‘Vertrek PVV uit parlement levert miljarden op’

Rutte blij met resultaten eigen onderzoek

Als de PVV vertrekt uit het Nederlandse parlement, is dat goed voor de Nederlandse economie. Dat blijkt uit een onderzoek dat het wetenschappelijk bureau van D66 heeft uitgevoerd in opdracht van premier Mark Rutte.

Hij zegt blij te zijn met de resultaten van het onderzoek: “Los van de besparing op de fractiesubsidie, kan Nederland zonder de PVV een vrijere handelsrelatie aangaan met andere landen. De economie ondervindt momenteel nog veel schade door het imago van de PVV.”

Rutte wuift de kritiek weg dat de resultaten van het onderzoek vastlagen. “Het wetenschappelijk bureau van D66 is een gerenommeerd instituut, dat zijn naam echt niet zomaar te grabbel gooit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

daarom ging de vvd een lijstverbinding aan met d’66 in amsterdam. allemaal doorgestoken kaart dus. ik ken een econoom in Opper-Volta die bij uitstek geschikt is voor deze klus. ik ben bereid te bemiddelen. voor een stuk of wat geiten en een melkkoe zal hij het wel doen.

Reageer
gravatar

schapen lopen er genoegd rond neem ze maar mee 😛

gravatar

“En daarmee tonen het miezerige mannetje Pechtold én de minister-president aan, dat beide knettergek zijn!”
Aldus Wilders.

Kom er maar in Geert!

Reageer
gravatar

Beste Max, doe zelf eens normaal, sjongejonge! 😉

gravatar

Nog afgezien van het feit dat “beide” in dit geval “beiden” zou moeten zijn, toont deze reactie weer eens aan hoever de reikwijdte van relativeringsvermogen van PVV’ers gaan.

gravatar

Als Emile Roemer in vak K terecht komt, stel ik voor dat hij kratjes met rotte tomaten van SP-acties in den lande ter beschikking stelt aan de oppositie ten bate de verlevendiging van het debat.

gravatar

..ohja, en dan kunnen het het hele Binnenhof privatiseren. Misschien heeft van der Valk wel interesse.

gravatar

Ik dacht dat er op deze site alleen maar onzin stond….

Reageer
gravatar

@Cramsikeg. Dat zou een misvatting kunnen zijn. Op deze site staat juist vaak voorspeldend nieuws zoals al een aantal keer gebleken is. Dat wat nu nog onzin lijkt blijkt tussen de 300-666 dagen later meestal waarheid te worden. De overige nieuwsmedia zijn meestal gewoon reactief met het nieuws bezig en beschrijven dat pas als het al gebeurd is. Daar raak je natuurlijk aan gewend als bijvoorbeeld normaal alleen de Telegraaf leest, maar er is wel degelijk meer in medialand te vinden, ook pro-actief.

gravatar

Alles wat in Nederland de laatste 10 jaar fout is gegaan hebben we te danken aan het beest in mensenvellen W ! een dergelijk wanstaltige dictator hoort niet thuis in een fatsoenlijke democratie !

Reageer
gravatar

Beste René,

Hoe’st met Ria?

Waarschuwing van de redactie
Mensen met gevoel voor muziek en/of goede smaak doen er goed aan de bovenstaande verwijzing te vermijden.

gravatar

@Ton van Mil: hoezo trollen? Het is wel erg opvallend, toch? Of gelooft u in toeval.

@Oma: blijven zoeken Oma, ergens zult u er wel een op de kop kunnen tikken. Geen idee waar, misschien het blindeninstituut?

gravatar

Alles wat in NL fout gaat ligt aan wilders? Lul niet zo dom. We hebben al jaren de ene na de andere regering die alle slagkracht mist. Waarom groeit de economie in Duitsland wel en blijven wij al 6 jaar kwakkelen? Balkenende was een idioot. Dat weet ik uit eigen ervaring. Toen ik op missie in Irak was kwam hij de troepen toespreken en zei tot drie keer toe dat we goed werk in Iran deden. Hij wist niet eens in welk land we waren. En na hem (overigens recordhouder van meeste gevallen kabinetten op rij) is het er niet beter op geworden.
Hoe je het ook went of keert, partijen worden gekozen, dus wilders uitsluiten is tegen het democratische principe. Hij word gekozen door een hoeveelheid Nederlanders dat hij gewoon in de kamer mag.
waar ik me druk om maak is dat Nederland steeds meer een politiestaat wordt. Korte stap naar dictatorschap.
Opstelten en consorten willen naar schuldig tot onschuld bewezen. Maak je daar verdomme eens druk over.
stelletje makke schapen!!

gravatar

Juist wel! Maar dan 0 stemmen krijgen bij de verkiezingen. De onderbuik der natie is Führerverslaafd en dient node gepurgeerd. Maar hoe?

gravatar

Beste collega Josephine,

Sinds de komst van ki-stations trap ik in weide noch stal in het spul dat jij bedoelt. Overigens zijn in Nederlandse ki-stations Engelstalige stieren in de minderheid.

Ik raad je daarom aan voor het ouderwetse gedoe te verhuizen naar Amerika waar stieren over prairies heersen.

gravatar

@Marc de monye
hmm… ik begin ineens respect te krijgen voor Balkenende. Je vocht in Irak en hij heeft meer dan duidelijk gemaakt dat je in Iran goed werk deed!

Maar, ik ben het wel een beetje eens met dat Wilders niet voor *alle* ellende verantwoordelijk is, natuurlijk wel voor de *meeste* ellende. Laten we eerlijk zijn: iemand die in zo’n verantwoordelijke positie zit zou moeten proberen het land meer leefbaar te maken. In plaats daarvan biedt hij aan mensen die niet verder kunnen of willen denken ‘oplossingen’.

De duitse economie is een beetje anders dan de nederlandse. Zo kennen ze daar niet de hypotheekrenteaftrek zoals wij die kennen. Met als gevolg dat de huizenmarkt in Duitsland veel gezonder is. In Nederland moeten we de ellende daarvan nog verwerken met als gevolg de mindere economische groei.

gravatar

Maar Israël heeft Wilders al lang in bezit, dus dat verandert niets. Hooguit kan een transfer naar de EU of Iran zorgen voor een andere opstelling van de “goede” man. Verhuren kan natuurlijk ook.

gravatar

Sinds ik een jaartje in een kibboets heb gezeten, ben ik al helemaal verkocht aan Israël. Ik ga daar regelmatig naartoe voor de fenomenale spelletjes Buitenlander erger wel en Moslimpjes Pesten. Het laatstgenoemde spel is vooral aan de westelijke Jordaanoever zeer populair.

Ik probeer al jaren Moslimpje Pesten in onze Germaanse cultuur te populariseren. Maar helaas zien de meeste Nederlanders nog de lol van dit intrigerende en verslavende spel niet in.

Wacht maar tot ik de baas ben, dan maak ik het verplicht!

gravatar

Ha! Zijn maat Ariël is nu echt wel dood. Wie gaat daar mee heulen? Een Limburger die zich pas thuis voelt in Tel Aviv. Die Fatwa gasten doen geen moeite. In Saoudi lachen ze zich het apelazarus omtrent die kerel. Echt waar.

gravatar

@René Valk, fatsoenlijke democratie? Laat me niet lachen! De democratie is hier ver te zoeken. De hele EU is ons door de strot geduwd, we stemden massaal nee en wat gebeurde er? Hoeveel mensen waren er voor een bindend referendum? Maar nee, vooral niet luisteren naar de EIGEN bevolking. We hebben hier 2 woorden voor democratie en dat is: BEK HOUDEN!

Reageer
gravatar

Onderdaan Gaia,

Mogen Wij jou vragen aan welke democratische en welvarende buitenlandse landen jij jouw ongenuanceerde mening refereert?

Bovendien spreek jij in majesteitelijke meervoud. Of meen jij namens Ons volk te mogen spreken? Laten Wij jou voor eens en voor al duidelijk maken, dat Wij de enig zijn, die dat kan en mag onder verantwoordelijkheid van mijn hoogste onderdaan Mark.

