Vierde man haakt af na Twente-Feyenoord

Van Sichem: ‘Voel me geen onderdeel van het team’

Vierde man Tom van Sichem wil niet langer onderdeel zijn van het arbitrale kwartet dat leiding gaf aan de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord. Van Sichem heeft genoeg van zijn rol als reserve-scheidsrechter.

Van Sichem: “Ik voel me niet betrokken bij het team. Het was van het begin af aan duidelijk dat ik niet ging fluiten. Het is voor mij een teleurstelling dat ik alleen maar dat bord met de blessuretijd omhoog moet houden. Ik vind dat een miskenning van mijn kwaliteiten. Eigenlijk heb ik gewoon het gevoel dat ik hier een beetje genaaid word.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar misschien moeten we daar eens mee ophouden. Zo’n cultuur in stand houden lijkt verdacht veel op wat Lance Armstrong deed. Al wil ik niet zeggen dat dat iets met Sven Kramer te maken heeft.

gravatar

Grappig. Er reageren hier mensen die a) denken dat ze net zo grappig cq grappiger zijn dan de Speld en b) mensen met -gezien de inhoud van hun reactie- het verstand van een amoebe, die denken dat het om serieus nieuws gaat.

Reageer
gravatar

Graag ontvangen wij allen de regels voor het reageren van Meester Kees. Amoebe’s hebben trouwens een veel hogere IQ/gewicht ratio dan Meester Kees en zijn soortgenoten.

gravatar

Zeker nadat de eerste arbiter een uitstekende partij heeft gefloten, waarbij het recht zegevierde,..0-2 en geen kwaliteit om 0-4 te maken kom men echt wat te kort 2-2 je voetbald zoals de scheidsrechter fluit vaak bij verlies heb je een team van 15 ipl van 4 hahahahaaaaaa excl: een Neus Koeman

Reageer
gravatar

Redactie,

Arbitrale kwartet moet in dit geval natuurlijk arbitraire kwartet zijn, als ik afga op de redactie van de lokale vriendjes van Jeettje.

Reageer
gravatar

Anders dan de eerste, tweede en derde man heeft Tom van Sichem blijkbaar nog niet van neknomination gehoord.

Reageer
gravatar

‘t Lijkt wel die “Genaaide Gouden Schaatser”; je weet wel die 10.000 mtr-man………….!

Reageer
gravatar

Jager op een zeker Fair,

Naaien (‘sewing’ in jouw moerstaal) was geen onderdeel van de Winterspelen. Naaien kan men gelukkig het hele jaar door.

gravatar

Dirk,

Maar ik heb nog nooit zulk slechte reactie gezien.

gravatar

Redactieheren,

Dat ellendige voetbal met dat eeuwige gezeik altijd zit mij tot hier*.
Wanneer doen jullie eindelijk iets met het zaterdagnamiddag-dameskorfbal? Kijk dat is pas een echt gezellige sport en zonder gezeur.

* Oma houdt haar vlakke rechterhand horizontaal ter hoogte van een irritante haar onder heur kin. De Redactie

Reageer
gravatar

Lieve oma,

Om u een plezier te doen neem ik de taak op mij om zaterdagavond iets te doen met de zaterdagnamiddag-dameskorfbalspeelsters.

gravatar

Verdorie Redactie,

Kunnen jullie wel! Een beetje mijn schat van een oma belachelijk zitten maken! Opblazen van ‘n minuscuul grijs haartje onder haar lieve kin is een net e-blad onwaardig. Dit is absoluut geen stijl .nl!

Drukte om één haartje onder heur kin; de haren uit haar neus zijn nota bene langer.

gravatar

Het gaat dus weer over voetbal. Die schop je verrot sport moet eens verboden worden. En al helemaal op de Speld niet behandeld worden. Kom gewoon eens met lekkere naakte mannen?

