NOS op zoek naar nieuw voortvluchtig duo

Meld je nu aan

De NOS is op zoek naar een nieuw voortvluchtig duo om de komende dagen de journaals en de website mee te vullen. Heb jij een strafblad, ben jij tussen de 18 en 30 jaar en heb, ben of ken jij een vriendin van wie de status onduidelijk is? Meld je dan aan via [email protected] en vergeet niet een recente pasfoto mee te sturen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Altijd dat gehak op “Den Haag”, waarom? Nu de WSW wegbezuinigd is, moeten die mensen toch ook érgens aan de slag. Waarom dan niet in een goed gehonoreerde functie? Het lijkt mij juist heel dialectisch om nonvaleurs die nergens anders meer aan de slag komen, nu een beleidsgevende taak toe te delen. Hoe hoog eigenlijk -denkt u- dat het IQ is van Mark Rutte? En het EQ van die jongen van Blok? Maximaal de helft van hun schoenmaat! Waar hadden die moreel gehandicapten anders aan de slag kunen gaan dan in de politiek? Nou dan? Melkertbanen après-la-lettre.

Reageer
gravatar

Kunnen we geen kandidaten voordragen? En dat we er dan over kunnen stemmen, en zo. En dat ‘r dan een mooi real life docu zeep van gemaakt wordt, en zo. En dat de kandidaten die winnen er vet veel geld aan kunnen verdienen, en zo. Net als de bedenker van dit format, en zo …

Reageer
gravatar

Moeten ze echt voortvluchtig en tussen de 18 en 30 zijn? Anders heb ik nog wel een suggestie. In den Haag lopen 150 boeven rond. Misschien een idee om daar eens aandacht aan te besteden?

Reageer
gravatar

Het duo Rabbae en Brouwer schijnt ook nog in leven te zijn. Waren de eerste in hun soort op het Binnenhof. Laat de NOS daar eens jacht op maken. Ze voldoen niet aan de leeftijdseisen, maar een kniesoor die daar op let. Ina is een lekker wijf gebleven. En Mohammed die lust er nog steeds couscous van.

Reageer
gravatar

Ik ken er een, woont in Haren. Ze zijn er nog niet en hebben nog niets gedaan, maar als jullie er met zn allen gaan staan te filmen, en politie erbij met helis en ME, dan zal er vast iemand op het idee komen om een daad te begaan.
Goed nieuws moet je gewoon zelf maken.

Reageer
gravatar

Rutte… Eigenlijk het gehele kabinet, mag dat. Tis geen duo of trio, zelfs geen kwartet maar een groep. (horen wel bij 1 leider. )

Reageer
gravatar

Wat nou niet ouder dan 30.. ik heb een strafblad waar ik respect mee afdwing in de EBI te Vught, schiet op bejaarden en ontvoer baby’s als dat zo uitkomt.
Wat ma Baker kon kan ik ook; in mijn eentje.

Geef me een week de kans. Toe nou.
Ik hou me echt niet bezig met spaarzegeltjesfraude en winkeldiefstal, geloof me nou maar.
Zo niet ook goed, dan kom ik wel even uitleggen wat ik bedoel…
Dat is geen dreigement maar een plechtige belofte.

Capiche?

Reageer
gravatar

Kan de klopjacht dan ook wat langer duren? Het begon net spannend te worden. Graag ook met een wilde achtervolging met camerabeelden uit een helicopter enzo.

Reageer
gravatar

ik zeg spot er maar mee,ik zie hier de humor niet van in dit heeft heel veel impact gehad .Binnen 2 weken tijd 2 schietgrage lui die nergens voor terug deinden.Mensen die zich niet meer veilig voelden.
Misschien dat ze dit in andere steden gewent zijn maar voor ons was dit nieuw en veel te dichtbij.

Reageer
gravatar

Komkom Henriette, wees eerlijk. Het was eigenlijk best wel spannend.

Gelukkig hebben we die jojo met zijn kikkerogen en compensatie pistool nog. Ik ga alvast achter de bank zitten.

Grappig. Wel een pistool met geluiddemper, maar geen camera schuwheid. Zeker een stomme film liefhebber.

gravatar

Ik zou gaarne meedoen als bejaarde, de leeftijdsdiscriminatie is ongepast. Zelf ben ik 82,3 jaar en bereid met een 22 jarige deerne op het verkeerde pad te gaan. Brieven met foto onder eerewoord retour.

Reageer
gravatar

Sinds ik de bakkes van dat mens op de foto heb gezien, ben ik voortvluchtig. Dan heeft ze zelfs haar mottenparadiijs nog niet uitgetrokken. Ik vind wel iemand anders om een gezellig duo mee te vormen.

Een trio vlucht trouwens nog lekkerder.

Reageer
gravatar

Máxi en Alex is toch het bekendste voortvluchtige duo voor de NOS en de rest van de pers. Af en toe worden ze ergens gesignaleerd, voornamelijk in het buitenland, maar als de pers ze op de korrel heeft, zijn ze telkens weer snel vertrokken.

Reageer
gravatar

Geachte heer Jeettje

De NOS kan toch ook gebruik gaan maken van een rollator of scootmobiel…Probleem opgelost….toch….! Het kan natuurlijk ook op de Solex….

gravatar

Helemaal mee eens beste Peter. Oppakken die gasten.
Voortvluchtig zijn ook nog Andries K. en Thijs v.d. B.
Wellicht kan de NOS er een serie van maken.

gravatar

Ik vrees dat ik, bij gebrek aan strafblad, niet in aanmerking zal komen. En daarbij neem ik aan dat tegen de tijd dat ik een mooi en zuiver strafblad heb opgebouwd, de vacature geen vacature meer is. Ik wens anderen derhalve meer succes.

Reageer
gravatar

Wat dacht u van Adolf H. en Eva B. ? Ze zijn zogenaamd verbrand, maar dat gelooft toch niemand ? Zoeken dus maar. Weliswaar wat boven de gewenste leeftijd, maar ach, des te gevaarlijker.

Reageer
gravatar

Mijn ex is nog al een behoorlijke draak, daarnaast de kadaver van zijn vriendin ook. Hierbij worden ze ook voorgedragen voor de titel als de nieuwe Bonnie en Clyde, voor de ins en outs mail me. 😉

Reageer
gravatar

Grappig is ook niet vereist voor het nieuwe voortvluchtige duo.
Mag wel overigens.
Dat het vuurwapen een waterpistool blijkt te zijn of zo.

gravatar

Juist beste Pieter,

Wat te denken van notoire valsspelers op een familiare spelletjesavond? De scheldkanonnades en bedreigingen die dan worden geuit zijn niet van de lucht, en de rode vlekken in de nekken van onschuldige deelnemers tijdens deze bijeenkomsten zijn een ware aanslag op de eigen bijdrage aan de zorgverzekering.

gravatar

Ik ook niet, erg flauw zelfs!

gravatar

Maandag was ie der nog, want toen heefd dat DUO mij nog mooi even een paar centen overgemaakt op mijn bankrekening nummer. Kan ik mooi een wekendje carnaval van vieren.

gravatar

Het schijnt dat Mickey en Mallory Knox weer beschikbaar zijn. Die hebben zich ook nogal geërgerd aan het feit dat er de afgelopen dagen alleen gesproken werd over “Bonnie and Clyde”.
– “Hebben we daar @#$#$%^%$ al die moeite voor gedaan?”

Reageer
gravatar

In naders nieuws: Winter volledig wegbezuinigd. “Elf steden tocht, strooien en winterbanden enorme kostenpost” Inval verwacht bij moedertje natuur op 1 maart.

Reageer