PVV: Wilders bij veroordeling terug naar Indonesië

‘Geen plaats voor allochtone criminelen’

Als Geert Wilders veroordeeld wordt op basis van zijn uitspraken over Marokkanen, dan moet hij worden uitgezet naar Indonesië. Dat vindt de Tweede Kamerfractie van de PVV. Wilders’ moeder is geboren in de West-Javaanse stad Soekaboemi.

Vicefractievoorzitter Fleur Agema van de PVV stelt dat er in Nederland geen plaats is voor allochtone criminelen: “Dan maakt het voor mij niet uit of je eerste, tweede of derde generatie bent. Allochtoon is allochtoon en crimineel is crimineel. Als Geert door de strafrechter veroordeeld wordt, dan heeft hij een strafblad. Dan moet hij dus terug naar Indonesië.”

Agema geeft toe dat het voor de PVV een pijnlijke stellingname is: “Geert heeft altijd met hart en ziel geprobeerd een bijdrage te leveren aan onze samenleving. Allochtonen die dat doen, zijn wat ons betreft welkom. Het zou vreselijk zijn als we toch afscheid moeten nemen. Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen. Met die softe multicultirechters in dit land, heb je dikke kans dat hij wordt vrijgesproken.”

Wilders maakt zich geen zorgen: “Indonesië heette toen mijn moeder geboren werd nog gewoon Ons Indië. Als ik een allochtoon ben, dan is Wibi Soerjadi dat ook. Dit is heel goedkoop scoren voor mevrouw Agema.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als Geert word veroordeeld,dan moet de hele NEDERLANDSE REGERING,TERUG,NAAR HET LAND,WAAR 4.000.000 MENSEN VAN iNDONESIE”VOORHEEN NEDERLANDSE INDIE, ZIJN AFGEMAAKT,ZIJN WE ONZE EIGEN TIJD VERGETEN

Reageer
gravatar

Nederland staat op z’n kop, Geert Wilders partij PVV geeft zijn leven voor Nederland. Heel lang verteld hij de waarheid, ook verteld hij dat de instroom van vluchtelingen miljarden kost en de partijen VVD en PVDA hebben daar geen oren na. De Nederlanders krijgen het zwaar, in een van de vele debatten heeft hij gevraagd hoe de regering het leven van Nederlanders waarborgt en hoe de sociale zekerheid stand kan houden want de inwoners van Nederland kan overal naar fluiten. Wilders is de ware…

Reageer
gravatar

Dat klop dus niet.
Hij wordt in indonesie waarschijnlijk niet eens toegelaten na veroordeling haha.

een indo is nooit allochtoon geweest.
Iemand ontstaan uit westeuropees bloed en uit voormalig nederlands indie komt is nooit een indonesier.
indonesie is ontstaan na de 2e wereldoorlog.
Heeft altijd nederlandse paspoort gehad

Wilders is van oorsprong rooms-katholiek wel eens een allochtoon gezien die dat is!

Wasrvoor denk jij nu waarom hier veel indo’s zijn ??? Ze nederlanders zijn…

Reageer
gravatar

Het gedachtegoed gaat ervan uit dat de Nederlanders als geheel “kafir’s” zijn en uiteindelijk de islamitische staat als enige goede optie zal wensen en accepteren. Het gaat niet eens meer om Hamas, Taliban moslims. Al-Nusra of IS moslims. Moslims (meer dan 90% salafisten) die hierheen komen, noemen Nederlanders “kafir”, al onderweg praten ze over “kafir’s land”: men komt dus als vijand binnen. Je hoeft niet meer “islamofobe” of PVV te zijn, om je naturelle rechten te verdedigen!!

Reageer
gravatar

KAFIR en JIHAD!

Moslims in Nederland noemen Nederlanders “Kafir” of “kafier” (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Nederlandse cultuur. Gelet op de benoeming “kafir”: de “kafir” die dit stempel krijgt opgedrukt is een Nederlander. Het concept “kafir” heeft dus betrekking op een vijand! De jihadisten die moorden in naam van islam, rechtvaardigen hun acties door het bestaan van kafir’s, in werkelijkheid worden ze  gedreven door de bewuste aanwezigheid van ongelovige “…

Reageer
gravatar

sinds de onafhankelijkheidsverklaring van suriname in 1975 werd ik in nederland onderscheiden met de titel: allochtoon. echter ben ik in 1974 geboren als nederlander onder deze vlag met het nog beetje resterende trots. is geert zich er bewust van is dat hij een geboren en getogen allochtoon is daar hij geboren is in 1963 en indonesie in 1947 onafhankelijk verklaard werd van nederland. ik reik geert de hand en zeg: samen hand in hand terug naar eigen land. ik moslim, jij allochtoon deal?

Reageer
gravatar

voor onafhankelijkheidsverklaring van suriname, in 1974 werd ik geboren onder de nederlandse vlag en kwam in dat jaar ook naar nederland. na de onafhankelijkheidsverklaring in 1975 werd ik tegen mijn wil gedoopt tot allochtoon door de nederlanders. ik vraag mij af wie er hier nu een geboren en getogen allochtoon is daar geert wilders in 1963 werd geboren en indonesie in 1947 onafhankelijk werd verklaard. ik reik geert de hand en zeg: kom op hand in hand terug naar eigen land.

Reageer
gravatar

Wilders is toch een Nederlandse achternaam !
Wat heeft dit te maken met bijv. Minder Marrokanen ?
Deze groep mensen veroorzaken overlast tot onze samenleving. dus heeft hij gelijk.
Jammer dat een hoop mensen dit land en ja ook echte Nederlanders door ja te knikken naar VVD, D’66, Pvda, Gr.L ons land naar de klote laat helpen.
De Islam dringt steeds verder ons huis binnen. Kijk naar Turkije vredelijker kun je het als vrouw niet krijgen !!! Maar het is straks echt te laat !!!!!

Reageer
gravatar

Wij staan achter je hoor Indo, eindelijk een Indo die zijn mond opendoet. Heel ons Koninklijk huis is Allochtoon. Kind van een criminele vader is onze Koningin, ze lief daar niet van, maar toch. De Indo is een bescheiden volk die alles maar slikt en nooit iets zegt. Eindelijk hebben wij iemand met durf.

Reageer
gravatar

Wij staan achter je hoor Indo, eindelijk een Indo die zijn mond opendoet. Heel ons Koninklijk huis is Allochtoon. Kind van een criminele vader is onze Koningin, ze lief daar niet van, maar toch

Reageer
gravatar

Oja duidelijk omdat geert de overtreffende meerderheid van de stemmen heeft.als hij gekozen wordt stapt nederland uit de eu.hij zal de eerste allochtoon zijn die het land uitgezet wordt omdat hij een strafblad zal krijgen.hoe zielig doorzichtig is dit.dat gebeurt met geen enkele allochtoon.zelfs niet als ze extremistisch zijn en gevaar vormen voor de bevolking.dit wordt beslist door de geldwolven en niet door de wetgeving.

Reageer
gravatar

eruit die zich misdragen simpel wilders zei dit al maar alles wat hij nu nog zegt word opgeblazen geert wilders is de enige politicus die nog voor ons eigen volk opkomt de rest van DE REGERING denkt alleen aan hun eigen hahje

Reageer
gravatar

Generalisme is een zeer kwalijke zaak. En zeker niet humaan. Een discussie draagt nooit bij aan een oplossing, een dialoog gebaseerd op feiten daar in tegen kan de juiste route zijn.

gravatar

De enige politicus met ballen in Nederland. De rest zijn bangeriken!!!! Bang dat ze bedreigt worden als ze negatief in het nieuws komen over de islam. Tot aan het gaatje Geert, mijn steun heb je!!!!

Reageer
gravatar

Tja als het om generaties gaat, een heleboel Marokkanen werden ooit in den beginne in Holland geboren en getogen. En zijn dus hartstikke Hollands. Kleur zegt werkelijk weinig over aard van een persoon. Zelf ben ik, Hollandse huisvrouw en moeder, door Moeder Aarde op de wereld gezet in Indonesie. Omdat ik daar in oorsprong vandaan kom. Alleen droeg Aarde toen dat land nog niet. En werd Holland mijn domein. Almacht.

Reageer
gravatar

Laat het eerste ‘grote’ incident maar plaatsvinden, dan veranderen we zo van gedachten. Maar ook dan zullen er ongetwijfeld tegenstanders te vinden zijn die de schuld op Wilders schuiven i.p.v. de door de Islam gevoede terrorist. Let wel, ook ik veeg niet iedere in de Islam gelovende op één hoop, net zo goed als Wilders het eigenlijk niet over Marokkanen had maar de criminele Marokkaan bedoelde.

Maar ongetwijfeld zullen er ook nu lezers zijn die MIJN reactie ‘vals’ interpreteren.

Reageer
gravatar

Makkelijk dat ze dat zegt aangezien de regering jaren geleden heeft bepaald dat mensen uit Indonesië niet sla niet-westerse allochtonen worden beschouwt.
Her PVV standpunt betreft niet-westerse allochtonen.

Reageer
gravatar

Op 26 mei 2015 zullen de verkiezingen voor de Eerste Kamer plaatsvinden. Geert Wilders met zijn partij pvv gaat heel veel stemmen winnen van Nederland zelfs van de moslims en de ‘allochtonen’.

bron: https://www.youtube.com/watch?v=P5GjPaVvquE

Dit vormt natuurlijk een dreiging voor de andere partijen en zoeken hierdoor een manier om hem uit het politiek te zetten.
Geert Wilders is niet racistisch, hij zegt openlijk wat de meeste Nederlanders over de buitenlanders denken.

Reageer
gravatar

Wat een onzin. Ik ben geen Wilders aanhanger, maar als hij veroordeeld wordt moet hij alleen de 2e kamer uit. Zijn moeder is geboren als Nederlands staatsburger in voormalig Ned.Indie en heeft bij de onafhankelijkheid gekozen voor de Nederlandse nationaliteit. Het geeft duidelijk aan dat onze volksvertegenwoordigers compleet zijn doorgedraaid en mijns inziens eerst een korte cursus Nederlandse geschiedenis moeten volgen voor ze in de 2e kamer komen. Ik heb al lang totaal geen vertrouwen in onze gekozen vertegenwoordigers die vaak onnozele uitspraken doen.

Reageer
gravatar

mevrouw agema mag ook vertrekken en al die moslims mee nemen en nooit meer terug komen opgeruimd staat netjes en geert blijft gewoon in nederland

Reageer
gravatar

Waarom wordt geert wilder. Veroordeeld. Hij zou het land uitgezet worden, onzinnige ik .
Nu is wilder die dingen heeft gedaan die niet geaccepteerd werd.
Nu vraag ik me af:
Heeft RUTTEN nooit iets verkeerd gedaan en al die andere elite leiders worden die dan ook gepakt.
Pechthold wat doet hij achter zijn rug wat wij niet weten
Klopt geen barst van wat er met geert wilder moet gebeuren.
Dan moeten ook de kabinet leden gepakt worden

Reageer
gravatar

Mijn naam is Sjoerd Agema. Ook ben ik een mens die tegen racisme is en zelf woon in een multiculturelewijk in Utrecht en het is verschrikkelijk omtelkens mijn achternaam op een negatieve maner ik de krant en nieuws tegen te komen. zolang als ik leef bem ik altijd met mensen omgegaan met mensen van alle nationaliteiten. Ook ben ik geen familie van die fleur. In het gezin waar ik opgroeide werd ik een dwarsligger genoemd en dat ben ik nog steeds. Dat zal nooit veranderen. Ik ben een kosmopoliet die zich ergert aan sommige Nederlanders Die mij ook discrimineren.

Reageer
gravatar

Toch geen familie van mevr Agema ik hoop niet dat je zo dom bent als zij. Ze weet niet eens dat alle Indo’s Nederlanders zijn en de Nederlandse nationaliteit hebben

gravatar

Haha. Dit is lachen.
Dit bericht is van voor de EUparlementverkiezingen.
Intellectuele grap met dubbele bodem.
Bedankt schrijver Rudolf Julius.
Graag zo doorgaan.

Reageer
gravatar

Indonesie is een van de paar grootste moslilim landen je hebtt daar meer moslimms dan in nederland idiooot hah mischien waren je voor ouders wel moslim…….. WILDERS NATTE DROOM NAAR INDONESSIE WAAR ONG 70 MIILJOEN MOSLIIMS WONNEN HAHAHA OOOOK NOG EENS EE GROETEN VVAN EENN IDONESISCHE MOSSLIMA SUKKEL SCHAAM HEJE DAT JE ALS HALV ALLOCHTOOON ANDER ALLOCHTO.EN GAAT BELEDIGEN EN DE ISLAM EN AGG BYE SUKKEL

Reageer
gravatar

Degene die dit schrijft moet zich eerst verdiepen in de juistheid van wat hij schrijft.
Drh, Wilders is geboren in Venlo, zijn vader in Maasbree en zij en zijn moeder in Soekaboemi dus treug sturen naar waar hij geboren is Soekaboemi is ver naast de plank gegrepen hij is gewoon in Nederland geboren.

Reageer
gravatar

Zonder Historische Kennis geen goed besef en geen echte vooruitgang !
De Speld is een beetje dom en de journalist weet eigenlijk in deze, niet exact wat ie schrijft.
Het is erg jammer dat 99% van de Mensen de Historie van Nederlands-Indië niet kennen..
Sterker nog de Historie van “Holland” en ons Oude – Nobele – Europa !

Reageer
gravatar

Stel Wilders wordt schuldig bevonden en veroordeeld, dan nog heeft hij het volste recht om hier te blijven. Wilders is een INDO en geen Indonesier! Het verschil? Een INDO of Indische Nederlander heeft, ook al is hij in Indonesie geboren, NEDERLANDSE roots. Een Indonesier is iemand met UITSLUITEND INDONESISCH BLOED!!!
Wilders is dus geen allochtoon, zoals sommige idioten beweren, maar een geboren Nederlander, van Nederlandse komaf.
Of je het er nu mee eens bent of niet, maar hij heeft het volste recht, hier te verblijven. Zijn voorouders, ouders (vader) en hijzelf hebben Neerlands Bloed door d’adren vloeien!!! Dat blijft zo, ook al wordt hij 50 x veroordeeld voor criminele activiteiten.
Ik zou de schrijver van bovenstaand artikel, Rudolf Julius, en Fleur Agema willen aanraden, de Nederlandse (beschamende) geschiedenis over de voormalige KOLONIE NEDERLANDS INDIE nogmaals te bestuderen, alvorens dit soort idioterie uit te kramen!!!

Reageer
gravatar

Die verwarde man, die eerder al op het CDA dacht te willen stemmen, heeft nog meer berichten: http://deverwardeman.wordpress.com/2010/03/25/geert-wilders-was-de-neger-van-venlo/
Wilders uitzetting naar Indonesië zou heel veel problemen oplossen.
— Schuldgevoelens van zijn voormalige klasgenoten (zoals die van Nederlanders na de politionele acties)
— Haatzaaien in Nederland door Wilders.
— Het gemiddelde opleidingsniveau van de Tweede Kamer.
— Rust voor Wilders, als hij zich eindelijk thuisvoelt.

