Topdiplomaat vlaggendrager bij openingsceremonie kerntop

Ambtelijke helden klaar voor vergaderhoogtepunt

Het kabinet trekt alles uit de kast om de openingsceremonie van de Nuclear Security Summit (NSS) op 24 maart tot een spektakel te maken. De ceremonie is het feestelijke startsein van het vergaderevenement in Den Haag.

Op 24 en 25 maart zullen topdiplomaten en topambtenaren uit diverse landen het gesprek met elkaar aangaan. De openingsceremonie vindt, net als de besprekingen zelf, plaats in een speciaal voor het evenement gebouwd congrescentrum in Den Haag. Vergaderjournalist Ron Fresen is enthousiast: “Dit is de absolute crème de la crème van de overlegwereld. Fantastisch om zulke ambtelijke helden in Nederland te kunnen bewonderen.”

De NSS geldt als een prestigeproject van premier Mark Rutte, die zich er persoonlijk voor heeft ingezet het tweejaarlijkse vergaderhoogtepunt naar Nederland te halen. Naar verwachting komen diverse staatshoofden en regeringsleiders naar Den Haag om hun delegatie aan te moedigen.

Topdiplomaat Piet de Klerk is de Nederlandse vlaggendrager bij de openingsceremonie. Hij is vereerd: “Het is natuurlijk prachtig om onze vlag te mogen dragen, maar uiteindelijk gaat het om de prestatie. Ik ben pas tevreden als ik van Nederland straks een kernmacht heb gemaakt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

It’s reasonable to say that many men and women admire and revere Charlie Bronson. Regardless of whether this is correct or wrong is not really for me to judge. But what can be said almost with no worry about of contradiction is that Bronson’s life and notoriety marks him out there as a distinctive character.

Reageer
gravatar

Die lui verstoren onze leefomgeving MET EERDER ZICHZELF dan sommigen die ze uit de woestijn wegrukten. Om dan te gaan zeggen dat het onaangepaste sjachochentrekkers zijn!!

Als ze mij op jonge leeftijd in Marokko zouden gedropt hebben, ik zou ook beginnen pikken zijn. Vooral als ze dat thuis enigszins goedkeuren. Ik zou gewoon beginnen met een schoen en eindigen met een kameel. Of een dromedaris of iets.

Je weet soms (nog steeds) niet wat je ziet. Vooral in het verkeer valt het op. Zo wou een moslima me eergisteren gewoon met haar BMW van de weg afrijden. Toeterend zat die me op te jagen terwijl ik met mijn motorfiets al 10 km boven de maximum zat. Eigenlijk zomaar.

Zolang als er geen rijbewijs met punten komt hou je dat NO WAY van de straat. Het is precies alsof er iemand achter hun zit!! No joy in life.

Weet je nog hoe we van de Hollandse bezetters afraakten? Door er op een avond ERG boos op te geraken. Omwille van een theaterstuk : DE STOMME VAN PORTICI. Opgedragen ter ere van WILLEM de achterlijke. Het liep wat uit de hand. Sindsdien weten ze hun plaats. Het duurde nog ettelijke jaren voor men tot business kwam.

Het is maar dat je het weet. Zijn jullie Pim Fortuyn vergeten? Ik anders nog niet. Ben er nog steeds niet goed van. Na 11 jaren hé.

THE FLYING DUTCHMAN. Rest in Rose.

Reageer
gravatar

Ik ben meer voor een stevig protest. Laten we langzaam gaan rijden in de file op de snelwegen……

Reageer
gravatar

Was hij nou wel een Berliner of ben ik in de war met een Frankfürter… Misschien vindt hij wel een nieuwe snack uit. Broodje Kiev of patatje Krim… Bij Kadetje van Edje op het Lange Voorhout of ergens in die regio…

gravatar

Een feestelijk tintje!!
Gezellig!
Daar ontbreekt het over het algemeen een beetje aan bij Offiesjeele Toestanden in het Haagsche.

Piet de Klerk, hoe topdiplomaat ook mag de vlag dragen, hartstikke leuk hoor maar alleen B. Obama heeft nu al zijn eigen burger op de kaart staan.
Een Kleffe Klerkburger bekt gewoon niet lekker, een Obamaburger-met-alles-wat-Michelle-verboden-heeft (zie art.) doet me nu al gniffelen gek hè?

Over de kwaliteit van die burger moet eenieder zelf maar oordelen; als Michelle er bij is moet de man elke dag balkonspinazie en broccoli eten.. Erg kieskeurig zal hij derhalve niet zijn.

Hagenezen houden van fastfood, kleffe hamburgers en E-nrs. in hun eten, hebben patent op het ‘patatje Nucleaire WOI, II en III’ én verzinnen direct een nieuwe vette hap met min.30% paard als er een feestje is erreges.

Voor meer info:

http://www.deweekkrant.nl/artikel/2014/maart/17/alstublieft_een_heerlijke_a_obamaburger_a_

Vraag me af of Willem Post gelijk gaat krijgen met zijn tamelijk boude uitspraken…

Reageer
gravatar

Hihi, da’s waar: het eerste wat mij opviel aan Den Haag (goeie ouwe tijd met het busstation nog op de plek van het stadhuis) was het enorme aantal broodjeszaken …. Ooievaars hebben altijd hongâh

gravatar

Valt mij altijd op hoe weinig van die broodjeszaken er elders zijn.
Goed, je vind altijd wel iets te snacken, zelfs in Ossendrecht hebben ze een patatchinees.

