggen toch ook niets over buitenlandse feesten en traditites ook passen ons aan moeten de anderen dat ook maar doen vind ik en die Rutte vult alleen zijn eigen zak .

Reageer
gravatar

wollah wij gaat nergens heen, wij hier geboren. allemaal goed jongens hier mensen geld afpakken en snoep geven aan kinderen. deze veel mensen haten ons, wij alleen goed enige geloof, islam in deze land willen brengen. deze land heeft nodig, is cultuur, jullie niet accepteren? racisten!! allemaal racisten en pedos

Reageer
gravatar

Annie, zie #41.

De moderator schijnt ziek te zijn, en het begint hier wat vast te lopen..

Reageer
gravatar

Ja Annie, je hebt gelijk.

Ik zou ook niet graag worden afgeschoten door Gordon; de verwerking daarvan zou jaren duren. En Vadertje Tijd zou zich eens met Gordon moeten gaan bezighouden, daar wordt iedereen wijzer van, en niet alleen de grote.

Vader schijnt trouwens een echte zandloper te zijn.
Dus op Scheveningen alle Duitsers links laten liggen -wel zo ordentelijk- en er bestaat een reële kans vader tegen het lijf te lopen. Die eikel discrimineert gewoon zonder aanzien des persoons. Moet je gelijk de kit bellen en aangifte doen, dat zal hem leren!

Lieve Annie, maak nu juist gewoon geen account aan op dat feestboek.
Je bent tegenwoordig pas iemand als je onbereikbaar bent. Net zoals God..

Tja, die aannemer; klaar ben je, lekker zeg! Gewoon weer zo’n ZZP’er die z’n eigen tijd indeelt. Lekker eikelen over de crisis, behalve als het mooi weer is. Typisch Haags eigenlijk, en van de zomertijd hebben ze natuurlijk alleen gehoord als het zomer is.

FAQ’s zijn de laatste jaren helemaal hip. ‘No for an Answer’ het antwoord voor 10 cent p/m. ook. Gelukkig hebben we de Earring nog,
dáár is vader gelukkig met z’n poten van af gebleven!

http://tinyurl.com/p2skp4k

Reageer
gravatar

Dan maar verder op #41, gezellig hoor!

Goed idee om die zandloper morgen tussen de toeristen vandaan te plukken; iedereen met een zandlopersfiguur gaat mee bij gebrek aan een recente foto van Vader zelf.

Aangifte doen tegen Vadertje Tijd, prima, gewoon meteen doen want het kan hem inderdaad niks verdommen allemaal, hoe kan iemand in deze moeilijke tijden het cement uit de voegen van je huis krabben, de verf van je ramen laten bladderen en of dat niet genoeg is je dakpannen in een jolige bui en met wind mee pardoes van je dak af op straat te gooien; asociaal tot en met.

Kennis van me woont bijna pal aan het strand, keurige blanke man met baan en toch moet hij zijn huis, auto en alles wat slijt of verdwijnt van de combi zand/harde wind vaker verven, vernieuwen terwijl je daar in de binnenstad zo goed als geen last van hebt.
Wie wonen er in de binnenstad… inderdaad.

The Earring, geweldig!
Uit de tijd dat ze nog elke zondag voetbalden op het Malieveld om daar vervolgens poffertjes te gaan eten. Of gewoon koffiedrinken, dat weet ik ook niet precies en als iemand het precies wil weten: ze hebben vast een facebookaccount..

Pas kreeg ik ook nog een linkje van de boys toegestuurd, uit die tijd, is dat grappig!
Maar waarom… ik hoor toch duidelijk: ‘you’re all fucked up’ en dat ben ik niet, toch? Nee toch??

https://www.youtube.com/watch?v=9pXoCzs4H4E

Van een ex-verloofde, hoe hij me gevonden heeft zonder feesboek is een raadsel. Vast ouderwets, via via.
Geen smoelenboek voor o.g. dus, ik dacht googleproef te zijn en wil dat ook zo houden. Zelfs god heb je eerder gevonden en het is nog maar zeer de vraag of hij bestaat. Ik geloof het niet zo..

I eat, therefore I am.
Zoveel is zeker!

gravatar

Ja, geweldig Annie!

Je blijkt een ware liefhebster en ik bewonder je goede smaak!

M’n eerste singeltje, als twaalfjarig zzpeejertje bij mekaar ge-autowast op de zaterdagmiddagen na het voetballen. De handtekening van George staat erop; heb ik voor lopen bedelen later! De boys waren hun tijd ver vooruit: ‘You’re fucked up’, 1980 het jaar. Op de plaat heet het ‘you’re rotten the core’, om The States the pleasen. Hebben ze nooit meer aan gedacht daar met The Lady destijds, stelletje slimmerds!

Van de ware ZZP-mentaliteit had men nog nooit gehoord, in tegenstelling tot Amerika. Gelukkig ging de familie Flodder er later heen om het land definitief te veroveren. En God zag dat het goed was, amen!

Hoe heerlijk, zo’n ex. Goede ideeën van een ander zijn tegenwoordig schaars, dus moet af en toe de grijze massa geraadpleegd worden.
En lekker eten? Ik heb nog nooit iemand horen roepen dat men daar niet van gediend is!

Lieve Annie, Net als ik ben jij ook van de smulpapenvereniging toch? Lekker koken blijft een kwestie van goed roeren, Earrinkje op de achtergrond, vinootje d’rbij en genieten maar! En laat de armoe de pest maar krijgen, wat jij?

gravatar

Trendvolger: helemaal eens!
Op alle fronten, en ja een smulpaap hoewel ik vieze kleffe troep ook niet schuw, voor je het weet ben je overgevitamineraliseert en dat wil je niet..

Af en toe een broodje kleffe hamburger of wogst neutraliseert een overdaad aan verse groenten en fruit.

Op zo’n dieet (en met de juiste muziek!?!) blijft men alert blijkt nu maar weer: ik heb #1 gehaald bij: Ouderen hebben 3#moeite met typen /66′.

Blij en trots! 🙂

gravatar

@Trendvolger: Jah, I’ve got talent so.. moet lukken, maar sinds Joop Visser heeft meegedaan en afgeserveerd werd door de jury als zijnde een sukkel twijfel ik toch een beetje aan het inschattingsvermogen van de jury.
Zelf gezien later, hilarisch! Voor de liefhebber een linkje:

http://drimble.nl/vrouw/showbizz/17861139/jury-hollands-got-talent-herkent-joop-visser-niet.html

Als ik niet door de voorrondes kom met zingen, dansen of goochelen ga ik wel kunstschaatsen of op een onbewoond eiland zitten met vergeten BN’ers. Ook leuk, al is een reactie alhier op #1 toch wel het hoogst haalbare.
Ik doe mijn best; meer kan ik niet doen.

