Geen winnaar bij Milaan – San Remo

Klassieker eindigt onbeslist

De eerste klassieker van het seizoen heeft geen winnaar opgeleverd. Milaan–San Remo eindigde ondanks een boeiend spektakel onbeslist. De return is over twee weken in San Remo. In Frankrijk wist Parijs Nice te verslaan. De Parijzenaars zochten vanaf het begin de aanval, maar wisten de winst pas in de slotfase over de streep te trekken. In de volgende ronde ontmoet Parijs Roubaix.

Ook in Wallonië stond een derby op het programma: Bastenaken-Luik verloor kansloos bij Luik en lijkt de Giro te kunnen vergeten.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een waarlijk unieke prestatie

Ondanks het totale fotografeerverbod in de gemeente Haarlemmermeer ben ik er vandaag in geslaagd om de AirForce One – het presidentiële privévliegtuig van Barack Obama – op de Polderbaan te kieken vanaf de Martinitoren.

Reageer
gravatar

Geen speld tussen te krijgen. Toch mis ik in de serieuze wielermedia wel eens dit soort vorm van zelfspot. Ik ben gek op wielersport. Toch word ik naar van de pratende truien (Smeets) en jankende pubers (Thijs). Die nemen het zo zwaar allemaal. Toch vond ik dit stukje van jullie wat aan de korte kant en de volgende keer verwacht ik toch een wat langere ontsnapping.

Reageer
gravatar

De spannende landenwedstrijd die momenteel de meeste populariteit geniet, gaat er om welk land het eerste Vlucht MH370 van Malaysia Airlines vindt.

Reageer
gravatar

In ieder geval heeft vlucht MH370 de landingwedstrijd verloren vrees ik.

Wie spreekt mij even bestraffend toe over het feit dat ik grappig probeer te doen over zoiets verschrikkelijks als een missend vliegtuig en de arme nabestaanden en zo. Dat heb ik wel verdiend.

gravatar

Zucht… ok Prof. Dr. P. Beertje.

Het is m.i. nog veel te vroeg om grappen te maken over een vermist vliegtuig met Echte Mensen aan boord.
Die mensen hebben ook familie, vrienden en vijanden die nu in onzekerheid verkeren over het lot van hun dierbaren. Niks niet leuk om te lachen hoor!

Ik overweeg mijn abbonnement op de Speld subiet op te zeggen.
Een grapje is leuk; er zijn echter grenzen. Zeer smakeloos.

En ga me nou niet vertellen dat het met wat Himalayazout en kruiden wel een smakelijke grap is..

gravatar

Lieve Annie,

Hoe ben jij erin geslaagd om een bericht uit het belegerde Den Haag te smokkelen?

gravatar

@Beertje #5.1: Een missend vliegtuig. Tja, het kan natuurlijk wel. Als het mikt op een grote toren en die net mist. Of als het probeert te landen en in de berm of het water terecht komt. Al blijft het discutabel: het is niet het vliegtuig dat mist, maar de piloot.

Maar waarschijnlijk bedoel je vermist of ontbrekend. Twee heel verschillende begrippen, trouwens.

gravatar

Actueler zijn de Internationale Nucleaire Spelen in Den Haag.

Reageer
gravatar

Zussie,

Zou Wilders erin slagen om de regeringsleiders aan het scanderen te krijgen met “Minder Atomen”? Of roept hij daarmee weer de hel over zich af?

gravatar

Zijn de uitslagen van de wedstrijden Bunschoten-Spakenburg en Gilze-Rijen al binnen? En de toppers uit de Engelse competitie, Tottenham-Hotspur en Rilland-Bath?

Reageer