Maar: Een Broodje van Dop = Altijd Top! heb ik nog nooit ergens anders gezien.
Met seizoensgebonden extra’s zoals broodje aardbei (Aarebeie vlgns het kartonnen bordje aan de muur) in de zomer, broodje erwtensoep in de winter.
Broodje erwtensoep ja, zo stond het er.

Broodje van Dop moest weg wegens renovatie, jammer jammer jammer.
Alle broodjes fl.1,- net de HEMA ooit.
Kaas, balletje mayo of wogst maakte niet uit; de oude Dop was bijna analfabeet dus niet te moeilijk met die prijzen a.u.b. anders paniek bij het afrekenen.
Gewoon tellen: 3 broodjes is 3 piek. Soep telt als broodje dus soep met brood: 2 artikelen = fl.2,-. Klaar.

Jammer dat Dop weg is, bij een Top hoort een broodje van Dop was toch het eerste wat ik dacht toen ik hoorde van de O.B. van lunchroom Otten.

(zo word de ObamaBurger nu al genoemd hoorde ik vanmiddag, nice!)

gravatar

Juist Annie,

Niet alleen een grote bek, maar ook een vette bek!
(Ut lèkeh wel Dùâhtsâhs joh!), is alleen al een goede reden om de Haagse cultuur op de werelderfgoedlijst te zetten.
Per omgaande dus!

Even een vraagje: Is er nog ergens een fatsoenlijk broodje ros te hachelen daar?

gravatar

Hoi Annie,

broodje OB? Ik schaam me al als mijn vriendin me om zo’n boodschap naar de drogist stuurt… Is dat ketjup…

gravatar

Kunnen er al weddenschappen afgesloten worden over hoeveel uranium, plutonium en hoeveel cesium medailles de deelnemende landen in de wacht gaan slepen..?

Reageer
gravatar

Het stikt er toch van de extra beveiliging;
misschien een leuke weekend besteding voor Geert Wilderss?
.
Een lekker stukje wandelen met een smetteloze Blanke vlag ?
En doe voor de gelegenheid een bruin werkoverhemd met een STROP-dasje van de PeeVeeVee om je nek!

Reageer
gravatar

Ik heb in verband met de Top in ons land van mijn premier opdracht gekregen om vandaag nog een Tobcommissie van honderd diplomaten samen te stellen.

Eén lid is al bekend. Dat is de heer Piet de Klerk die ons land zal vertegenwoordigen op de NSS. De overige leden zullen zich buigen over de urgente vraag: Hoe het kabinet het volk het beste kan wijsmaken, dat ons land niet aan de nucleaire leiband van de V.S. loopt.

Reageer
gravatar

Zoetjesaan is hier weer bijna sprake van een explosieve sfeer. Vlaggedragersfunctie is explosief , ohnee, exclusief voorbehouden aan de topatleten Samson en Rutte. Zij zijn het die met rechte rug b.v. de ouderen in ons land stelselmatig beroven en hun ouderenwoning onteigenen. Daar kunnen de marocs nog wat van leren. Door deze ouderen op één hoop te gooien (gebeurt echt) blijven er weer genoeg pecunia over om te exelleren tijdens de neukiliiere TOP . OBAMA kan fijn glimlachend om de polderkolder weer terug naar het witte huis.

Reageer
gravatar

Wat een poespas, laten we hopen dat al die wereldleiders samen snel tot de kern van de zaak doordringen en een heerlijk tweejaarlijks hoogtepunt kunnen beleven. Kut maar krachtig.

Reageer
gravatar

Ik had Timmermans liever als vlaggedrager gezien, dan had die ook wat te doen. Piet de Klerk is trouwens geen topdiplomaat, hij werkt als stoffeerder bij de Bruyene.

Reageer
gravatar

Gilbert,

Waarom zouden timmermans beter zijn dan stoffeerders?

gravatar

Zussie,

Weer even niet nagedacht. Timmermans is meer mans dan De Klerk. Die is meer stoffeerder.

Vrouwen!

gravatar

Goh, is Piet de Klerk daar gebleven. Hij had een tijdlang een hele grote meubelzaak in hart Rotterdam aan het Binnenwegplein, waar nu de failliete zaak van Donner/Selexyz/Polare (nog) in zit.
Vaak geweest: eerste zaak met Bravilor bar.

gravatar

De heer Rutte is niet dom, mocht u dat denken.

Hij heeft zelfs gedacht aan delegatieleden die zich vervelen. Daarvoor heeft hij in het midden van de zaal televisietoestellen laten plaatsen, waarop de beste nucleaire-rampenfilms zullen worden getoond.

Reageer
gravatar

De situatie in Neerland is ondragelijk, daarom hebben we dan ook besloten om geen Russische deelnemers naar deze top te sturen. We pikken niet dat oppositiepolitici in dit land bescherming mogen genieten als deze door staatstrouwe burgers bedreigt worden.

Reageer
gravatar

Mijnheer Bant,

Dat u vandaag eerste bent, is toch geen reden om vuurwerk af te steken.

gravatar

Het vuurwerk wordt beperkt tot de onderhandelingstafels, waar het het meeste goed zal doen. Verwacht spectaculaire compromissen en vurige betogen. Richtlijnen voor ‘vieze bommen’, voor een beter milieu. Straaljagers die nucleaire deeltjes kunnen opsporen: de zogeheten stralingjagers.

De openingsceremonie is geheel explosie-veilig.

gravatar

Dat vuurwerk, opgeslagen in Volkel, moet eerst nog even gemoderniseerd worden…