Bulgarije pakt goud bij het skimmen

Roemenen moeten titel afstaan

De Bulgaarse skimmers hebben in Sotsji de Olympische titel gepakt. De Bulgaren waren in de teamwedstrijd net iets sneller dan Roemenië, dat vier jaar geleden nog goud won. Het brons ging verrassend naar Zwitserland.

Woensdag kunnen de Bulgaren hun tweede goud bij het skimmen winnen. Hristo Penev is dan namelijk de grote favoriet in de individuele finale bij de heren. In de skimachtervolging op vrijdag lijkt de Russische politie de beste papieren te hebben.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En de nieuwe staatssecretaris Eric Kwiebes is wat laat aan zijn voorbereiding begonnen, miste daardoor het O.K.T., en heeft het gat nog niet kunnen dichten. Wel knap van die Zwitsers, gewoon derde worden.

gravatar

Ja hoor! Goud voor Hristo Penev!! Dat kon ook niet anders. De levenservaring spat van zijn gezicht af. Hij was alleen wel snel verdwenen na zijn rit. Afwachten of op komt dagen bij de ceremonie straks

Reageer
gravatar

Skimmers begeven zich tijdens de Winterspelen op glad ijs.

Reageer
gravatar

Zussie,

Leuk om te vermelden is ook, dat ING en Rabo door middel van wifi-tracking gericht reclame voor hun producten mochten maken tijdens de vrije kur van de onderdelen skimmen voor paren en synchroon skimmen.