Om te voorkomen dat ik doodval voor die tijd worden de balkonhekken hiero overal vastgezet, preventief, de tand des tijds heeft eraan geknaagd.
Maar daar heeft niemand het over, de tand des tijds richt meer schade aan dan de hele Marokkaanse gemeenschap ooit voor elkaar zou krijgen.

Daar zou eens iemand tegen in opstand moeten komen! Ik dacht zelf meteen aan Vadertje Tijd (willen we meer geknaag aan onze eigendommen van Vadertje Tijd of minder..) laat hem maar eens uitleggen waarom hij alles langzaam maar zeker naar de verdommenis helpt. Maar waar woont de man..?
Ik kan hem niet vinden.

Misschien heeft hij een feesboekpagina… grmpf.. toch maar een account aanmaken, als dat de enige manier is om in contact te komen.
Razend irritant, een website lijkt me passender. Met FAQ’s enzo.

Vette kans dat de aannemer niet komt, het klusje zou allang geklaard zijn, het is morgen mooi weer, dat was de vorige keren reden genoeg om e.e.a. te verzetten.
Zelden zo zonnig in Maart; daar moet je van genieten zal hij gedacht hebben, we zitten hier in Den Haag tenslotte.. need I say more?

Nu zou ik toch even op de feesboekpagina van de aannemer willen kijken; als er staat ‘de groetuh allemaal ik leg morrege opt strand, me betonboor is stuk whahaha’ kan ik die oordopjes uitlaten.

Reageer
gravatar

Hoi Annie,

Op nummer 1? Ga je meedoen aan The Voice als Idol? Geinig zeg, stem ik op je, oké?

Tja, brownies die niet mislukken, daar denkt Wilders heel anders over, althans dat staat in het artikel. Trouwens, wist je dat ze daar in Den Bosch negerzoenen mee bedoelen? Maar dat ze daar die dingen naar binnen werken met een betonboor is nieuw voor mij.

Hoezo Annie, zit je balkonhekje los? Linke soep hoor; is er al eentje ter aarde gestort? Of heeft Jambo Jet 777 aan je voegen lopen knagen destijds, voordat ‘ie richting Peking vertrok?

Actie dus bij jou in Den Haag. En op maandagmorgen nog wel!
Kijk, weer zo’n voordeel zonder dat vreesboek. Dan hoef je dat ook niet te delen morgenvroeg. Gewoon doppen in en het hoofd onder de dekens. En als ‘ie weg is, met lèn 9, en lekker uitrusten op het strand. Héérlijk, ja toch?

Reageer
gravatar

Bij voorbaat alvast mijn welgemeende excuses aan de lezers van de Speld voor het voortzetten van een tenenkrommend langdradige en humorloze discussie. Dat gezegd hebbende:

@Lekkersnel.

Okee, er is een probleem. Je wordt bijvoorbeeld lastig gevallen in de supermarkt.

Nu heb ik een oplossing (gelezen in een boek van Van Bokhoven): laten we de daders, dan wel degenen die deze overlast veroorzaken, aanpakken. Bijvoorbeeld door ze een straf op te leggen.

Je kunt ook gaan vergelijken welke bevolkingsgroep zich het vaakst aan dit gedrag schuldig maakt. De vraag is: welk nut heeft het om dit te doen? Volgens mij heb je aan die informatie helemaal niets. Behalve als je ook onschuldigen uit diezelfde groep wilt treffen… dat is het enige dat je ermee kunt.

Kortom, de schuld bij een bevolkingsgroep leggen heeft geen enkele zin, en dit is wat Wilders fout doet. Een probleem signaleren is goed, maar zijn oplossingen niet. Hij zorgt voor een wij-tegen-zij sfeer. Dit werkt akelig gedrag (beide kanten op) in de hand en maakt de problemen daardoor juist erger.

Denk je dat die aardige hardwerkende Marokkaanse collega’s van jou daarbij buiten schot blijven? Vraag het ze anders eens..

Reageer
gravatar

Ja Trendvolger, ooit kom ik op #1. Dat is mijn streven en goede voornemen voor 2014, gaat een keer lukken let maar op!

Vooral en bijna alleen máár in de zon gezeten, als ik maar niet gediscrimineerd ga worden met mijn beige/lichtbruine huidskleur deze week want het weer blijft helemaal fantastisch voorlopig las ik zojuist en ik ben nog lang niet uitgelummeld.
Gebak van Krul en een weekje vrij, ga ik doen!
Alleen het gebak moet nog besteld worden, de rest is geregeld.

Gek is dat inderdaad met feesboek, vraag je iemand hoe het met opa/zus/de pasgeboren tweeling/de hond gaat krijg je geen antwoord op je vraag maar een bits: ‘Ja, voeg me dan toe op feesboek, daar kan je alle relevante info vinden’.

Toevoegen? Klinkt als een recept, ik begin er niet aan. Dat is vragen om gebakken peren waar je zelf mee blijft zitten en die je van ellende uiteindelijk maar opeet om er vanaf te zijn.

Net als toen ik brownies gemaakt had die niet konden mislukken, nou laat mij maar even.. Niet te vreten, 3 dagen buikpijn gehad, stel je voor dat ik een hele portie had gegeten i.p.v. een klein hapje..

Nu maar hopen dat morgenochtend de betonboor van de aannemer die hier balkonhekken vast komt zetten kapot is, preventief oordopjes in voor de zekerheid.
Morgen ook fijn naar buiten en gebak eten? Ik zeg: gewoon doen!

Reageer
gravatar

Avond Annie,

Je was me net voor zeg, lekker Haags hoor!

Na een weekendje in het zonnetje gezeten te hebben,
heb ik inmiddels het faceboekje doorgelezen hier zo,
en ben ik weer volledig op de hoogte waar iedereen zich
mee bezig heeft gehouden de afgelopen dagen.

Nou An, ook voor mij niet zo’n boekie, liked me erg vermoeiend allemaal. Het schijnt als je niet binnen vijf minuten op een naar jouw account gestuurd gebabbel reageert, dat je er bij normaal menselijk contact als eerste op wordt aangesproken.
Kortom, geen gelul, gebak van Krul riepen we vroeger, en bovendien een weekie vrij.

