OMG: komt er nou een nieuw non-proliferatieverdrag?!

Blijven ademen

ONWIJS GOED NIEUWS? Of niet? Is er bij de NSS-top nou een nieuw non-proliferatieverdrag gesloten? Blijven ademen. WOW, geen paniek!

Deze week kwamen alle wereldleiders samen in Den Haag en dat was glim and glam. De briljante speeches en fotomomenten. Good times. Maar is er nou een nieuw non-proliferatieverdrag? NEE, er zijn geruchten dat er een aantal afspraken gemaakt is over de vermindering van nucleair afval. Maar dat er sprake zou zijn van een echt nieuw verdrag berust slechts op vage roddels. WTF! Niet zo toppie dus.

Hebben ze echt alleen maar zitten chillen dan? Nee want ze zorgen er wel voor dat er minder kans is op een vuile bom die in handen komt van terroristen. Betere internationale samenwerking enzo. En veel landen gaan de IAEA-richtlijnen verwerken in hun nationale wetten en regels. WEIRD!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

OMG echt vet ongehoord! Toen ik hoorde dat er niet gepraat werd over ontwapening was ik echt zo van WTF vriend. Maar ja, wat doe je er aan? Homies 4 life.

Reageer
gravatar

Dat hele prolifereren van die nonnen is ook nooit goed van de grond gekomen. Nonnen luisteren blijkbaar beter naar de paus dan naar een stelletje wereldleiders. En de paus zegt: geen sex, maar dan wel zonder condoom. Hoe wil je dan massa’s kleine nonnetjes gaan kweken? Enten ofzo?

Reageer
gravatar

Nee hoor er komt geen non-proliferatie verdrag, geen echte, de tijdbom tikt nog steeds en overmorgen gaan we allemaal naar de kloten. Is er nog yoghurt.

Reageer
gravatar

Geen wonder ik werd niet toegelaten in het klooster een z.g. non-non. Intussen benik klaar voor het verpleeghus ook weer een non! Intussen wordt er voor miljoenen vergaderd over een non profileratie verdrag! Ik vind het jammer dat obama niet gezelligbij mij is langs gkomen voor de gezelligheid!

gravatar

Gut, je kunt wel merken dat die Rutte wat Engels-amerikaanse woordjes heeft opgestoken: klaar voor Lowlands! Hoewel Pukkelpop misschien beter is.

Maar het idee om terroristen een schone bom te geven: briljant! Scheelt weer in de opruimkosten.

Reageer
gravatar

Dat brengt me op een idee beste Jeettje,

Naast Tuinwilders een Rutte Pukkelpop. Dat wordt nog gezellig druk tussen de kabouters met een schone luier en een hengeltje in de hoek van het tuintje!

gravatar

Het blijkt dus weer een nucleair topje van een of andere ijsberg te zijn!

In twee dagen is men wederom overeengekomen dat het verdrag, wat op 1 juli 1968 door de Ieren is opgesteld, nog steeds wordt onderschreven. En Obama? Die vond het vooral gezellig in Den Haag. En die veer kan Jojo Van Aartsen maar mooi eens ergens insteken, op een plaats naar keuze. Gezellig!

Reageer
gravatar

Beste Trendvolger:
Die ijsberg heeft B.O. dan nét zo scherp gezien als de bemanning on duty in de nacht dat de Titanic destijds zonk..
Die zag helemaal niks aankomen, of pas op het laatste nippertje.
Te laat iig, gezien de afloop van de encouter Titanic/ijsberg, maar dat terzijde, das een ander verhaal.

Zoals we hier wel een beetje verwacht hadden wilde hij iets doen wat thuis niet mag van zijn healthy-biologischgeteeldespinazie-smoothiesshakende Michelle.
Hij zou iets lekker geks gaan doen, iets spontaans vooral!!
(journalist Willem Post, de Posthoorn 17-3-’14)

Hij verwachtte zelf dat Obama geen nee zou zeggen tegen een discrete stop bij een hamburger drive-in waar hij van zijn vrouw niet mag komen; mis!! Die auto was te groot voor de McDrive. Balen.

Hij is wel maandagochtend bij een coffieshop in het centrum van Den Haag (met rookhok) gesignaleerd.
T-shirt aan met opdruk: ‘I am not Barack Obama; stop staring at me’ wat wonderwel goed werkte, hij besloot een Nederlandse specialité tot zich te nemen.
Nederwiet, what else..

Maar net als vele touristen vóór hem heeft hij daar misschien toch een beetje zijn tanden op gebroken; dat spul is écht sterk tegenwoordig.

Ook hij zal het TCH-gehalte danig hebben onderschat, dinsdag toen hij vertrok stond hij nog aan iedereen de groeten te doen als was hij te gast in een radiospelletje… Vreselijk.

“Het was gezellig!! Really gezellig, volgende keer bij mij?
Enneh ook sorry aan álle lieve, fijne gezellige mensen die door/voor mij in de file hebben gestaan, ook aan de lieve, lieve mensen van de organisatie, degenen die de broodjes smeerden, de handdoekenboer, Frau Antje, all of you.. so gezellig!”

Er kwam geen eind aan. Vraag me niet hoe maar ze hebben hem in zijn toestel gekregen, wel stond hij erop om nog even te lachen en te zwaaien naar al zijn nieuwe beste vrienden voor de deur van het toestel achter hem sloot.

Het gerucht gaat dat hij de hele weg naar Brussel geslapen heeft, moe maar tevreden. Als Michelle maar niets doorheeft… ze vergaten vaak een beetje waar het ook alweer over ging maar toch: het was – overall – gezellig!

gravatar

Jazeker Annie,

Een tweedaagse Haagse trip, een ware belevenis! Gezelligheid, lachen gieren brullen, kortom: Den Haag Hasjit!

Na het nuttigen van het Nederlandse exportproduct bij uitstek, en snel een kingsize Twix voor Niks, aangeboden door de Haagse bevolking, naar binnen gewerkt te hebben, al chillend naar het Gemeentemuseum. Jojo stond de stoet buiten al enige tijd op te wachten.

Afijn, even een snelle blik op Victory Boogie Woogie, niet te lang, anders wordt je er wat draaierig van, werd nogmaals benadrukt dat het toch vooral gezellig is in Den haag. Van Mondriaan had ‘ie nog nooit gehoord.

Van Rompuy wel. Op naar Brussel dus. Mij is vooralsnog onbekend of Air Force One enige hoogte heeft kunnen bereiken op dat kleine stukje, Barack was in ieder geval in hogere strastosferen. Denkend aan zijn nieuwe vriend Mark (what’s is name?), moe en voldaan indommelend.

Kijk Annie, dát is pas een fraai staaltje Holland Promotie; dankzij Den Haag en haar gastvrijheid is er echt wat bereikt, Gezellig!