Lakei van de AIVD,
Zet dit probleemgeval direct op de zwarte afluisterlijst.

gravatar

Beste Gaia,
Het enthousiasme voor de EEG (later EU) was in de jaren ’50 en ’60 enorm groot in Nederland. In de jaren ’70 werd Europa wat minder populair, met name onder invloed van de Franse landbouwpolitiek. En hoewel dat probleem nog steeds niet helemaal is opgelost steeg de populariteit van Europa in de jaren ’80 weer hard, en in de jaren ’90 was het merendeel van de Nederlanders voor Europese samenwerking, en voor een gezamenlijke munt. Pas in de jaren na 2000 neemt de populariteit weer af.
Die rijke geschiedenis lijkt jou echter te ontgaan. En het feit dat jou geheugen niet verder teruggaat dan de afgelopen tien jaar is nou precies de rede dat politici niet altijd blind naar de meerderheid kunnen luisteren.

gravatar

Beste Bart,
Net zoals alle Eurofielen is onderscheidend vermogen u totaal vreemd. U spreekt over Europese samenwerking. Ik verwacht dat daar zeer weinig mensen op tegen zijn. helaas heeft u totaal niet door dat de fase van samenwerking al lang geleden is gepasseerd en het inmiddels gaat om het opheffen van zelfbeschikking der lidstaten. Daarnaast heeft Gaia alle recht om in meervoud te spreken, aangezien 61% een meerderheid is.

gravatar

Juist Gaia! En dus stemmen op Geert, die ook wil dat iedereen zijn bek houdt! Jammer dat er geen ruimte is in onze gekkenhuizen voor die 3 miljoen PVV-stemmers.

gravatar

Maar dan missen we ook de bekende cabaretier Geert W., met zijn weergaloze acts. Niet dat het waar is wat hij zegt, maar het is wel fun !
Voeg daarbij een passieve kamervoorzitter (m/v) en als TV-kijker zit je gebakken, dus houden zo !

Reageer
gravatar

Als dat lukt, als Wilders en zijn PVV zich terugtrekken uit het Parlement laat ik stante pede m’n haar blonderen.

gravatar

Veel geld en levensgeluk, Richard, maar dat is niet verwonderlijk: het is niet toevallig dat de VVD akelige dingen voortbrengt als Verdonk, Wilders, Zijlstra, Fred Banaan en nog wat van dat soort.
Allemaal inkennige ophaalbruggenbouwers die ons in Splendid Isolation willen doen verkeren.
Dekens over je hoofd en diep wegkruipen, dan zie je de spoken niet.

gravatar

Waar is de rode knop als je ‘m nodig hebt?

gravatar

Foei toch meneer Vieleers! Zo verliest u vrienden, hoor. Als Geert dit leest: in een kamp met moslims gaat u. En we weten hoe die zijn…

gravatar

Rutte is een marionet van het CDA. Het CDA op z’n beurt is speelbal van het bedrijfsleven. En het bedrijfsleven van de Mammon. De Mammon is de favoriete god van ons allemaal, die in bovenstaande duidelijk maakt dat Wilders maar weg moet. En zo is het kringetje rond.

Ik wou dat ik dood was.

Reageer
gravatar

Gewoon blijven proberen, gerd, uiteindelijk lukt het. Maar ik denk dat de Bilderberggroep je voor die tijd al lang heeft opgespoord…

gravatar

Sorry hoor, maar notre famille is niet religieus, dus die Mammon heeft net zo min onze warme interesse als al die andere Deïteiten.
Spreekt voor uzelve?

En hoezo zou uw verscheiden een oplossing betekenen ten aanzien van deze problematiek?

gravatar

Dat lijkt me een prima compromis: de PVV uit het parlement en als tegenprestatie Nederland uit de EU. Vangen we twee vliegen in één klap.
Moeten de PVV-stemmers natuurlijk niet massaal overstappen naar de VVD of het CDA, want dan zijn we nog verder van huis.

gravatar

Sparnaaij

Ouwehoeren is leuk, maar dan moet je het wel serieus doen. Op domme opmerkingen zit mijns inziens niemand hier te wachten. Ik geef een voorbeeld door slechts twee woorden te veranderen.

Als nu de andere partijen (buiten Geerts kliek, Red.) ook opstappen en we uit de EU treden, dan kost dat nog veel meer geld en kunnen we nog beter handel vergeten.

De Hoofdreacteur namens de Reactieraad

gravatar

Helemaal krek en juust. Ik ben al bezig met het invorderen van kraaltjes en spiegeltjes bij m’n diehard hardline fans. Wat een lol zullen we hebben als we de banken links laten liggen en weer met zoethoutstokjes door onze neuzen, rieten rokjes aan, de hoelahoep dansen op onze onvolprezen stranden voor als de Eurobarbaren ons landje aandoen met hun super geavanceerde schepen. Hou Zee mannenbroeders van de 4e Musketier!

gravatar

Alle Wildersmannetjes verzamelen om met de strontkar naar de mestvaalt gereden te worden om aldaar overgoten met pek en veren (gloeiend hete pek natuurlijk) op de afvalhoop van de geschiedenis weggezet te worden als halvegare clowns die niet eens de moeite namen om een clownspak aan te trekken maar in driedelig grijs de lachers sneller op de hand kregen dan Popov & Bassie in hun beste jaren voor elkaar kregen.

gravatar

Beste Paulus,

Ik zag hem net op Marktplaats. Hij is een nieuwe tweedehandse fiets met buitenboordmotor aan het kopen.

Waarschijnlijk heeft hij bij het uitboren van de cilinder, teneinde het ding op te voeren, het motortje helemaal naar de ratsmodee geholpen.

gravatar

Mag een mens niet even van een Bossche Bol genieten zonder dat daar commentaar op volgt?

Voor de oplettende lezertjes is nu wel duidelijk dat deze Bol niet werd gepresenteerd door een bepaald persoon.

gravatar

En, heeft u genoten, beste Jeettje?

Na het zien alleen van de door een praatzieke kabouter aangeprezen en beloofde kleffe Brabobal is een gang naar het kleinste kamertje noodzakelijk. Wellicht is de Venlose delicatesse het proberen waard?

http://tinyurl.com/nbwveja

gravatar

Ja hoor Outsider, Dank. natuurlijk wél zo verstandig geweest de om het ding bij een Hilligersbergse Meesterbakker te halen natuurlijk ……

Dat frietei lijkt teveel op Wilders: die doet zich ook anders voor. Ik houd het bij Scottish eggs, eerlijk product en met een glaasje schotch erbij; jammie.

gravatar

Altijd die bezuinigingen maar. Alles wat leuk is moet wegbezuinigd, de PVV uit het parlement zou een enorme aderlating zijn voor de volgers van het politieke debat. Geert kunnen we immers in een adem noemen met Wim Kan, Wim Sonneveld en Toon Hermans. De timing en vindingrijkheid die Geert telkens weer toont als hij met een kwinkslag iemand terecht wijst, fantastisch! En dan de manier waarop hij ogenschijnlijk bloed serieus de meest ludieke moties indied, kostelijk!

Let op mijn woorden wij zullen hem pas missen als we hem niet meer hebben. In die tijd zullen we het niet meer over de grote drie van het caberet hebben, maar over de Grote Geert.

Reageer
gravatar

Dit is een totaal verkeerde insteek: het kabinet -met warme instemming van Geert- bezuinigt zich te pletter op cultuur waaronder cabaret: dat is toch alleen maar voor de linkse elite. Die Kan, Sonneveld en Hermans waren er ook alleen maar voor de linkse elite – vooral die Kan: elk jaar weer opnieuw de regering afzeiken.

Dus om nou die Geert te ontzien -met warme instemming van Geert- duidt op belangenverstrengeling en corruptie waar die Van Reij nog een puntje aan kan zuigen!

gravatar

Ach jee Jeettje,

Van Reij zuigt er een puntje aan! Vandaar dat hij van Poetin Rusland niet in mag. Of zoals een Russisch spreekwoord luidt: Страна, где голая кожа ближе, чем рубашки *.

* Vert.
Het land, waar de blote bast nader is dan het hemd.

gravatar

BAAS IN EIGEN LAND 😀 !!! ZIJ DIE PROFITEREN VAN DE NEDERLANDSE DOMHEID DAT WIJ MAAR NIET WILLEN INZIEN DAT ZE DE MACHT PROBEREN TE KRIJGEN. EN WIJ MAAR STEEDS LIEF TOEKIJKEN. ONS LAND GAAT NAAR DE KLOTE. PVV OP 1 !!!

Reageer
gravatar

Zech Piet, heb jij al je pannen, radiotoestel en alle spiegeltjes in huis ingeleverd op het partijbureau in de Rossige Meeuw te Hipolytushoef? O ja, vergeet de kralenkettinkjes van Truusje niet hè?
PVV op 1!

gravatar

Zeer witte Piet,

Mensen die niet weten hoe ze op hun toetsenbord de hoofdletters kunnen uitzetten, zijn nog veeeeeel dommer!

Maar je hebt wel gelijk: Nederland gaat naar de ahum… “kloten” als Geertje dictator wordt, wat ie graag wil.

Mag ik jou een advies geven in verband met een chocoladelettersgevoelige e-medium dat om jou zit te springen?

gravatar

Piet, je weet toch wel dat schreeuwers een laag IQ hebben? Zwijg dan en stem in het geniep op je Leider. Heeft niemand er verder last van.

gravatar

Groot gelijk Piet! Alle allochtonen profiteren van de NL domheid. Onze kerken sluiten we voor die domme moskeeën. maar ja de NL-ers willen het blijkbaar zelf.

