Partij tegen de Burger – Beverwijk Bek Dicht

'Ondernemers moeten weer hun bek houden'


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zag al wat verschijnen op iennrett, ik vind het nu al fan-tas-tisch! Je baby series zijn altijd zo leuk, ik kan niet wachten! Volgens mij is het papier wat er bij zit ook om te smullen!

gravatar

Wij in Den Haag hebben en coalitie tegen de burger.

Reageer
gravatar

Wat een hele lijst heb jij hier al staan, en het zijn zeker niet de minste hele grote zelfs….super Ga zo door en blijf goeown Plony want daar ben jij goed in.Liefs Ghea

gravatar

Ik zou bijna naar Beverwijk verhuizen vanwege de eerlijkheid van de partij “Beverwijk bek dicht”. In de rest van NL word je gepaaid met de illusie iets te zeggen te hebben, democraatsie enzo. Maar direct de dag na de verkiezingen is het devies voor de komende 4 jaar….bek dicht!

Reageer
gravatar

De Party Van De Zothuizen (PVDZ) wil gewoon de geesteszorg toegankelijker maken voor de gewone burger. De drempelvrees blijft te hoog. Te veel mensen blijven kwansuis denken dat er met hun niks mis is.

Reageer
gravatar

Koen, nóg dramatischer? Echt?

Je hebt je punt over bezuinigen in het onderwijs wel gemaakt dacht ik zo, gelardeerd met een flinke dosis zelfspot.
Chapeau, dat moet je durven Koen en jij durft!

Reageer
gravatar

ze kunnen beter in het filmpje zetten. van kijk dit duren gemeenten huis is. we bezuinigen al in het onderwijs, in de zorg, maar dat is toch niet belangrijken!! zeggen ze dan, neeee dit duren gemeenten huis dat laat zien wie we zijn zakkenvullers in eigen belangen. of een weg 5 keer open breken in een jaar tijd. DIT GAAT DE GOEDE KANT OP. stem gerust en het zal nog dramatischer gaan.

Reageer
gravatar

Wij van de Partij van de Bomen pleiten voor de terugkeer van Lodewijk Ascher naar Mokum, want als die mooie stad inderdaad onder water komt te staan, wie zijn dan het haasje ?
Juist onze bomen, of wat er nog van over is in ons Brabantse Land na de kaalslag die de MiileuTerroristen van de NSBB, Staatsbosbeheer, daar gepleegd hebben.
Alle ondergelopen tunnels, metrolijnen,rijksmusea, het moet ergens mee gestut worden, en in Beverwijk is de boel al jaren geleden in de Hoogovens verdwenen.

Reageer
gravatar

Hier in Haren ben ik anders best tevreden met de lokale partij HarenBarbaren die hier een coalitie vormt met Haren-X. Nadat ze hier 2 jaar geleden samen een feestje hadden georganiseerd kende je heel Haren niet weer! Ik weet wel wat ik stem volgende week: Haren-X en anders niks!

Reageer
gravatar

Hier in Amsterdam was Asscher verdomd leuk bezig om de binnenstad naar de klote te helpen, helaas richt hij zich vol blinde ambitie op het doel om minimaal half Nederland na zijn afscheid 4 meter onder de waterspiegel achter te laten.
Het is maar goed dat we nog wat slopers in de persoon van een Van Poelgeest en een Van Es over hebben. En vlak onze Eberhard ook niet uit … die weet overal de lol uit te verbieden …. feestje, leuk maar niet nu, hier of waar dan ook binnen 20 km van de grachtengordel.

En binnenkort moet u minimaal 30 zijn en u legitimeren om zelfs maar op 50 meter afstand een temeier waar te mogen nemen … let wel, waarnemen, het echte nemen is voorbehouden aan buitenlandse nucleaire diplomaten, het liefst van Oekraïense origine.

Reageer
gravatar

Beste Domela,

Tja, da’s niet best, dat vroeger wel anders, wat u? Maar weest u toch blij dat u niet in Beverwijk woont. Daar is het nog veel erger, zo blijkt.

gravatar

Beste Trendvolger, als hoofstedeling vermijd ik per definitie elk weiland, ,ik ben tenslotte geen agrariër.
En al helemaal weilanden in de buurt van Beverwijk, klauw- en andersoortige hamers zijn ondanks het inherente gevaar nog steeds vrij verkrijbaar bij de lokale bouwmarkt namelijk. Ik stel hierbij dan ook voor dat de siamese tweeling Opstelten en Teeven een nationaal register van hamer bezitters gaan aanleggen.
Om dat later te crossreffen met de houders van een ov-chipkaart, air-miles kaart, ah bonus kaart of een clubkaart van het betaalde voetbal.

gravatar

Ja, en de volgende stap is de Partij Tegen Nederland. Gewoon alle gewesten opheffen en de hele reut indelen in zeven verenigde gemeenten. En wat Brussel er van vindt dondert niet, want de vereniging erkent het niet, en Mark Rutte moet al helemaal zijn bek houden. En die nucleaire top? ‘Je doet maar, maar wel ergens anders,’ zal het antwoord zijn. Zo schept deze partij orde in de chaos, en zal een tripje naar het buitenland voor veel meer burgers binnen handbereik komen, op voorwaarde dat men niet meer terugkomt. Na decennia lang een forse stoelgang te hebben genoten is de tijd aangebroken om het niet alleen in de broek te houden, maar ook binnen de bakkes.

