Van Gaal: ‘Strootman behoudt basisplaats’

‘Ga niet afwijken van visie vanwege verbrijzelde meniscus'

Kevin Strootman hoeft niet te vrezen dat hij door zijn kruisbandblessure zijn basisplaats bij het Nederlands elftal verliest. Bondscoach Louis van Gaal heeft laten weten dat de middenvelder, die vier à vijf maanden uit de roulatie is, gewoon speelt.

Van Gaal: “Ik heb de namen van Robben, Van Persie en Strootman al lang geleden ingevuld op het wedstrijdformulier. Ik beoordeel spelers niet op hun kruisbanden maar op hun vorm. In het proces naar Brazilië ga ik niet ineens afwijken van mijn visie omdat iemand toevallig z’n meniscus verbrijzeld heeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Overbodige opmerking van van gaal! Strootman kan met zijn blessure geen stap meer verzetten! Overigens ik wordt niet gevraagd

Reageer
gravatar

Marco van Basten kan dus ook gewoon nog mee naar het WK neem ik aan.

Reageer
gravatar

al dat gedoe over een aansteller van een strootman. hij mankeerd vrijwel niets en maar zeuren over een pijntje in zijn knie en dat voor die paar rot centen die hij verdient. Nee belangrijk nieuws over Bonny st.Clair dat hoor je niet, Haar iq is met 1 punt gestegen naar 25 want ze heeft haar deel diploma veter strikken gehaald (los maken). voor het strikken is ze helaas voor de 45.987 keer gezakt

Reageer
gravatar

Maar kees, tuurlijk is er helemaal niets mis met strooman! Het is die act die jullie mannen opvoeren als jullie een strootje dwars zit! De act van de stervende zwaan. Aanstellerij, aandachttrekkerij! En dan die ene rotkreet die voetbalverslaggevers hohoho! En het achtelijke uitrekken van de laatste lettergreep van denaam! Kan die mart smeets geen verslaggever worden! Dan gaat iedereen balen van voetbal. Ik haat het!

gravatar

Lieve Marg00tje van #14,

En met je kop als je de bal hoog voor de gool ziet aankomen.

Als je bek ben, dan ken het ook wel eens gebeuren dat in bepaalde situaties je in dienst van je elftal een aanvaller van je tegenstander knoerthard tegen z’n knieën moet schoppen. Slogisch toch.

Reageer
gravatar

De man is of gek of anderszins gestoord maar wie gaat iemand met zo’n blessure meenemen naar het WK. Of is hij nu ook een reisbureau begonnen???

Reageer
gravatar

Beste dames en heren, meisjes en jongens,

We hebben een nieuwe reacteur! Iemand met een bijzonder talent voor humor en nog wel uit de reisbranche.

Ik heet Ton van Hienen namens mijzelf, de Reactieraad en u allen van harte welkom in ons midden. Nou ja meteen in het midden?

De Hoofdreacteur

gravatar

Standvastige man. Die moet ambassadeur worden in Rusland. Dan wil ik die Poetin nog wel eens zo stoer zien doen. Niet meer van die mietjes zoals Koning Pils of Pieter Waterdrinker.

Van Gaal naast dat miezertje op de foto, in een regenboogpak. Dat wordt het einde van Poetin.

Reageer
gravatar

In een regenboogpak, ik zie het al voor me. En dan ook zingen op de wijs van Drs. P.: Homo hier, homo daar, ja je ziet er veel dit jaar…….

dat zal die Poetin nog dun door de broek lopen.

gravatar

Ondanks is ook een moeilijk woord. voor de NOS dan. Die schrijven in hun Paralympics verslag:

“Merijn Koek kan naar verwachting vrijdag in actie komen op de snowboardcross, ondanks de blessure die hij kort voor zijn reis naar Sotsji opliep.”

Dat moet dus vanwege zijn. Wegens, vooral wegens enz. kan ook.

“Bij de trainingen in La Molina, twee weken geleden, kwam Koek ten val. Daarbij verdraaide hij zijn knieschijf”

Duidelijk opzet, meneer wil in een zwaardere categorie meedoen.

gravatar

Toch geeft van Gaal hier een visie op de ECHTE Nederlander: die gaat gewoon door, door al zijn blessures heen!! Zo is ons land groot geworden, met jongens van stavast en als Louis van Gaal Abe Lenstra weer wil opstellen stáát Abe er ook in Brazilië. Want Friezen zijn in het koninkrijk der Nederlanden de nog echtere dan echte Nederlandse mannen!!

Reageer
gravatar

Heremetijd, leert de redactie het dan nooit. Minstens de helft van de lezers heeft een bloedhekel aan voetbal.

Kerels zitten vanaf zeven uur zondagavond voor de teevee met een bord op de schoot de sofa te bevuilen met bier en pasta- of vette frietvlekken en andere smurrie. Maar zelf schoonmaken? Ho maar!

En maar loeien en schreeuwen alsof hun leven ervan afhangt. Ze lijken wel op Alex en Máxi met hun gedrag, maar die twee gingen nog netjes naar het Heinekenhuis om te zuipen. Die van ons schreeuwen om het kwartier om een nieuw blikje. Als het te spannend is om te plassen in de toilet, doen ze het maar in een leeg blikje.

Bah, bah en nog eens bah.

Een nationaal verbod zit er niet in, vrees ik, maar De Speld zou het goede voorbeeld kunnen geven door te stoppen met dat gezanik over voetbal. En schaatsen natuurlijk, maar dat is gelukkig niet elke week.

Reageer
gravatar

“Die van ons schreeuwen om het kwartier om een nieuw blikje. Als het te spannend is om te plassen in de toilet, doen ze het maar in een leeg blikje.”
Daarvan zie ik het probleem nou juist niet. Gewoon: het volle blikje even in de diepvries en dan teruggeven.

gravatar

Lieve Oma,

http://tinyurl.com/ol7uozx

Een nationaal verbod zit er niet in, vrees ik, maar u zou het goede voorbeeld kunnen geven door te stoppen met dat gezanik over voetbal. 😉

gravatar

Ach Omaatje toch. Als de helft een hekel heeft aan voetbal, heeft de andere helft géén hekel aan voetbal. Da’s toch al gauw 8.500.000 Nederlanders, hè?! En met kopen van pasta, friet en pizza steunen wij de kleine horeca, terwijl we met dat bevuilen van de meubels ook nog eens de economie draaiende houden. Waar anders zouden al die meubelboeren en dito -boulevards dan hun rommel moeten slijten? Niet over nagedacht hè? Kortzichtige AOW-profiteur! Ga eens voetbal kijken!

gravatar

Een slecht idee beste Jeettje. In zijn jonge jaren als voetballer kwam hij de middencirkel al niet uit. En aan de scheids maar uitleggen hoe het beter moet. Zelfs wat dat betreft overklaste hij Cruijff destijds. Er is een speler met visie nodig, met gogme, én gevoel voor de samba. Een oud paard van stal halen lijkt de enige optie. En dan kom je al gauw uit bij Hansie Kraay jr. In dat geval ben ik zeer benieuwd wie de groepsfase overleeft.

gravatar

Prachtig toch, Trendvolger: een voetballer die de spelers van de tegenpartij aan zich bindt door bij de middenstip college te geven over wat zij fout doen?
Geen tegenstander die niet zonder huiver schoorvoetend het veld betreedt.