Albert Heijn komt met wuppies tegen Wilders

'We kunnen niet langer zwijgen'

Albert Heijn komt volgende week met een spaaractie tegen de uitspraken van Geert Wilders. Bij aankoop van 10 euro aan boodschappen krijgen klanten een anti-Wilderswuppie.

Volgens AH-woordvoerder Herman Springveld is de actie bedoeld om een lucratief statement te maken: “Als supermarktketen houden we ons eigenlijk niet bezig met politiek, maar ook als grootgrutter komt er een moment dat je niet langer kunt zwijgen. Op deze manier laten we op een ludieke wijze weten dat racisme het nooit mag winnen van verdraagzaamheid en commercie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

wat een onzin zeg van Albert Heijn wilders heb gewoon gelijk nou als ik zo wuppie krijg gooi ik het door de winkel heen

Reageer
gravatar

Blijf me verbazen dat er nog steeds Wilders fans op deze pagina komen en niet door hebben dat het een grap is.. droevig..

gravatar

Een van de beste 1 april moppen van dit jaar en zo te lezen trappen de meeste PVV ers er met open ogen in .hoe dom kun je zijn

Reageer
gravatar

Lees de reacties hierboven van de mensen die het weten Mieke, de Speld doet nooit aan 1 april.

gravatar

Als ze er 1 hebben van mevr. Hamer die 1 Pool per vierkante meters wil er ook bij doet en van meneer Pechtold die Marokkanen op een onbewoond eiland in een werkkamp wil zetten en meneer Samson die zegt dat we ze allemaal een klap voor hun kop mogen geven er ook bij doen. Dan kom ik graag bij AH.

Reageer
gravatar

Hoe lang?

gravatar

Heb het even opgezocht. In Marokko is de gemiddelde levensverwachting tussen de 70-75 jaar. In Nederland is dat rond de 80 jaar. Het leven van een Marokkaan is dus niet zo lang als u suggereert.

gravatar

Jo, Koningsdag! Ik kijk er naar uit!

gravatar

Wat is dat nou steeds, dat gezeik over 1-aprilgrap? De Speld is een serieus medium, een van de zeer weinige serieuze zelfs. Die doet nooit aan 1-aprilgrappen, dat vinden ze daar verspilling van tijd of zo. Dat laten ze over aan minder serieuze media.

Reageer
gravatar

Even “serieus” denkt dat stemvee dat nu door de burgemeester van Nijmegen (2 scooterrijders, vers van hun drukke overvalwerkzaamheden, 1 zebrapad kent u die nog?) naar het politiebureau begeleid wordt (de schofterige uberpopulist!!!) nu echt dat Wilders in een zwart-wit gestreept gevangenispakje 10 jaar op water en brood gaat? Die heeft echt wel zijn inlichtingen ingewonnen hoeveel voorwaardelijke straf of welke geldboete hij krijgt bij veroordeling. En hoeveel geld heeft het proberen Mohamed Rabaeaeea uit de vergetelheid te trekken dan gekost??

Reageer
gravatar

Lijkt me wel apart: zit je in de cel met vier bewakers om je heen die steeds zenuwachtig aan hun oortje plukken en rondkijken. -0_
Je bent nu wel een getuige à charge, ik neem aan dat je dat begrijpt.

gravatar

Gelet op het feit, dat de gemiddelde PVV boos, geagiteerd en zonder verdere diepgaande inhoud op deze toch vrij ludieke – 1 aprilgrap reageert, zegt genoeg hoe dom, incompetent en laf de gemiddelde PVV-stemmer ingesteld is. Zij zien niet dat het om een grap ging, of zien er de humor niet van in en bewijzen hiermee dat de PVV niets meer en niets minder een partij van loze beloftes en gebakken (poep-)lucht is. By-the-way, de 2e kamer wilde vandaag een debat over het gedrag van Wilders van afgelkopen week, maar Wilders gaf zelf aan daar niet aan mee te willen doen. Typisch Wilders, eerst zijn grote scheur open trekken en tegen alles wat ook maar een beetje tegen hem gericht is aangifte lopen doen, maar als hij zelf een keer ter-verantwoording geroepen wordt, dan gaat hij er als een haas vandoor. Maffe Geert – laffe Geert!