Reageer
gravatar

Ik ga voor WILDERS, mijn stem zal hij zeer zeker krijgen. en de rest van de politiek mag zich diep schamen. wat voor spelletje ze spelen. komt mij bekend voor. was bij Pim Fortuin ook zo, en Pim was zeer intelligent met grote worden schat en dat beviel hun ook niet. Ik hoop dat meer als de helft van Nederland WAKKER WORD. hun angst en twijfel aan de kant zet

Reageer
gravatar

En toch, Pim had wel hersens.
Geert heeft dezelfde ‘worden’ schat als jij
maar Geert heeft geen ballen
en Pim hield wel van Marokkaanse jongens

gravatar

Wat een gelul allemaal . we hebben allemaal wel wat te zeggen hierover

maar je hoort niet zoveel als het over de ouderzorg gaat of over onze gezondsheidzorg en dat bijna iedereen het dubbeltje 3 x moet omdraaien. Dat oude mensen van wao, tje worden berooft zwaar wordt mishandelt.. dat in ons rijk landje steeds meer gezinnen naar de voedselbank moeten. NEE daar is geen ophef over dat ze anders niks te eten hebben daar hoor je niemand over.

of je nou zwart, geel paars van kleur bent RESPECT verdienen we allemaal . Maar je moet het wel verdienen

Reageer
gravatar

Gelieve niet worden gedeporteerd naar Indonesie … Gedumpt in de zee alleen!

Reageer
gravatar

totaal onzin en vuile propaganda. Normen en waarden van Moslims. Now ik kan je vertellen ik ben een Moslim en dit zijn absoluut niet mijn Normen en Waarden, trouwens ook niet van de Islam. Dit zegt meer over de Journalist die dit geschreven heeft en is puur verdraaien en woorden in negatieve context zetten!

Islam is spiritueel en een een heerlijke Godsdienst. Het geeft je vertrouwen in je zelf, God en de medemens. Ik hoop dat mensen als jij eindelijk zich verlossen van hun obsessie en negativiteit. Veel mensen in NL hebben hun mond vol over Islam en Buitenlanders. Houd daarmee op!

Reageer
gravatar

totaal onzin en vuile propaganda. Normen en waarden van Moslims. Now ik kan je vertellen ik ben een Moslim en dit zijn absoluut niet mijn Normen en Waarden, trouwens ook niet van de Islam. Dit zegt meer over de Journalist die dit geschreven heeft en is puur verdraaien en woorden in negatieve context zetten!

Islam is spiritueel en een een heerlijke Godsdienst. Het geeft je vertrouwen in je zelf, God en de medemens. Ik hoop dat mensen als jij eindelijk zich verlossen van hun obsessie en negativiteit. Veel mensen in NL hebben hun mond vol over Islam en Buitenlanders. Houd daarmee op!

Reageer
gravatar

Bij gebleken onwil vanuit Indonesie kunnen we hem nog altijd naar Limbabwe deporteren. Aangezien ze daar met hetzelfde rare spraakgebrek praten zal hij er zich snel thuis voelen…

gravatar

waarom zal hij veroordeled worden ? hij heeft niets gedaan ik ben er tegen .ik vind het een heksenjacht geleid van ons ongewilde Graaikabinet, leugens zijn verspreid , in Leiden zijn Aangifte tegen wilders gezameld door de politie op straat en een van die hassie bassies heft het op twitter verspreid .. dat is een complete aanval op onze rechtsstaat ,en anderen zo als Abu Dalep en Samsom en weet ik het hebben echte discriminatie uitgesproken ,ik heb alles verzamelt bij mijn op Fb ook de foto met bericht en herkomst zitten in mijn computer opgeslagen , ik zeg ,als wij Wilders niet kunnen kiezen ;gaan wij hem opeisen . op fb is een rell aan de gang .. wij willen GEERT WILDERS EN WIJ STEMMEN PVV . geen Wilders geen PVV

Reageer
gravatar

Wilderss is gewoon een vuilbekkende luie volksvertegenwoordiger
die nog niets heeft bereikt op die punten
waarom zijn stemmers op hem hebben gestemd.
.
Is dàt dan niet crimineel?
En de mensen die op hem stemden hadden zich de moeite kunnen besparen
Die mensen moeten zich genaaid voelen zeg !
Stemmen op een luie Limbabwees die in ruil voor die stemmen
het 5-voudige krijgt van een gemiddelde uitkeringstrekker
en die door zijn nutteloze aanwezigheid
en tonnen Euro’s kostende beveiliging
er persoonlijk voor heeft gezorgd
dat daarom op verzorgingstehuizen gekort gaat worden

Reageer
gravatar

Daar kan jij meepraten Bokkenpoot,wat een domme Neanderthaler ben jij.
De beveiliging van Wilders kost stukken minder dan, om het criminele tuig te bestrijden.Ik vraag me af of jijzelf niet nutteloos ben.Dat daarom op verzorgingstehuizen gekort worden komt allemaal door die vriendjes van jou.Ik weet het niet hoor ,heb je misschien belang bij belasting vrije producten die van de vrachtwagen afgevallen zijn?????
Haal die cola glazen eraf,die voor jou ogen bengelen.

gravatar

beste Alibi BahBah,
met dat geld van de beveiliging zou jij ook je huishoudschool diploma kunnen halen; leer je schoonmaken en ramenlappen. Dingen die jij thuis prima kunt gebruiken begrijp ik jouw prietpraat. .Dat daarom op verzorgingstehuizen gekort worden komt allemaal door die vriendjes van jou bij de PeeVeeVee. Ik weet het niet hoor ,heb je misschien belang bij belasting vrije producten die van de vrachtwagen afgevallen zijn of andere illegale handel? Of snij jij zelf wel eens dekzeil open van een vrachtwagen? Bij mijn werk hebben ze veel last van types zoals jij.
Haal die Karvan Cévitam limonadeglaasjes er af, die voor jou dope-oogjes bungelen. Volgens mij ben zo’n criminele donkere criminele Rus die crack en andere teringzooi het land in smokkelt en hoertjes invoert uit arme landen en die hier aan het ‘werk’ zet.
Gebruik jij Geert als transporteur door coke in zijn haar te verwerken? Zo’n gluiperig typje ben jij wel begrijp ik uit jou gelal in de ruimte

gravatar

Beste Bokken draaid een Poot uit.
Gelukkig ben ik van de dierenbescherming,jij ben namenlijk een bedreigde Mensaap dus moet ik jou bescherming bieden.
Het zou zonde zijn als je uitgestorven ben en wie moet dan tegen Wilders Kankeren.Jij en je Holmaatje Te hard Aangetrokken Stropdas zijn zeldzame exemplaren.Ik ben een reservaat aan het bekijken waar jullie terecht kunnen, Marokko????Indonesia???? (Borneo) of Limburg bij Wilders zijn Fam.?? Kies maar,gaarne geen onzin meer uitkramen svp.Hahaha.

Heerlijk om jullie op de kast te jagen.!!!!
Mijn echte naam is Danny Wilders.

Einde discussie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gravatar

”Gelukkig ben ik van de dierenbescherming”’ ? eigendom van Gekke Grauss?
.
in welk asiel heb jij een plekje toegewezen gekregen of zit je weer op je oude plek tussen de andere varkens op de PeeVeeVarkens fokkerij

gravatar

Beste Bokken draaid een Poot uit.
Ik hoor aan jouw betoog dat je weinig kogels meer bezit om te schieten.
Jij vervalt steeds in herhaling wat anti PVV-geloei betreft.Ik heb een beetje medelijden met je.Nogmaals meldt je vrijwillig aan bij het reservaat van je dromen en ik zal je daarbij helpen.hahaha

gravatar

lastig typen hè met al dat geknor en ge-oink,
zit je oormerkje in de weg ? of zit er steeds mest op je krulstaartje ? ik kom nog wel wat aardappelschillen brengen heb je ook eens goed te eten hahaha

gravatar

De Nederlandse taal is best wel lastig; ook wanneer je hier bent geboren Goed kijken, er zit in De Speld een spellingcontrole ingebouwd.

gravatar

Goed idee alleen gelul in het ronde. En die landen van herkomst die zitten om criminelen te springen zeker?
.NL face the problems zelf in plaats van het probleem te exporteren naar Marokko, Turkije of Indonesie..
Allochtonen zijn een NL product

gravatar

Ah, goede zaak dat ze die Wilders gaan uitzetten maar correct opgemerkt dat het risico bestaat dat ze ‘m daar niet willen.
Om dat voor te zijn kan hij natuurlijk ook per ongeluk onderweg ‘uit het vliegtuig vallen’, de vlucht gaat per slot van rekening over grote stukken open water.
Bij Transavia schijnen ze wel iemand te kennen die daar kennis van heeft…

Reageer
gravatar

Waar waren al die verzetshelden toen Wilders de Koran met Mein Kampf vergeleek, de islam een verwerpelijke ideologie noemde, moskeeën betitelde als haatpaleizen die dicht moesten, voor minder islam pleitte met de opmerking genoeg is genoeg, een kopvoddentax wilde invoeren, het over Marokkaanse straatterroristen had die met de inzet van het leger moesten worden bestreden, straat voor straat, wijk voor wijk en op zijn minst een knieschot verdienden. Zijn uitspraken worden nu dankbaar gebruikt om de aandacht af te leiden van het meest asociale beleid sinds de Tweede Wereldoorlog. En wie wil het aantal sociale huurwoningen in Amsterdam verminderen? D66. En wie wonen daar? Minder draagkrachtigen en dat zijn voor een belangrijk deel Marokkanen. Dus: Wilders roept het, Pechtold voert het uit.

Reageer
gravatar

Pak als Belgen (in groep) Hollanders hun spulletjes zouden gaan afpakken? Gaat HIER meteen veel problemen opleveren. Het gebeurt amper. En andersom ook.

Wilders lijkt op Hitler. Marokkanen zijn zo scheef als wat. Man toch! MAAR WIE VOND HET ZO NODIG OM ONS ZOVEEL RARE MENSEN AAN DE HAND TE DOEN???

De eeuwige JOOD. Laat stenen vechten. Met zijn bokkenpoten. DAAROM kan Wilders maar beter naar Israël gaan.

Naar een asiel ofzo voor hopeloze Sharon bewonderaars.

Reageer
gravatar

De enige waarheid is natuurlijk dat Octopus Paul de Ware Schepper is van diepzee, hoogland en wolkenluchten. Vuvuzela zij Zijn naam.

gravatar

G. kan beter de eer aan zichzelf houden en een eigen land beginnen. Met geldschieters, kapper, vele volgelingen en toch maar wat bunkers. Marokkanen moeten thuisblijven, behalve als ze rijk zijn waarschijnlijk.

Reageer
gravatar

door alle ophef over mr wilders
verdwijnt !het echte nieuws over de zaak demmink !!!!!
dit komt opstelten en demmink wel heeeeeeel goed uit of NIET

Reageer
gravatar

Te hard aangetrokken stropdas.Ik dacht dat je reisleider was ik bedoel reislijder dan kan je ook mee,samen met de domme Hollanders.hahaha

gravatar

Hollanders zijn dom, dat is wel waar. Wie gaat er nou in de blubber onder de zeespiegel wonen. Gelukkig zijn er nog veel Nederlanders die niet in Holland wonen.

gravatar

hij wilt dus de criminelen marrokanen het land uit?? Hmm er zijn ook genoeg Nederlandse / Poolse enz criminelen.. Als ze hun eens allemaal naar een eiland sturen is iedereen er vanaf! Laat de goede mensen maar hier 🙂 Hun verdienen een goed leven! Gr

Reageer
gravatar

Ik begrijp niks van. Wilders heeft duidelijk gezegd ‘niet meer marokanen’.
Wij kennen hem niet van gisteren en het moet voor klein beetje denkende mens begrijpelijk zijn. Of hebben wij hier mee te maken met een verstandelijke beperking?
Journalisten zoeken sensatie en huidige politicus maken gebruik van. Lekker bezig zijn met Wilders dan minder met eigen tegeslagen.
Ik hoop op verstand van Justitie!!!

Reageer
gravatar

Indische-Nederlanders hebben de Nederlandse nationaliteit. Nederlands-Indië was een NEDERLANDSE kolonie. Advies aan de PVV: terug naar de schoolbanken.

Reageer
gravatar

Wedden dat ze ook nog proberen een studiebeurs aan te vragen, Tante?

gravatar

For the record: Wibi Soerjadi is ook een allochtoon.
”Gewoon Ons Indië”, how sad het was jullie Indië.
Niettemin, is Geert Wilders, onomstotelijk en indiscutabel een allochtoon.

Reageer
gravatar

Maar wat blijkt. Juist de PvdA gaat veel verder met het zogeheten ‘uitsluiten’ van mensen. De partij komt met een ‘actieplan’, waarin heel precies wordt gezegd dat er niet meer Oost Europeanen in Nederland mogen wonen dan één per twaalf vierkante meter.

Reageer
gravatar

Geert moet wel eerst zijn chemische wapens inleveren zoals zijn botox injectiespuiten en de plekken bekend maken van zijn ondergrondse opslagplaatsen van zijn waterstof peroxide vaten

Reageer
gravatar

oke, stel je voor we halen alle alloch weg van NL, heb je welleens nagedacht over de economie, crisis bla bla etc hoe deze nou gaat draaien?, de Helf van de Nlders zijn in Curacao (50+) 40% die in NLD zijn moet nog met pensioen, 40 % hebben kinderen met alloch en 20% hebben de goeie bannen, meer dan 60% van de NLD volk is alloch!! Het meest zit in de minimumloon bannen, en de minimmumloon bannen houden NL op de pijl (bv Vuilnisman) als hij of zij niet is. welke marihuana zou toeristen hier brengen als het land super vuil is?

Reageer
gravatar

hhhhhhh!! Geertje is genaaid met zijn eigen woorden. Je bent zelf een allochtoon en allochtonen met een strafblad wil JIJ hier niet, rot dan maar op.

Mocro`s be like #bornhere!! Als je straks een strafblad hebt net als vele collega`s van jou, kun je moeilijk nog schreeuwen: “Marokkanen met een strafblad moeten het land uit“. Dat zou wel heel erg dom klinken, maar als jij eenmaal je mond beweegt klinkt het al dom.

Dus Geertje biedt je excuses maar aan of nog beter stel het even uit, totdat de rest van de PVV eruit is gestapt.

Reageer
gravatar

Beetje kansloos. Want als we terug gaan in de tijd was waarschijnlijk zijn moeder een inwoner van Indonesie toen het nog van Nederland, dus dat maakt hem geen allochtoon. Dus stelletje zeikers niet zo overdrijven!

Reageer
gravatar

De eenvoudigste oplossing is de beveiliging van de heer Wilders voor zijn eigen rekening te brengen. Zingt hij vanzelf een toontje lager. Nu betalen wij als die oortjes om de heer Wilders heen. Weg met die beveiliging op kosten van de burger.

Reageer
gravatar

Zo eenvoudig ligt dat niet beste John!

Het feit dat de heer Wilders überhaupt niet kan zingen, en dat vindt ‘ie zelf ook, wordt dat toch echt beslist middels een grondwetswijziging. Die zegt dat het veiligstellen van de vrijheid van meningsuiting, op een enkele uitzondering na, zoals bv. godslastering en majesteitsschennis, een recht is.

Om zo’n wetswijziging erdoorheen te krijgen, passeert dat vele stations.
Hele dure daar in Den Haag.

Die oortjes werken goed voor hun centen. Ze waren ook duur, dus dat mag ook wel.