Trouwens overal 3 á 4-baans snelwegen, licht ‘s nachts uit, lantaarnpalen dus ook weg, want die gebruiken ze toch maar. Buiten de randstad onbeperkt, alles net zoals in Duitsland! Heeeerlijk rechts!!! Oja, als die allochtonen NL verlaten hebben we ook een stuk minder files. Dus mevr. de minister,…. verwijder allochtonen, zo heeft u minder files 😀 😛 !!!

PVV op 1!!!

Reageer
gravatar

Groot gelijk Sjon! Alleen allochtonen profiteren van NL domheid. Echte mensen hebben daar geen tijd voor want die moeten werken…. Toch?

gravatar

Simpel! Alle vakantiegangers naar het buitenland het paspoort in laten leveren en niet meer toelaten bij terugkomst! Hiep Hoi Hou Zee! Probleem opgelost.

gravatar

Bedankt voor de tip mevrouw Bea,

Sjon was weggelopen. We waren ‘m al een een tijdje kwijt. Gelukkig heeft u hem hier gevonden.

Broeder, waar is de dwangbuis?

gravatar

Kijk…nu komt de spreekwoordelijke aap al uit de, net zo spreekwoordelijke, mouw.

Terugkeren naar de gulden had, met de juiste waardering, een nog veel grotere besparing op kunnen leveren door het parlement te verlaten. Uiterst sluwe truc om de waarde van de eigen afwezigheid omhoog te krijgen.

Reageer
gravatar

hier een ex pvda oet grun pvv heeft mien stem , kom op elk normoal mens weet dat ze dit soort onderzoeken omarmen en die van een ander neit dan, geert ist weert

Reageer
gravatar

Het staat buiten kijf dat het oprollen van het wereldwijde netwerk dat PVV heet, met vertakkingen naar Frankrijk, de Zionistische Westbank, Het diepe midden van Amerika, de Seychellen en Bami Wokstok en nog verder de donkerste krochten der aarde in, een besparing oplevert van triljoenen euro’s. Het beste zou zijn om de laatste weldenkenden dezer aarde in te schepen in een shuttle met 10 zitplaatsen en af te reizen naar een verre planeet, ver genoeg om het stelletje kijvende aardbewoners elkaar te zien afslachten met Bijbel en Koran en Tora in de hand. Daarna kunnen de 10 en met hen hunner nazaten weer terugkeren naar een volledig gezuiverde aardbol en van voren af aan beginnen.

Reageer
gravatar

Dieren kunnen uitstekend voor zichzelf zorgen, hebben de hand van de mensch niet nodig. Als u de aandrang hebt te willen ontsnappen, raad ik u aan zich te melden bij de nieuwe commandant van Dutch Domestic Bombercommand Luitenant Kolonel Vom Kützen zum Bombzeplatz of zijn ondergewaardeerde lliaison officier Kapitein Van Quaat tot Ergher. Zij hebben zojuist een rioolbuis vrijgegeven die op het punt staat om gelanceerd te worden met een Patriot Raketwerper richting Sjotsi.

gravatar

Er zijn zoveel mensen die vertellen hoe het echt zit, en allemaal domme reacties daarop, dom schaapvolk, Ik zeg alleen Bilderberggroep, New World Order, Illuminati in nederland, en youtube er op los!!! uiteraard is er via google ook genoeg te vinden, maar niet op b.v. Wikipedia, want die liegen ook.
er is veel nep bij, maar vind je jezelf intelligent genoeg om de waarheid eruit te pikken, dan ga je schrikken, veel plezier, uiteraard niet wetende hoever je vooraf op de hoogte was. Ben zelf nu een beetje bij, heeft me anderhalf jaar geduurd, maar begrijp het grotendeels nu. ach, kijk zelf maar en oordeel zelf, Als je het geloofd, zeg het voort, anders niet, meer kan ik niet doen. groet.

gravatar

Geweldig! en allemaal de uitkomsten die ze wilden hebben..:)
Het antwoord staat net los van de vraag en centen..en verandert er iets door?
Niets.. Het is duidelijk ..het overgrote deel is er van overtuigd: deze EU deugt niet..

En als ik de reacties zo lees dan zit neoliberaal knap in het nauw en schelden en en jouwen ze steeds verontwaardigder op de omstandigheid dat er met hun ego en aspiraties de reet wordt afgeveegd, al galbakken ze als de pest.

Nu worden alle schijnmorele argumenten uit de kast gehaald, beschuldigingen geuit en nog steeds de eigen superioriteit gesuggereerd
Hoe zat het ook al weer met de onderbuiken en populisten jongens?
Volgens mij krijgt eurofiel neolliberaal last van intestinaal ongemak..:)

Reageer
gravatar

U bedoelt het overgrote deel van de vijf reaguurders op de Telegraaf die dagelijks duizenden drollen persen op dit stukje vod van een online krant?

gravatar

Dr Duh, u weet toch wel dat u na het uitspreken van het woorden “de Telegraaf” steeds de mond moet spoelen ? Dus na het typen van “de Telegraaf” heeft u toch wel uw toetsenbord gesopt, neem ik aan ? Ik moet dat nu twee keer doen.

gravatar

Zeker wel Linkse Loetje (voorganger bij de Linkse Kerk?) Sinds de invoering van internet en het ontstaan van het Rechtse Gehuil geef ik dagelijks mijn toetsenbord een grote beurt met een flinke dosis caustic soda.

gravatar

U drukt een punt Duh! Allemaal het gevolg van het consumeren van Bossche Bollen.

gravatar

Het wetenschappelijk bureau van D66 heet de Mr. Hans van Mierlo Stichting. En de medewerkers handelen helemaal in de geest van HAFMO. Al voor de middag zijn ze compleet laveloos van ‘t bier. Levert wel verrassende studies op, zoals nu op Speld te lezen valt.

Reageer
gravatar

Verder lezen Kloosterman: het bedrijf, wat helemaal niet zo gerenommeerd is, waarschuwde ook dat als het niet goed zou uitpakken -als hun aannames niet zou kloppen, wat ze dan ook niet doen- Nederland failliet zou gaan.
Maar dat wilde Geert niet in het rapport hebben: je laat je weer belazeren.

gravatar

Het is inderdaad voorstelbaar dat goed is voor onze economie.
Het vertrek van Wilders is in ieder geval heel erg goed voor de gemoedsrust van miljoenen Nederlanders

Reageer
gravatar

mensen, jullie maken je druk om een stel marionetten van de Bilderberggroep, Geert Wilders is gewoon een bliksemafleider, Rutte, Samson en de hele maffiabende daar, danst naar de pijpen van deze groep van de machtigste en rijkste onmensen der aarde, waaronder ook onze Trix, Namen als Henri Kissinger, Donald Rumpsfeld, Bush, Rockafeller, Rothchild, Clinton, komen onder andere voor in de ledenlijst, Alle regeringen op aarde dansen naar de pijpen van deze groep monsters, die zich ook bezigen met satanisme. Ga research doen op youtube en word echt wakker geschud, Illuminati in Nederland is een meerdelige serie waarvan deel 5 verteld over de betrokkenheid van Prins Hendrik der Nderlanden betrokken was bij pedofielengroep huis nunspeet te nunspeet, hier wordt dus ook verteld over satanistische rituele kindermoorden, Vraag je maar af waarom die Joris Demmink maar niet gepakt kan worden, de getuigen sneuvelen bij bosjes!! New World Order is een feit, moet alleen nog even afgewerkt worden, zie de Georgia Guidestones, Google. veel plezier, maar schrik niet.

gravatar

Lieve Arno, het ontbreekt me even aan de lust om te googelen maar die teksten op de Georgia Guidestones, waren dit geen leefregels voor het handjevol mensen dat de grote apocalyps zoals voorspeld door de Maya’s zouden overleven?
Eind 2012, vlak voor kerst (ik dacht nog: daar zwijn ik mee, vlak vóór kerst!) maar dat is niet gebeurd..

Voor wie gelden die regels dan nog? Zelfs de zelfbenoemde heksen blijven weg, toeristen vervelen zich en eten ijs tot de bus weer verder rijdt.

Als ik ernaast zit en dit iets anders betreft hoor ik het graag Arno!
Doe dan maar een linkje plaatsen voor het gemak van de lezer; dat ‘google zelf maar’ vind ik lui hoor, jij beweert wat, nou graag plaatjes en foto’s erbij dan.