Reageer
gravatar

De gemiddelde PVV is de PVV toch? Of veranderen afvalligen iets aan het gemiddelde? Of bent u er zo 1 die zijn zinnen……..

gravatar

“Op deze manier laten we op een ludieke wijze weten dat racisme het nooit mag winnen van verdraagzaamheid en commercie”
Dit is een echt Hollandsche manier van met een probleem omgaan:
De koopman en de dominee gaan weer hand in hand.
Heel mooi Speld!

Reageer
gravatar

Waarom word er.zo gegilt over discriminatie dit en dat…. de gemiddeld gekleurde medemens heeft.toch ook incorrect gedrag, ook nderlanders zitten foute bij en dan mag je zeggen van goh kees die doet toch foute dingen …maar zeg je dit over een gekleurde medenens is dit gelijk DDISCRIMINATIE… onder het mom van angst voor te discrimineren worden mensen ineens zo tolerant dat dit ook niet gezond is…

Reageer
gravatar

Tuurlijk Peg! Kees heb tog best wel ok ze goeie kante! Vin et ok nietd normaal dat ze hem over ze kam scheren. Dat heppie tog nerruges verdient en die gemiddelt gekleurde mens ook niet, tog???!!?&

Voor ik et vergeed, groedjes aan Al, ja toch?

gravatar

Ja Maarten, je bent echt de einige. Effe goed lezen: er staat dat het om een “wuppie” gaat. Een hoax is toch écht wat anders

gravatar

Wie garandeert mij dat dit in werkelijkheid geen PRO-wilders-wuppie is?! Geert Wuppie draagt nl vaak een oranje stropdas, hij is ingelijfd. Het wuppie ziet er onschuldig uit. Dus dat wuppie kan ook doorgaan voor collector’s item. Bovendien zou er een microfoon in verstopt kunnen zitten of andere enge zaken zoals een audio-boodschap van de witte leider als je het wuppie aanraakt.

Toch verbaast het me niet. De voetbalpoppetjes zijn een beetje uitgewerkt. Ook voor haters en boze klantn is het een geschikt wuppie ivm woedekoeling.

Reageer
gravatar

Goh deie wuppen wippen zo van voetbal naar politiek. Misschien een reden om ze aan te melden bij de tweede kamer. Kunnen nog wat leren van wuppen gedraai.

Reageer
gravatar

Oei, da’s niet slim. Dan kom ik niet meer bij AH,

Reageer
gravatar

Hahaha! Ik lach me dood, stelletje domme pvv stemmers. Jullie missen allemaal minstens één hersenhelft. Maar wie weet komt op 1 april ook zwarte piet en neemt jullie allemaal mee naar Spanje, dan wordt het weer leuk in Nederland, stelletje racistische haatzaaiers.

Reageer
gravatar

Dat is helemaal niet om te lachen. Leedvermaak om gehandicapten. Bah.

gravatar

In het volkstuintje beste Jeettje. Het zaaiseizoen is weer begonnen.

gravatar

Wel apart dan dat jij reageert jeettje..
Maar ga nu gauw je bedje in, want het is morgen weer vroeg dag voor je.
Want als jij er al aardig wat uurtjes op hebt zitten, kom ik net uit m’n bedje en ga ik heerlijk naar de visagiste.. ja sorry, dat heb je als je het vrouwtje bent, enne het mannetje hoeft geen boodschappen te doen hoor , want Albert Heijn brengt deze thuis. Heerlijk toch…

gravatar

Miep!
Met je ietwat zwijmelende: ‘Heerlijk toch…’
Dat zég je toch niet als samenwonende/getrouwde vrouw?

Ook ik laat appie weleens een berg boodschappen brengen en weet dus ook wel dat de bezorgers allemaal, zonder uitzondering, jonge brede sportschoolgoden zijn wat bij mij de vraag oproept wat je nou precies zo heerlijk vind..
Het feit dat de boodschappen onderweg zijn óf de bezorgers die de kratjes je keuken in komen dragen?

En wat moet je mannetje daarvan denken als hij op zijn werk de Speld leest terwijl jij nog bij de visagiste in de steigers zit om er op zijn paasbest uit te zien voor de heren bezorgers..

