Pellè scheurt aanvoerdersband

Feyenoord-spits Graziano Pellè is de rest van het seizoen uitgeschakeld. De Italiaan heeft zijn aanvoerdersband gescheurd. Pellè wordt aanstaande donderdag aan z’n aanvoerdersband geopereerd.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo’n aanvoerdersband scheurt natuurlijk niet zomaar, daar moet enig geweld bij zijn gebruikt. En eerlijk gezegd; Pellè heeft een geschiedenis van geweld tegen stoelen, dugouts en tegenspelers. In die sfeer beschikt hij al over een zwarte band, 2e dan. Is er in het voetbal zoiets als “in je eigen voet schieten” als je van verdere dienst aan het front wil afzien? Volgens mij kijkt deze huurling uit naar een andere werkgever.

Reageer
gravatar

Laten ze meteen zijn ego-klier er uithalen, normale mensen kunnen ook zonder.

Reageer
gravatar

Maar die Pelle is gewoon niet op te voeden…Dat is een Italiaan….en de meeste Italianen zijn niet opgevoed dat komt door Italianen.

Reageer
gravatar

Ik mis Paulusje al een dag of wat. Weet iemand waar hij is…Ik mis hem…Ik mis hem…Ik mis hem….Help?

Reageer
gravatar

Kiekeboe Marg00tje,

Dat jij mij mist, is toch niet gek als je verstoppertje aan het spelen bent.

Gossamme, nu heb ik verraden dat ik hier zit.

gravatar

misschien een idee: een aanvoerdersband met led-lampjes die de trainer vanaf de dug-out met zijn afstandsbediening aan- en uit kan schakelen. En als ze dan toch gaan opereren kunnen ze dan ook meteen de motor van zijn haargel-pomp nakijken want die loopt niet goed stationair meer sinds de opening van het nieuwe centraal stationnetje in Rotterdam !

Reageer
gravatar

Daar heeft de coach toch een app voor, op z’n smartföhn. Kan vanaf de bank draadloos bedient worden, mits er in het stadion WiFi, WaFFie of WoeFFie beschikbaar is.

gravatar

Harry wat typt gij mooi als een schaap. Wilt ge niet eens mijn driehoekig schaamtapijtje komen soigneren?! Kunt ge eens leren hoe ge alles over één kam kunt scheren!

gravatar

Harry, jongen, wat vervelend nu, zo’n scheur in je schedel. Maar dat is nog altijd beter dan andersom moet je maar denken. Sterkte!

gravatar

Au Harry! Tja, daar weet de gemiddelde Italiaan wel raad mee. Gelukkig zijn je kruisbanden niet beschadigd!

gravatar

uniek. er werd altijd aangenomen dat een aanvoerdersband niet gerepareerd kan worden. wie gaat de operatie uitvoeren? lijkt me typisch een klusje voor een Turkse kleermaker.

Reageer