En jij Annie, ook lekker van het zonnetje genoten?

Reageer
gravatar

Ah, een vetvlekje. En het puistje is vooralsnog niet droog achter de oortjes.

Reageer
gravatar

@Lekkersnel, ik moet toch weer een klein beetje giechelen.. Hoe leg je uit aan je fijne Marokkaanse collega’s dat je Nederland ontvlucht bent omdat je de – zoals je ze zelf noemt – kutmarokkaantjes niet langer om je heen kon verdragen?

Dát soort dingen wil ik dan weer graag weten, ga je het met ons delen?
Verder sluit ik me aan bij #29.

Reageer
gravatar

Het interessante is, schele nelis (excuus voor alle hoofdleeters die ik mis,typfouten die ik maak… Ipadtoetsenbord en gebrek aan spellingskennis) datik in en situatie verkeer die toch redelijk bij je voorbeeld aansluit: ik woon in het buitenland en wanneer mijn mede nederlandrs zich hier zouden misdragen en het winkelcentrum hier zouden ‘overnemen’, zou ik mij knap vervelend voelen, trachten er wat aan te doen en bijzonder goed begrijpen dat mensen mij wegkijken. Dat gezegd hebbende, zou ik ook weten dat ze waarschijnlijk geen enkel probleem met mijn aanwezigheid zouden hebben zodra helder was dat ik gewoon mijn boterham verdien en niet de boel enkel loop te verstieren en uit te buiten. 1 van de vele redenen dat ik niet meer in Nederland verblijf is het kutmarrokanen probleem en tevens heb ik fantastische marrokaanse collega’s waar eveneens veel nederlandse collega’s een puntje aan kunnen zuigen. Maar zeg zelf…. Beetje vreemd toch dat je je als Nederlander toch een beetje teveel kan beginnen te voelen in eigen land… Dat kan toch niet de bedoeling zijn…..

Reageer
gravatar

Jan, dat ben ik met je eens, maar daar gaat het niet om. Wilders wil niet minder idioten die zich misdragen, maar minder Marokkanen. Je hebt het bij hem als Marokkaan al bij voorbaat fout gedaan, gewoon vanwege je afkomst. Wat Wilders en zijn aanhangers roepen is keihard voor de “goede” Marokkanen, die niets misdaan hebben en hun best doen om er in Nederland wat van te maken.
Vind je me nu moraliserend? Probeer je eens voor te stellen dat je zelf geëmigreerd was naar een ander land en hoe het zou zijn als een politicus daar de oorspronkelijke bevolking zou ophitsen tegen kuthollanders. Als je kinderen gepest en bedreigd werden op school met “minder, minder, minder Nederlanders!”. Dat is toch gewoon kut?

Verder verdenk ik “Jekoer” ervan dat hij een blanke rasnederlander van 13 jaar is.

Reageer
gravatar

Heer Wazig,

Na het lezen van het getal 280 is onze onvolprezen Nerd ziek naar huis gegaan, en dient de kuur op voorschrift van de bedrijfsarts volledig te bed af te maken.

@Jeettje, Heb je hem ook al een kaartje gestuurd om ‘m beterschap te wensen?

gravatar

het zijn kinderen hun zien het heel anders joh! het gaat hem niet om dat Mustafa marokkaans is maar hij heeft blijkbaar gewoon niks met hem wil wat weet een kind van 8 nou?

Reageer
gravatar

Wat ik niet snap is dat Winny de Jong van de PVV dit allemaal al lang geleden precies zo gezegd heeft! Dat zij nooit serieus genomen is dat reken ik Geert Wilders wel aan want als hij eerder goed na haar geluisterd had was, was dit allemaal nooit gebeurd! Geen wonder dat al die politici weglopen bij de PVV, Wilders kan geen orde houden. Nu zegt Fleur Agema dan ook wel hetzelfde maar zij zit dan ook voor haar nieuwe designbril en hoge hypotheek in de 2e kamer omdat ze anders geen werk kan krijgen. Maar zij zal ook wel weer weglopen, net als die anders politici. Uiteindelijk zal Wilders zichzelf dan maar op nummer 1 t/m 12 op lijst zetten voor de Europese verkiezingen en komt Winny de Jong dan op plaats 13, mark my words!

Reageer
gravatar

Winnie for president!! En Fleurtje for Prime Minister! Zullen we de mannetjes van Nederland eens lekker laten kreunen.

gravatar

Beun, wel bij de feiten blijven wil je?

Winny de Jong riep ‘manisch, manisch!’ destijds, en nam zichzelf niet serieus, laat staan Geert Wilders. En Fleur Agema zit liever in de Kamer, dan dat ze Geert naar de overkant moet roeien.

@Renaat, verstandiger is nu juist déze beoordeling aan meneer Viesman over te laten.

gravatar

als ze je dat zeggen gewoon een opsodemieter gen waar ze allemaal bijstaan en als je weet waar ze wonen breng je ze maar bij die waar hij hoord en gelijk zijn familie aanspreken

Reageer
gravatar

ik zie geen verschil tussen hitler en deze man….. stelletje achterbakse hersenen…. wat is het verschil tussen wat hitler deed en wat nu extreme moslim bijvoorbeeld doen en wat hij nu wilt…?? allemaal denken dat ze beter zijn dan een ander….. vergeet niet de verleden van nederland ”slavernij” ,,,, we zijn alle niet braaf geweest maar laten we op zn minst proberen…..

Reageer
gravatar

Hitler was anders een begaafd kunstschilder en zoals iedereen met een normaal verstand zou ook hij tegen overlastgevende alleen maar steuntrekkende allochtonen gekeerd hebben. Nederland op de eerste plaats voor de Nederlanders en de aangepaste en aanpassingswillige buitenlanders en daar is niets verkeerds aan.

gravatar

Kom kom, Generalissimo: Der Adolf was beslist géén getalenteerd kunst-noch huisschilder. Dat vond de academie tenminste, dat van dat geen talent.

Maar wat een verschrikkelijk discriminerende gepruttel van u:steuntrekkers van alle gezindten moeten het land uit worden gedonderd dan toch, om eerlijk te blijven? In Nederland geboren of niet, toch?