Je bent nu al een beetje door de boodschappenmand gevallen vrees ik; voortaan goed nadenken voor je op Reactie plaatsen drukt meis!

gravatar

Zojuist heeft de AH gereageerd met een aanvullend persbericht.
“Door de vele positieve reactie heeft het management van de AH besloten om de actie uit te breiden. Er wordt gewerkt aan een verzamelalbum met de meest gediscrimineerde rassen van de geschiedenis. De Marokkaanse gemeenschap in NL zal vertegenwoordigd worden door o.a. Ali B. en Tofik Dibi. Zij zijn in goed gezelschap met Anne Frank en Nelson Mandela.”
Zie voor meer informatie http://www.ah.nl/discriminatiealbum2015

Reageer
gravatar

Intussen heeft de concurentie ook niet stil gezeten. Om lekker mee te liften met deze nieuwe trend komt supermarktketen Jumbo in week 15 met de Goeroe Geert Vuvuzela. Bij elke 20 euro aan boodschappen wordt er eentje aan de klant ter beschikking gesteld om zo het Geert-gedachtengoed eens heerlijk door o.a. het filiaal te roeptoeteren. De verwachting is dat voor 22 mei a.s. na een multimediale reclamecampagne heel Nederland minder, minder MINDER! zal scanderen, en massaal bij de keten de spaarkaart voor de Geert Wilders oordopjes zal gaan volplakken.

Reageer
gravatar

Heel aardig idee.

Ik heb er direct tweehonderdduizend besteld bij de fabrikant voor mijn campagne bij de Europese verkiezingen. De theepartij heeft het geld daarvoor al overgemaakt.

Ik zoek overigens nog kandidaten om mijn veelgeprezen doelen te behartigen in Brussel en Straatsburg.

Jij moet voldoen aan de volgende eisen:

– Geen enkel inzicht in politiek, want ik bepaal wat jij moet doen.
– Een rancuneus karakter en humorvrij.
– Het Horst Wessellied kunnen zingen.
– Onvoorwaardelijke trouw en gehoorzaamheid aan mij, jouw absolute leider.
– Tenminste een niveau van 100 dB kunnen halen bij het gezamenlijke minder-minder-roepen.
– Een besproken verleden bezitten strekt tot aanbeveling.

Inkomen en vergoedingen volgens de uitstekende salaris en declaratieschalen van de EU.

Reageer
gravatar

Hé,wat is dit nu voor criminele daad, Geerd ?!
Albert Heijn heeft het alleenrecht op de wuppies, dus zul je eerst voor 200.000 x 10 euro moeten winkelen en bij de kassa afrekenen !

gravatar

Ah, zelfs het gevoel voor humor wordt gemonopoliseerd…

gravatar

Beste Hatsekidee,

Dan gaan we dat regelen.

gravatar

Wat is dit???? Dat MOET een hoax zijn!
In ‘t andere geval, wat ik niet wil hopen, is dit een vorm van opportunisme dat z’n weerga niet kent.
Dit doet me denken aan wat indertijd met Makro gebeurde. Niet dat ik zou verwachten dat dit óók bij AH zou gebeuren, als zij t.o.v. bepaalde bevolkingsgroepen geen standpunt zouden innemen, maar je kunt maar beter de (mogelijke?) rampen voor zijn?
Een ander voorval wat mij hierbij direct te binnenschoot, is dat ooit in reclamespots een jong Marokkaantje meefigureerde. Die is er inmiddels al jaren niet meer. Een goedmakertje, AH?
Rest nog dat ‘t een meer dan goedkope, maar AH-onwaardige goedkope reclamestunt is om meer allochtone inwoners hun filialen in te lokken.
WAT EEN MEER DAN TREURIGE (politieke) AKTIE.
Walgelijk.

Reageer
gravatar

Jabkees; je hebt gelijk v.w.b. een jong Marokaantje dat ooit (meefigureerde? ok, whatever..) meefigureerde in reclamespots.
Ooit, jaren geleden.
Daar weet ik toevallig het fijne van!!

Het is inmiddels een volwassen man geworden, is nu full-time acteur en als je weleens het theater van binnen zou zien zou je weten dat hij niet terugdeinst voor een moppie Shakespeare tegenwoordig.