Stel dat iemand zelf onverhoopt beveiliging nodig heeft, en dat niet kan betalen. Moet diegene dan maar gewoon zijn mond blijven houden, bang om bij iemand een valse snaar te raken?

Beste John, jij houd toch ook van een muilkorf, of wel?

gravatar

Dom gelul,jij betaalt veel meer voor dat tuig die hier in de gevangenissen zitten.Het zijn merendeels criminele Marokkanen.

gravatar

Hij wordt niet veroordeelt, supertopadvocaat Knoops zegt dat de kans op een veroordeling klein is, laten we geen belastinggeld aan hem verspillen. Hij moet bestreden worden met het woord!

Reageer
gravatar

Ik vind het hele verhaal behoorlijk overdreven, al die bekende Nederlanders en politici die zo nodig politiek correct moeten zijn en zoals die allochtone mevrouw eerder deze week bij rtl late night al zei, met hun blauwe ogen in hun mooie huizen in het gooi wonen en die vast niet een Marokkaan als buurman willen hebben.
Hebben ze niets anders te doen?
Mensen het gaat niet om afkomst, het gaat om hoe je je gedraagt.
Maar ik kan me ook voorstellen dat je je als marrokaan hierdoor beledigd voelt.
Ik zou het mooi vinden als alle goede Marokkanen of moslims, die zijn toch in de meerderheid?, in het algemeen eens een keer afstand zouden nemen wat extreme moslims verkeerd doen uit naam van het geloof, of zoals die “verkeerde” Marokkanen op straat zich misdragen, dan kun je een statement maken
maar dit geld natuurlijk voor alle verkeerde mensen in nederland

Reageer
gravatar

Goed punt. Dan zal ik me nu distantiëren van alle foute handelingen van andere Nederlanders. Ben ik dan nu goed? Voor altijd en overal?

Dat geldt overigens ook voor alle spelfouten. Godallemachtig, wat wordt er slecht gespeld.

gravatar

Die uitspraak van Geert sloeg natuurlijk nergens op, maar al die reacties daarop van politic etc. ook niet. Waarom mogen haat imams hun haat en gif onbelemmerd spuien, terwijl Geert de mond moet worden gesnoerd.

Reageer
gravatar

@Tomsona: Je kletst waanzinnige onzin. Niemand wordt de mond gesnoerd, wij leven NOG in een vrij land – zolang het verschijnsel Wilders niet aan de macht is: dan leven wij in een soort Noord Korea.
Wilders mag zijn onzin brabbelen en dat doet hij dan ook -beter dan die haat-imam van jou, die je niet eens kent.

Maar omdat wij in een vrij land leven zijn er ook consequenties, en daar wordt hij nu voor aangesproken. Weet je wel: als het je niet bevalt hier en je wilt je niet aan de regels houden, donder je maar op: de vaste riedel van de PVV meute. Geert is god niet; ook hij zal zich aan de regels moeten houden en zo niet de gevolgen ondergaan – net als die haat-imam van jou die je niet kent.

gravatar

Mevrouw Agema kent haar vaderlandse geschiedenis zelf niet.
Indonesië was een kolonie van Nederland geweest en alle “Indo’s” waren gewoon Nederlandse staatsburgers. Dus de ouders van Wilders waren gewoon Nederlanders en zij hebben over het algemeen meer voor Nederland betekent dan haar voorouders. Het is een regelrechte belediging voor de Indische Nederlanders die altijd loyaal zijn voor koningin en vaderland. Mevrouw Agema, u bent zeker vaak in slaap gevallen tijdens de geschiedenis lessen. Wat een zielige vertoning.

Reageer
gravatar

Deporteren die Mevr.Agema incl.die domme Nederlanders die geilen op criminele Marokkanen en Oostblokkers.Die Bavianen hebben recht op een stukje riool in Rusland

gravatar

Een nul Arthur dat wide ik ook net schrijven, in elk paspoort van een Indo staat Nationaliteit: Nederlandse.
Ze is zo dom mevrouw Agema. Wij hoeven niet 5 jaar hier te zitten om de Nederlandse nationaliteit te krijgen. Hoeven ook geen examen Nederlands te doen, want onze Nederlandse taal is 10x beter dan de gemiddelde Nederlander. Eindelijk een Indo die zijn mond durft open te doen, wij zijn altijd TE bescheiden.

gravatar

Ik ben niet eens met Wilders stelling. Maar we moeten de vrijheid van meningsuiting hoogachten. Ongeacht het misbruik wordt door sommigen. Anders brokkelt klein beetje bij klein beetje onze vrijheid van meningsuiting.

Reageer
gravatar

Dat kunnen we Indonesië
Niet aandoen beter ergens op een onbewoond eiland
Dumpen samen met de joden die hem sponseren
geen Marokkanen geen criminelen een paradijs voor hun toch

Reageer
gravatar

1945 Marokkanen helpen Nederland en Europa bevrijden. 1965 Marokkanen helpen Nederland opbouwen
1965 tot heden Marokkanen helpen Nederland af te breken

gravatar

Na ja wil het zo zeggen wanneer je een Nederlands paspoort hebt als buitenlander in hoe verre ben je dan Nederlander,Denk toch echt niet dat zij de Nederlandse geschiedenis ten goede komen wegen een stukje id op een pas poort zit m meer in hoe je als buitenlander je aanpast en als ik heel eerlijk ben gebeurt dat of veel te weinig of helemaal niet.Oorlog of geen oorlog hier heb je je aan te passen en niet het leven willen leven van herkomst die kloof gaan ze nooit niet overbruggen ze blijven hun eigen trouw en hebben soms de schijt aan hoe wij het hier doen duidelijker ken het niet zijn als je hier een leven wil zoals daar moet je blijven waar je van af komt klaar.Steun van andere politieke partijen heeft Wilders nooit gekregen en nu het voor hun de maat vol is werken ze hem er maar gewoon uit hoe makkelijk wil je het hebben .

Reageer
gravatar

Hoi Evelien,

Daar heb je een goed punt met die geschiedenis!

Ja, die Nederlandse geschiedenis, dat was me wat! Toen had je de Oranjes, die gasten kwamen van oorsprong uit Frankrijk (Orange), en later uit Duitsland (moet je eigenlijk ook niet willen).

Wat later begon het gezeik pas echt. Domela Nieuwenhuis was een Amsterdammer, maar werd destijds es effe lekker links ingehaald door Jelle Troelstra, een Fries. Die sprak de taal niet, was net als Bram Moskowitz een advocaat, richtte de PvdA op, en ging al vrij snel om met Harry Mens. En die trok toen al aan de touwtjes, of lijntjes, net zo je het noemen wil. En daar zijn we bepaald niet echt wijzer van geworden!

Harry Mens heeft bekende nazaten, die ons land ernstige schade hebben toegebracht. Wat te denken van Willem Holleeder, Willem Endstra, Gerd Leers, Dirk-Jan Paarlberg, en niet te vergeten Ivo Opstelten s.r. én j.r., onze huidige minister van Justitie!

Dat alle medelanders, moelanders, oriëntlanders, of hoe ze ook allemaal mogen heten hier zijn, kwam door hun. V.O.C. mentaliteit noemde Balkenende dat een poosje geleden. En dáár vecht Geert Wilders nu tegen.

Geert Wilders houdt er niet van om overheerst te worden. Geert is voor Nederland met Nederlanders erin. Net als vroeger, ongeveer vier eeuwen geleden.

Lieve Evelien, dáár wringt de schoen, echt waar!

En als je nog wat te vragen hebt, laat het maar weten oké?

Groetjes, Trendvolger.

gravatar

Interessante gedachte, dat uitzetten van criminelen. Ook de ‘echte’ Nederlander stamt in het algemeen af van de Batavieren, die met een strafblad kunnen we dus ook uitzetten naar eehh.. Batavia?

Reageer
gravatar

Laat ze daar nou toch ‘ns met rust in Batavia! Die mensen zijn nog niet koud bekomen van onze misdragingen een paar decennia geleden! En hoezo is het fair dat wij ons afval in de tuin van de buren kiepen? Als de buurvrouw haar vieze stinkpeuken bij mij in de tuin kiept, ga ik ze ook terugbrengen.

gravatar

zijn ook genoeg nederlandse criminelen hoor.. stuur die dan ook meteen weg als je hun zo graag weg wilt hebben.. ik vind het onzin die discriminerende uitspraken allemaal. mvg

Reageer
gravatar

belachelijk dat nederland zich druk maakt over buitenlanders en over geert wilders… er zijn ergere dingen in de wereld! ook wil ik even zeggen dat jullie niet iedereen over een kam moeten scheren, er zijn genoeg marrokanen die zich goed gedragen! denk na voordat je wat zegt. Valt me trouwens ook tegen dat iedereen zo discriminerend is, had gedacht dat de Nederlandse bevolking wel iets zou hebben meegekregen wat er in de gs is gebeurd..

Reageer
gravatar

Inderdaad, ben het met je eens!! Wilders zn hersenen hebben de inhoud van een zak lege aardappelen. Misselijke vent.. Je zou indd wel zeggen dat mensen iets hebben meegekregen over wat er in de gs is gebeurd, maar blijkbaar niet. Door op wilders te stemmen roep je steeds meer haat op. Buitenlanders mogen blijven, ze moeten zich wel aanpassen met de leefswijze in Nederland daar ben ik het mee eens. Maar van hun eigen cultuur heb je geen last van. Nederlands leren is belangrijk, een baan zoeken en zich gedragen.. Dat is het belangrijkste.Hoewel ik wel moet zeggen dat er net zo veel Nederlanders zijn die zich niet gedragen! En om nou te gaan zeuren over hoofddoekjes is helemaal onzin! Mijn oma had vroeger ook altijd een hoofddoekje op.. En ze is gewoon Nederlands. Niemand die daar last van had. Net goed dat wilders zoveel haat krijgt. Boontje komt om zijn loontje!

gravatar

Niemand die ervoor gaat zorgen dat mijn leuke Marrokaanse schoonzoon het land uit moet!!! Wilders ga zelf het land uit a u b!!!!!! En neem alle racisten mee!!!

gravatar

Britt,je bent waarschijnlijk getrouwd met een Makaak.Ook een Marokkaan is een racist.Die zeggen Meer of Minder Marokkanen.dus is Meer het antwoord. Meer of Minder Nederlanders,dus is Minder het antwoord.
Meer of Minder Criminelen,dus is het antwoord Meer.Hahaha

gravatar

Wat we niet snappen is wat hij tegen buitenlanders heeft? het zijn ook gewoon mensen, alleen met een andere cultuur. wat maakt dat uit? Iedereen zou elkaar moeten leren respecteren, dan zou de wereld er veel beter uitzien. Het is ook zielig voor ons klasgenootje, hij is marrokaans en hij moet hier om huilen, hij is bang dat hij weg moet uit nederland. Accepteer elkaar! groetjes groep 6 van basisschool de regenboog!

Reageer
gravatar

Zeg, moet jij niet allang op bed liggen?

gravatar

Hij heeft niets tegen buitenlanders, hij is zelf een buitenlander en zijn vrouw ook! Hij heeft een probleem met criminele marokkanen die, gezien de statistieken, over vertegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Meer niet Het lijkt mij onzinnig om elke keer (na ruim 10 jr.) weer erbij te moeten zeggen dat het om de criminelen gaat en niet om alle marokkanen, of alle marokkanen moeten zich aangesproken voelen?. Ik bedoel, kom op zeg, na al die tijd mag je dat toch wel weten of vinden ze het leuk om maar steeds weer in de slachtofferrol te blijven hangen?

gravatar

Correctie,hij is Nederlander ,zijn roots liggen in Indonesie en Nederland.
Hij is Nederlander van geboorte net als zovelen die in Indonesie hun roots hebben.Hij heeft het niet over normale werkende mensen ,maar over dat tuig die bv.de boel leegroven,mensen neersteken ,pinautomaten opblazenen daarna zgn als goede gelovige de moskee binnenwandelen

gravatar

Gelijk heb je Hr.Kotsmisselijk.De andere apen die ageren op zijn uiterlijk oid hebben last van alzheimer.Die mensen moet je begeleiden omdat hun korte termijn geheugen defect is gegaan.We noemen bv. Jeettje Mina de Gorilla ,Chemisch Afval,Bokkenpoot en te Hard Aangetrokken Stropdas en de rest zijn meelopers,ik bedoel mee jankers.
Dan heb je ook Mien met de Mandolien die niet goed wijs is met haar zoon de geitenhoeder of is het geiten……N????.Hahaha

gravatar

Deze man schreeuwt om hulp zoals jullie ook bijna allemaal weten heeft GW meerdere geloofsovertuigingen gehad waar hij zich niet thuis voelde en is uiteindelijk atheïst geworden. In zijn verleden is hij een punk, anarchist, fascist geweest. In eerdere nieuwsbronnen is er vermeld dat hij in zijn jongere jaren enorm is gepest, hoogstwaarschijnlijk door een groep moslims miss. zelfs in eigen Indonesië. GW heeft een idcrisis en voelt zich buitengesloten waardoor hij op deze manier met gebruik van meningsuiting aandacht trekt om zijn eigen persoonlijkheidsproblemen. Momenteel is hij een racist. Volgende stap = therapie op een gesloten afdeling!

Als u op wikipedia naar zijn info kijkt treft u deze tekst `Na de moord op Theo van Gogh op 2 november 2004, werd Wilders in het geheim meegenomen naar een schuiladres, omdat de politie het risico voor Wilders te groot achtte. Sindsdien wordt hij 24 uur per dag bewaakt. In de eerste weken die volgden werd Wilders elke dag, en soms meerdere keren per dag, naar nieuwe locaties gebracht. Op 15 december keerde Wilders voor de eerste keer terug in de Tweede Kamer. Enkele weken later kreeg hij een vaste, toentertijd geheime, locatie in een gevangeniscel op Kamp Zeist`

Wel ook GW is vrijwillig behandeld als een asiel zoeker of crimineel maar hij blijft strijden en het zit hem nog steeds heel diep dwars dat hij toch al jaren zijn eigen kapsel camoufleert naar blond om er toch bij te horen.

GW heeft hulp nodig!

Reageer
gravatar

Helemaal gelijk, Deertje! Deze man heeft een jas met lange mouwen en veel riemen nodig, en een pil van Drion. Dat heeft een kalmerend effect, niet alleen op hemzelf maar ook op de NL samenleving en op het beveiligingsbudget van NL. Een win-win-win situatie zodoende

gravatar

waar kan ik een kwartje van Kok doneren voor Geert’s pil ?

gravatar

Dat kwartje kan je in het hol van je Holmaatje met de naam te hard aangetrokken stropdas deponeren Hr.Bokkenpoot.Hahaha

gravatar

@Henk • 21 maart 2014, 18:57
Dan heeft u het wel verkeerd begrepen. Aan het begin van de 20ste eeuw bestond Indonesië niet eens en als volk ook niet. De overgrote deel van de mensen die hier kwamen noemen zich niet Indonesisch maar Nederlands of Indische Nederlanders dat heeft te maken met hun voorgeschiedenis, afkomst etc. Die zogenaamde Indonesiërs die hier zitten hebben vaak een Nederlandse of Europese voor en achternaam, spraken Nederlands, Nederlandse nationaliteit en/of Europese status, hadden ‘gekke’ gewoontes en gebruiken, dat al maakten hun de vijand of verdacht in Indonesië. Waneer die zogenaamde Indonesiërs lichte ogen had, blank of lichte kleur dan was het helemaal gevaarlijk.