Nu klink je als een gelovige die zegt: zoek maar op in de bijbel. Ja duh, waar staat dat, hoe moet je het interpreteren… het antwoord is meestal net zo divers als het aantal geloven op dit aardbolletje.
De gelovigen gaan er – terecht – vanuit dat niemand zin heeft om e.e.a. uit te zoeken en krijgt zodoende weinig goed onderbouwde tegenspraak.

Volgens mij hadden John Lennon of zijn ega Yoko hier nog iets mee van doen maar watookmeweer.. google jij dat even na?
Bedankt alvast Arno,

Groetjes, Annie

gravatar

Rutte! Jij denkt toch zeker niet dat er nog mensen zijn die jou geloven? Aardsleugenaar van de bovenste plank ben je. Jij hebt Nederland weggegeven en verraden.Heb je geen facebook? Ga eens lezen wat het Nederlandse volk van jou denkt! Daar hebben we geen onderzoeksbureau voor nodig! Een wetenschsppelijk onderzoeksbureau van D66?Ook dit meen je weer? Hahaha! De 3 woorden van jou waar heel NL opwacht zijn: “IK TREED AF!!”

Reageer
gravatar

Het niet begrijpen grijpt als een pandemie om zich heen. Rutte treed niet af, Wilders wordt met gevolg op de boot naar Patagonië verscheept! Meer dan 2 miljoen mensen weet je wel? Dat vergt een krachtige aanpak van de krachtigste premier ooit sinds de Tweede Wereldoorlog. En zeg nou zelf, weldenkende mensen lezen Facebook niet, die pakken een echt boek.

gravatar

lieve Natalie,

Zelf moet ik altijd veel meer lachen om facebook dan om onderzoeken, maar wil je expertise graag in huis halen. Kan ik jou een onbetaalde stage aanbieden?

gravatar

Ik begrijp geen mallemoer van al die onzin die voor argumenten moet doorgaan. Als eenvoudige kiezer helpt mij dit echt niet verder. Ze zeggen dat schelden geen zeer doet, maar je hebt er in elk geval niets aan!

gravatar

Als wij niet zulke zeurders waren, kreeg Wilders geen poot aan de grond.

Reageer
gravatar

Land van vrije meningsuiting, dat is goed. Maar wie op zo’n belangrijke positie zit, als kamerlid, minister of zelfs burgemeester moet op zijn woorden passen om niemand en zeker geen hele volksstammen te beledigen. Ons imago (ons=van Nederland) in de wereld is aangetast.

Reageer
gravatar

Hallo Geert ik hoop dat jij dit allemaal leest kerel,, van mij mag je liever vandaag nog als morgen onze Minister President worden.
Kan je eindelijk eens je eigen koppie volgen.
En laat Mark Rutte en al dat andere ZOOTJE maar vertrekken kijken wat dat opleverd.
Ik denk dat je dan in EEN keer van al dat ellende afbent.
Groet van een bezorgde Grunneger.

Reageer
gravatar

Geen dommepraaat???? wat doe jij zelf dan? weet jij zelf wel hoe het moet dan? want bijna iedereen heb je wel weerwwoord op maar met de oplossing komen ho! maar grt Geert.en p.s. Geert Wilders zij een van de eersten gas dicht voor 80%

gravatar

Ja, ik weet wel hoe het moet hoor, maar daar luisteren politici toch niet naar. Behalve dan dat het op de manier Van Geert niet gaat lukken: daar zijn ze ook wel achter.
En aan de PVV-sekte hoef je helemaal niets uit te leggen: die willen niks anders horen dan dat Wilders een toffe peer is. Helemaal vergeten dat deze sinjeur als eerste daad de AOW-ers liet vallen omdat het hem zo goed uitkwam, zoals dit soort lui die in de politiek zijn gegaan om makkelijk geld te verdienen en om maar niet écht te hoeven werken in een duffe kantoorbaan zonder vooruitzichten, alles en iedereen laten vallen als zij er zelf beter van worden.
Wist je trouwens dat Wilders het langst zittende Kamerlid is -dus mede voor een hoop ellende heeft gezorgd- en dat de PVV vrijwel altijd vóór stemt met de VVD mee als ze volgens hun eigen program ‘tegen’ zouden moeten stemmen? Kun je gewoon opzoeken in de Handelingen – de notulen van de 2e Kamer.

Dus nu geen rare praat meer over Wilders de Verlosser: dat is-ie niet en dat zal hij nooit worden: als Wilders zegt dat er minder gas gewonnen gaat worden geldt die uitspraak tot de verkiezingsavond: afhankelijk van de uitslag is die dat op slag vergeten of gaat-ie door met brullen.
Maar je hebt er geen moer aan.

gravatar

De hele gedoe doet me niks want als je wat zegt, dan wordt er toch niet naar geluisterd… Het hele klote probleem is dat de euro te duur is gemaakt door de mensen ,je moet nu nog steeds omrekenen , want voor een pakje shag betaalde je nu bijna 10 euro, dat is omgerekend 20 gulden en welke Jan lul heeft dit dan veroorzaakt, wij toch niet …. Vertel maar wie …En dat aftreden van PVV is ook lulkoek… Weet je waarom het zo slecht gaat … De gierigheid van de staat , zij moeten alles op alles investeren in hun eigen land Nederland goedkoper maken , zodat er meer werk komt , dan zal er automatisch meer mensen erbij moeten om de product te maken. En dus niet alles verkloten, zoals de Betuwelijn, de fraude bulg…. De goedkopekrachten vanuit het buitenland hierheenlaten komen. Zodat hun eigen nederlanders geen werk meer hebben …. Eerst in je eigen land investeren voordat je alles naar in het buitenland stuurt ,want dat geld zien we toch nooit meer terug….

Reageer
gravatar

Beste Josa, onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat omrekenen naar guldens een grotere kans op humeurigheid, zwartgalligheid en neerslagtigheid tot gevolgen heeft.
Wij raden u sterk aan uw omrekenmethodes aan te passen naar omrekenen naar 2 euromunten. Ons onderzoek heeft aangetoond dat dit leidt tot een positiever beeld over de huidige prijzen.
Om u extra tegemoet te komen in deze zware tijden rekenen wij voor dit advies 0 euro. (das dus 0:2=0 “2-euromunten”).
Sterkte ermee.

ps, wellicht is het raadzaam ergens anders uw shag te kopen, 10 euro is natuurlijk maar 5 “2-euromunten”, maar toch wat aan de dure kant.

gravatar

Ja Josa, en dan krijg je van die “dure” sjek van jou longkanker en mogen wij jouw opnames en operaties betalen! Als we die kosten omrekenen in de prijs van jouw sjek, dan moet jij je elke avond 3x anaal laten bezitten door een bende matrozen om je tabak te betalen.
Voel je al een pijntje in je rechterlong, schat?

gravatar

Ik ben benieuwd of de moeite die eenvoudige Nederlanders moeten doen om te emigreren al is meegerekend in deze berekeningen. Gezien het feit dat het hier allemaal zo moeilijk is, om binnen te komen is er geen reden voor het buitenland om ons toe te laten. Dat betekent dat ze een werkloosheidspremie ontvangen of in de bijstand terechtkomen. Dat kost allemaal geld.Ik weet alleen niet of dit reeds meegerekend is.

Reageer
gravatar

Erg makkelijk, Wilders bashen. Ik heb die Linkse media e politici nu wel gehad. Die hebben ook geen visie behalve iedereen die meer dan modaal verdient in zijn portomonee pakken. Roemers in het Torentje? Einde Nederland! En nee, ik stem niet op onze blonde Germaan.

Reageer
gravatar

Nou, dat zegt u nu wel, van dat Wilders bashen, maar dat is nog niet zo makkelijk als u denkt. Voor je het weet wordt de 2e Wereldoorlog erbij gehaald en dan worden mensen weer boos: gaan we het over blonde Germanen hebben. Terwijl die Wilders toch echt een half-Indo is met zwart haar en bruine ogen.

Maarre, leg eens uit: linkse media die u in uw portemonnee pakken? Hoeveel keer bent u lid van zo’n vereniging?
Enne, de laatste 14 jaar zijn er alleen maar rechtse regeringen geweest, dus waar heeft uw uw gebrek aan geld dan te wijten?

gravatar

Belachelijk zeg. Is er ook gekeken wat het opleverd als CDA of PVDA vertrekken ? Wat mij betreft mogen ze allemaal wel opdonderen uit de tweede kamer. Niemand kan daar met geld omgaan schijnbaar

Reageer
gravatar

Als Rutte en consorten is zouden verdwijnen dan pas kan het goed gaan met nederland.Dus gaan stemmen maar zeker niet op de vvd pvda en D66 de meelopers zonder verstand.