En nee, niks omgekeerde discriminatie of goedmakertje van AH; de man heeft gewoon talent en werkt hard. Geloof toch niet alles wat ze over moslims of nederlanders met een kleurtje zeggen.

Doet me denken aan die excuusneger die een echte hoofdrol heeft in de spotjes van de Plus, bekend van die dikke van de Plus waar iedereen mee wegloopt terwijl hij toch ook leuke dingen zegt maar daar hoor je niemand over.

Vast een student aan de Toneelschool die wat bijverdiend via een reclamebureau.
Treurig, nee walgelijk die vooroordelen altijd.

Waar komt Jabkees eigenlijk vandaan, de naam klinkt mij Jamaicaans in de oren of vergis ik mij nu deerlijk?

gravatar

Hoi Annie,

Ja, die dikke van de Plus, leuke meid is dat. Zo enig zoals zij de groene vis weet te promoten, die ook nog gevangen blijkt te zijn door d’r collegaatje met het rode/groene/blauwe plukje in het haar. Dat Edgar ze spaart weet bijna niemand, maar wist die kale van de Appie wel even fijntjes te vertellen dat hij deze wuppie al een tijdje in zijn verzameling heeft, maar dan als variant in de vorm van de Balkenendewuppie in een hollandse kleur.

http://tinyurl.com/qh4pl5q

Benieuwd bij welke supermarkt je binnenkort een Alexander Pechtold smiley bij je boodschappen krijgt. Hier bij de plaatselijke snackput is sinds vorige week al wel de Sybrand Bumafrikandel te krijgen. Het loopt vooralsnog niet bepaald storm; je krijgt er geen wuppie bij! Ik zei nog tegen die uitbater: Nederland verdient beter! Begreep ‘ie niet, gek hé?

gravatar

Hey Trendvolger,

Ja, gek! Rare man.

Maar goed, die wuppies laten de gemoederen hoog oplaaien zeg, tijd voor iets nieuws misschien?

Wellicht een aan de klantenkaart en facebookaccount gekoppelde spaaractie waar de klant zelf kan bepalen waar hij voor spaart bijvoorbeeld.
Een bordspel, deurmat of toch liever een dekbed?
Hier een linkje, graag uw mening amice!

http://www.wilderswebwinkel.nl/

Liever sparen dan wuppies cadeau?
Dan gaan we dat regelen.

gravatar

Ha, geweldig An!

Die Tuinwilders lijkt me wel wat. Houdt gelijk het gespuis uit je tuin, als er weer eens en bal invliegt van die etter van hiernaast. Op een balkonnetje gaat ook prima. Weer eens wat anders dan zo’n betonnen Boeddha op de rand.

Die prijspuzzel van Geert is ook helemaal het einde. Een beetje prijzig, het is ten slotte crisis, maar als je die oplost sta je gelijk in het Guinness Book of Records; dát is zelf Moe Wilders nog niet gelukt!

Het bordspelletje laat ik effe vallen; dat is zo’n kleffe variant op Mens (en dan heet ‘ie nog Harry ook!), erger je niet. Zelfs als je wint erger je je nog rot, bah!

Tuinwilders wordt de man.
Staat ‘ie goed hoor, in de hoek, naast Gipse Haagsche Harry (heet ook Harry). Kijken wie van de twee de ander onder de zoden lult, en die heeft dan gewonnen, wedden?

Maar wat jij Annie, zou het een vriendje van Paulus kunnen zijn?

😉

gravatar

Ha! De tuinwilders was ook mijn favoriet.
Ook de deurmat trok mijn aandacht, leuk dus, daar zijn we het over eens!
Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen, eerst een winkelketen vinden die e.e.a. wil helpen realiseren, ik denk aan de Aldi of zo.

Enneh.. ja zou best kunnen hihi; je wéét het gewoon niet…
Groetjes,
Annie

ps ik moet nog steeds een beetje huilen om vader Abraham, elders.. dat hakte erin zeg!

gravatar

Ah, Annie en Trendvolger; ik moet bekennen dat ik eerst aan een 1 aprilgrap dacht bij die Wilderswinkel, maar toen ik dat balkje zag, rechtsboven, wist ik beter: Zis Is Ze Reel Stuf!

“This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.” Helemaal Geert, vooral dat laatste.