En om een net, saai en futloos aangeharkt doods Nederland over te houden moeten overlastgevers ook gedeporteerd worden: de tokkies, de kampers, de kale neonazi’s, motorbendes, alle drugsgebruikers, de a-socialen, de bumperklevers, de ouwetjes die met hun onhandig gedoe lange rijen voor de kassa’s verzorgen, politici die met een valse grijns een verlepte roos aan de deur proberen te slijten, en … dit wordt een lange lijst merk ik: is het kerkhof iets voor u? Of bent u er dan ook zo een die gaat klagen dat er te veel volk over de vloer komt en je nooit eens rustig kan liggen?

gravatar

Na zonneschijn komt regen en om weer heerlijk de dondergod ens te horen.

gravatar

Het is juist goed dat zij ook eens, SCHRIKKEN VAN EEN GOED BEDOELDE MENING MAAR ZE SNAPPEN ER GEEN DONDER VAN,

Reageer
gravatar

Ik snap er geen donder van.

gravatar

Als we nu eens gaan beginnen met iedereen uit te zetten die maar aan uitzetten denkt of overweegt iets uit te zetten dat uitgezet moet worden van de Uitzettersautoriteit inzake energiebesparing en ruimtegebrek. De Ua marchiert!

Reageer
gravatar

Nou, het was dan fijn om met u samengeleefd te hebben!

gravatar

Sommige mensen zijn niet de slimste thuis… De Speld is een een nieuwssite met omgekeerde feiten, onoorzakelijke verbanden en bovendien is het een site wat als grap is begonnen en ook als grap zal doorgaan. Als men zich hierdoor laat informeren en alles serieus opvat, dan vraag ik me toch wanneer de opstanden, rellen en aanslagen zullen beginnen. Begrijp me niet verkeerd, maar vat deze site niets als echt (objectief) nieuws. Het is een grap, het is een spel.

Reageer
gravatar

….ja, lijkt potdikke of mensen niet kunnen lezen…. Staat er toch boven man… ‘Betrouwbaar nieuws’…. ‘Uw vaste prik voor…’. Anders zouden ze dat er toch niet neerzetten?? Het hoort bij de de VK for crying out loud! dat zegt toch genoeg dan!?…. Als het nou door de Telegraaf gesponsort was, tja……had ik me misschien ook een moment achter de oren gekrabt….

gravatar

Jullie weten dat geert ook een buitenlander is?
Moeder geboren in indonesie het grootste moslim land.
Betekend dat de moeder van wilders ook moslim is?
Hmmm ik zeg uitzetten die twee :p
Wilders aan de macht en straks zegt ie dat ie moslim is…
Oohjeeee…….

( dit keer niet de jood maar de marokaan, dat willen we toch allemaal? )

Laten we dan ook gelijk de friezen zelfstandig maken, ze hebben toch al een eigen volkslied.. en praten geen woord nederlands..

……………………..

Reageer
gravatar

En graag zo gauw mogelijk. Het is toch een schande dat Friesland indertijd door het gedraai van de Graaf van Gelre Nederland in gerommeld is met het gevolg dat de twee belangrijkste talen in Friesland nu het Duits en het Hollands zijn. Fryslân frei! Leaver Dea As Slaef!

gravatar

Begrijp het niet maar als de Marokkanen terug moeten, dan zijn nog welkom in Marokko, Maar verwacht dat geen enkel Nedelander als tourist en Nederlanders die in Marokko werken daar ook welkom zijn… Veel export zoals fruit kunnnen we straks niet meer en geen hassan met de tajin kruiden.. Kom op gasten dit gaat te ver

Reageer
gravatar

Juist Goos, het is ook best ver!

België is verreweg genoeg, vindt Wilders ook. En in België hebben ze ook fruit hoor, gewoon bij de Albert Heijn daar.

gravatar

In belgie zegt men dat hij niks weet over het leven , een jongen die altijd in een cocoon geleefd heeft en nu eens buiten mag !!!

gravatar

Kijk, en dat is waar Wilders de mist in is gegaan. Had hij maar gewoon gezegd:
“willen we smurfer of smurfer Marokkanen ?” “smurfer, smurfer smurfer” “Dan gaan we dat smurfen.”
Was er niks aan het handje geweest

gravatar

[…] Racistische kinderen schrikken van interview Rutte | De Speld Ik weet hier nooit zeker of er gedold wordt of serieus gedaan wordt. Meestal is het andersom dan ik denk. En ik denk bijna altijd dat er gedold wordt. Voor de zekerheid de bron dus. Register To Reply […]

Reageer
gravatar

Het is best zielig voor die arme Mustafa. Ik had hem toch wat meer aandacht gegund Zitten we hier pas op reactie 26. Triest!

@Jeettje: Zullen we een petitie voor ‘m beginnen?

Reageer
gravatar

Tomas, helaas betreur ik je mening.

SOORT ZOEKT SOORT OP. Dat krijg je met mensen die een medemens niet kan accepteren, dan sluit je idd alle deuren en blijft het bij vriendschap met dieren. Ook een optie, die eten poepen pissen wanneer je wilt. Dat noemen ze dan geen dierenmishandeling.

ACH als deze mensen met zijn allen in een varkenstal gaan zitten en daar happy van worden, dan voelen ze zich volgens mij pas echt thuis.
🙂 want dieren kan je vertrouwen en mensen niet toch.

gravatar

Yorgo, de naam is Trendvolger, aangenaam.

De hond is kerngezond, en zoekt bij voorkeur andere soorten op; een echte kruizenruiker! Op mensen is ‘ie niet zo dol, en blaft ze het liefst de straat uit, dan de wijk uit en vervolgens het land uit.

Wat zijn eten betreft is ‘ie nogal kieskeurig. Er moet geen paard inzitten zeg maar; de lasagne van de Appie laat ‘ie bijvoorbeeld staan. De boodschapjes doe ik voor ‘m dan ook bij voorkeur bij de Keurbutcher.

Ondanks een gedegen opvoeding plast en poept hij wanneer en waar hij wil, bij voorkeur bij de buren voor de deur op nummer 122. De hond wegdoen is geen optie, iedereen is weg van hem, behalve die op nummer 122.