Reageer
gravatar

Hoe satirisch de Speld ook is, dit is de bittere werkelijkheid die veel mensen niet willen zien. De EU is een log en bureaucratisch orgaan, maar zonder zouden nog veel meer Nederlanders knijpers mogen inpakken van Klijnsma in de bijstand. PVV heeft geen idee hoeveel agrariers nog bestaan dankzij het landbouwbeleid, hoeveel universiteiten, culturele instanties, zorgboerderijen enz enz bestaan dankzij tal van EU-fondsen. En ach, dat weet Wilders ook wel natuurlijk…..

Reageer
gravatar

Het complete kabinet naar pampus, groot hek er om heen en de sleutel weggooien. Wilders heeft gelijk. İş teminste een man die zegt wat hij denkt beter dan al die huichelaars die nu zogenaamd regeren.

Reageer
gravatar

HELEMAAL MEE EENS, J! Zoals die keer dat hij de bejaarden zou gaan redden en ze de dag na de verkiezingen als een hete aardappel liet vallen. Hij zegt altijd wat hij vandaag denkt, maar gisteren en morgen niet, want dan komt iets anders beter uit – of wacht, nee, misschien…
Misschien denkt hij alleen maar aan wat hem het beste uitkomt…
Maar dat zal toch niet, hè J? Dat is wel héél wantrouwig…

gravatar

Jeetje, wat dacht je van Utopia…
Na een jaar houdt dan de ellende gewoon weer op. En de kijker mag wegstemmen…

gravatar

Belachelijk. Laat Rutte lekker zelf opstappen. En misschien kan hij al zijn ministers meenemen en dan zetten wij er wel een paar normaal denkende Nederlanders in. Die Nederland weer uit het gat halen waar die loser ons heeft ingestopt.

Reageer
gravatar

Als Nederland in een gat zit, is dan het gat vol? En is er dan nog een gat over om uitgehaald te worden?
Nederland is niet voor één gat te vangen…
Zo wordt het toch weer te complex voor de pvvee-ers.

gravatar

dat zegt dan de premier die zo kleurloos is dat heel nederland op de afgrond van het bestaan leeft.iedere dag massaal ontslag en geen vooruitzichten op slechter dan slecht. een Premier als rutte zou de bevolking juist moeten stimuleren .hetgeen hij in de 10 jaar studie niet heeft geleerd.

Reageer
gravatar

Waar haalt u deze wijsheid vandaan? Als ik naar buiten kijk zie ik voornamelijk mensen die in het bezit zijn van iets. Zonder afgrond voor zich. Wanneer komt dat kapotte Nederland nu eindelijk ? Ik wil het zien! Het begint op een Maya-kalender te lijken….

gravatar

Zo erg is het nu ook weer niet. Sinds 1950 is er al een crisis. Het enige wat helpt is gewoon geld bijdrukken. Maar dat mag niet want het wordt met dwangarbeid bestraft. Anders zouden de armen ook rijk worden. Dat mag niet. IEMAND moet de patatten schillen.

gravatar

De verkiezingen komen weer, Elkaar bespoten geeft het niveau aan!
Respect en acceptatie daar begint alles mee. VVD en D66 way verlagen jullie jezelf! Dat beeld hadden we al van jullie
dus deze actie was overbodig.

Reageer
gravatar

tja als ik diaree zou opeten, dan zouden de wc’s niet meer gebruikt worden ! dat is ook zonde, en krijgen de wc jufjes geen geld meer in hun potjes (konijnen wonen niet op schiphol , geert wilders eet snot)
mark rutte heeft vaak 2 girls 1 cup gekeken daarom is annermarie jorritsma nu zwaznger van een aap, zo kan het ook gaan ,
poetin is zelf homo en daarom eet hij modder in augustus, nee drollen leven niet in rioolgangen ze slapen daar net als een ei

Reageer
gravatar

Inderdaad, als wij uit de EU stappen leveren we heel veel geld in. Volg Wilders en U gaat naar de Ratsmodee. Waarom willen mensen kost wat het kost lemmingen nadoen? Drs Bontje U een idee?

gravatar

Je stapt ook niet zomaar uit de EU. Dat is nou net het ding. Je zit er in zonder condoom. Maar dan nog. Het probleem is ook dat men in D/NL geen woord Grieks snapt.

Ik snap niet WAAROM ze dus Grieks blijven spreken in Griekenland. Ok Nederlands is moeilijk. Na 49 jaar blijf ik dt fouten schrijven.

De truuk met de gele wielklem gaan ze rap doorhebben. OM JEZELF TE PARKEREN MOET JE BETALEN.

Prostituzione? Nee gewoon 100€. VOOR NIKS. Are you normal? Zeg trut ik kan daar ook niks aan doen.

Polen passen zich beter aan. In Limburg zijn de mensen Pools gaan spreken. Dat ging dus sneller bij 4 keer.

Maar dan heb je ook wat.

gravatar

Vandaag in de Zandbak;
* Rutte pikt schepje van Wilders, mama moet ingrijpen
* Onderzoek toont aan dat geel niet groen is
* Roken blijkt schadelijk voor de gezondheid

Weet je wat ook goed is voor de economie ?? Een betere economie…

Ja dit klinkt allemaal heel kinderachtig maar wees eerlijk; dit is toch gewoon met modder gooien ?

Reageer
gravatar

ein folk ein pleuro was een engels reclame spotje van , juist rutte en pvda hebben fundamenten gelegt voor wat de lastpak van een fuhrer wou om misselijk van te worden

Reageer
gravatar

Preziez! En die Hidler, dat was ook helemAAL NIED de schult van Hidler, of van de Tuidsers, maar van de gevesdigte pardijen, en van de Isarelieden wand die p[ikden onse baanen av en gelooften ook in de verkeerte Got! En dan al die Zpookrijters in de fielez!

Ik moet hier vaker komen. Die Geert-freaks maken je week goed 🙂

gravatar

Nog eentje die niet ingeburgerd is ….

Joehoe! U bent in Nederland hoor, daar wordt Nederlands gesproken, geen koeterwaals.
Oh, als het stemrecht eens af zou hangen van taalbeheersing ……

gravatar

Laat me niet langer in zinderende spanning verkeren PVVIJNTJE! Geef de riedel af, laat het spotje zien. M’n neus drupt al bij de voorpret.

gravatar

Laten we dat onderzoek voor de gein eens op de PVDA en de VVD uitvoeren, dan zitten we op een dubbel bedrag. De PVV is maar een muisje in vergelijking met de grote bolwerken van de PVDA en de VVD.

Reageer
gravatar

Yesterday… Inderdaad, dat was yesterday… Moeje toch zien wat een bol werk je hebt aan de PVV… Daar zijn PVDA en VVD niks bij… Of het moet zijn dat u bol achterwerk bedoelt… Dan wint Geert ook grandioos…

gravatar

als er een is die alles aan elkaar liegt en valse beloftes geeft en dan
zijn woord breekt is het nog droeviger ,dat hij gewoon vol blijft houden
dat zieken en ouderen er niet of bijna niet op achteruit gaan.
Mensen met een beetje hersens trappen daar niet in ..het trieste is ,dat
je machteloos ben en dan PVV kiest al ben je het niet met alle zaken
eens ,Als die softy van de SP mij eens in een T.V.gesprek met Rutten zou
laten redeneren, heb ik sociale argumenten genoeg om hem compleet voor schut te zetten en wint de SP veel stemmen..
Jammer dat de SP geen Leider heeft met ballen!!!!…

Reageer
gravatar

Eu is prima toch, open grenzen, betere handel tussen lidstaten alleen maar goed voor de economie…toch? Echter is dit wel waar, zolang er nog grote verschillen zijn in loon/brandstofprijzen/belastingen is er geen eerlijke concurrentie, regelgeving verplicht bedrijven nu om aankopen Europees aan te besteden hetgeen resulteert dat Nederlandse bedrijven vaak staan te kijken omdat producten nou eenmaal duurder zijn, ondanks dat deze producten van een betere kwaliteit zijn. Goedkopere arbeidskrachten vanuit heel Europa krijgen hier banen wat ten koste gaat aan arbeidsplaatsen voor de Nederlander, tevens delen deze arbeiders mee in de sociale voorzieningen die opgebouwd zijn door Nederlanders. Regelgeving opgelegd door de EU die ons beletten in onze handelsgeest en ga zo maar door.
Ja zo’n onderzoek naar Wilders is zo repressief, doe het bij elke willekeurige andere partij en de uitslag zal hetzelfde zijn echter op andere factoren.

Reageer
gravatar

Wat een discussie op de vierkante centimeter weer. De PVV uit het parlement is natuurlijk klein bier vergeleken met maatregelen die écht resultaat hebben. Daar durft niemand zich aan te branden… beperkt als wij zijn. Laat me wat hints geven:

– afschaffen van de klimaatverandering. Ca 600 miljard. Per maand.
– Zuid-Limburg openstellen voor kolonisten van de West Bank. 300 mld.
– Bijtelling voor de JSF naar 14%. 200 tot 400 mld.
– Doorstart van de VOC. 250 mld.
Elk gerenommeerd onderzoeksbureau kan dit bevestigen.