Die Wilderskabouter wil ik wel hebben als er een recordertje in zit met teksten uit de Koran: weer eens wat anders dan een niks vangende hengelaar.

gravatar

Morgen Jeettje,

Dat recordertje; ik weet het niet. het is ook wel lekker als Geert een poosje even geen geluid maakt, toch?

Trouwens, kom je ook 22 mei a.s.? Annie en ik kijken er naar uit, en de bewoners ook!

gravatar

22 mei? Ik heb even iets gemist, Trendvolger. Is dat een fatale datum?
Maar met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid bevindt mijn Solex -met mij er op- zich ergens op een Grieks eiland …..

Maar verder is het leuk toch als je een tuingeert hebt die koranteksten declameert? En je kunt het ding het zwijgen opleggen zonder dat je een bende kleuters over je heen krijgt.

gravatar

Beste Jeettje,

Zie: http://tinyurl.com/o8t4gvc

Reactie 21 – #10

Zie maar, op de Solex naar Grieksel is ook niet verkeerd natuurlijk. Door wie laat je in dat geval je stempas ronselen?

gravatar

een zwaar zielige actie tegen iets wat net als zwarte piet gigantisch opgeblazen word zielig hoor appi

Reageer
gravatar

Dick, lees ff wat er staat en laat je hersens iets waardevols doen met de opgedane info in plaats van een grootgrutter af van te zeiken. Of misschien ben je te dom om te poepen.

gravatar

Heeft dan niemand in de gaten dat De Speld een SATYRISCHE website is?! Dat het hier dus gaat om een GRAP?!
Mijn hemel… En dat heeft allemaal nog stemrecht ook!

Reageer
gravatar

Ik begrijp je ongenoegen niet, moet je je niet verheugen met het feit dat je dus bij de middenklasse hoort (de bovenklasse is, gezien je gebruik van de Nederlandse taal, een stapje te hoog denk ik)?

gravatar

Denk het niet hoor. Heb je ooit meegemaakt dat deze site op 1 april een grap maakte?

gravatar

Ik denk dat de reacties van Jeanette en Carrotte goed laten zien wat het gemiddelde denkniveau van een doorsnee PVV’er is. Staan er meer dan twee moeilijke woorden in een tekst dan wordt het al voor waarheid aangezien. Ik denk dat dit soort dames beter boodschappen kunnen doen en ‘s avonds lekker op de bank RTL boulevard kijken met manlief.

Reageer
gravatar

Inderdaad, die Carrotte gelooft alles. Wat fijn toch, dat wij ongelovig zijn. Ik wist trouwens niet dat het een dame was, maar je hebt gelijk. Het is ‘La Carrotte’. Ook fijn dat we zo foutloos kunnen schrijven. Die komma en dat streepje heb je expres weggelaten neem ik aan? Nou ik verheug me nu al op volgende week. Je moet er snel bij zijn denk ik. Ze zullen wel wegvliegen.

gravatar

Youp van t hek was helderziend! Hij beschreef dit voorval al 3 jaar geleden!

Reageer
gravatar

Hè gelukkig dan hoef ik niet meer tussen de racisten mijn boodschappen te doen.

gravatar

Zie je, te stom om voor de duivel te dansen… Hoewel?

gravatar

Tja ik wil geen vooroordelen uitspreken maar statistisch blijkt toch dat het vooral Wilders-supporters zijn die de satire van De Speld niet zien. Zal toch iets te maken hebben met te makkelijk geloven wat je leest of zo.

gravatar

U bedoelt vast niet wat u bedoelt. Dat u niet meer naar AH komt, en dat dan ineens blijkt dat u wél komt, alleen niet bij die criminele AH in de Dorpsstraat? Wel beloven dat u écht niet meer naar álle AH’s komt hoor!

gravatar

Wat een stomme actie. Wat valt er nou te sparen als je maar 1 soort Wuppie hebt? Waarom geen Graus- en Agema Wuppies? En dan nog een paar, je moet toch minstens 5 verschillende Wuppies hebben om van een verzameling te kunnen spreken. Ik weet niet of de PVV nog zoveel mensen over heeft?