Reageer
gravatar

Graziano Pèlle kan een voorbeeld nemen aan Van Sichem’s beheerste reactie (zowel verbaal als non-verbaal).
Daarvoor verdient Van Sichem de leiding tijdens Feyenoord – Ajax aanstaande zondag. Dan doet hij er goed aan om in geval van twijfel eerst in de spelerstunnel de televisiebeelden te bekijken en pas daarna zijn beslissing te nemen en de wedstrijd te vervolgen.
De bobo’s bij FIFA, UEFA en KNVB zijn schuldig aan misdaden tegen de menselijkheid, omdat ze dit tot nu toe verbieden met alle gevolgen vandien (voor spelers, trainers, supporters, tv-kijkers én arbiters), terwijl het bv. bij ijshockey en American Football allang gebruikelijk is.
Overigens is het ook hoog tijd, dat de 3 punten voor een zege worden teruggebracht tot 2 (zoals t/m 1994 het geval was). Dan zou Ajax nu slechts 3 in plaats van 6 punten voorsprong hebben op de nummer 2 en zou het vervolg van deze competitie veel spannender zijn.

Reageer
gravatar

Kom Derk, die Sichem kan beheerst zijn: die is niet genaaid. Als jij gepakt wordt gaat er toch ook emotie door je heen?

Enne, misdaden tegen de menselijkheid: ja, dat heb je er nu van als je Noord Koreaanse kampbeulen inhuurt als bobo: maar niet meer doen voortaan. En uit de douches in de kleedkamers maar weer gewoon water laten komen in plaats van gas.

Ik hoop dat je beseft dat je onzin uitkraamt?

gravatar

Hoezo? Vanuit de hoofdstad was goed te zien dat er geen overtredingen te zien waren.
(BTW Mariette, lees je reactie even goed na op eventuele spelfouten)

gravatar

En die gaat ze dan vinden die spelfouten? Wilt u wedden?

gravatar

Ik vind van Siegem toch best een redelijke scheidsrechter
Alleen zal hij volgens de KNVB niet genoeg in het voordeel van de “top” clubs fluiten
En daarom nu 4e man mag zijn

Reageer
gravatar

Ik als 4e man van mijn vrouw weet dat het niet makkelijk is om de 4e man te zijn. Al die kinderen en hun vaders die continu invloed willen uitoefenen op het persoonlijke leven. Je vrouw die je niet alleen kunt laten, omdat ik tenslotte de buurman van de melkboer zijn zwager van haar eerste man was. Maar kom op dat weet je van te voren, het levert namelijk een mooie duit op qua alimentatie en je vrouw is aardig ervaren en heeft geen kinderwens meer.

Hij zet zichzelf zo natuurlijk wel buitenspel. Of gelden er ook andere FIFA-regels in dit geval??

Reageer
gravatar

Zo waren er toch ook al wat bobsleeërs uitgestapt omdat ze nooit eens voorin mochten zitten.

Reageer
gravatar

Wat een kapsones. Dit fenomeen begint steeds vaker de klop op te steken.
Het is niet te hopen dat de vierde man bij het bridgen, klaverjassen enz ook de brui er aan geeft. De opgegeven reden slaat ook helemaal nergens op: Omdat je het gevoel hebt dat je wordt genaaid. Ik ken een hoop mensen die maar wat graag genaaid zouden willen worden.
Elke vierde Nederlander kan er de brui dan ook wel aan geven omdat hij wordt genaaid door Rutte en zijn trawanten.
P.s het is niet te hopen dat Jorrit Bergsma vierde in de rij staat bij de huldiging want dan zal hij natuurlijk ook huilend weglopen.

Reageer
gravatar

Ik snap je punt eerlijk gezegd niet helemaal. Rutte heeft in zijn sexuele voorkeursverklaring die hij moest tekenen om als vierde man mee te mogen naar Sochi, uitdrukkellijk aangegeven dat hij niet van de herenliefde is, maar gewoon gezellig single.

gravatar

Nou dat zou ik zo een twee drie nog niet weten hoor. Wij hebben uit betrouwbare bron vernomen dat uit NSA gegevens blijkt dat Mark al tijden geen afspraakjes meer heeft met n’importe quel geslacht dan ook. Althans ervan uitgaande dat hij die afspraakjes per telefoon dan wel email (niet) heeft gemaakt.

gravatar

De nieuwe aangescherpte regel is dat de keeper wel aan de rechterdijbeen mag hangen, maar niet aan de linker. Scherp gezien van de assistent, zo verklaarde de eerste arbiter.

Reageer