Ideeen zat! Maar het ontbreekt ons gewoon aan durf!

Reageer
gravatar

Geheel juist ja! All we need is lef! En de rest liegen we wel bij elkaar, met hulp van “de laatste KUT-groep uit Engeland” (Liefde voor muziek, Raymond van het Groenewoud).

Wist u trouwens dat ons wetboek geheel en al gebaseerd is op de sharia? Dat is ook gerenommeerd bewezen door een Engels bureau, dat helaas de Nederlandse taal niet machtig is. Lachen man!

gravatar

Sterker nog! De kans is groot dat we nog meer geld besparen als we het hele parlement afschaffen. I.e.g. alle belastingen die we betalen. En we krijgen al onze stemmen die we verkocht hebben aan zgn. Volks-vertegenwoordigers weer terug. Iedereen weet wat een vertegenwoordiger is, deze komen langs de deur om je iets te verkopen.Onze volksvertegenwoordigers komen langs de deur om je stem te kopen zodat je de rest van de komende 4 jaar alleen nog maar meesmuilend op fora als deze je ongenoegen kunt laten blijken. M.a.w. VEROVER DE STRAAT OP DE STAAT! Maar goed, het resultaat zal dan waarschijnlijk zijn dat we elkaar de koppen inslaan over wie het meeste recht heeft op de meeste parkeerplaats e.a. onbenulligheden. M.a.w. liever een demente democratie, inclusief de debielen van de PVV, dan een anarchie van mensen die hun autonomie helemaal niet aankunnen, maar liever zinloos zeiken op fora als deze. Bij dezen!

gravatar

Jammer ik zit al jaren te azen op een ministerie. Volksgezondheid lijkt me nog het meeste geschikt. Ik heb namelijk nog les gehad van Joep Mengele in de neurofanische trepanatie. Priapische aapjes als anarchristenen het schedeldak lichten, alle onzin eruit lepelen en daarna weer volstoppen met parkeerplaatsborden… Maar ja, sinds het parlement afgeschaft en het kabinet voorgoed naar huis wordt gestuurd door meningaflora als de opperaap anarchrist, lijkt mijn kans wel verkeken… snik, snif…

gravatar

dat hij niet even heeeeeell snel opflikkerd,vuile irritante misselijke leugenaar.met zo iemand komt het helemaal goed met Nederland………….NIET DUS,oh wat gaat het toch goed met onze Nederlanders sinds dat die miskwal aan het roer staat!!!

Reageer
gravatar

De frequentie, intensiteit en hardnekkigheid waarmee Geert Wilders door o.a. De Speld en politiek correcte zeloten er aan de (geblondeerde!) haren wordt bijgesleept is zodanig dat zelfs bij a-politieke deelnemers -als bovengetekende- de vraag rijst: “Wat zouden wij moeten zonder deze Kop-van-Jut?”. Er is indertijd succesvol zowel leven als parlementair functioneren van Janmaat onmogelijk gemaakt, Fortuyn en Van Gogh is intussen ook effectief het zwijgen opgelegd in goed gecoördineerde buitenparlementaire acties. Het blijkt, in hedendaags Nederland, dat het hebben van een afwijkend (want niet politiek-correct) standpunt tot voortijdig overlijden kan leiden. Ik verlang soms hevig terug naar de jaren ’60 en ’70, toen “we zijn het eens, het oneens te mogen zijn” nog opgeld deed. Een absolute ondergrens aan de ethiek en de modus operandi van politiek en lobby-groepen is hen (en ons) ontvallen. “Degustem non discutandem’.

Reageer
gravatar

Kom kom, Outsider: zo erg is dat toch niet? Als deze Geert een rapport bestelt en daarmee gaat lopen zwaaien vestigt hij de aandacht op zich: dan is het nieuws en zou De Speld haar plicht verzaken hier geen kond van te doen.
De volgende laat zich al raden: mevrouw Agema heeft in het geniep een brainstormsessie georganiseerd, en is vergeten Geert uit te nodigen. Die is nou boos. Op zich natuurlijk al een giller van de eerste orde; PVV en brainstorm. Met als onderwerp: hoe komen wij van Geert af?, ja, ik verzin het niet.

Wat we zonder deze Juttekop zouden moeten? Kom: we zijn een beschaafd land: ergens staat vast alweer een Boer Koekkoek te roepen.

gravatar

Tis allemaal een groot afgesproken zooitje,en dan nog die grote meeloper telkens voor de camera van de vvd kan ff zijn naam niet uitspreken,grrrrr,tis ene grote poppenkast, en rutten zit bij poetin wit voetje halen, en hij weet nu al dat het dinsdag goed uitpakt,nou ga dan je werk doen, niet halve dag of langer komedie spelen, ga dan doen waar je voor staat,het land opbouwen-stabiel houden-niet alles na de donder helpen!
En nu denk dat de pvv zich echt niet laat wegzetten,zeg het fatsoenlijk ga zelf weg met je kornuiten, dit kost ons ontiegelijk veel duiten, jullie kijken toch de verkeerde kant uit!

Reageer
gravatar

dan mag ik hopen dat de PVV er snel uitstapt dan kunnen ze een aantal bezuinigingen schrappen

Reageer
gravatar

oh ja oke dus de pvv moet eruit,nu dan is het hek (denk ik dan!) helemaal van de dam,dan kunnen ze zonder tegenspraak,ongestoord nog meer slopen! Of heb ik mis? Kan ook natuurlijk!

gravatar

Goed neergezet Marjan

gravatar

Het Vlaams Belang moest naar Den Haag komen. Mm. ???? Ik denk dat dat kwam omdat de beveiliging van Griet Wilders niet gegarandeerd was in Antwerpen.

Elke keer als de flikken ergens binnenvallen waar ze mensen wat wiet afpakken. Dan moeten ze prompt een straat afsluiten wegens bomalarm. Vanuit Nederland. Na een paar keer waren ze dat natuurlijk stijf beu.

DUS laten ze de mensen nu met rust. LOL Op de WIETTOP raakten ze er ook niet wijs uit. Hoe moet dit nou?

Opstelten zegt dat 80% voor de export is. Maar er wordt ook veel wiet geImporteerd vanuit Zwitserland. Ondanks de strenge straffen. DAT vind ik niet kunnen.

Desondanks zitten de grootste gestampte boeren in Luxemburg. Je ziet dat aan hun dementie. Kreeg op een dag RUZIE met zo’n ding omdat ik op haar stoep een ijscreme zat te eten. Ik zei dus meteen dat ze LELIJK was Ok da mens was lelijk, anders zou ik het ook niet zeggen.

Ik zei madam zie maar dat ge niks krijgt want dan zit IK ermee.

Heel veel ongeletterdheid of gewoon domme mensen langs die kanten.

Reageer
gravatar

Wat een onzin zeg! Mark Rutte bij Poetin, dat kost geld!

Reageer
gravatar

Tja het wordt link voor rutte en dat ie gauw opstapt zonder premie en dat ie pechthold ook maar gelijk meeneemt ! Ze worden angstig zonder toe te geven,wilders is te link nu,en dan komen ze met zo,n opvatting als: wilders vertrek zou goed zijn,kan de economie weer vooruit,nee nu worden ze afgeremd,in doen en laten,er staat weer iemand op en durft de confronatie met hun aan, en die meet niet met twee maten,hun wel!!

gravatar

JP
Wilder is geen angstzaaier? Volgens mij moet je van G.W. oppassen voor:
Moslims.
De EU.
Subsidie.
Kapot Nederland. (Wat dat ook mag zijn)
Puinhopen.
Alles van links.
M.O.E. landers
De Economie
Belasting.
De overheid.
Iedereen (want wil wat van je hebben).
Vind ik best veel…. en wsl ben ik nog wat vergeten.

gravatar

ik denk dat we nog wel aan wilders terug denken,,,de enige die rechtop loopt en zegt wat hij vindt en voelt…de linkse praat de laatste decennia, het komt mn strot uit…overal op tegen en veel protest…kots zure mensen…misselijk, hypocrieten !!