Reageer
gravatar

Bedoel je dat je de rest van het jaar de berichten van de Speld wél allemaal serieus neemt? 🙂

gravatar

Arme wuppies. Je weet van te voren dat Wilders zijn kiezers al snel weer terug zal winnen, omdat zijn aanhangers hem alles vergeven. Net zoals je van te voren weet dat Nederland geen wereldkampioen voetbal wordt. Ook deze Wuppies zullen dus straks dus weer door gefrustreerde fans op creatieve wijze vernietigd worden.

Reageer
gravatar

Onzin media oorlog.en als het wel waar is dan zeg ik na 28jaar de appie vaarwel..heb de ah altijd verdedigt en aangeraden. Zal dan niet meer gebeuren. Moslimwinkel!!

Reageer
gravatar

Joop, ik lees je reactie en die roept nogal wat vragen bij me op, mag ik even?

Wat bewoog jou om – 28 jaren lang – appie te verdedigen en aan te raden bij iedereen die maar wilde luisteren en wie niet wilde luisteren trouwens ook?
Wat zei je tegen de moslims in je kennissenkring bijvoorbeeld? En hoe kletste je een Zweed naar binnen?

Maar alle gekheid op een stokje; misschien is het na 28 jaar tijd om inderdaad eens iets anders te gaan doen.

Van vakantievakkenvuller naar Hoofd Kazen (Nederlandse en exotische soorten zoals Limburgse kaas) binnen 30 jaar is mooi, maar om nou de rest van je leven Hoofd-Kazen (nat. & int.) te blijven.. ik weet het niet hoor.. er moet meer uit het leven te halen zijn Joop!

Maarreh.. hoezo moslimwinkel??

gravatar

Als supermarktketens zich al met politiek gaan bemoeien…
Misschien moet AH er al eerst voor zorgen dat hun hoofddoekdragende kassiersters zich iets minder racistisch gaan gedragen tov Nederlanders en Belgen…

Reageer
gravatar

Helemaal eensch kuisheid. Telkens als ik met mijn speklapjes en flessen wijn langs kom, weigert ze die af te rekenen en moet ik weer aanschuiven bij een andere rij. Maar ja, daar zit dan weer een Hindoe-cassière, die mijn runderbiefjes niet wil scannen. En een kassa verder zit er een man met pindaällergie.

gravatar

Nee Elly, wilders zegt wat veel racisten denken.

gravatar

helemaal gelijk Elly…het is gewoon schandalig dat Wilders zijn woorden op een weegschaal moet afwegen…de regering zit hem gewoon op de hielen omdat de Nederlanders het zat zijn met al die rovers en oproerkraaiers..en Wilders toch wel gelijk geven met wat hij zegt! En wat AH betreft, mij zien ze er niet meer en hoop nog meerdere onder ons.

gravatar

Ik hou van Wildersfans. 🙂

gravatar

Ja, Tomas; vroeger -toen niet alles beter was maar wel veel (het onderwijs bijvoorbeeld)- had je variété en Bonte Avonden, maar daar moest je de deur voor uit.
Nu krijg je het allemaal thuisbezorgd: lachen, gieren, brullen!

gravatar

Heilig boontje de chinezen zijn geinteegreerd! Zij geven met hollands nieuw jaar nederlanders een chineze kalender! En lachen goldon uit voor zijn hele flauwe glapjes! Wij kunnen daar van leren! Om flauwe domme glapjes moet je hald lachen! Dat is alles!

gravatar

Oh, Heiligeboon, maak het nou niet ingewikkeld; dat gaat hun petje te boven. Die kalenders zijn, net als het eten, aangepast aan de Hollandse smaak.
Voor echt Chinees eten moet je in China zijn, en daar vragen ze nooit ‘sambal bij’.

gravatar

Youp van t hek wist wel hoe je een wuppie moest behandelen! Aanpakkenen over je schouder werpen!

Reageer
gravatar

Marokkanen zijn onze beste vakkenvullers.

Reageer
gravatar

Nee, dat zijn de autochtonen!

gravatar

Vanaf 250€ aan boodschappen voeren de 16 jarige kassières zelfs een leuke flashmop op:
Ze gaan staan, doen de hand over het naamplaatje en de rechterarm omhoog en scanderen: “Wilt u meer of minder zwarten?”
De flashmop is geïnspireerd op het authentieke, maar verouderde, taalwonder Joseph G: “Wollt ihr den totalen Krieg?”

gravatar

Waarom anti-wilders hij heeft nu wel bereikt wat hij wilde negatieve publiciteit is ook publiciteit al word er slecht gesproken iedereen heeft het wel over zijn uitlatingen en plannen.
En om eerlijk te zijn criminelen hoor je niet te beschermen en zeker niet als het mensen zijn die hier eigenlijk maar te gast zijn en de rest van het volk in een zwart daglicht zetten.

