Sporen van fratsen aangetroffen in C1000

Filiaal in Beuningen twee maanden dicht; dat scheelt

In een Beunings filiaal van supermarktketen C1000 zijn naar alle waarschijnlijkheid fratsen gevonden. Om hoeveel fratsen het precies gaat en hoe ze in de winkel terecht zijn gekomen, is vooralsnog onduidelijk.

De fratsen werden bij toeval ontdekt toen een vulploegmedewerker tijdens koopavond routinematig de schappen controleerde op griebels. Ter hoogte van een zuivelproduct ontwaarde de medewerker relatief significante afwijkingen die doorgaans op de aanwezigheid van fratsen duiden.

Het winkelend publiek werd behoedzaam tot kalmte gemaand en door de beveiligers minzaam de winkel uitgeleid. Een sterk staaltje crisismanagement, aldus filiaalmanager Reinout Klossert. De reactie van het personeel bleek inderdaad niet onverdienstelijk, want het aantal paniekreacties bleef binnen de gestelde perken.

Vanwege een uitgebreid sporenonderzoek blijft het filiaal nog zeker twee maanden gesloten. Ook zijn alle filialen van C1000 in een straal van 25 kilometer vandaag uit voorzorg dicht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vind het stuitend dat iedereen maar te hoop loopt tegen fratsen. Als eerlijk fratsenmaker voel ik me daardoor danig gedemoniseerd. Mijn inspanningen zijn gericht op het produceren van eerlijke en deugdelijke fratsen en daar is niks mis mee. Laat de nVWA maar komen !

Reageer
gravatar

Met die fratsen wordt het echte probleem verhuld: de inflatie van C1000.

Die is allang geen C1000 meer. Volgens twee economen nog hoogstens C840. Anderen vinden dit veel te optimistisch. Hun schatting is C21,50

Reageer
gravatar

Ik snap al dat gestuntel van c1000 niet zo. Gewoon alles een keertje goed wassen op 52 graden NB.

Reageer
gravatar

“De fratsen werden bij toeval ontdekt toen een vulploegmedewerker tijdens koopavond routinematig de schappen controleerde op griebels”

Kom op, zeg. Iedereen weet toch dat griebels enorm van omvang zijn en derhalve niet over het hoofd te zien. Hetzelfde geldt overigens voor grutten.

Reageer
gravatar

Bijna niemand weet meer het verschil tussen strapatsen en fratsen. Ik was er niet bij, maar ik durf te wedden dat het hier om een vals alarm gaat. Recentelijk toonde TNO nog aan dat strapatsenmakers en patjepeeers zich frequent en verdacht ophouden in de nabijheid van C1000 filialen. Toeval? Ik dacht het niet! Je mag het tegenwoordig niet meer zeggen, maar ik stem gewoon lekker op Wilders. Dat is de enigste partij die er echt wat tegen doet. Ja toch?

Reageer
gravatar

Fratsen tussen de rotzooi. Het was en blijft te verwachten in die superslechtmarkt. Het benne dappere mensen die dat durven eten!

Via reclame belanden vele fratsen via happen in je maag. Niet zo gek dat de massaconsumens meer vraagt en weer klaagt. Blabla.

Reageer
gravatar

En bij Carglass vullen ze gescheurde sterretjes, waar gaat het naartoe met deze wereld?

gravatar

Dat lijkt me het een heel goed plan. Samen delen met Pé?

gravatar

Afschuwelijk.. wat erg voor die mensen in de omgeving. Stel je voor dat er eentje met je boodschappen is mee gelift en nu in je keukenkastje zit…

Reageer
gravatar

Nou en of! Wat te denken als ‘ie op zondagmiddag honger krijgt en uit de kast moet komen. Leg dat maar eens uit aan de visite. Sterkte!

gravatar

Fratsen zijn supergezond. Online is dat al veel langer bekend! De reguliere media hebben dat stilgehouden om iedereen naar de stembus te krijgen. De reden? Als je niet ontevreden bent, doe je dat niet zomaar op een zonnige dag.

Reageer
gravatar

Meestal zijn fratsen stadse fratsen maar omdat het hier een dorp betreft en dorpse fratsen in het algemeen vrij onbekend zijn kunnen we ervan uitgaan dat deze fratsen gewoon een reclame actie van de C-1000 zijn.