Reageer
gravatar

Correctie Noordin,ze hebben geen gekke gewoonten of gebruiken,het zijn Europese normen en waarden en het zijn Christenen,die nooit of nauwelijks met justitie in aanvaring zijn

gravatar

Wilders heeft geluk dat hij niet 80 jaar geleden leefde. Toen was het Nederlands koninkrijk het grootste moslim koninkrijk op aarde!

Reageer
gravatar

Zucht Speld, een beetje historische kennis zou hier niet mis staan. Indonesie is geen Nederlands Indie en gekleurde Indische Nederlanders zijn mensen met een veel gevallen een Nederlandse voorouder die al de Nederlandse nationaliteit bezaten toen ze naar Nederland ‘repatrieerden’. Deze mensen zijn verjaagd omdat ze die Nederlandse nationaliteit hadden. Zij hadden geen dubbel paspoort.

Reageer
gravatar

Inderdaad,De Nederlanders die kritiek leveren op G.W moeten maar naar Marokko gaan en daar gaan roven en stelen .zoals de Marokkanen in Nederland en eventueel 3 paspoorten aanvragen voor een uitkering.Gegarandeerd wordt je verzoek gehonoreerd.Vuile bavianen.

gravatar

Iedere keer als de moderator een bericht van slecht allooi – dat zijn er veel vandaag – heeft verwijderd, klopt de volgorde niet meer.

Daar zou ik onderhand iets aan gaan doen en meteen ook een rode knop aanbrengen.

Reageer
gravatar

Goed idee Nerd, doe er wat aan.

Het valt niet mee diverse reacties in de context te plaatsen waarin ze geschreven zijn. Het werd mij vrij snel duidelijk dat de moderator enkele schreeuwertjes verwijdert heeft. Is Geert nog in de race, of is ‘ie al onder de knop geplaatst?

Volgens de media bestaan er inmiddels 2 PVV’s, waarvan Wilders het enige lid is, dat dan weer wel.

Iemand?

gravatar

Zou zo’n redeknop ook een selffulfillingprophecy worden, zoals dat je iets vanzelf gaat liken, als je de likeknop intoetst?
Zou ik gelijk patenteren dan, want een beetje rede, dat kan iedereen wel gebruiken!

gravatar

Je kunt over onze held Geert zeggen wat je wilt, maar hij had wel de ongelofelijke moed om met risico voor zijn eigen imago alle partijen tenminste over één onderwerp tot overeenstemming te brengen. Dat is uniek in onze parlementaire geschiedenis.

Als zijn partij leden had gehad, was hij als politiek leider direct geroyeerd. Dat tekent toch wel de heldenmoed van deze bijzondere man.

Zo zie je maar, dat valse profeten in eigen land nooit worden geëerd.

Reageer
gravatar

Ok vrij duidelijk. Ik vind dit ook niet kunnen, dan mag hij terug naar Indonesië. Maar ehm gaan alle andere mensen die dan zoiets uithalen of een oud vrouwtje beroven, iemand in mekaar slaan, overvallen plegen, soms zelfs moorden of verkrachten dan ook op basis hiervan terug naar het land van herkomst?
Als dit recht is dan geldt dat ook voor iedereen en niet alleen voor Wilders.
Gelijke monniken, gelijke kappen!

Reageer
gravatar

“When you call yourself an Indian or a Muslim or a Christian or a European, or anything else, you are being violant. Do you see why it is violant? Because you are seperating youself from the rest of mankind.
When you seperate yourself by belief, by nationality, by tradition, it breeds violance. So a man who is seeking to understand violance does not belong to any country, to any religion, to any political party or partial system: he is concerned with the total understanding of mankind”. —- J. Krishnamurti

Reageer
gravatar

Wilders is een echte INDO en omdat dit ook uitgelegd kan worden als I(n)N(ederland)D(oor)O(standigheden) is hij precies hetzelfde als alle andere allochtonen en ook nog alle autochtonen voor zover deze bestaan.

Reageer
gravatar

Helaas voor jou Paul Muller,jij stamt ook van de mensapen uit Afrika.In iedere Blanke ras is ook de zwarte gen aanwezig.Dus 2 blanke ouders kunnen een zwart kindje krijgen maar ook een kind met blanke huid en blauwe ogen.Lees het verhaal van een echtpaar uit zuid Afrika maar.Dan is het de vraag maar of jij allochtoon ben of autochtoon .Denk maar verder dan je neus lang is.

Dit is ook interessant voor de andere apen die Wilders willen afbreken op zijn uiterlijk!!!!!!!!!!!!!!!

gravatar

is dat een uiterlijk dan?
volgens mij een exoskelet met Windows 3.1 als besturingssysteem;
256mb werkgeheugen,
15GB harde schijf,
Videokaart net geschikt voor een Atari schermpje
en een processorkoeling die niets koelt maar wel een vreselijke tering herrie maakt wat een normaal fatsoenlijk gesprek overstemd

gravatar

”Dit is ook interessant voor de andere apen die Wilders willen afbreken op zijn uiterlijk !!! ” ;
welke àndere apen houden niet van de aap Wilders?

gravatar

Meneer Bokkenpruik,Wilders geeft tenminste nog geluid,bij jou slaat de boel vast wegens gebruik van te weinig geheugen.Misschien ben je nog niet van achter genomen door die geiteneukers. Anders mekker je wel anders.Ook jij komt aan de beurt als je op vakantie ben.

gravatar

de geitenneukers van Geert in Marokko
(waar ìk nooit ben geweest)
neuken, veronderstel ik, niet wezenlijk anders
dan de geitenneukers van Geert in Israël
(waar ìk ook nooit ben geweest);
.
jouw citaat “Ook jij komt aan de beurt als je op vakantie ben.”
met ‘ook’ begrijp ik dat jij wel daar ergens bent geweest
(was jij nou in Marokko of was jij nou in Israël ?)
en dat jij daar van achteren bent genomen………..?
Hoe ànders mekker jij nu dan wel?
En is dat heel anders dan je normale geluid
of hoort niemand enig verschil?

gravatar

graag gedaan Stropdassenfabrikant; soms hoef je ze alleen in te koppen als een beetje dom praten 🙂

gravatar

Aan Bokkenpoot,jou huid is toch niet wit??? Eerder rood met 2 horentjes op je hoofd en een staart.Jou ras is toch de grootste afnemer van Witte Poedertjes????Ben je gebruiker? want je lult maar raar hoor.Als jij komt te overlijden moet je extra betalen.Je behoord tot de catagorie Chemisch afval.

gravatar

Daar heb je weer die hard aangetrokken stropdas.Ik zou maar niet teveel doorbuigen,want Bokkenpoot met zijn broek op zijn knieen staat al gereed voor jou.hahaha

Eigenlijk moet zijn naam Holtor zijn.

gravatar

Hij moet gw zeggen dat ze hier eerst de nederlanders moeten late werken en dan pas buitelanders laten komen in nederland en zijn genoeg werkloose in nederland die moeten gw gaan werken en geen uitkering trekkeb mensen hier in nederland verander alles alle kerken gaan weg en er komen alleen moske het is nederland en geen turkeij ik vind dat hij geeb straf hoef te grijgen straks is nederland gw turkeij en er woon dan geen eene nederlander meer

Reageer
gravatar

Indonesië is het land waar Hollanders de boel hebben lopen uitroeien .Hout en specerijen en andere grondstoffen hebben geroofd..Dus een toontje lager me z,n allen. De achterstand die de bevolking heeft opgelopen is te danken aan de Nederlandse invloed.. Liever tien Geert Wilders dan een koloniale Hollander…Wat een tuig !

Reageer
gravatar

Een toontje lager met zijn allen? Ik snap de relatie met de mensen toen en de mensen nu NIET. Altijd sneu als mensen de gruwelen van decennia en eeuwen geleden, projecteren op nieuwe populaties.
Gevalletje verstand op nul?

gravatar

Zelf heb ik nooit onderscheid gemaakt, maar toch is het mij overkomen
als gewone huismoeder die zeer onschuldig over straat liep en aangevallen werd vanuit het niets, gebruikt werd als een boksbal en uiteindelijk zwaar zinloos mishandeld.
Al mijn Nederlandse buurtbewoners keken en gingen gewoon hun eigen gang.
twee jaar gevangenis straf voor deze durf het haast niet te zeggen
afkomstig uit Marokko.
De samenleving heeft deze man nog veel gekost gezien ik niet de enige was die hij te pakken heeft genomen.
Over dat soort mensen heeft Geert het en niet over de goeie mensen afkomstig uit Marokko.Gelukkig ben ik nog steeds in staat dat onderscheid te zien.
Ik moet zeggen waarom word geert zo op zijn woorden gepakt gezien ik hier ook niet veel goeds uit de reacties zie verschijnen.
Onder de Nederlanders zit ook tuig helaas kunnen we die niet terug sturen.
Zie het eens positief als geert voorheen het catshuis niet had verlaten hadden er een hoop mensen in de problemen gezeten met de huishoud inkomens toets.
De nieuwe verkiezingen die dat voort bracht heeft ook dat van de baan geveegd.

Reageer
gravatar

why cant the goverment not take every word as racism,wilders is highlighting a growing social problem that the whole country turns a blind eye to.I have morrocan friends and co workers and they are great people with big hearts and eger to work with great family bonds and live together which we all can learn from,this about the criminals that make it bad for the hard working familys and take instead,therefore creating a bad image for all the good moroacans which is most likely 90%,this aint nothing to do with hate or racism or hiltlerism its about a growing social problem that the goverment apears to find acceplable,we need to as a growing multi cultural land try and sort this out together before it boils over and becoms ireversable,I myself come from scotland and have lived here for more than 15yrs,when i first came here the english had made such a bad name for the uk the label was on us and I had problems renting and even trying to get bank account,small groups of people create these problems but a whole nation gets critised,thankfully those times have passed.I say to every race and nationality lets try and read between the lines and stop letting the media and dumb ass goverment tell you what to think,peace and love to all.:)

Reageer
gravatar

Als Geert Wilders wilt dat allochtone criminelen uitgezet moet worden hoe zit het dan met de autochtone criminelen en vooral de witte boorden criminelen in Den Haag waarvan hij zelf lid van is.
M

Reageer
gravatar

ik vind het een verschil of je een allochtoon bent of een allochtone crimineel. respect voor allochtonen maar criminelen horen hier niet thuis dat kost ons land heel veel geld.

Reageer
gravatar

Ach ja….. Ik zat vandaag te lezen in politierapporten van 1957. Geen allochtonen (behalve een paar studenten en hoogleraren), maar rotzooi genoeg. Van criminelen die hier allemaal thuis hoorden. Graag of niet: uitermate autochtoon. Zeer en uiterst autochtoon zelfs.

gravatar

Ik doe een poging om de discussie hier te lezen. De vraag die dan bij mij opkomt, luidt: wanneer stoppen we met dit landje?

Reageer
gravatar

Als we zelfs naar drie generaties terug gaan kijken en dan ook naar één van beide stambomen dan ben ik zelfs allochtoon en ik denk inmiddels een gigantisch gedeelte van de Nederlandse bevolking. Die stelling vind ik dus een beetje zwak. Wat ze overigens met Geert Wilders doen maakt me niet heel veel uit, ben zijn stommiteiten toch al lange tijd zat.
Het zou mooier zijn als er juist gekeken werd naar hoe we al deze verschillende culturen, persoonlijkheden en gewoonten kunnen samenbrengen tot één goed op elkaar afgestemde samenleving. Multicultureel is voor mij juist één van de positieve kanten van Nederland. Goed en slecht vind je overal, maar iedereen over één kam scheren klopt in deze gevallen gewoon totaal niet. Zelfde als dat de KKK zegt dat blanken nooit stelen: HAHA! maak dat de kat maar wijs. Bij vrijwel elke groep mensen worden zondes gepleegd en dat komt echt niet alleen door afkomst of uiterlijk.

Reageer
gravatar

Je ziet dus maar weer dat democratie niet erg veel helpt ook al ben ik niet voor een land met een dictator. Alle politici in dit land lopen te schreeuwen maar draaien ook met alle winden mee. Voor de campagne een hoop geblèr om stemmen te winnen en erna de andere kant opdraaien.

Gedeeltelijk is er wel van elke partij iets dat je aantrekt want je maakt mij niet wijs dat je het met alle standpunten van een partij eens bent want daarbij denk ik dat de meeste stemmers ze nog niet eens alle kennen.

Wilders had in het begin sympathie van mij maar dat wordt steeds minder. Hij begint steeds vaker alle problemen op de buitenlanders te schuiven wat simpelweg niet waar is daar er vele zogenaamde echte Nederlanders zijn die gewoon niet willen werken. Wie knapte in de zeventiger jaren het vuile werk op? Juist Turken en Marokkanen. De generatie van nu is echter wel een beetje de weg kwijt en kan mij wel voorstellen dat velen een groep aanwijzen die schuld is net zoals Wilders doet maar er zijn ook vele Marokkanen die het wel goed doen. Er is ook net zo goed een hoop tuig van de zogenaamde echte Nederlanders die crimineel zijn. Ook die kosten onze maatschappij een hoop geld.

Het blijft moeilijk allemaal maar een land besturen is als een winkeltje runnen. Hier krijg je geld binnen en daar geef je het weer uit. Het vinden van een balans is moeilijk, wie je ook in een regering neer zet.

Succes met de discussie maar wellicht zou het een goede zet zijn om de discussie te verdraaien naar het vinden van oplossingen die werkelijk helpen en niet allen trappen naar bevolkings groepen die het zouden veroorzaakt hebben. Je gaat dan al snel richting 1940. Niet doen dus.

Reageer
gravatar

Heel triest allemaal. Dreigt hij te worden uitgezet net wanneer hij bijna klaar is met zijn boek. Ik had echt uitgekeken naar ‘mijn wijk’. Had hij beter in de gevangenis kunnen zitten. Daar had hij namelijk alle tijd en concentratie gehad. Zonde dat mensen die zich zo hard inzetten voor de maatschappij zo genadeloos worden afgestraft.

Reageer
gravatar

Daar heb je wel een goed argument. In Indonesië zal hij, als moslimhater, niet erg goed behandeld worden. Dat is natuurlijk wel goed voor een zeer artistiek verantwoord literair werk, maar als we echt iets van hem willen leren, kan hij beter in Nederland in zo’n zachte-watten-gevangenis zitten, waar hij vrijuit kan werken aan een boek over Zijn Strijd. Daar kunnen we allemaal ons voordeel mee doen.

gravatar

Gtoot gelijk.. Ik ben ook Indo.. En schaam mij rot voor een Indo als Geert die mensen schofeert en racistische neigingen heeft. Laat hem maar hier komen in Jakarta.. wij zullen hem met “open” armen ontvangen haha..

Reageer
gravatar

misschien eilandjes huren in bismarck sea voor alle banken top manen + Rutte’s club.
durft wilders deze mensen crimineel noemen?

gravatar

Nee natuurlijk niet beste Fouta!

Rutte’s club is een hele gezellige club, daar is niks mis mee.
Lachen, gezelligheid én mooie vrouwen daar hoor. Niets crimineels
aan. Vraag maar aan meneer Viesman; die zie ik daar ook wel eens.

gravatar

Rutte’s mama heeft hem toen hij 21 werd verteld dat vrouwen goed van pas komen met naaiwerkjes. Dus als hij een tarn in zijn overjas heeft benadert hij wel eens een vrouw…

gravatar

Geen idee Jeettje, maar hij lacht altijd wel naar ze.