Reageer
gravatar

Het programmapunt over het faciliteren van ontmoetingen van rivaliserende supportersgroepen zou door deze partij best wat meer uitgesproken over het voetlicht kunnen worden gebracht.

Reageer
gravatar

In Apelfoort heeft juist de partij tegen de politici grote kans om een meerderheid te krijgen in de gemeenteraad. Hier zijn we de incompetente zakkenvullers wel zat en daar gaat deze partij nu eindelijk iets aan doen!

Reageer
gravatar

Dé Apelfoorter,

Zit ik er ver naast, als ik meen dat jij incompetente vuilniszakkenvullers bedoelt?

gravatar

Zussie,

Dé Apelfoorter heeft ergens wel gelijk.

Politici eruit en vuilnismannen er de komende vier jaar in voor de noodzakelijke afvoer van het vuil, dat zich sinds de oorlog heeft opgehoopt in de raadzaal van het Apelfoortse stadhuis door achterstallige onderhoud en onverantwoorde projecten, alsmede andere overbodige uitgaven en te kostbare bezuinigingen ten kosten van de draagkracht van de gewone burger.

gravatar

Ik als bewonder van Beverwijk weet als geen ander: er zal niets veranderen als we op de PtdB stemmen!

Reageer
gravatar

Ook LLL (Laat Leiden Lijden) heeft weinig waar kunnen maken. De beloofde grootschalige sociale onrust bleef beperkt tot een mogelijke schietpartij op een school en een paar demonstraties tegen Benno L.

Reageer
gravatar

Hier in Zuid-Barenbroek heb ik ze vier jaar geleden met 34 % van mijn stadgenoten ook al het bestuur in geholpen. Als ik uit het raam kijk, zie ik een netjes aangeharkt plantsoentje met genoeg speeltoestellen voor alle kinderen van Zuid-Barenbroek-Zuid en omliggende wijken, en geen propje op straat, om maar een impressie te geven van hun loze beloften.

En dat na hun slogan: Zuid-Barenbroek: Stront op elke hoek…

Reageer
gravatar

Daar zijn wij het helemaal mee eens.
Echter willen wij dan wel dat die ondernemers met zijn allen in een ouderwets gezellige sovchoz komen werken.
Ook zijn we natuurlijk van plan de fanfare te nationaliseren en laat ik een borstelsnor staan.

gravatar

Liefste Annie uit Den Haag,

Jij gaat je toch niet met polletiek bezighouden, hoop ik. Zo’n lekker wijf als jij kan haar tijd toch beter op een nuttige wijze besteden met het welzijn van de inwendige vrouw en de liefdevolle zorg voor de uitwendige man.

Vind je het goed dat ik morgenavond even kom binnen wippen bij jou, zoals ik al eerder heb beloofd?

gravatar

Meneer Viesman, als ik behoefte heb aan plannen en beloftes die niemand zelfs maar van plan is ooit na te komen ga ik wel in de pollutiek.

Langskomen mag hoor maar morgen niet, ik moet eerst nog even iets ophalen in Rotterdam voor ik u naar behoren van dienst kan zijn.

U wilt de oren eens flink gewassen hebben begrijp ik?

Ik wacht het af..
Annie

gravatar

Avond Annie,

Gezellig, laat je even weten hoe het geweest is?

gravatar

Annie, er zijn veel meer mensen en andere partijen waar politici allemaal rekening moeten houden. Mensen moeten compromissen sluiten. Daarom kunnen ze niet precies nakomen wat ze hebben beloofd8)

gravatar

@Trendvolger, natuurlijk, morgen een update, afgesproken!
Meneer Viesman, ik wacht tot 9 uur; niet langer.

Ik reken nergens op Trendvolger, let op het ‘zoals ik je al EERDER heb beloofd’..
Nog nooit iemand gezien natuurlijk. Loze praatjes! Wedden om een fles sjekladebollenlikeur?

@M tot de Ies: Dat is natuurlijk ook zo; beter bemoei ik me niet met pollutiek blijkt maar weer zoals meneer Viesman al oppert..

Maar bedankt voor de terechtwijzing; ik zet mezelf steeds voor gek.
Dat gebeurd wel vaker als je – net als ik – voor je beurt praat en niet gehinderd wordt door enige kennis van zaken.

gravatar

Hé, wat een teleurstelling nu weer Annie,

Altijd weer die Viesman; praatjes vullen geen gaatjes, dat blijkt maar weer. Een flesje Haagsche Bollenlikeur soldaat maken is het probleem niet. Nu nog even een tot humor inspirerende lokatie uitzoeken. Is de Babylonruïne een idee?

gravatar

Beste Haagse Annie, als ik jou was zou ik die Viesman voorstellen op de Waalsdorpervlakte af te spreken en net zo lang te laten wachten tot ie de klok hoort luiden. Kan ie in de tussentijd met zijn eigen klepel spelen.

gravatar

@Trendvolger:
Hier de beloofde update: geen meneer Viesman, geheel zoals ik al verwacht had..

De Babylonruïne! Leuk, het spookt er behoorlijk heb ik me laten vertellen compleet met astrale verschijningen van mensen die zich daar doodgewerkt hebben en nu protesteren tegen de schier onafwendbare sloop van hun levenswerk.
Als dat niet op de lachspieren werkt weet ik het niet meer!

@Pluvius:
Het leek me wijs om in dit speciale geval een strakke afspraak zonder ruimte voor misverstanden te maken; maar bedankt voor het meedenken!