Opnieuw geen Mulder op het podium

Familie zakt weg in medaillespiegel

Ook bij de Olympische 1500 schaatsen voor vrouwen hebben de Mulders geen medaille veroverd. De Zwolse familie is inmiddels ver weggezakt in het medailleklassement. Sprinter Ronald Mulder reageerde teleurgesteld: ‘We staan nu nog maar net boven landen als Groot-Brittannië en Italië. Ik vrees dat we te vroeg hebben gepiekt.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goh heb je onder de zelfde steen geleefd als Margootje. Wel bij de tijd blijven hoor. De revolutie gaat snel

gravatar

Onder welke steen heb jij geleefd? Weet je dat dan niet dat het al gemengd schaatsen is sinds de oertijd

gravatar

…en een accent grave hier & daar

gravatar

En nu hoor ik dat de Mulders zich ook al hebben teruggetrokken voor de 10km. Ze sparen zich voor de ploegenachtervolging waar ze de Olsen tweelingen proberen voor te blijven

Reageer
gravatar

Ik had gisteren een lesbische vriendin op bezoek die spontaan bi-gevoelens kreeg van de blonde manen en het prachtige platte vrouwen torso van Koen Verweij…..

Reageer
gravatar

Hermiet Krukas saves the day vanochtend voor Team PvdA: anti integratie, clientalisme en aparte bejaardenflats Slegs voor Turken is the way forward mensen!!!

gravatar

@jnwlwk: Wees blij dat senior turken niet bij u thuis worden gehuisvest, of had u dat juist graag gewild ? Valt voor te zorgen.

gravatar

Hé, jeettje, wat onsmakelijk nu allemaal weer! Voor je het weet zet die Gordon Volendam op de Europese Culturele Erfgoedlijst. Is u ervan bewust dat in dat geval de bescherming van dat dorpje jaarlijks een enorme zak geld gaat kosten? Belastingcenten; ook de uwe!

gravatar

Zo is het Louie! Maar na jou ietwat venijnige reactie gelezen te hebben komt bij jouw het verstand uit je l*l. Gelukkig hebben de Nederlandse meisjes ons landje vanmiddag weer eens heerlijk op de kaart gezet! Vraag dat maar eens aan Meneer Viesman.

gravatar

Lul is naar je verstand….u suggereert dat mijn verstand in het topje van mijn lul zit? Lul eens wat zinnigs!!!

gravatar

Mijn God, doet Nederland het zo goed ? Dat is mij helemaal ontgaan, maar ja, dat krijg je als je alle nieuws uit de Speld haalt. Dom, dom, dom.

gravatar

‘lul eens naar je verstand’ en ‘ geniet daar eens van’ probeer het eens, Nederlands is niet zo moeilijk….

gravatar

Dit is deze week het zoveelste artikel op De Speld, dat over schaatsen gaat…
Het is nóg erger dan de eerdere stortvloed aan voetbalartikelen, waaraan Oma zich in toenemende mate ergerde.
Kan De Speld weer eens een artikel publiceren over belangrijk nieuws, zoals de langste tunnel ter wereld, die nu wordt gegraven vanuit de gevangenis in de Chinese stad Dalian ?

Reageer
gravatar

Inderdaad, Marianne en Ingrid Mulder waren echt onzichtbaar. Ze hadden beter thuis kunnen blijven; dan waren wellicht wel opgevallen.

Ik vond overigens dat meisje in het midden een terechte winnares. Hoe heet zo ook alweer… eh… was het Trien Morse of zoiets? Ik moet tot mijn schande bekennen, dat ik haar niet eerder kende.

Ze heeft immers verreweg het olijkste kopje van allemaal en ze kan prachtig tegelijk warme meisjestranen huilen van verdriet om haar vader en van vreugde om de eerste plaats. Idioot mooi en indrukwekkend! Daarvoor kreeg ze terecht extra punten van de jury.

Ze mag gezellig binnenkomen, als ze toch toevallig in de buurt is om mij de bezoeken.

Reageer