(n.b. Reactie op #121)

Beste moderator, u bent de tel kwijt?

gravatar

Zelfs in het rusthuis krijg ik geen rust meer met al die nare reacties.

Toch gauw eenderde van de reageerders maakte hier grove taalblunders. Dat loopt uit de hand. Daarom laat ik iedereen die reageerde op dit artikel en dat nog zal doen, naar groep drie deporteren.

Dat is mijn straf en daar zult u het mee moeten doen!

Reageer
gravatar

Juf,

U begint zich nu echt als een juffrouw te gedragen. Groep 3 zit vol. Overvol zelfs. Terwijl u de tijd neemt wat uit te rusten is er complete anarchie ontstaan op de gang. Iedereen moet plassen, maar durft niet naar het toilet. U blijkt behoorlijk de wind eronder te hebben, zoveel is zeker. Maar vertelt u eens, heeft Geert zijn onderwijs ook bij u genoten destijds?

gravatar

Geert is trouwens niet welkom in Indonesia! Veel mensen kennen hem hier als moslimhater en racist die zijn afkomst ( ja hij heeft indisch bloed) verloochent.
Dus Geert zal wel niet naar Indonesia durven.

Reageer
gravatar

Als je Indisch bloed heb,betekent nog niet dat je Moslim ben maar veelal Christen.En de Christenen worden tot op heden belaagd door de Moslims in Indonesia.Ze voelen zich eerder verwant met Europeanen dan met de mensen uit Indonesia.al liggen hun roots daar

gravatar

Hé die Geert, dat is je goed gelukt, weer eens een solidariteitsimpuls tussen de verschillende bevolkingsgroepen te doen ontstaan. Met alle respect toch even drie puntjes van zorg. Allereerst, worden de kosten voor de advocaat niet wat érg hoog met deze aanpak? De financiering neemt immers wat af, niet? Verder, hoe ga je ervoor zorgen dat deze verbroedering dóórzet? En als laatste, wat ga je doen met al die mensen die je waarderen om wat je zegt i.p.v. om hoe dat uitwerkt? Daar moet je toch voor gaan uitkijken straks, of…?

Reageer
gravatar

Dat weet de heer Wilders helemaal niet; heeft ie nog nooit over nagedacht, is zijn doel ook niet. Zijn enige doel is in de aandacht te komen. Goedschiks danwel kwaadschiks. Het kan hem niets schelen. Egotrippers gaat het alleen om de aandacht hoe dan ook !!!

gravatar

Ach Laura, wat is dat nou!? Zo slecht en geringschattend te denken over Geert W. We weten allemaal dat zijn initialen staan voor Goede Wil. En als het anders was, als hij echt zou willen wat hij zegt, dan had hij toch nooit zo’n zelfslachterij voor rechtsdwalende imbecs opgezet?
Kortom, ik blijf bijdragen aan de kosten van zijn H2O2 en hoop dat jij dat ook doet!

gravatar

Trendvolger,

Je denkt toch niet dat Blonde Geertje zichzelf uit zijn partijtje zet? Hij is namelijk het enige lid.

gravatar

Beste heer Steeds,

Nee, dat denk ik ook niet.
Het is per slot van rekening Geert z’n feestje, alleen de gasten beginnen moe te worden en gaan nu zo langzamerhand naar huis.

gravatar

Laten we wel bij de feiten blijven, heren. Het is geen partij. Het is een ZZP-er met een beweging.
En buitenlandse geldschieters, waarvan wij in vrijheid niet mogen weten dat ze er zijn en wie ze zijn.

gravatar

Zelfs mijn dochter is geschokt omdat zij weet dat die man vind dat marrokanen naar hun eigen land moeten. Mijn dochter heeft dit opgevangen op 5 jarige leeftijd en haar beste vriendinnetje is marrokaans, kijk wat je teweeg brengt dhr Wilders. angst bij ook jonge kinderen.
Niet iedere marokkaan is hetzelfde en “ons Indie” zal best maar het is aan de andere kant van de oceaan. ook hebben vele marokanen geholpen nederland op te bouwen (eerste Generatie) is het dan niet ook “ons Marokko” en daarbij hoe gaat het met uw Roemeense vrouw ??? zelf zit er geen 100% nederlands bloed in u uw familie of vrouw en haar familie! hoe kan je dan iets over andere culturen zeggen !

Reageer
gravatar

Dre, gezien uw marrokanen, marokkaan en marokanen bent u een groot voorstander van het fonetisch geschreven Nederlands.
Overigens is Roemenië een ander land dan het Hongarije, waar de vrouw van Geert Wilders is geboren.

gravatar

En zo is het #33. De heer Wilders lijdt aan zelfdiscriminatie. Deze man hoort niet in de politiek thuis om de doodgewone reden dat hij hier niet capabel voor is. Mijns insziens is deze man toe aan een cursus zelfreflectie. De heer Wilders is een kneus die aandacht wilt en de politiek saboteert ter eigen glorie; zielig.

gravatar

Hongarije, Roemenië, wat maakt het uit: in dit tijd allemaal Sovjet-satellieten en over twee jaar onderdeel van Groot-Rusland…

gravatar

Helaas wat de 1 generatie opgebouwd heeft wordt door de 2 en 3 generatie,s Marokkanen afgebroken.Trouwens julli vergeten de Spanjaarden,Italianen,Grieken enTurken die hebben ook hier toe bijgedragen voor de economie en die nazaten zitten niet in de top 3 van van de criminele ladder zoals de Marokkanen ,Oostblokkers en Antilianen.

gravatar

Wat denk je dat het bij een 5 jarige voor angst teweeg brengt dat ze niet meer naar de speelplaats in de buurt mag, omdat daar agressieve (turkse/marokkaanse/whatever) jongens rondhangen?

Of bij de opa die in elkaar wordt geslagen omdat hij de mannen vraagt om de meisjes die voorbij lopen niet meer lastig te vallen?

Of bij het 25 jarige meisje die voor hoer wordt uitgemaakt omdat ze geen doekje draagt, én niet mee naar huis wil als speeltje?

En JA, ik voel me wel bedreigd door een groepje van die jongens, en niet door een groepje blonde knapen. Of door zwarte jongens.

En waar komt de angst vandaan? Ervaring!

Het is enorm zonde dat een (procentueel groot!) deel van de islamitische bevolking zo’n onheil over zich afroept.

BTW: welk 5 jarig kind volgt de politiek? Lekkere lui zijn het, die hun kinderen dit influisteren… Shame on them!

gravatar

Anna, geen paniek, de zaak heeft de volle aandacht van de politiek en de kinderen worden gerustgesteld op alle mogelijke manieren, lees maar:

http://www.speld.nl/2014/03/28/racistische-kinderen-schrikken-van-interview-rutte/#comment-120974

Maar even serieus, wat zijn jouw slechte ervaringen?

Het geval wil dat ik best vaak het slachtoffer ben geweest van echt niet al te lullige zaken; ben ik nou de enige in Nederland die uitsluitend met oerhollandse criminelen te maken heb gehad? In Den Haag of all places??
(nee, geen familie of bekenden, echt Vreemde Nederlanders, in alle opzichten.)

Ok, één keer was er sprake van Buitenlanders, maar wegens enorme klunzigheid hunnerzijds waren ze al weg voordat ik zelfs maar had kunnen detecteren hoe oud ze ongeveer waren.. alleen de huidskleur was duidelijk te zien.
Niet zo slim om je auto stil te zetten onder een felle lantaarnpaal.. politie = wegwezen wisten ze wel, de actie duurde van poging tot aanval naar vluchten minder dan een minuut.
Toevallig kwam er net politie langs, dat was wel een beetje een wonder maar ook weer niet want die surveilleren zich suf, ook toen al.
(het is alweer jaren geleden, zero-tolerancebeleid had nog nooit iemand van gehoord maar toch!)

Conclusie: buitenlanders doen het slecht in de criminaliteit, het eindresultaat is zelden de moeite waard.
Dit weekend nog bij een juwelier, die 2 lieten zich gewoon meteen doodschieten nog voor de gouden Rolexen op tafel stonden tsk tsk tsk…

Amateurs.

gravatar

Als analfabeten en halfanalfabeten zouden worden gedeporteerd, had G.W. geen kiezers meer.

Reageer
gravatar

En De Speld bij dit soort onderwerpen veel minder reageerders.

gravatar

Dus de crimele voorvaderen van Wilders waren ook uitgezet

Reageer
gravatar

U wilt minder:
Limburgers // criminelen // voetbalsupporters // conducteurs // files // leraren // automobilisten // belastingen // regenbuien // hypotheek

Kruist u aan wat van toepassing, wij gaan het regelen!

Reageer
gravatar

Eh, Ben, ik mis nog in het rijtje van wat ik minder zou willen:Wie-is-de-mol // overgewicht (alleen het gewicht, niet de mensen die eraan lijden) // scheerapparaten (niet de kammen, daarvan zou ik er juist meer willen) // megalofonen //

gravatar

Geert heeft helemaal gelijk, ik zou nog verder willen gaan in zijn gedachtengoed. We weten allemaal dat de term ‘dom blondje’ niet zomaar ontstaan is. Ik wil dan ook voorstellen om alle blondines uit te wijzen naar België. Kunstmatige blondjes, zelfs politiek lijders, niet uitgezonderd.

Reageer
gravatar

Haha alsof dit alles beter zou maken, van racisme dan maar naar discriminatie grijpen. Beetje jammer dit. Alsof zeggen dat alle marrokanen slecht zijn en zeggen dat alle blondines dom zijn en om deze reden allemaal uitgezet moeten worden… Ik zie niet veel verschil qua zogenoemde angst- en haatzaaiing. Wat een zwak argument heeft u.

Dom blondje is trouwens een oorspronkelijk Amerikaanse uitdrukking, dus ook niet bepaald Nederlands en is voor zover bekend ontstaan na een dom karakter in een film waarvan de actrice blond moest zijn en dus moest acteren dat ze dom was. Dus eigenlijk is de term wel zomaar ontstaan.

gravatar

Hm.. Vind deze reactie toch redelijk overdreven voor het feit dat deze man een uitspraak heeft gedaan. Het is inderdaad een grove uitspraak en ik zeg ook niet dat ik het ermee eens ben, maar dit slaat nergens op. Meneer Wilders is ook net als ons een Nederlander en hoort hier thuis.
Het punt van Meneer Wilders is extreem, maar ons eigen land heeft ook een ander punt wat ook extreem is: gewoon iedereen binnenlaten, ookal werken ze niet. Ik doel hierbij niet per se op Marokkanen, maar ik vind wel dat een hoop buitenlanders die in Nederland zijn gekomen zich niet netjes aan onze regels houden. Hou je niet van ons land en de regels? Dan vind ik dat je mag worden uitgezet. Ga dan lekker terug. Vind je het hier fijn? Hou je dan aan onze regels en doe wat er van je wordt verwacht. Ik denk dat dat de enige compromis is om dit ” probleem” op te lossen.

Reageer
gravatar

En wat doen we dan met Nederlanders die zich niet aan de regels houden, Anjo? Naar welk land zetten we die uit?
Je bent het niet met die uitspraak eens, maar je beweert het aan het eind zelf: DUS ben je het gewoon eens. Hoe hou ik mezelf voor de gek om maar netjes gevonden te worden.
Zielig hoor.

Ik vond het fijn in Nederland totdat rechtse figuren de macht grepen en de regels veranderden. Moet ik nou ook weg?

gravatar

Er wordt door mevr. Agema duidelijk gemaakt dat hij wel veroordeeld moet zijn. Als dhr. Wilders het hier zo fijn vindt, moet hij zich maar aan onze regels houden.

Trouwens, ik hoop niet dat de Marokkanen gaan doen wat van ze verwacht wordt, want blijkbaar verwacht iedereen dat hij of zij wordt aangevallen door Marokkanen.

gravatar

Anjo, ik krijg een beetje kromme tenen van dat woordje “verwacht” hoor. Dat is allemaal rechts gebrabbel. Wat wordt er van jou verwacht, vraag ik me nu af. Dit “probleem” is voor marokkanen een Probleem met een hoofdletter geworden . Ze worden alleen maar gebruikt als bliksem afleider door de rechtse machthebbers.

gravatar

Helemaal mee eens Anjo, bravo! En Richard, jij doelt op Nl-se vakantiegangers in het buitenland neem ik aan! Want uh in Marokko hebben ze zelfs 38 Nl-ers eruit geschopt omdat ze goed werk verrichtte op verdenking van (verdenking he) bekeren, dus ja? Over deportatie gesproken Richard, alleen zo jammer dat je daar niemand over hoort, ook niet al die “gediscrimineerde” marokkanen niet!

gravatar

Wilders deporteren naar Limburg en zijn Nederlandse paspoort afpakken is mijn devies. En alle Nederlanderse volgelingen met uitkering en met grote bek (=de profiteurs die bang zijn dat anderen ook profiteren): idem. Hoewel, dat zou zielig voor de andere Limburgers zijn. Dan maar gewoon afzinken in een vat in de Noordelijke IJzee, samen met het andere gevaarlijk afval.

gravatar

Meneer de lafbek anoniem.Het wordt nu wel irritant met dat gewauwel van jou.Je geilt waarschijnlijk op die criminelen die Wilders in zijn programma noemt.Wordt eens wakker of werk je in een thee huisje of een kebab restaurant waar je de voetzolen van je baas moet likken om niet ontslagen te worden.HaHaHa

Ps.
Mijn volle naam is Mohammed.B .Janssen

gravatar

Volgens mij zijn de meeste mensen hier niet bekend met voormalig Nederlands-Indië.
Al ben je daar geboren dan ben je niet automatisch een Indonesiër of een inheemse. Wilders stamt af van koloniale nakomelingen en die zitten meestal niet in die Inheemse of Indonesische samenleving. Zijn moeder behoorde tot de Europeanen(al was zij gemengd) en Nederlandse staatsburger.

Reageer
gravatar

Maakt het uit: alle sympathisanten van hem hebben geen ruk verstand van Marokkanen, Turken, Antillianen en de islam en het christendom. Wilders weet ook niks van Indonesië, anders zou hij zijn haar niet verven en blauwe contactlenzen dragen.
Dat is beslist niet meer in de mode daar.

gravatar

Jeettje,ik heb de indruk dat je behalve Makaak ( aap uit Marokko) geen Nederlander ben,maar uit Afrika kom,want je lijkt daar op de foto als een berggorilla ( Magilla ?????? )

gravatar

ik geloof dat het hier duidelijk wordt wat voor tuig er bedoeld wordt.. meneer, dat soort uitspraken zijn veel schadelijker dan die ene uitspraak van Geert. Hij heeft bovendien altijd benoemd dat het gaat om CRIMINELE allochtonen. Door je doodsbedreiging val jij nu onder de groep criminele allochtonen. Binnenkort kunnen we misschien zeggen: Fijne reis!