Trouwens, de belastingdienst is ook blij met ‘m, ieder jaar wordt de aanslag keurig overgemaakt. Er zijn er, die dat niet doen; welk een schande, wat jij?

gravatar

Ja jee Trendvolger: een petitie …. een petitie … dat is nu gelijk ook weer zo’n zwaar middel.
Waarschijnlijk slaat Mustafa een klas over wegens hogere intelligentie en blijft Ricardo nog een jaartje in dezelfde groep zitten, en dan lost het probleem zich zelf op, toch?

gravatar

Dat het satirisch bedoeld is maakt het niet een minder vervelend moralistisch zeurverhaal, zoals zo ongeveer alles hier op de speld trouwens

Reageer
gravatar

En jij houdt van moralistische zeurverhalen, Jan? Welkom bij de speldlezers.

gravatar

Nee maar ik zie die troep steeds op mijn facebook voorbij komen dus ik dacht kom, laat ik de quasi satirische moraalridders vereniging van de speld is even wat tegengas geven.

gravatar

Nee Lekkersnel, dat is iets voor oppervlakkige mensen die lekker snel een meninkje zonder diepgang willen hebben om ‘mee te kunnen praten’.
Waarover boeit niet, weten waarover je het hebt is niet nodig: je roept gewoon wat ‘ze’ allemaal roepen en je hoort erbij.

En je opmerking over ‘gewone mensen’ is een belediging: alsof ‘gewone mensen’, waarvan ik er overigens ook een ben, niet helder gezonde denkbeelden uit kunnen dragen in het dagelijks leven.

gravatar

Eens Jeettje, eens, jeetje! De vraag is… Vanaf welk kennisniveau is iem and in jou ogen een volwaardige discussiepartner…. Per definitie zal ieder een stuk kennis ontberen, helaas helaas bepaald waarschijnijk dat stuk kennis gebrek onze mening en niet zozeer dat wat we wel menen te begrijpen…. Den k dat het een slecht idee is om mensen maar te ‘ labelen’ en hen een ‘spraakverbod’ opleggen….. Kortom: gooihet er aub allemaal uit beste mensen.

gravatar

Beste redactie,

Het zal u inmiddels niet ontgaan zijn, dat de Speld genadeloze kritiek heeft gekregen van Facebook gebruiker Jan. De Speld zou onder andere een te moralistische ondertoon hebben, aldus Jan. Ik hoop dat u deze raad ter harte neemt en hier in het vervolg rekening mee houdt bij het schrijven van nieuwe artikelen. Uw mening telt, Jan. Juist nu.

Ook een verzoek aan de Facebook vrienden van Jan. Wilt u alstublieft zo vriendelijk zijn om berichten van de Speld niet meer te delen op Facebook? Hiermee voorkomt u dat Jan nodeloos geconfronteerd wordt met humor waar hij niet om kan lachen. Samen kunnen we dit probleem oplossen! Dank u wel.

gravatar

Dat je het even weet schele nelis, En voor die gorilla: Misschien dat in plaats van bij 750 miljoen wereldwijde facebook gebruikers, het probleem nog wel is bij jou zou kunnen liggen.

gravatar

Jan, dat je een facebookaccount hebt maakt je commentaar niet leuker of grappiger. Dat kan beter.

Speciaal voor jou de volgende snelcursus, kan je op facebook blijven.
Samen met je 750 miljoen vrienden, gezellig!

http://www.humo.be/fotospecials/280576/blunderen-op-facebook-doe-je-zo-fotospecial

Geen facebookaccount hebben is inderdaad volgens velen heel vreemd, verdacht zelfs!

Pas werd ik nog gewaarschuwd in een krantenartikel voor Vreemde Mannen/Vrouwen die je Zomaar Ergens ontmoet; hoe weet je wie of wat je voor je hebt?
Welke rode vlaggen kun je simpelweg niet negeren; wat denk jij Jan?
(zelf dacht ik aan trouwringen, kinderstoeltjes achterin de auto, plakplaatjes voor kleuters in de auto, kortom oldskool getrouwde meneren M/V die zeggen dat ze van plan zijn om ooit misschien te gaan scheiden, als de kinderen groot zijn jwt..)

Vergeet het Jan!
Het alarm dient af te gaan bij iemand die weliswaar een facebookaccount heeft, niks aan de hand zou je denken maarrrr: minder dan 50 FBvrienden, dat is kennelijk hele foute boel.

Dan dien je te rennen voor je leven, dat kan geen zuivere koffie zijn! Iemand die zegt geen account te hebben liegt.. heeft van alles te verbergen en deugd gewoon niet.
Wel een account en minder dan 50 vrienden die willen weten wat je gisteravond op tv hebt gezien, wat je gegeten hebt en liken dat je opa overleden is?
Luister naar je gutfeeling en ga, zonder om te kijken.

Maar Jan, ik feesboek niet, het kan niemand schelen wat ik gisteren gegeten heb en toch deug ik wel, echt.

gravatar

Raar verhaal dit Annie, snap niet helemaal waar je het over hebt ook. Wou alleen even tegen die gorilla zeggen dat het feit dat ik een fb account heb, me nog niet minder dan hem maakt ofzo.

gravatar

Beste Jan, You Proud Facebookaccountowner, dat je het verhaal van Annie niet begrijpt onderschrijft mijn stelling: Facebookers hebben gewoonweg het geduld niet méér alinea’s te lezen dan een oneliner, laat staan begrijpen. Al helemaal niet om ergens dieper over na te denken.
Dat er 750 miljoen wereldwijde ADHD’ers een account hebben zegt me niks en ben ik niet verantwoordelijk voor.

Het maakt je niet minder, maar makkelijker te traceren als iemand die … ehhh … wat slordiger denkt.
Oh eh, die gorilla heeft een naam: Jeettje. In je haast zeker overheen gelezen?
Of zo?

Toch wel grappig dat je je zo aangevallen voelt als Facebook gebruiker: zeker ergens een knagend gevoel dat er iets niet klopt? En hoe bevalt dat nou: zo’n arrogante onsympathieke pias als Zuckerberg nóg rijker te maken dan hij al is? Hij verkoopt alle gegevens van jou die hij maar verzamelen kan en jij krijgt er niks voor. Beetje onhandig, toch? Zeg maar een beetje dom, niet?

gravatar

Ach Jeettje, ik was al bang dat de cursus geen nieuwe inzichten zou verschaffen..

Het aantal reacties valt tot nog toe reuze mee; de oorzaken zijn m.i. mooi weer, opvallend weinig: ‘welkom op de Speld’ en ‘1 april’ ook, dat scheelt al enorm.
De reacties díe er staan zijn niet mis, heel divers ook!