Reageer
gravatar

Laat wilders 1 keertje de oudejaarsconference in een overvol carre uitvoeren! Dan heeft hij alle lachers op zijn hand! En laat hem dan maar columns schrijven op een stil en verlaten eiland!

gravatar

Helemaal eens Alex. Weg met die beveiliging van Wilders die ons in de crisis gestort heeft.

gravatar

Precies Alex! Criminelen zijn geen mensen! Die moet je niet beschermen! Allemaal op het schavot! Ik eerst! (ik heb namelijk wel eens een rolletje drop gestolen toen ik klein was.) En de beul maakt mensen dood, dus die mag meteen na mij. Oplossingen zijn soms zo simpel.

gravatar

Duidelijk dat er hier een standpunt word ingenomen, hebben ze ook anti rutte en anti samson wuppie’s ?? Hoeveel zijn er op die 2 tegen ? Een goede reden om naar de C1000 te gaan winkelen !!!

Reageer
gravatar

Berste Chan,

zoals de Speld al eerder berichtte, delen ze bij C1000 fratsen uit. Die zijn pro-Wilders…

gravatar

“Op deze manier laten we op een ludieke wijze weten dat racisme het nooit mag winnen van verdraagzaamheid en commercie.”
=> waarom heeft AH dan uitsluitend blanke vla in het assortiment ?

Reageer
gravatar

Stom gedoe? Commerciële uitbuiting is bij mijn weten de meest correcte, volwassen en liefdevolle manier om een probleemgeval van dit statuur te lijf te gaan. Huldeen bonus aan Ap!

Reageer
gravatar

De artikelen die geplaatst worden op deze website zijn persiflerend, satirisch of parodiërend van aard. Ze geven slechts de visie of mening weer van de redactie van De Speld. Opgevoerde personages of rechtspersonen kunnen gefingeerd zijn. De redactie behoudt zich het recht voor stijlmiddelen te gebruiken die, ondanks dat de intentie daartoe bij de redactie ontbreekt, ertoe kunnen leiden dat lezers van Speld.nl zich geschokt, beledigd of gekwetst voelen. Speld.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor materiële of immateriële schade ontstaan door via Speld.nl openbaar gemaakte publicaties.

gravatar

Als dit al geen broodje aap verhaal is… anders ga ik hier toch ook maar even vol tegenin door geen boodschappen bij de AH meer te doen….

gravatar

Lieve Jeanette, trek je niets aan van mensen zoals Rob en Marcel. Ze proberen wel vaker mensen met een kluitje in het riet te sturen. Verder ben ik met je eens, dat AH hier zijn boekje ver te buiten gaat, of zoals jij het zegt, stom bezig is.

gravatar

Jeanette, Motte niet luisteren naar Rob en Marcel, die zien liever meer Marokanen dan egte Nederlanders hier in Nederland. Je moet gewoon naar de Aldi gaan.

gravatar

Ach Thomas, wat zal ik zeggen: de Aldi hier is net overgenomen door een hardwerkende, belasting betalende Marokkaanse familie.

Weet je wat zo leuk is: vriendelijk, schoon, netjes en géén spelfouten meer op de bordjes.

gravatar

Echt waar dat je zulke dingen geloofd maakt je nog dommer.. Alsof de mensen bij AH hier daadwerkelijk druk om gaan maken..

gravatar

Er zijn wel bepaalde acties met een wuppie te bedenken waardoor de kleur in bruin verandert. Om eea wat smakelijk te houden hier zal ik niet al te ver uitweiden wat die acties dan zouden moeten zijn, maar laat ik zeggen dat als je de wuppie eerst stopt waar de zon niet schijnt, hij daarna een mooie bruine kleur heeft en tevens wat meer naar het gedachtengoed van de PVV ruikt.

Ze absorberen wel verrekte goed kan ik melden.