Reageer
gravatar

Nee dat heeft -ie NIET. Kanonne, wat kunnen die PVV-ertjes toch slecht luisteren. Denken ook al niet.
Beste Rik, probeer het eens, laat het eens tot die brij van jou doordringen dat Nederland NIET in de problemen zit door k. Marokkaantjes, maar door BLANKE Hollanders die banken, verzekeringsmaatschappijen, de huizenmarkt en andere zaken naar de kloten hebben geholpen en voor miljarden het land uit hebben gesluisd, onder het lachend toeziend oog van corpsbal Rutte en zijn makkertjes.
Dáár doet die gele kuif dus geen bal aan, sterker nog: hij heult met die gasten om het geld.

gravatar

Ach, Jeettje,
Het is om te janken, hoe iedereen zijn eigen waarheid ervan maakt. Dus neem een paracetamolletje, of een borreltje, en lach erom.

Wist je trouwens dat het schijnt dat het gerucht gaat dat Wilders stiekem geilt op die zevendedagsadventist van de Partij voor de Dieren. Of dat nou te maken heeft met zijn voorliefde voor animale seks of voor godsdienstfanatisme is mij niet geheel duidelijk. Feit is dat niemand dit durft te publiceren, wegens de dreigende toorn van Geert. Ik zou het dan ook nooit publiceren, als ik het zou weten.

gravatar

Hombre
Daar heb je natuurlijk ervaring mee met Animal seks.Heb je het met een olifant gedaan dus jij onder de olifant.Het heet standje pletmij.Volgens mij ben je zo plat als een pannekoek van Dr.Oetker.
Dus ook dat beetje brij in je hoofd.hahaha

gravatar

Jeetje, ik kan u uit eigen ervaring zeggen: sommigen mensen, wat ze ook doen KUNNEN niet denken. Daarom zijn er mensen zoals u (denk ik dan maar): als plaatsvervangend denker, bedoel ik. Reuze fijn hoor! Geldt overigens voor luisteren ook, of liever gezegd voor verstaan, dat is niet helemaal hetzelfde. Misschien kunnen we een instituut starten met een variant op de doventolk: voor horenden met een verstaanshandicap, een soort blondengeleide-mens?

gravatar

Zoals ik steeds al zeg: het zijn de Hollanders die Nederland in de problemen brengen. De rest van Nederland probeert dapper stand te houden, al moet ik toegeven dat er ook overlopers zijn.

gravatar

Hmm, Rik is inmiddels gezakt naar #106…

gravatar

Wat een gezeik van jij buitenlandse Marrokaan of bruine Indonesiër.
Waar het over gaat is dat allochtone mensen zich dienen te gedragen, zodat men normaal over straat kan lopen.
En Geert Wilders brengt dit helaas niet erg tactisch, daarom blijft de PVV zoals zij nu is en komt geen stap verder.
Hij heeft wel gelijk dat mensen met een andere achtergrond zich niet zomaar alles kunnen permitteren.
En onze regering is daar schuldig aan om te soft dit soort kwesties aan te pakken.
Ik gun het niemand om belaagd of overvallen te worden.
En het overgrote gedeelte is van buitenlandse afkomst.
Een Ivo Opstelten heeft ook geen flauw benul van wat er in onze samenleving zich afspeelt en noemt al snel iets walgelijk.
Totdat hij of zij met dat straattuig geconfronteerd gaat worden, dan piept men wel anders.
Marrokanen die zich normaal gedragen is niks mis mee, maar daarentegen die onze wetgeving niet naleven mogen van mij terug naar hun roots. Dit pretendeert Geert Wilders ook als men goed kan luisteren.
Laat onze regering en een hoop lafbekvolgelingen zich maar is goed achter de oren krabben voor ze naar iemand met hun vingertje gaan wijzen !
Wij als land zijn een walhalla voor zogezegd the outsiders.
Als ik naar Amerika of wat voor ander land wil gaan, dan moet ik van onberispelijk gedrag zijn en werk hebben of een sponsor die mij daarin begeleid.
In ons land gelden deze regels niet allemaal en daarom is het hier zo’n rotzooi !!

gravatar

Lieve Lilian,

Heel even dacht ik: wat kletst ze nou toch, zo simpel kom je Nederland niet binnen hoor! Komt nog heel wat bij kijken meid, echt.

Tot ik me realiseerde wat er op dit moment gaande is..
De hele stad zit potdicht Lilian, het lijkt hier wel een warzone.
Weet je wat dat kost? Nou, ik ook niet maar wel heel veel.

Alleen omdat alle outsiders van deze wereld – beslist niet allemaal van onbesproken gedrag, daar heb je ook al zo gelijk in – besloten de komende dagen in het Walhalla voor Vreemdelingen met vingertjes naar elkaar te gaan zitten wijzen, zonder zich eerst eens terdege achter de oren te krabben.

Toen dacht ik inderdaad, voor hen gelden kennelijk andere regels, als je een privé-jet bezit vlieg je gewoon om de douane heen kennelijk; belachelijk en unfair ook nog.
Wie weet hoeveel sigaretten ze bij zich hebben, om over drank nog maar te zwijgen..
En: wie zegt dat ze weer weggaan? Dat zeggen ze allemaal..

Voor Hollandsche suikerbietenboeren die op het Malieveld staan te brullen dat het niet eerlijk is allemaal en waarschijnlijk nog gelijk hebben ook staat er een waterkanon en traangas voor ze klaar als ze niet voor de spits opdonderen.

En terecht; bietenboeren die zich normaal gedragen is niks mis mee, maar degenen die bij mij voor de deur herrie gaan staan schoppen mogen van mij ook terug naar hun roots en rap wat!

ps. Ivo is een meneer, ik zag je twijfelen tussen ‘hij’ of ‘zij’..

gravatar

Jij slaat de spijker precies op zn kop…dit zeg ik ook altijd. Wij zijn een land waar elke crimineel en kansarme zomaar binnen kan komen. Dit kan in veel landen niet. Zelfs niet als je naar de Antillen zou willen…. Maar ja dit mogen wij niet doen van Brussel!!!!

gravatar

Ik snap je frustratie. Echter vind ik jouw oplossingsrichting net zo fout als Wilders. Denk jij dat “hel land van herkomst” zit te springen om criminele jeugd? Het begint met opvoeden en het scheppen van een klimaat van zelfrespect en een positief enigenbeeld voor die jongens. Mensen als Wilders doen wat averechts werkt.
Dus Zelfrespect en Respect van de anderen (o.a. de Moslims) en hard straffen. Begin bij je zelf. Alleen minder minder Marokkanen roepen helpt geen fluit! maar verergerd de zaak
Ik ben blij dat die straat jongens niet begonnen zijn met vergelding acties zoals toen in Parijs (autos in brand steken enz…) God zij dank.

gravatar

Rik,ze hebben niet alles laten zien wat Wilders allemaal gezegd heeft.
De media hebben alleen dat gedeelte laten zien wat voor hun van belang /sensationeel is,maar dat is niet de volledige waarheid wat er daadwerkelijk gezegd was.

De afgelopen 10 jaar heeft hij het steeds over de criminele Marokkanen en andere buitenlanders die hier de boel onveilig maken en niet over de eerlijke hardwerkende mensen alochtoon of autochtoon die eruit geknikkerd moeten worden!!!

gravatar

Hardwerkende mensen die eruit geknikkerd moeten worden? Ben je nou helemaal van de pot gerukt? Hardwerkende mensen hebben we nou juist nodig, stomme lul! Hoe kunnen we anders ons luizenleventje voortzetten?

gravatar

Gelijk heb je Lilian,de juiste instelling belichten is moeilijk omdat er mensen zijn die aan Alzheimer lijden, die over een paar minuten niet meer weten wat ze gezegd hebben.

gravatar

Maak het dan niet nog ingewikkelder door om de 10 reacties van naam te veranderen, Janssen, Ali Baba, Danny Wilders, J. of hoe je ook heet.

Heb jij geen huiswerk of zo? Of had ik dat al gevraagd…

gravatar

Maar Truus, hij zij geen ‘cirminele Marokkanen’ maar ‘Marokkanen’. Hij scheert iedereen over één kam.

Reageer
gravatar

als je alleen de, door de media, ingekorte versie hebt bekeken snap ik je uitspraak volledig 😉

gravatar

Ja Wibi Soerdjadi is dan ook allochtoon net als ik, maar wij hebben dan niet als Geert een veroordeling in onze rugzak…. Sorry Geert back to the roots als je niet snapt hoe het werkt in een muliculti samenlevening…. samen leven B|

Reageer
gravatar

Dit is dus de ultieme aktie een mens dat fouten maakt zetten we uit naar de roots. zeg maar dag met je handje naar alle buitenlanders die zich misdragen.dus wilders toch zijn zin.

Reageer
gravatar

Wilders staat volkomen in zijn recht, hij heeft niets nieuws gezegd en nu zo’n gezeik hierover…. ? Wilders is de enige die voor dit land opkomt en hij zegt wat half Nederland denkt. ik zeg ga zo door. allemaal terug naar eigen land!

Reageer
gravatar

En niet meer van je erf! Koest allemaal! Eigen land? Wat is dat eigenlijk? Je kunt alleen eigen land hebben, als je dat stuk hebt gekocht, toch? Als het je eigendom is? iedereen met een huurhuis het land uit, dus! (najib, je mag blijven, je hebt een koophuis!)

gravatar

Nou, of Najib mag blijven valt nog te bezien. Hij mag dan een koophuis hebben maar misschien staat dat op erfpacht. Dat maakt hem dus niet de eigenaar van een stukje land, hoogstens van een stapel stenen en wat kozijnen.

Najib, wat heb jij hieraan toe te voegen?

gravatar

Caroline het volgende; als half Ned.denkt dat alle buitenlanders terug moeten naar land van herkomst is het verstandig om terug te kijken naar de reden waarom ze in Ned.zijn.De geschiedenis dus! Weet jij daar wel iets over? Ned is jarenlang bezig geweest zichzelf te verrijken door landen te bezetten/kolonialiseren etc.De slavernij zegt jou misschien weinig,maar een nakomeling van een zelf weet waar hij over praat.Nog steeds heeft Ned. niet de ballen om zijn excuus aan bieden aan de nazaten van de slavernij.
Tegenwoordig is Ned. belast met het oppakken en veroordelen van piraten,terwijl zij jaren geleden zelf de grootste waren.
Zegt de naam Abraham Crijnssen jou iets? Van mij kun je misschien nog geschiedenis les krijgen dan weet je precies wat/wie je voorouders zijn geweest.

gravatar

Beste mensen jullie praten over marokkaanse criminelen maar de grootste criminelen uit Nederland zijn toch Nederlanders hoor dus denk nou maar na voor jullie iets zeggen, Als er wordt gezegd minder joden dat zouden we vast gelijk opgepakt worden maar als het over marokkanen gaat is het opeens een ander verhaal, dus hou toch op man met vrijheid van mening uiting, want je mag niet zwarte of joden zeggen. Maar dat hebben jullie denk ik wel op school geleerd. Je gaat toch ook niet tegen je kinderen zeggen dat ze mensen vanwege hun kleur mag uitschelden omdat het vrijheid van meningsuiting is. Als er echt vrijheid van meningsuiting bestond, bestond er ook geen discriminatie denk daar maar over na

gravatar

Ugh, Jawed, mooi gezegd. Het heden is vergeten dat we op een verleden leven… en ooit waren we nomaden, die in groepen van noord naar zuid, west en oost trokken…. en ons vermenigvuldigden . Het leven is te leen. Let”s live in peace.

gravatar

Ik vrees dat Astrid niet weet wat het verschil tussen piraten en kapers is. Voor het overige heeft zij groot gelijk.

En wat Caroline betreft: Ik vraag mij af hoe dat dan moet met gemengde echtparen en hun kinderen? Moeten die ook terug? Waarnaar toe? En beschouwd Caroline tweedegeneratie-immigranten als Nederlanders of als buitenlanders? En moeten derde- en vierdegeneratie-immigranten ook terug naar hun(?) thuis(?)land?

gravatar

nederland een vrij land kom op zeg 1 man zegt rechtuit wat andere ook zeggen maar dan onder de tafel en dan dit kom op ik sta achter wilders

Reageer
gravatar

Hahaha die Jeetje……. zo wordt je nooit beveiliger. Dat bedoel ik nou…. De heer Wilders is nodig aan een cursus zelfreflectie toe. Zijn motto: Liever jij bang ( de marokkaan(voor de duidelijkheid)) !!! dan ik bang !!!!

gravatar

Dat deze man nog in de politiek rond loopt komt omdat ie zichzelf ook laat gebruiken door zijn politieke “collega”s, als bliksem afleider. De heer Wilders gedraagt zich nogal minderwaardig naar zichzelf.

gravatar

Goedzo TINY,degene die kritiek op Wilders hebben,zijn nog niet bezocht door die Kakkerlakken uit Marokko.die alles leegroven

gravatar

De enige reden dat Wilders nog bestaat en zijn gore praatjes kan verkondigen is het democratische systeem dat hij verkracht. In een bananenrepubliek die past bij zijn manier van doen had hij nooit door de staat gefinancierde bodyguards gekregen en was hij allang vermoord. We zijn gewoon te netjes in NL voor vullus van zijn soort. Netjes is goed, maar niet voor misbruikers zoals hij.

gravatar

Het Nederlandse rechtsysteem toont nog maar eens aan dat het een aanfluiting is en erger dan dat van Noord-Korea. Typisch weer iets voor de softe linkse grachtengordelelite om zoiets te bedenken. Eerst mag hij ongestoord hier de cultuur verpesten en daarna wordt hij, in plaats van gestraft te worden, beloond met een snoepreisje, op kosten van de belastenbetaler durf ik te wedden, naar een tropisch paradijs waar het altijd mooi weer is! Het is een schande!