Jan, kijk nou toch eens naar de Faceboekfilmversie, de film is echt beter dan het boek.
De film heet – verwarrend genoeg – The Social Network.
Kijken hoor, echt vet grappig en nog leerzaam ook!

gravatar

Annie, Jeettje, toch is het amper verhuld dat er wat superieuriteits (is dat een woord, zo niet, dan toch) gevoelens bij de dames aanwezig zijn. Ik weet, een taboe om hardop door jullie uitgesproken te worden, maar de kleinerende toon is onmiskenbaar…. Laten we zeggen…. Sommigen zijn gewoon ‘gelijker’ dan anderen of niet dan? 😉

gravatar

@Lekkersnel: Dames? Meervoud? Hihi..

Maar je hebt gelijk, ik ben een snob zonder facebook en wens dat ook te blijven. Ik spaar nog steeds geen airmiles en zegeltjes, hoe vreemd het ook moge klinken voor sommigen.
Zelfs geen klantenkaart bij de supermarkt om de hoek! Terwijl je daar toch een fraai servies mee kan verdienen.

Jeettje heeft al uit de doeken gedaan waarom v.w.b. faceboek, niks aan toe te voegen.
Ik ben wél lid van het bel-me-niet register, toch nog lid van een grote club mensen die elkaar nooit ontmoet hebben en dat waarschijnlijk ook nooit gaan doen.

Maar faceboeken: nee, echt, de film is meer dan voldoende en al kan ik er 30 proefpakketjes anti-rimpelcreme voor krijgen: ik verdom het om te gaan facebooken. Sorry.

Wel wil ik best verklappen dat ik vanavond een spaanse tortilla heb gemaakt, en salade. O ja stokbrood, ook nog.
Betekent niet dat ik me superieur voel, wel volgevreten.

Verder hou ik stellig staande dat ik een deugend mens ben tot het tegendeel bewezen is.

gravatar

Inkoppertje, maar daarom niet minder hilarisch.

Fleur Agema die het geruststellen van een meisje op het jeugdjournaal “demonisatie” noemt, je bedenkt het niet. Het nieuws is even absurd als de Speld vandaag.

Reageer
gravatar

Het is op zich al vreemd dat Fleur Agema nog langer serieus genomen wordt. Dat mens is onderhand een parodie op zichzelf aan het worden.

gravatar

Volgens, mij zijn alle mensen (animals) die willen dat Mustafa weg moet. Werkloos van hier naar tokio, wanhopig omdat ze niets hebben kunnen bereiken in het leven en moeten ze buitenlanders de schuld geven vanwege het feit dat het zo slecht met ze gaat.

Misschien moeten jullie weg, want in dit land leven slimme ontwikkelde ruim denkende mensen. Alle reacties zijn kwaadaardig en kort door de bocht.

Ga omscholen en vind werk. Stelletje loozerssssssss.
Zielig dat zijn jullie, een ander de schuld geven omdat je, je eigen leven verziekt hebt.

Ga vooral zo door, dan benutten wij de kanzen wel.

Maken jullie je maar lekker druk om de allochtonen, want er zijn echt geen belangrijkere issue’s op de aardbol.

Stelletje imbecielen, jullie houden meer van een hond dan van een mens.
Dat zegt genoeg. Als je vader doodgaat laat je geen traan en als het om je hond gaat krijg je een hartaanval.

gravatar

Daar heb je gelijk aan Yorgo, hoe beter ik de mensen leer kennen, hoe meer ik van dieren ga houden. Maar een hartaanval krijgen van een dode hond is overdreven hoor.

gravatar

Volgens mij zijn jullie juist de hyena’s die ons koninkrijk binnen komen omdat je in je eigen land verrekt van de honger en vervolgens onze blond gemaande koning willen vermoorden om vervolgens alles op te kunnen vreten totdat er een kaalgeslagen land achterblijft en jullie verder trekken naar de volgende oase.

gravatar

huh:
Het interview met premier Rutte bij het Jeugdjournaal heeft voor geschokte reacties gezorgd bij racistische kinderen.

Racistische kinderen??????

Sinds wanneer zijn de kinderen die geschokte reacties tonen, racistisch??

Reageer
gravatar

dat een jongetje van 8 al zulke dingen denkt, ik heb daar geen woorden voor en als ouder moet je je schamen! er is niks mis met marokkaanse jongeren alleen een paar van die straatjochies , jullie maken van een mug een olifant en die wilders mag van mij het land uit , slappe gelul van hem, jij wilt hen weg? ga lekker zelf weg joh doooei, groeten van alle marokkanen , de meelevende nederlanders, en als je het eens bent met wilders, ga toch lekker met hem het land uit, onzin-zaaiers, het liefst had ik jullie een voor een verrot gescholden, maar dat moment komt nog wel en dan gaan jullie zien dat spijt te laat is.

Reageer
gravatar

Nou nou nou, dat is wel erg kort door de bocht deze reactie. Ik zal hem eens ontleden.

Je schrijft dat je er geen woorden voor hebt, maar ik ben toch niet blind? Wat lees ik nou dan?

En hoezo moet je je als ouder schamen? Ik ben ook ouder dan mijn buurjongen en ik schaam me daar helemaal niet voor.

Ik lees dat er volgens jou niks aan de hand is met Marokkaanse jongeren. Hoe weet je dat? Ik heb nog nooit een onderzoek gezien naar alle Marokkaanse jongeren. Hou me ten goede, misschien IS er inderdaad niks aan de hand met alle Marokkaanse jongeren, maar STEL dat er nou WEL iets mis mee is? Wat dan? Nou? Nounounenounounou? Ja, daar had je nog niet over nagedacht he?

Van muggen olifanten maken is een hele goeie oplossing voor het wereldvoedselprobleem.

De penis van Wilders interesseert me hoegenaamd niks.

En als iedereen die het met Wilders eens is het land uitgaat, hoe wil je ze dan een voor een verrot schelden? Wordt een dure grap om overal heen te reizen.

En je SHIFT toets doet het ook niet.

gravatar

Zoals wij thuis zeggen: Wollah! Die kk Ricardo is gewoon een kk watje. Ik neuk se kk moeder. Tfoe rasiest.

Ofwel: deksels, het incasseringsvermogen van mijn gewaardeerde klasgenoot Ricardo is voor verbetering vatbaar, mij dunkt. In een goed gesprek met zijn moeder ben ik gaarne bereid om deze observatie nader toe te lichten, temeer daar ik zekere xenofobe tendensen bij Ricardo meen te bespeuren.