Reageer
gravatar

Beste Beun,

Beuningen is dé uitzondering op de regel. De enige acties die daar plaatsvinden zijn snelheidscontroles op de doorgaande route van- en naar het Land van Maas en Waal.

gravatar

Beste Trendvolger, daar het hier de Fratsen van Beuningen betreft, mag vooraleer gesproken worden -wat heet, gerept worden!- van het Land van Waas en Maal. Voor het overige behoeft uw opmerkzaam commentaar geen aanpassing (mijnerzijds, noch vanuit de WMO)

gravatar

Beste Beun,

bij onze plaatselijke C1000 stond de basisschooljeugd al achter de dranghekken om fratsen te bedelen. Ik denk dus dat u gelijk heeft…

gravatar

Ze zeggen weleens, dat men het kalf niet moet verdrinken voordat de put is gedempt. Ik meen dat daarmee wordt bedoeld, dat men een patiënt niet moet genezen, maar voorkomen.

Daarop werd ik attent gemaakt door het woordje “voorzorg” dat in de laatste zin foutief wordt gebruikt.

Ware voorzorg voorkomt onheil.

Daarom ware het beter geweest dat de C1000 binnen ‘n actieradius van vijfentwintig kilometer eerder op slot waren gedaan. Voordat de fratsen binnendrongen, zodat ze voor een gesloten deur staande met slagroomtaarten uit de aanbieding eenvoudig aan het lopen naar heen konden worden gezet.

Ik pleit daarom niet voor zorgmaatschappij, maar voor voorzorgsamenleving. Voorzorg is immers beter dan genezen of te jong sterven natuurlijk.

Reageer
gravatar

potverdikkie! is de uitbraak inmiddels onder controle of is het verstandig om binnen te blijven en de boodschappen van AH te laten bestellen? en hoe weet je zeker daat daar geen fratsen bij zitten?

Reageer
gravatar

Dat weten we heel zeker! Want wat in het persbericht wel vermeld wordt maar hierboven niet, is dat er tevens een vervoersverbod geldt binnen die straal van 25 kilometer. U kunt dus bestellen wat u wilt en bij wie u wilt, maar enige levering kunt u dus wel op uw buik schrijven …

gravatar

Gelukkig hadden ze recentelijk een fratsverzekering afgesloten.

Reageer
gravatar

Tja, nu ook al in de C1000 dus. Men zou eens in de gemeenteraad van Beuningen moeten zoeken; zelf heb ik er al 24 geteld. En die fratsen daar zijn dure, Beuningen is al jaren lang een artikel 12 gemeente!

Reageer
gravatar

Ik vind dat alle C1000 filialen in een straal van 20 kilometer preventief geruimd moeten worden, terwijl de betroffen medewerkers zeker zes weken opgehokt moeten worden. Daarnaast dient het winkelend publiek ingeënd te worden, en wordt het RIVD ingeschakeld om een contaminatie-preventie-programma te implementeren. Blij dat Obama nog niet in Nederland is; je zou je toch rotschamen!

Reageer
gravatar

Spuit, volgens de overspannen Juf zou je je inderdaad rot moeten schamen, omdat je ‘betroffen’ / ‘ingeënd’ / ‘het RIVD’ in plaats van ‘betreffende’ / ‘ingeënt’ / ‘de RIVD’ hebt geschreven.

gravatar

Ach heet van de naald, wat heet?! Van de juf krijg ik altijd zo’n nat gespeeld broekske, terwijl ik bij tijd ook wel goesting heb op zo ‘ne spuit. Dan moet gij toch niet met ‘nen heeten naald komen aanzetten? Dat gaat genen nut dienen hè….?!

gravatar

Goedele je ben behoorlijk vervelend met je natte broekje bij ieder onderwerp hier wat ik gelezen heb. saai boring en dommig. verzin wat leuks of ga op geenstijl vertellen hoe nat je broekje is. daar vinden ze het superleukgaafbizonder zulke opmerkingen

gravatar

Beste Verveelde,

ik meen voor alle reageerders te spreken als ik zeg dat ik uw geestige bijdrage zeer waardeer. Wellicht spreek ik alleen voor mezelf of voor mensen die nog nooit van de Speld gehoord hebben…