Reageer
gravatar

o mooi is dat hij mag nx zeggen over een bevolkingsgroep waar de meeste criminelen uit voort komen en wij worden nu weer door jullie gediscrimineerd ? mooi stelletje zijn jullie jullie blanda,s hebben mijn voor ouders in Indonesië eeuwen lang getreiterd geslagen , en vermoord , en dan lopen die zogenaamde helden die in ons land destijds ik weet niet hoeveel inlanders hebben vermoord hier trots te vertellen hoe ze met hun geweren tegen de ploppors hebben gevochten want zo noemden de Blanda,s ons , en nu er hier in Nederland iemand is die een groep criminelen uit het land wil hebben wat overigens het meren deel van de Nederlanders wil zijn we ineens ozo anti discriminatie dat is typisch iets voor de tottokkers zielige Hollanders ,en dan nog dit in de tweede oorlog zijn jullie bezet geweest door de Duitsers , wat natuurlijk niet leuk was voor jullie maar sta er eens bij stil wat jullie in de overzeese gebieden hebben gedaan minstens net zo erg zo niet erger vanwege de lange zeer lange bezittingen daar en het uitmoorden van de bevolking , stelletje schijt BLANDA,S

Reageer
gravatar

Trudy, zo noemen inwoners van ‘t Gooi (de bevolkingsgroep met die zwaarbekakte-R) een blender en dat is een keukenapparaat, dat kan mixen en pureren.

gravatar

Fuck Blanda’s ..!! Hypocriete volk is het die Indonesie leeg hebben gezogen tijdens de koloniale tijdperk..

gravatar

Laat ik nou altijd begrepen hebben dat de Indonesiërs die naar Nederland gekomen zijn, dat gedaan hebben omdat zij met de Nederlanders gecollaboreerd hebben in het uitmoorden van hun landgenoten…

gravatar

Helaas, Adriaan, zoals Henk zijn er tevelen: niet op de hoogte van de Vaderlandsche Geschiedenis….

gravatar

Ik vraag me alleen af waarom wij verantwoordelijk worden gesteld voor wat onze voorouders hebben gedaan, en waarom veel mensen in Nederland, ook mensen die van 100% Nederlandse afkomst zijn, zo’n belachelijk slecht Nederlands spreken.

gravatar

Wauw Jim, hele goede bijdrage!! Die Nederlanders zijn zeker schijtlijsters geworden, niet te vergelijken met die amsterdammers in de 2e wereldoorlog die opkwamen voor de joden met hun eigen leven! Nu laten ze de joden voor alles en nog wat uitmaken (is het ook nog hun schuld) en de homo’s in elkaar rammen ( is ook al hun schuld) vrouwen voor hoer uit laten maken (ook al hun eigen schuld) Ach en zo kan ik wel door blijven gaan! Ben net als jij allochtoon voor 100 %, niet eens hier geboren en voor de volle 100 % aangepast, zoals het hoort en ook ik word dood gallisch ziek van al dat opdringerige, schreeuwerige gajes en vele allochtonen met mij! Jaja, dat willen al die gutmenschen e.a. niet horen!

gravatar

Gelijk heb je Jim,weg met die groep criminelen,weg ook met die Belanda,s die hun gore koppen in het zand steken.Er is maar 1 oplossing mogelijk: groot gat graven ,al die Criminelen en Gore Belanda,s inflikkeren en dan sneldrogend beton kieperen,en daarbovenop als het uitgehard is een latrine bouwen dan kunnen we op ze schijten.Probleem opgelost.Hahaha

gravatar

Wat hebben jullie “ploppors” gedaan met die meer dan een miljoen
chinezen tijdens jullie grote terreur campagne?
Bevrijding?Me hoela.Moslim terroristen waren jullie EN NOG STEEDS!!!
GOENA GOENA Don’t let me LAUGH.

gravatar

Meneer Kliko
Je moet je eigen geschiedenis maar eens nalezen wat betreft de Ploppors.Zij vechten voor hun land dat 350 lang bezet is geweest.
De Knil militairen waren voor het overgrote Indische/molukse mensen,die de opdracht hadden om Nederlandse belangen te beschermen.Dat er excessen gebeuren,dat is in iedere oorlog nou eenmaal zo.Er zijn slachoffers aan beide kanten zowel militairen als onschuldige burgers.

Die mensen zijn geen Moslim terroristen!!!!!!!!!

gravatar

ik niet. ik mis trouwens de allochtone bijdrages op deze site, maar dat terzake. het idee van een ‘deportatie’ van GW naar Indonesië vind ik niet fair. we hebben daar al zoveel ellende aangericht. ik voel meer voor een werkstraf op Antarctica: sneeuwruimen in een witte omgeving.

gravatar

Haha oplossingsgerichte denker. Geniaal idee, een reactie waarbij ik mij volledig kan aansluiten.

gravatar

Wilders is te ver gegaan en moet dus volgens zijn eigen normen terug naar Limburg gestuurd worden. Geen Nederlands paspoort meer, alleen een Limburgs paspoort. En zo’n hoge betonnen muur tussen Limburg en Nederland bouwen, zoals zijn Israëlische vrinden om de Palestijnen gebouwd hebben. En dan alle handelsbetrekkingen tussen Limburg en Nederland saboteren en frustreren zoals Israël dat met de Palestijnen doet. Dat riekt naar gerechtigheid!

gravatar

Meneer de lafbek anoniem,niemand zit naar dat gewauwel van jou te wachten.Kom liever met onderbouwde argumenten.
Jij behoord ook tot het Haram volk ( Onrein volgens de Islam )

gravatar

die Rutte mag wel een smoel opzetten een maand terug zat hij nog bier te zuipen met groote dictator Poetin als men bekijkt wat dat tuig de wereld aandoet dan moet Rutte maar zwijgen het is een grote schande dat hij zich in Rusland vertoonde en dan nog maar te zwijgen van die koning en dat blond wijf die waren ook zeer dik met poetin dus ze moeten zwijgen over Wilders waneer die zijn meening geeft over dat Marokkaanse tuig

Reageer
gravatar

Ik ben het eens over het zwijgen wat betreft Wilders, Maar dat Rusland gebeuren is fout. Nederland heeft goed gedaan Rusland te vriend te houden. Ook op Internationale politiek is dit een juiste zet geweest. Nederland is echt aan het verpauperen iedereen heeft een mening, maar die zijn totaal verstoort door de meest onzinnige dingen. Alles is racisme, maar je mag nog wel je mening uiten, ik wil zeggen wat ik vind, nee je bent een racist. Mensen kunnen niet meer relativeren en kunnen niks meer hebben. Iedereen is nu ineens marrokaan, ach donder toch op!

gravatar

meeeening ,ja?!! nie zunne bakkes over lex en max heh! x

gravatar

WAT lees ik? Iedereen is Marrokaan. Dat moet ik m’n moeder gaan vertellen. Betekent dat ook dat Lex en Max Marrokaans zijn, of dat zij koning zonder onderdanen zijn?

gravatar

Groote moet zijn grote en meening moet zijn mening. Tja in de jaren 30 en 40 werd dit wel goedgekeurd. Verder zijn punten en komma’s geen “overboodige” luxe.

gravatar

Sjonge jonge… al die uitspraken dat het hitler is en dat hij die partij over heeft genomen.. wat een onzin, ja hij is te ver gegaan maar om hem zulke dingen te noemen, dan ben je zelf nog een grotere megool.. jammer dat er zoveel mensen zich verlagen tot zijn of zelfs onder zijn niveau..

Reageer
gravatar

Het zou toch inderdaad wat zijn als we allemaal megolen zouden worden. Of zou het Megolen met een hoofdletter zijn?

gravatar

megool moet zijn: mongool.
Mongolen komen uit mongolië. Dat zou in dit geval toch weer een dubbel paspoort betekenen. Nou ja, liever een dubbel paspoort dan een dubbele agenda. Er gaat echter niets boven een dubbele graanjenever.

gravatar

Was het nu Megool, Mongool? Was Mongool niet een alternatief voor een mens met Syndroom van Down? Moeten we dan populair gezegd niet spreken over “downies”? Nee, laten we duidelijk blijven: het zijn idioten!

gravatar

wilders geeft volkomen gelijk ze moeten al die criminele marokkanen het land uitdonderen opgeruimd met dat tuig laat ze hun eigen land onveilig gaan maken dat is beter dan hier de boel onveilig maken

Reageer
gravatar

als je geen punten gebruikt heb je ook geen hoofdletters nodig. maar los daarvan: er is niks met een goed geformuleerd tegengeluid. op PVV-niveau is dit een interessante bijdrage. opgeruimd met een d geeft al aan dat Truus behoorlijk lang heeft doorgeleerd.

overigens: MET hoofdletters heb je ook geen punten nodig, maar dat is een andere discussie

gravatar

Hoofdletter.
Misschien is hun land al onveilig en vervelen ze zich de tandjes. Dan maar naar Nederland, want wie krijg je anders zo makkelijk op de kast als die kaaskoppen. Of moet Kaaskoppen met een hoofdletter?
Punt.

gravatar

jammer dat ze hier op school gezeten hebben,en het dus van mensen zoals u geleerd hebben!!!
Denk daar maar is over na

gravatar

Gelijk heb je,je hoeft ze het land niet uit te zetten ,gewoon de Sharia toepassen ( handen en voeten afhakken ) dan kunnen ze niet meer Nl leegroven

gravatar

Jansen is een verbannen BELG
BELG ( Ben Eerst Limburger Geweest)

gravatar

Meneer Piet Hein of moet ik Albert Hein zeggen.Truus heeft gelijk op die punten.Dat jijzelf je eigen taal niet kan lezen kunnen we niets aandoen!!

gravatar

Wat een zielige reacties op dit onzin stukje… Het gaat natuurlijk alleen maar op bij een dubbel paspoort voor criminelen. Maar dat willen de meesten hier niet begrijpen en alles uit zijn context rukken. Simpele zielen!

Reageer
gravatar

Jaja, dat kennen we: achteraf een context aanbrengen als je voor lul staat omdat je je in je kaart hebt laten kijken door precies te zeggen wat je werkelijk wilt.
Dat begrijpen we helemaal.

gravatar

Criminelen vervalsen zelf wel paspoorten, het lijkt me niet nodig om daar regels over te maken. Sterker nog: daar bestaan al wetten tegen.

gravatar

Op het moment dat je vraagt “willen jullie minder criminele marokkanen” is het nog uit te leggen.
We hebben dan een geluk, criminele marokkanen keren automatisch terug naar hun eigen land.
Niksnie nodig om die uit te zetten.
Op het moment dat je roept “willen jullie minder marokkanen” wordt het lastiger, dan moet je dat land platbombarderen.
Of gaat het toch om de Nederlanders met een ander kleurtje of achtergrond?
Met een dubbel paspoort?
Zodra je dat kan toegeven is het puur het wegzetten van een bepaalde groep binnen een gemeenschap, en zodra dat gebeurt is het gewoon discriminatie volgens alle standaarden binnen een sociale leefgemeenschap.
En nee, het heeft niets met socialisme te maken wat ik zeg, maar met anti-sociaal gedrag als je dit simple feit niet ziet.

gravatar

Ben niet helemaal met je eens Blaffiaan.De criminele Marokkanen kunnen nog niet terug omdat 80% nog vastzit.Die willen echt niet naar hun holen terug ,want ze hebben geen eten en geen tv en bed

gravatar

Heeft hij een Nederlands of Indonesisch paspoort? Nederlands denk dus is hij een Nederlander . Niet zoals Amerikanen met dubbel paspoort

Reageer
gravatar

Ik denk inderdaad dat de meeste Amerikanen noch een Nederlands noch een Amerikaans paspoort hebben, zelfs zij die een dubbel paspoort hebben. Allebei zullen ze het zeker niet hebben, dat zou een tripel paspoort moeten heten.

Hoe ziet dat er eigenlijk uit, zo’n dubbel paspoort? Twee keer zo groot of twee keer zo dik? Twee voorkanten en geen achterkant? Waarom lezen we eigenlijk hier op de Speld geen onderzoeksjournalistiek artikel over gebruik en misbruik, ontwerpuitdagingen en vermiste drukproeven van het dubbele paspoort? Het is, dunkte me, nogal een actueel onderwerp.

gravatar

Hombre, dubbel paspoort is dat je twee verschillende paspoorten hebt van twee verschillende landen.

gravatar

Ja hoor, Wilders heeft een dubbel paspoort, en hij is ereburger van Jerusalem. Overigens heeft hij zich laten uitschrijven uit de Rooms-Katholieke kerk en is nu allang ongelovige.
Hoezo hij zich dus druk maakt over Joods Christelijke waarden (een verzinsel) is vreemd, raar, niet consistent, maar publicitair wel succesvol.

Het enige echte Nederlandse aan Geert is zijn voortdurend gekanker op van alles en nog wat zonder met effectieve oplossingen te komen. En het hanteren van zijn credo “veel beloven weinig geven, doet de gek in vreugde leven”.
Maar dan in het negatieve: PVV-ertjes zijn weinig humor- en vreugdevolle luitjes.

gravatar

Wat Wilders consequent niet doet is zeiken over het weer, wat bij meer het vermoeden doet rijzen dat hij toch niet zo Nederlands is als hij doet voorkomen.
Maar goed, er zijn historische voorbeelden van personen die ooit als immigrant binnen zijn gekomen en daarna vanuit een getwiste logica alle immigranten de deur haben gewiesen.

gravatar

Een nederlandse vrouw ( volbloed ) die met Marokkaan uit Belgie Trouwt,die kinderen die daaruit geboren worden hebben recht op een een Nederlandse zowel als een Belgische paspoort.Dus in totaal 3 incl. Marokkaanse

gravatar

Ik zie veel debiele en domme opmerkingen richting wilders en ik vraag me af of jullie tot de groep alochtonen behoren die banden hebben met een kebab huis.Je moet door al die leuzen heen kijken om te begrijpen waar het allemaal om draaid
Veligheid,geen misbruik van het sociale stelsel zoals uitkeringen etc.etc,dit geld voor iedereen.

gravatar

Janssen; met schelden kom je niet ver. Je hebt dus geen argumenten om uitspraken die jij debiel vind te weerleggen.
Anoniem reageren? Dat doe jij toch ook? Er zijn ik-weet-niet-hoeveel Janssen’s in Nederland.

Maar die veiligheid en misbruik (je bedoelt zeker géén misbruik?) willen we allemaal, hoor. Daar hoef je geen Middeleeuwse kruistocht voor op te zetten. En veiligheid is al helemaal niet gediend met het beperken van vrijheid, zeker niet als dat wordt aangezwengeld door een halve Indo die zijn best doet om op een blanke te lijken en vrijheid van meningsuiting voor zichzelf reserveert. Waarna, leert de geschiedenis, alle rechten voor die groep machthebbers wordt gereserveerd.
Gaat altijd zo, ook in Nederland. Denk daar eens aan als je wordt weggetoeterd en gezwaailicht op de weg omdat een stukje regering haast heeft en zichzelf belangrijker vindt dan verkeersregels en andere weggebruikers.

Misbruik van sociale voorzieningen? Omschrijf dat misbruik eens, geef eens een definitie?
Voor VVD en PVV zijn mensen die rechtens gebruik maken al halve en hele criminelen; maar bij de VVD discrimineren ze niet en bij de PVV telt dat alleen als mensen een kleurtje hebben.

Als ik je een raad zou moeten geven, dan deze: als je een boekje leest wat jouw mening ondersteunt, lees dan ook eens een ander boekje wat jouw mening niet ondersteunt: misschien kom je op het idee dat je nog wat meer boekjes moet lezen om tot een afgewogen oordeel te komen en niet blind kan varen op één boekje.

gravatar

In Amerika wordt je oude paspoort ritueel verbrand op het moment dat je Amerikaans staatsburger word….
Feitjes, zo maar terug te zien in talloze films, beetje opletten graag onder het bankhangen!

gravatar

Marieke nooit van gehoord wat ze verstaan onder volbloed en halfbloed??
Een halfbloed is iemand die geboren is uit 2 verschillende rassen of culturen.
Met volbloed bedoelen ze mensen die niet van gemengd bloed zijn.
Het zijn geen paarden of iets dergelijk.