Reageer
gravatar

…Maar laten we niet vergeten dat onze geliefde Ricardo (had zelf liever over Kees gesproken) wel jarenlang gesar en respectloos getreiter van Mustafa heeft moeten ondergaan, omdat zijn pvda juf dat allemaal maar moest vinden kunnen, zoals Mustafa ook al zijn lieve moedertje er van jongs af aan onder heeft…..

gravatar

De vraag is of we meer of minder meerderheden willen hebben die Wilders weg willen hebben.

Minder? Okee, gaan we regelen. Opzouten Jos.

gravatar

Hoe kan een Kind van 8 jaar nou bang en zoveel haat hebben jegens Marokkanen. Die kinderen horen te spelen met elkaar. Dat kind wordt racistisch opgevoed. Niemand wordt geboren als een racist.

Reageer
gravatar

Beste Yousef,

Ik neem aan dat je nieuw bent op deze site? Zo ja, dan verwijs ik je graag naar deze pagina bij de site: http://www.speld.nl/disclaimer/
Hier staat letterlijk: “De artikelen die geplaatst worden op deze website zijn persiflerend, satirisch of parodiërend van aard. Ze geven slechts de visie of mening weer van de redactie van De Speld.”
Het gaat nog even verder, maar het bevat wel de essentie van de site. Het is dus geen echt nieuws…
Andere recente Wilders-artikelen hierrr:
http://www.speld.nl/2014/03/21/pvv-wilders-bij-veroordeling-terug-naar-indonesie/
en
http://www.speld.nl/2014/03/24/albert-heijn-komt-met-wuppies-tegen-wilders/

veel plezier!

gravatar

….best wel racistisch om voor Yousef te menen moeten uitspellen hoe deze site werkt…. Denk dattie gewoon net als de ‘normalen’ gewoon een beetje zit te stangen 🙂

gravatar

Klopt Yousef, dat zouden ze; moeten spelen, buiten de satire om. Vroeger gingen oerblanke schoolkindertjes met elkaar op de vuist omdat de ene groep Katholiek was en de andere groep Christelijk: kregen ze van thuis mee: die anderen deugen niet.

Ook had je toen al bendes die mekaar met fietskettingen te lijf gingen: de ene buurt tegen de andere: West Side Story was echt niet alleen een Amerikaans fenomeen.

Gelukkig kwamen toen Indonesiërs/Ambonezen naar Nederland gevlucht vanwege de onafhankelijkheid van Indonesië, en hadden de bendes een nieuwe vijand: die Indo’s werden Blauwen genoemd, en die deugden natuurlijk helemááál niet, raar kleurtje hadden ze ook. En ze stonken. Naar knoflook. Reden om er op los te gaan, toch?

Daarna Antillianen, Spanjaarden en Turken: ze deugden allemaal niet, want alleen blanke Nederlanders deugen, hoe crimineel ook.
Als ze op vakantie gaat merken de meeste Nederlanders niet eens dat de rest van de wereld daar wel eens moeite mee heeft …..

Tot zover de geschiedenisles van Jeettje, kinders: nu tandjes poetsen (als ze er niet uitgemept zijn) en lekker naar dromenland.

gravatar

Yousef, ze is zo angstig geworden nadat zij door een derde generatie Marokkaantje is aangerand en toen een tweeling heeft gekregen.

gravatar

Goh, dr Kildare,: hoe kan het dan toch dat die tweeling sprekend op Ome Henk lijkt?
Misbruik en verkrachting komt het meest voor in familieverband: zou dát de oplossing zijn? Misschien is tante Ingrid daarom zo boos?

gravatar

Een participatiemaatschappij Has! En daar moeten we allemaal aan mee doen, jij ook!

gravatar

Het zusje van Mustafa mocht al niet meer naar school van papa en mama en de Imam. Geert gaat echt een stap te ver om dit ook voor Mustafa zelf te willen. Schande, hij is zelf zeker ook niet naar school geweest?

Reageer
gravatar

Nou en? Alsof Geert Wilders WEL naar school mag! En ALS hij al naar school zou mogen, zul je net zien: gaat die Mustafa Geert ook pesten. Kan Geert niet gewoon regelen dat er minder scholen in Den Haag komen? Uit onafhankelijk onderzoek is immers gebleken dat vrijwel alle criminele kinderen op school zitten of toch tenminste op school gezeten hebben. Het moet wel heel raar zijn als DAAR geen verband tussen zit!

gravatar

Daar zit wat in Bus!

Geopteerd wordt het oprichten van een Geert Wilders College. Een scholengemeenschap met een hek er omheen zeg maar. Namen worden nummers, en men is in één klap van het gezeik af.

Zelfs de rekenlessen worden weer leuk, vooral bij een foute uitkomst van het vraagstuk. De leerlingen corrigeren daardoor zichzelf; derhalve zal dus niemand in de marge ronddolen in de klas, aula en op het Geert Wildersplein in de pauze.

gravatar

En alsof een 8jarige weet wat een rechtsstaat is en dat zo uit,dat kind word wss goed te grazen genomen door dat marrokaanse jochie en al had die blank geweest, zwart of geel had die ooknietmeer naast hem willen zitten

Reageer
gravatar

Als je even je handje op tafel legt laat ik het zien..

gravatar

dat vind ik heel goed, dat zijn nl zeker niet de blanke kinderen.
mijn eigen ervaring is dat de grootste racisten een buiten nederlandse afkomst hebben. zeker als ze jonger zijn. de blanken zeggen het pas nadat hen iets aangedaan is, de allochtoon gebruikt het voordat ze hen iets aandoen/zonder geldige reden/gewoon omdat ze het willen/ of omdat ze hen uitlokken iets racistisch terug te zeggen zodat ze erop los kunnen rammen (het liefst met een hele groep tegen 1 blanke).
en zodra ze het niet eens zijn in een normale discussie, of bij de gemeente als ze ergens geen recht op hebben zoals wij, voelen zij zich gediscrimineerd en zeggen dat hardop.
dan zijn de schijterige nederlanders weer zo bang dat ze door dat ene woordje toch alles voor elkaar krijgen.

gravatar

Dan gaan wij dat regelen minder politici en geen wachtgeld! Dat is pas bezuinigen!

gravatar

Daar maak je geen grappen over! De katholieke jeugd gaat zich na veel publiciteit veilig voelen! Nu worden ze bang door geert en mark! Willen wij meer of minder politici?

Reageer
gravatar

Het is toch een beetje loos geleuter van die Wilders. Als Mustafa wat ouder is gaat ´ie vanzelf de klas uit.

