Bobsleeër Van Calker trekt zich terug als vlaggendrager in Sotsji

Piloot is bang vlag te laten vallen

Bobsleeër Edwin Van Calker wil niet meer vlaggendrager van Nederland in Sotsji zijn. Volgens zijn coach is hij bang dat hij de vlag tijdens de opening van de Olympische Spelen uit zijn handen laat vallen.

Hij spreekt van een moedige beslissing. “Edwin heeft weinig kunnen trainen op het technische parcours hier. Daarnaast draagt hij niet alleen de verantwoordelijkheid voor zichzelf, maar voor de hele Nederlandse equipe.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heet,

Zou je denken, dat de krachteloze handen van Van Calker slechts een smoes is, maar dat hij in feite de weg kwijt is?

gravatar

Broertje,

Leer nou eens echt lezen! Meneer of mevrouw Van de Naald vreest dat die bobsleeër de verkeerde baan zal kiezen, bijvoorbeeld die van vlaggendrager, terwijl hij eigenlijk genomineerd is voor het sleeën.

gravatar

Heet van de Naald,

Wil je ons alstublieft vertellen wie van ons gelijk heeft, voordat wij elkaar weer letterlijk in de haren vliegen?