Reageer
gravatar

Ik zeg dat als we aan Wilders terugdenken, de enige hyena die op z’n achterpoten overeind kan blijven, die het vuilbekken van de eerste de beste Haagse Schilderswijker als geen ander evenaart, overal op tegen is en praat alsof hij voortdurend kotsen moet, het in siddering is voor iets dat vrees aanjoeg maar gelukkig een kwakje op de kolenkachel werd.

gravatar

Ruud, ik voel me elke dag anders, soms schijnt de zon soms regent het, dat heeft invloed op hoe ik me voel. En dat is dan ook een probleem bij g.w..
Hij zegt wat hij voelt. Voelen is een heel sterke invloed op je dagelijks bestaan, maar regeren is vooruit zien.
En dat hij zegt wat hij denkt betekent niet dat wat hij denkt klopt, of ergens op slaat. Het is enkel wat hij op dat moment vindt. Morgen vindt hij er weer iets anders, getuige de aow.

gravatar

Ben je helemaal van de pot gerukt. Gooi die Rutte er lekker uit en kijk eens even naar het eigen volk in plaats van naar andere landen. PVV wil tenminste vechten voor de belangen van het volk, Rutte gooit dit land naar de grabbel. Ik kan me hier zo boos om maken, en NIEMAND die er een poot voor uitsteekt.

Reageer
gravatar

Zeg Soraya ben jij Niemand? Kom op zeg, je bent iemand die van wanten weet, die de mouwen kan opstropen tot hardwerkenniveau. Het is trouwens te grabbel gooien, maar dat terzijde. Iedereen mag namelijk pakken wat ie wil als Rutte het land te grabbel gooit, dus lijkt me dat een ludiek alternatief voor naar de klote gaan, want daar is Niemand dan weer mee gebaat.

gravatar

Hoe het ook zij, politiek hoort er bij: divide et impera. De Nederlandse bevolking wordt langzamerhand al aardig getweedeeld door de politiek: pro of contra Wilders, pro of contra de Linkse Kerk. Had kleine Geert uit Venlo ooit kunnen bedenken dat hij later eens het hele land Opstelten zou zetten, toen hij lid werd van de VVD (officieus: Vereniging Van Delinquenten) die nu de toon zet in Nederland. Provinciale capo’s als Hooymayers, Van Rey en landelijke als Zalm (het topje van de ijsberg) en de onbenoemde groep gulzige graaiers die (nog) niet ontmaskerd zijn. De politiek die collectief accordeert dat Het Landsbelang vereist dat VVD-belangen onbenoemd blijven; zoals het meisje Hennis-Plasschaert hoopt dat buiten weekblad VN de defensiecontracten van haar echtgenoot niet op tafel komen en Annemarie Jorritsma indertijd de overheidscont(r)acten van haar echtgenoot net op tijd in de doofpot kon stoppen. Het geen toeval dat liberalen in al hun geledingen (PVV-VVD-D’66) als sprinkhanen over dit land trekken, alles privatiserend wat ooit met veel moeite en gezamenlijk initiatief tot stand is gekomen. Binnenkort zullen we de privatisering van de waterleidingbedrijven moeten dulden: Brussel dixit. Om dan later dit water voor een Euro per liter van multinationals te moeten kopen, zoals in Afrika al het geval is. En zoals hier met aardgas (via de NAM) ook al is gerealiseerd, dankzij o.a. de onvermoeibare inspanningen van de Dikke van Daalen in Brussel. En de Ziektewet, dankzij Robin van Linschoten, het Ziekenfonds door niet aflatend lobbywerk door Hans Wiegel. Worden er ergens overheidstaken geprivatiseerd, dan is dat een liberaal initiatief, dat altijd beloond wordt met een liberale CEO en CFO. Niet voor niets wordt wordt privatisering door de politiek nooit bij de ware naam genoemd: ontvreemding van publieke eigendommen ten faveure van de private sector. In de Lage Landen is van alles mis, doch in Sotchi worden bij Koninklijk Besluit de ijszeges gevierd met sloten sponsorbier, neoTsaar Poetin knuffelt Oranje Helden in Heineken House. En BisMark Rutte zag dat het goed was: weg van het thuisfront, nu even Brood en Spelen.

Reageer
gravatar

Sinds de NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER WATERLEIDINGEN plots DE WATERGROEP werd, werd het water 3 keer zo duur. Daardoor laten mensen hun pis in de WC staan zonder door te spoelen. Heelder wijken kruipen te samen in één bad. In Holland is het water nog duurder.

In GHANA is het water 10 keer goedkoper. Echt waar. Je mag het alleen niet naar Holland brengen.

gravatar

@Gebelgde Belg: waarom verklap je dat nou weer?
Hier in Gelderland halen we zelf piekfijn schoon drinkwater uit de grond, hoeft alleen maar een beetje ijzer uitgefilterd te worden. En dan trek ik mijn plasje door en ik realiseer me dat dat over een week in Holland weer uit de rivier gehaald wordt om op te drinken. Gnigni!

Reageer
gravatar

Wat een klinkklare onzin.. Rutte is gewoon een slaaf van Brussel en binnenkort heel europa onder dictatuur van de EU…

Reageer
gravatar

Ruud , helemaal met U eens …de rest Dream on

Reageer
gravatar

Ik ben verbaasd over zoveel onzin en dat is natuurlijk ook de bedoeling, jammer dat er maar erg weinig werkelijk interessants uitkomt maar dat iedereen maar wat roept en niets doet, zoals dat de Nederlander betaamd, de vechtlust en het opkomen voor anderen is al jaren her, de grootste bek, grootste auto en de langste vakantie lijkt het goed te doen in dit landje, de armoede neemt toe, ouderen staan in de kou, gehandicapten worden genegeerd, het aantal zelfmoorden neemt toe, net zoals bedreigiingen en intimidatie, het is allemaal te gek voor worden en te triest om te beleven, als ik dit allemaal lees ben ik blij dat mijn kinderen daar anders over denken en zich een weg banen naar een fatsoenlijk leven. Dat wij allen bedonderd worden hoeft geen betoog, geef gewoon uw stem aan de juiste mensen, het spugen in vuur heeft nooit erg veel zin… Denk na over wat er de laatste jaren heeft plaats gevonden en wie dat heeft geraakt..

Reageer
gravatar

Ach’ ja. Met geruchten de top bereiken.
Heel parlement weg… En koning Willem-Alexander van de familie von Amsberg.. Dat bespaar echt..

Ze moeten gewoon niet alles uitgeven.. Dan hoeven de BURGERS ook niet zo veel te betalen.

Reageer
gravatar

Lijkt mij een prima plan Stone Pentecost! Daar kan geen weldenkend mens tegen op. Ik hoop zo dat ze jou plan, om minder uit te geven, ook meegekregen hebben in Den Haag. Zou wat zijn als ze dat beleid uit zouden voeren. Zie je het al voor je?
De heer Rutte zal je foto nu maar al te graag boven zijn bedje willen hebben hangen. Ik zal jou trouwens ook maar al te graag (spreekwoordelijk dan, want echt dreigen doen we hier natuurlijk niet) boven mijn bedje willen hangen. Maar dat terzijde :’)

gravatar

en wat levert het op als de vvd er niet meer is laat dat eens onderzoeken . levert veel meer op

Reageer
gravatar

Nou Peter, je valt met de neus in de spreekwoordelijke boter! Uit betrouwbare bron (nog betrouwbaarder dan de Speld) heb ik vernomen dat de heer Wilders inderdaad een onderzoek naar de VVD heeft ingesteld. Deze worden uitgevoerd door datzelfde bureau van de D66, omdat de onderzoeksresultaten toch uiterst betrouwbaar bleken.

Het lijkt een haast niet te stoppen trend nu ook de CU een onderzoeksbureau heeft ingesteld om het kostenplaatje van de VVD en PvdA te gaan onderzoeken. Omdat de CU erg veel waarde hecht aan geloof, hebben zij, zoals ze zelf zeggen, een meer geloofwaardig bureau ingeschakeld. Als ik het goed heb is dat bureau InCesto uit Nunspeet, dat een fikse korting gaf als ze ook een derde partij mochten onderzoeken. Die derde partij is toevallig genoeg dan weer de PVV.

Ik mag dan een rekenfout maken Peter, maar het lijkt erop dat al die onderzoeken erg veel geld gaan kosten. Helemaal als deze trend zich nog verder doorzet. Dus wat je zegt, “laat de VVD maar onderzocht worden, dat levert veel meer op” is dus onjuist. Het kost stiekem eigenlijk nog meer geld. Voor niets gaat de zon op, maar ja…

Oh, en wat ik me nu net bedenk, er kan een voordeel voor ons uit komen rollen. Kijk als iedereen elkaar gaat onderzoeken wil elke partij straks de goedkoopste zijn. Stiekem krijgen we dan een beetje marktwerking in ons partijenstelsel. Geweldig eigenlijk.

gravatar

Het zal Nederland multi miljarden opleveren als d66,pvda op zouden rotten. het zijn hun die Nederland op de afgrond hebben gebracht!! pvv gaat JUIST miljarden opleveren of was rutte ff vergeten dat wilders hem allang voor was….. dus uit de EU en weg met d66 en pvda en Nederland kan weer op weg naar een goude eeuw!!!