Misschien dat je op een paard lijkt ,maar dat heeft hier niets te maken met het woord volbloed

gravatar

Daar heb je die Bok zonder pruik weer,alleen maar schelden zonder argument,ben je een puber of zo.Je moet maar jezelf door het toilet spoelen,kunnen ze je weer hergebruiken als strontspray.Hahaha

gravatar

Daar heb je er weer 1,, Meneer Ben die Geleend is uit het riool.
Ga deze gedupeerde maar helpen in plaats van maar te slapen. : http://telegraaf.nl/p/22333557
Aangezien Domme Hollanders ( die worden achter hun rug uitgelachen) steeds minder intern geheugen mee krijgen bij de geboorte,denk ik toch dat het erfelijk is.Advies is om naar Dr.Phil of Dr,Oetker te gaan voor levenslange therapie met gratis kost en inwoning

gravatar

Meneer Chemisch Afval,de naam zegt het al,Je levert wel kritiek op anderen maar kan kritiek zelf niet velen.Ik zie geen schrijffouten oid.bij janssen

gravatar

Mohammed Janssen heeft overduidelijk het IQ van de schoenmaat van een lilliputter. Maar hij heeft er gelukkig mee leren leven en dat is toch wel weer fijn.

gravatar

Meneer Verhoef,helaas is jou IQ ook niet veel soeps want die is zo groot als een erwtje.Een geheugen ter grootte van een schoenenmaat van een lilliputter is nog altijd groter dan die van jou.Hahaha

Niets mis mee hoor,jij probeert ook mee te reageren.Probeer eens iets simpeler.Graag iets meer info. svp.bv onderwerp

gravatar

Indonesie kent geen dubbele paspoort. In indonesie kunnen buitenlanders geen ambtenaar worden, zoals hier in Nederland.
En GW is geen Indonesier.dan zouden ook duizenden 1000-den Nederlanders die in bv Ned- Indie of Nieuw Guinea geboren zijn ineens ook Indonesiers zijn of Papuas ??

gravatar

Wanneer leren Nederlanders eindelijk, dat er een heel groot verschil is tussen Indo’s (Indische Nederlanders) en Indonesiers?! Een Indo, dus ook Geert Wilders, heeft roots van moederskant in Indonesie en roots van vaderskant in Nederland; ALTIJD! Een Indo is dus van geboorte NEDERLANDER!!! Zelfs als hij/zij op de Noordpool geboren is. Een Indonesier heeft enkel en alleen roots in Indonesie! De discussie over het eventuele “terugsturen” van Wilders is dus niet alleen nutteloos, maar ook uiterst dom, ja vooral dom!!! Uitzonderingen zijn in beide gevallen die kinderen, wiens ouders na emigratie genaturaliseerd zijn. Voorbeeld: Wanneer een Nederlands stel vertrekt naar Canada en ze na een poos genaturaliseerd worden (De Canadese nationaliteit verkrijgen) zijn hun kinderen automatisch ook Canadees, maar natuurlijk niet van Canadese bloede.
Datzelfde zie je in Nederland bij allochtonen die het Nederlanderschap hebben GEKREGEN (dus niet van Nederlandse bloede). Hun minderjarige en toekomstige kinderen krijgen automatisch de Nederlandse nationaliteit, maar hun roots zijn en blijven afkomstig uit het land waar hun ouders geboren zijn.

gravatar

Ik ben nogal anti PVV dus nee, Wilders moet niet terug gestuurd worden naar waar zijn roots liggen maar gewoon hier gestraft voor zijn haatzaaierij

Reageer
gravatar

Ik hou hem liever hier want hij heeft tenminste de moed om te zeggen wat velen denken maar niet durven te zeggen, en hij benoemt problemen die anderen uit idealisme, maar een naïef en wereldvreemd idealisme, niet willen zien. En omdat de gevestigde partijen de problematiek maar steeds onder het tapijt schuiven ontstaan er extremisten zoals Geert Wilders. Waarom gaat Nederland niet eens in de leer bij traditionele immigratielanden om te zien hoe zij met de integratie van immigranten omgaan en hoe die integratie het meest succesvol verloopt?

gravatar

Meneer Jeetje
Je heb in je hele levensfase nog niet veel geleerd en gelezen.Wat mijn argumenten betreft ,dat behoeft geen verdere uitleg.Een kleine hint: De Bulgaren zijn ervandoor gegaan met jou en mijn belastingcenten,het bedraagt in de miljoenen en ze hebben nog geen kwart teruggevonden.

Maar dat je niet gelezen heb komt door die oogkleppen

gravatar

Maar dat je niet gelezen heb komt door die oogkleppen want al jouw belastinggeld gaat op aan Wilderss en zijn beveiliging die in ruil daarvoor nog niets feitelijk heeft bereikt, op een kabinetsval na dan, en voor de rest een beetje uit zijn nek loopt te lullen.
Wilders gaat vegen als er iets op de grond ligt; misschien is het handiger om te voorkomen dat iets op de grond valt? dat scheelt een hoop geld en een hoop werk

gravatar

De hint van Janssen. Wat B. zegt. Maar daarnaast is voor mij ook totaal onduidelijk waarom de Nederlandse Marokkanen de schuld moeten krijgen van iets wat Bulgaren zouden hebben gedaan en de belastingdienst heeft gefaciliteerd. Voor hetzelfde geld is het allemaal de schuld van Janssen.

gravatar

Marieke ,Het zijn niet alleen de Bulgaren die dat flikken dat weet je best.Misschien wat gehoord indertijd betreffende kinderbijslag??Dat waren echt de Marokkanen die kinderen van broers en zusters als hun eigen kinderen aangaven,mede hierdoor is de kinderbijslag voor het aantal kinderen verminderd.Het aantal kinderen die telt voor de kinderbijslag in toen verminderd door al die fraude.

Zie Bijgevoegde Foto :https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/p75x225/10007063_558899540875088_338068610_n.jpg

gravatar

Ik woon in Indonesië. We hebben hier een heleboel van zijn soort. Maar om echt mee te tellen in het leger van haatzaaiers en vervolgers van minderheden, moet je toch een curriculum met veel corruptie hebben. Ik vraag me af of hij zich in in dat milieu kan handhaven. Bereidheid tot geweld hoort daar bij.

Reageer
gravatar

Ik woon in Nederland,voor corruptie hoef je niet ver te zoeken.
Zowel hier als in de rest van Europa barst het ervan.Alleen hier doen ze het in het geniep

gravatar

Da’s ferme taal van de PVV! Het lijkt erop dat zij de blauwdruk van het programma van haar Duitse zusterpartij uit de jaren ’30 in het geheel hebben overgenomen. Zou Agema ons nog even kunnen melden wie er belast is de cartotheek door te spitten, om zo de lijst van ongewenschten samen te stellen?

Reageer
gravatar

Zijn soort in uw woonland heeft al veel successen geboekt. Er zijn weinig Marokkanen, naar ik heb vernomen.

gravatar

ach gut, wilders roept, willen we meer of minder marokkanen en daar komt het nazitijdperk weer om de hoek kijken! Guttegut en wat voor een vergelijking ook he, echt met elkaar te vergelijken dit, toch? Tenslotte hebben wij hier overal staan, Marokkanen niet gewenst, moeten de marokkanen allemaal een teken van de maan en het zwaard dragen, vervolgens rijden er treinen richting vergassingskampen, worden al hun goederen ingepikt en zie je ze vluchten (vreemd toch, komen er steeds meer bij??), kunnen zij zich niet vrij vertonen op straat, toch? Vraag ik mij toch af waarom ik zoveel marokkanen rond ziet lopen met mobieltjes, hoofddoeken, djelabba’s, baarden etc. Stelletje aanstellers! Jullie beledigen doelbewust de echte slachtoffers van de nazi’s, engnekken dat jullie zijn
!

gravatar

Reactie op Kotsmisselijk. Het probleem is alleen dat het Nazitijdperk ook begonnen is met een partij en een man die speecht tegen het volk over een ‘soort’ mensen die het land uit moeten. Wij zijn ook niet zo achterlijk dat we denken dat alles wij jij noemt in je reactie op gelijke voet staat met alleen het roepen dat ze het land uit moeten.

gravatar

@Kotsmisselijk.

Ach ja, je doet je naam alle eer aan!

Als er Nederland iemand geboren wordt uit Marokkaanse ouders is dat een Marokkaan(se). Die mensen groeien hier vervolgens op, met de rechten en plichten die daar bij horen. Een zeker percentage van deze mensen ontspoord, en komt vervolgens in aanraking met politie/justitie. Ook zo als het hoort. Jij vind net als Wilders blijkbaar dat ALLE Marokkanen daarom op een hoop geveegd, en het land uit gesodemieterd moeten worden. Dat mag jij in dit land roepen. Tot en met de dag van vandaag valt dat onder de vrijheid van meningsuiting.

Ik vind jouw mening dodelijk vermoeiend en uitermate eng. Heb jij wel eens van algemene beschaving gehoord joh?

gravatar

Nou, nou. Het gaat er niet om of de PVV op Nazi partij lijkt… Waarom Duitsland hier op let heeft ook niets te maken met racisme maar met volksmennerij, de propaganda, die blinde haat op laten wellen die gebaseerd is op valse voorwendselen, self-fulfilling prophecies, en ‘untermensch’ verklaringen. Waarom niemand dat wil snappen, snap ik ook niet… Dat moet toch wel duidelijk zijn?

gravatar

Ik vind dat hij terug moet gaan, want hij is te ver gegaan. Zelfs andere landen willen ermee gaan bemoeien, dit land staat nu ten schade tegenover andere landen. Het Duitse bestuur vergelijken hem zelf met Hitler, sorry maar dit is nu echt te ver gegaan !

Reageer
gravatar

Ach, doe niet zo pussy allemaal. Deze man zegt iets verkeerd en iedereen is ineens marrokaan, wtf! En dan komen ze met hun selfies met NL paspoort, nou hou je bek dan, op je paspoort staat dan nationaliteit: Nederlandse, waarom voel je je aangesproken. Het is gewoon weer zo’n rage net als zwartepiet is racisme. Kapot zielig!

gravatar

L: beter kijken: met Goebbels. Eigenlijk is dat een belediging: als je dan toch vergeleken moet worden, dan graag met de boss himself.

En wat die meneer MD betreft: kunt u dit vertalen naar gangbaar Nederlands? Anders mocht GW eens denken dat u een niet aangepaste allochtoon bent en komt u in aanmerking voor deportatie.

gravatar

@jeetje Houd je nou maar niet zo van de domme, je snapt heus wel wat ik bedoel, zelfs apen snappen dat!

gravatar

Ja Jeettje,mischien ben je een Makak,die begrijpen alleen de woorden kaggel inplaats van kachel en uitkering.hahaha

gravatar

hij kan niet meer terug want hij heeft al 2 x gedraaid;
hij is nu weer terug op de startlijn met een foute kanskaart.
Mag nu niet langs af
en moet meteen naar de gevangenis.
mag weer door nadat ‘ie 2 x 6 heeft gegooid
1 van de 2 dobbelstenen is weg
en ik weet van niets
ècht niet…….

gravatar

Omdat mijn mening telt. Juist nu, bij deze: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47.

Ik heb ondervonden dat mijn mening telt tot 47, de scherpe mening zal opvallen dat mijn mening goed telt tot 33.

Ik ben benieuwd naar uw ervaringen en zienswijze hierover.
Ik dank u voor uw aandacht.

Reageer
gravatar

Na het lezen van uw mening was ik helemaal uitgeteld.

gravatar

Nu pas snap ik dat camouflage- kapsel! Het is een rare pisang!

gravatar

Professor,

Dan had je vanmorgen in alle vroegte maar voor deur van de burelen van De Speld moeten gaan staan. Nu stond een onbekend vooraan. Dus zet daar vanavond je tentje op. Neem een slaapzak, boterhammen en een fles ouwe klare om de bivak te overleven. En niet te vergeten jouw reactie.

gravatar

Indonesië gaat Wilders zeker weigeren. Niemand daar wil hem hebben. Het lijkt mij nu logischer als hij voor een aziel uit andere landen moeten zoeken! Hij moet de consequenties van zijn ‘acties’ accepteren.

gravatar

Ingrid,
Ben jij nog niet te grazen genomen door die bavianen uit Marokko????
Dat wordt wel tijd dan,want dan ben jij de Grote Pisang.Hahaha

gravatar

Indonesie ontvangt Wilders en 200 Miljoen Indonesiërs komen naar Nederland ,want dan moeten Nederlanders en buitenlanders en criminele tuig het land verlaten.Dat is de beste oplossing.

gravatar

Geertje, mag ik mee, met behoud van AOW, neen zelfs meer, want er gaat geen belasting af, geen reinigingsrechten en al die belastingen. En Geertje een grote handshaker is nooit weg. Zes maanden Indonesië en zes maanden vakantie in Nederland. Niet gek toch, DOEN. Dit moet zeker meer dan een keer gezegd worden, ze zijn zo oerdom

gravatar

Wat een kans voor Geert Wilders. Indonesië moet een soort natte droom voor hem zijn: meer dan 70 miljoen moslims om uit te zetten!

Reageer
gravatar

Ik denk dat het voor de heer Wilders nog wat te hoog gegrepen is. Hier in Nederland zijn het er maar een paar en na jaren is hij nog niet eens op de helft met uitzetten, sterker nog hij is nog niet begonnen. Verder heeft hij ook weinig expertise op het gebied van vervoer van grote groepen

Treintransport organiseren voor 70 miljoen mensen is niet iets wat je zomaar doet, zeker niet bij een eilanden rijk. Laat meneer Wilders eerst maar eens zien dat hij effectief die paar moslims in Nederland kan uitzetten en dan pas doorgaan naar de volgende uitdaging.

gravatar

Zou hij daarvoor eerst zijn Limburgse paspoort moeten afgeven? Anders zetten ze hem daar ook binnen afzienbare tijd het land uit, let maar op!

gravatar

70 miljoen?? hoe kom je erbij man..? Eerst info zoeken en.. Indonesie heeft namelijk ca 250 miljoen inwoners waarvan meer als 75% moslims. Indonesie is de grootste moslimland ter wereld!

gravatar

Ach ach Richard, meer als …: dat moet natuurlijk zijn meer dan: in Nederland spreken en schrijven wij correct Nederlands, toch? En meer dan 75%, nee; meer dan 86 % NOEMT zich moslim. Of ze dat zijn: 100 % van de christelijke partijen NOEMT zich christen, maar of ze dat zijn …

In ieder geval zijn wij benieuwd of de organisatorische talenten van GW het toelaten om die deportatie tot een goed einde te brengen.

gravatar

In aanvulling op Jeettje: land is onzijdig, kwa geslacht. dientengevolge is het bijbehorende lidwoord bepaald op ‘het’, ook bij samenvoegingen als moslimland.

gravatar

Ik heb meer de indruk dat de uitspraak niet volledig was.Dat iedereen welkom is die wil en kan werken en zich tot op zekere hoogte aanpast.(Doe ik zelf ook als ik in het buitenland ben)Getuigd van respect is mijn mening.Dat de werkeloosheid waarschijnlijk groter is onder de groep marokkanen dat geloof ik.

gravatar

@Richard, naar schatting zijn er 70 miljoen radicale moslims. Ook Wilders moet daar eer opnieuw beginnen. Hij kan niet meteen een hele religieuze groep over één kam scheren. Dat komt later!

gravatar

Wellicht kan Wilders dan respect tonen aan zijn wellicht islamitische voorouders.

gravatar

Ik stel het volgende voor: onbeperkte toegang tot NL voor alle criminelen van Noordafrikaanse of Oost Europese komaf.Aanvraag voor bijstand/uitkeringen eenvoudiger maken,en 3 of meer paspoorten toestaan Marokkaanse,Belgische en Nederlandse .Gaarne toestaan om zowel in Belgie en in Nederland een uitkering te ontvangen.Gestolen goederen belasting vrij verhandelen op de zwarte beursen.Taliban uitnodigen om Haram volkeren af te schieten.

gravatar

O, Geert o, Geert
Wat lul je weer verkeerd.
Blonde Geertje heeft de kolder.
Hij zegt Geen Marokkaantje “”meer “”in onze polder.
Geert wees nou eens met jou talent.
Voor een keer eens een echte vent.
Rot op en maak mij met jou politiek.
Echt als ras zuivere Nederlander niet zo ziek.