Reageer
gravatar

janmaat als je opgelet had weet je dat zwemles op scholen is afgelast en wat betreft het zwembadrand moet je toch eens je eigen strond uit je ogen halen want dat is wat je ziet

gravatar

Zoals het een racistisch kindje betaamt, ziet ie het verschil niet tussen beige en beige. Mustafa is namelijk helemaal niet Marokkaans maar hartstikke Turks. Weten zij veel.

Reageer
gravatar

Een slap aftreksel van een converse foute grap. Volgens de statistieken is 8 % van de Blank Haagse bevolking en over het geheel gemeten nog geen 23 % van de Nederlandse bevolking er voor om Geert Wilders in een pot stront te stoppen en naar België te schoppen. Dat is kwalijk, want Wilders komt uit Xenolimbië en dat is een provincie (geweest) van België. Ik pleit ervoor om Xenolimbië af te weken van Nederland en via de Van Rey route in de maag van Di Rupo te splitsen. Dan heeft die twee clubjes in toom te houden: De Partij Wilders en de Partij deWinter… Dus de Krim-inalisering van Limbabwe aka Xenolimbië dient terstond in gang gezet te worden. Putin waar ben je als Nederland je nodig heeft?

Reageer
gravatar

Over xenofobie gesproken – dat wat buiten de Randstad valt kennen jullie niet. Lek mich de zök! Doe bis noe zelf bezig met gans Limburg euver unne kam te sjaere, dus doe bis met precies ‘t zelfde bezig es Wilders auch duit. Neet alle Limburgers sjtumme väör Wilders hè, dink dao mer es aan. Bäöklip.

gravatar

Tsja Trotselimburger iedere Xenolimbiaan die PWilders stemt is er één teveel dus scheren we alles over een zakkammetje en bonjouren de Limbabwianen, de Grutte Pierders uit Noord Nederland en heel veel provinciaals tuig van de richel richting België dat toch geen land is dus geen kwaad kan in het Europa van Putin. Lekker rustig zal dat wezen zo zonder het xenotoerisme van Zeurense en co.

gravatar

Beste Ricardo, ik ben de vader van Hessel-Jan, en ik weet nu uit ervaring dat we er in Nederland altijd wel uitkomen. Mijn zoon zit op een zwartwitte school, en op verzoek van een grote groep moslim-ouders was bij ons op school gescheiden gymnastiek voor jongens en meisjes ingevoerd. Ja, heel stom en tegen regel 1 van de grondwet, maar het kwam er toch! Daarna heb ik een grote groep PVV-ouders bij elkaar gebracht en die hebben gescheiden gymnastiek voor moslims en gewone mensen erdoor gekregen. Eind goed, al goed, toch?

Reageer
gravatar

Gut, dat herinnert mij … ik heb ook nooit gymnastiek met meisjes gekregen, vroeger, op de Lagere School.
Nu zat ik op een jongensschool, dat verklaart wel iets, maar de meisjesschool gebruikte hetzelfde lokaal, dus, eh … .
Zwemmen idem dito, pas op korfbal kwam ik erachter dat meisjes die dingen ook konden doen en ook deden, maar ook hier waren de douches en kleedkamers gescheiden; ja, het was een periode van afzien!
Oh ja, ik zat op een neutrale school, dus de katholieke en christelijke kindertjes mochten niet met ons spelen, goh … oude tijden herleven.

gravatar

Meneer Zomerkut. U heeft het dus voor elkaar gekregen om gescheiden gymnastiek voor moslims en ‘gewone’ mensen te houden. Ik begrijp u echter niet goed. Bedoelt u niet gymnastiek voor moslims (bv. buiten op een oude paardenrenbaan) en ménsen (in een gymzaaltje aan de touwen, het klimrek en de ringen, en zo – lekker moslimpje spelen).

gravatar

Waarschijnlijk wel beste Jeettje,

Ook ik ben enorm geschrokken van die Rutte. Die man zou gewoon weg moeten. Eens kijken of Wilders dat kan regelen.

Teller loopt…

gravatar

Jeettje, ten eerste: gefeliciteerd met het behalen van de eerste plaats!
Enneh.. wie weet 300!?!
Met hulp van feesboek zijn 300 reacties m.i. wel haalbare kaart, we gaan het zien.

Dat gezegd hebbende:
Een béétje jammer dat het uitgerekend dit onderwerp betreft. Ik las het artikel ook met stijgende verontwaardiging, zijn ze nou helemaal gek geworden in Den Haag. Of is dit een misselijke grap dat zou ziek zijn.daar maak je toch geen grappen over (zonder spatie, punt of hoofdletter zoals het heurt!)

gravatar

Yep, Annie, ik voel met je mee: het zijn tropenjaren voor jou nu in Den Haag.

Snif, ik mis Zoishettoevalligooknogeenseenkeer en Koot&Bie, over grappen gesproken. Wat moet er van ons worden?

gravatar

Jeettje, in de tijd die ik nodig had om een tosti op te eten en een sterke kop koffie te drinken al 58 reacties, dat gaat lekker!
Inderdaad, Den Haag is veel zwaarder getroffen dan de rest van het land met als uitzondering op die regel Almere.

Tijd om even bij te lezen met een paar pakken wijn onder handbereik.

Geen idee waar dit allemaal weer naartoe gaat, waarheen waarvoor..
Ik ben benieuwd of er al mensen zijn die roepen dat die kinderen niet racistisch geboren zijn.

En ik wil morgenmiddag Swiebertje, Rikkie en Slingertje op tv! Dat meen ik.
je kenniet overal grappeover make

gravatar

Hou toch eens op met die hetze tegen de PVV, of adopteer anders zelf een kamertje allochtonen! En neem een overlastgevend Marokkaans jochie voor in de tuin. Kan ie gelijk je schuurtje van een definitieve schoonmaak voorzien (en als je toevallig een geit hebt krijgt die ook een beurt ).

gravatar

Bedankt voor deze self fulfilling prophecy jeetje.
Door dit te stellen heb je de uitkomst al gegarandeerd.
Jij bent er dus zelf direct verantwoordelijk voor.
Echt een apenstreek van je.

gravatar

Hela hola hallo, meneer Anker: ik ben niet begonnen met een Geertwin. De voorspelling is gewoon gebaseerd op een ervaringsfeit: spreek het G-woord en je krijgt een tsunami van boze kneuzen aan de lijn.