Reageer
gravatar

Wen er maar al vast aan dat Wilders gaat winnen hij staat al maanden aan de top , Kan alleen maar meeeeeer worden heren, Zou zeggen wen er aan DE HEER GEERT WILDERS PRESIDENT DER NEDERLANDE ,

Reageer
gravatar

Ik woon al bijna een halve eeuw buiten Nederland, buiten Europa zelfs. Heb geen recht me met de politiek te bemoeien, weet er bovendien niets meer vanaf. Vroeger had je Boer Koekoek, dat was ook lachen.
Ik kijk nu regelmatig op youtube naar filmpjes van Geert Wilders, dat is echt vermakelijk en ontspannend.
Mijn dochter werkt in Nederland al vele jaren met liefde en toewijding in de zorg en nu wacht ze met angst en beven op een komend ontslag. Dat is het enige dat ik zeker weet over de huidige politieke situatie in Nederland. Verder niets dan goeds over mijn geboorteland hoor. Ik kom altijd weer graag op bezoek. En heb nu wel trek gekregen in zo´n heerlijke Bossche Bol, ik kom dat woord nu zo vaak tegen. Moet ik volgende keer echt eten. En kroketten.
Succes allemaal en houd het schip op koers.

gravatar

Wie gelooft er nu iets wat door d666 voor de vvd (vereniging van dieven) is uitgezocht?!

Rutte is ongetwijfeld de minst geloofwaardige persoon van Nederland en omstreken.

Reageer
gravatar

Ik roep het al jaren. Die geert wilders kost Nederland miljarden, omdat er landen zijn die daardoor geen handel meer met ons willen drijven.

Reageer
gravatar

als ze allemaal zouden oprotten was dat nog veel beter voor de economie stelletje lamlullen

Reageer
gravatar

Op een paar reacties na van mensen die nadenken en de werkelijkheid onder ogen zien, word ik kotsmisselijk van het geklets hierboven in de discussie. Vreemd is het dat juist de persoon in het parlement die de zaken heel helder ziet en durft uit te spreken door het slijk wordt gehaald. Weg uit Brussel zou het beste zijn wat Nederland kan overkomen.
Al de miljarden die wij als burgers moeten ophoesten voor Brussel in eigen land pompen, dan zijn wij binnen 10 jaar weer een gezond land en hebben weer zelfbeschikking. Blijven wij onderdeel van Brussel dan gaat het nog sneller bergaf met ons mooie landje en zijn wij straks een provincie die nog meer uitgekleed wordt. De miljarden die het ons kost om het land weer op te bouwen is niets vergeleken bij de miljarden die wij de komende 30 jaar moeten afdragen aan Brussel.
Ing. Ron Keizer.

gravatar

weer z’n gore propaganda nieuws!
VVD en PvdA moeten vertrekken, dit zorgt juist voor grote verliezen van miljarden!

Reageer
gravatar

Als nu eerst D66 en de VVD uit het parlement stappen, kunnen we gelijk uit de milliarden euro’s verslindende EU en stoppen met de uitzicht loze en verkwistende ontwikkelings hulp.Dat zou pas goed nieuws zijn voor Nederland.

Reageer
gravatar

Plus de besparing voor het milieu; door een afname van waterstofperoxyde waterspoeling die in het grondwater terecht komt zullen ook de gasvelden bij Slochteren minder last krijgen van zinkputten en aardbevingen. Zo redenerend bedenk ik ineens dat Wilderss in zijn eentje (partij met 1 lid èn een eenzijdig standpunt en net als Kim il Jun van Noord-Korea een hekel aan alle buitenlanders) verantwoordelijk is vooral dat gedoe in noord Nederland; toen hij nog alleen in Limbabwe woonde hadden we alleen verzakkingen in de mijnbouw-streek toch?

Reageer
gravatar

Complete onzin. Pure propaganda.
Stem massaal PVV om eindelijk eens af te zijn van die huidige achterbakse leugenpolitiek.
Geert gaat Nederland juist miljarden euro’s opleveren!

En wat betreft die loze dreiging: “Rutte dreigt parlement met staking”.
Hahaha… dan wordt er tenminste eindelijk eens iets niet fout gedaan.

Reageer
gravatar

En weten jullie wat nu zo leuk is? De mensen die het meest met Geert R.W. (Roep Wat) Wilders te maken hebben, en hem dus het beste kennen, hebben nog het meeste een hekel aan hem. Wie dat (nog) zijn? Zijn fractieleden, die hij één voor één vernedert en uitkotst. Want zo gaat dat met een dictator: alleen hijzelf is zonder zonde, alle anderen moeten op den duur dood. En zo wordt paranoia tot genocide.
Maar als je lang genoeg wacht, verliest de dictator het van de rest van de wereld en pleegt hij zelfmoord. Of hij gaat erover praten met een therapeut die iets kan doen aan narcisme.

gravatar

en als die tering vvd en d66 op pleuren levert het nog veel meer op./..die rutte is nog een groter tering misbaksel dan ik dacht…gadverdamme zeg

Reageer
gravatar

Ik kan me wel voorstellen dat dit waar is, al zou ik wel iets meer details van het onderzoek willen. Welke trouwens niet helemaalonafhankelijk klinkt

Reageer
gravatar

hoe lang moet het nog duren dat wij in opstand komen oudere mensen hier krijgen al niet meer de zorg die ze nodig hebben mensen komen nederland binnen en krijgen een uitkering ik word er niet goed van

Reageer
gravatar

Mocht wilders ooit aan de macht komen dan zal hij direct worden afgestoten door de EU hebben ze ook met Oostenrijk gedaan destijds.We worden bestuurt door EU en de IMF dus de kabinet heeft bijna niks te zeggen dan alleen het volk een beetje bekeuren en geld te innen om de IMF te betalen

Reageer
gravatar

Wat kunnen de linkse van een berg een kasteel maken whaaaaaa,
Nee Geert zou nooit stoppen ,wij pvver staan achter Geert ,een maal een pvver altijd een pvver, Wij gaan door jullie zullen wel zien in mei hoe succes vol onze Geert is , Ik zou zeggen draai de knop om en stem op een echte politieker pvv Geert Wilders ,

Reageer
gravatar

nee hoor lekker erin blijven die houd voor ons in de gaten hoe die klaplopers in Brussel ons geld gebruiken dure auto’s kopen lunchen met kaviaar en zalm en dure wijn auto’s tot hun beschikking en wat voor auto’s en het geld wat ze vangen 8000 en onkostenvergoeding 4000 smeerlappen en hier moeten we alle bezuinigen en wat zeggen ze daar tegen de nederlanders schaam je maar niet met die onkosten maak er maar gewoon een paar extra en dan familie mag er werken als je er ook werkt …zitten mooi weer met onze centen te spelen ik heb een film en je gelooft je ogen niet hoe ze ons bedonderen kijk maar eens op men site valt jullie niks meer in…jullie moeten alle kijken hoe we in europa door die asos in brussel aan de neus beet genomen worden kijk op men site en doorgeven die film aan iedereen die je ken

Reageer
gravatar

Het Zou een hoop schelen als pvda en vvd en d66 groenlinks weg zou gaan scheeld veel geld ze slopen gewoon nederland ik geert ga zo door mij stem heb je ik zeg pvv en uit de eu terug naar de gulden

Reageer
gravatar

Rutte de grote graaier en tevens de grootste leugenaar dat het er rond loopt met zien mooie beloftes 1000 euro er bij 3000 inleveren enzien euro de gulden was knijterhard de pvv is een groot risco voor hem daarom meut de pvv der maar uit kan ie nog meer geld naar buitenland sturen steek eerst maar geld in je eigen mensen

Reageer
gravatar

Al het spul daar weg van het rode pluus,dat leverd nog meer op,En zet er maar gewoon mensen neer die weten wel hoe het moet.En oja ik weet niet waar jullie het vandaan halen maar het gaat helemaal niet goed in Duitsland teveel geluisterd naar het journaal zeker nou ik hoor het van de echte duitsers en dat is een heel ander verhaal.

Reageer
gravatar

De PVV is de enige partij die steeds weer bewijst dat zij niet zomaar iets zeggen maar dat het op een later tijdstip boven water komt wat door alle andere partijen als onzin is weggewuifd.
Wanneer de PVV er morgen niet meer is staat de sluis open voor een totale verloedering en bedrog.

Reageer
gravatar

Een nep parlement wat de nederlandse samenleving compleet weggegeven en tot het bod uitgehold heeft gaat met belastinggeld en doorgestoken kaart een zelfde dan te noemen neponderzoek laten verrichten.
Kan het nog geloofwaardiger ?

Reageer